Alle ønsker å ha et komfortabelt hjem og bestille huset for å være komfortabel, bør det være varm. Å gi varme i leiligheten bygningen og krever to komponenter: isolasjon og oppvarmingskilde. Dette problemet isolasjon av vegger, vi dedikerer denne artikkelen.
 I denne artikkelen ser vi på følgende spørsmål:

 Hvorfor skal produsere veggisolasjon

 Hvordan å produsere isolasjon, ekstern eller intern

 For å isolere den indre vegg

 Hvordan isolere yttervegg

Hva til vegg isolasjon innvendig og utvendig med hendene
 oppvarming balkong. Med denne kan du ganske mye å spare penger på kostnader for elektrisitet og gass, spesielt hvis du bruker individuelle oppvarmingskilder.
 Conduct vegg isolasjon anbefales i tilfeller når de får fukt og sopp er produsert eller når veggen fryse gjennom. Andre måter å løse disse problemene ikke er der.

 Hvordan å produsere isolasjon, ekstern eller intern
 Hvis du velger å tilbringe vegg isolasjon, har du sannsynligvis spørre - hvor isolere vegger, inne eller ute. Den beste løsningen er den ytre vegg isolasjon isolasjon, siden det er isolert vegg i seg selv, ikke dens indre del, som ligger i leiligheten. I tillegg produserer vegg isolasjon du går om å velge den bruksareal rom, da dette vil være for intern isolasjon. Hvis en eller annen grunn ikke kan gjøre vegg isolasjon, i dette tilfellet, er det eneste alternativet en intern vegg isolasjon. Disse grunnene kan være nærhet av de to bygningene der er det ingen måte å få på veggen, eller bosted i de øverste etasjene, hvor selv vegg isolasjon er ikke mulig uten bruk av spesielle tilnærminger.
 La oss nå undersøke direkte hvordan å produsere isolerende vegger innvendig og utvendig.
Hva til vegg isolasjon innvendig og utvendig med hendene

 For å isolere den indre vegg
 Hvor å isolere veggene i leiligheten
 For leiligheter innvendig vegg isolasjon er oftest brukt følgende materialer: skum, polystyren skum eller mineralull (mineralull). I sin tur, anbefaler vi utgifter polystyren isolasjon, da dette utmerket materiale med overlegne isolerende egenskaper, og i tillegg er det motstandsdyktig mot fuktighet, noe som er bra for den interne isolasjonsmateriale.
 For vegg isolasjon skum eller polystyren inne, må du:

 Primer (anti-sopp)

 Styrofoam eller skum;

 Maskenett;

 Den liming blanding av sement-baserte;

 Tilbehørs isolasjonsplater (sopp);

 Hammer drill og plugg i riktig diameter sopp;

 Hvordan er den interne vegg isolasjon
 Forbereder vegger
 Først av alt må vi helt ren overflaten av veggen, som vil isolere: Henging fjerne gammel maling eller lakk lag, demontere baseboard og gulvbelegg del til en varmeovn ble plassert direkte på gulvet. Etter alle disse prosedyrene på veggen av støv kan avgjøre, så det er bedre å vaske forsiktig med en fuktig klut. Dersom veggen er mugg eller sopp, bør de "trekke" fra veggen, kan det være behov for å sandpapir.
 Så når hun hadde forberedt vegg la tørke. Etter det, må veggen primet dyp penetrasjon, for å hindre dannelse av støpeformen mellom vegg og isolasjon. Påfør primer på veggen som mulig rull og pensel. Når alt er ferdig vegg primer, gi den til tørk. Merk at når grunning veggene i rommet bør være godt ventilert, så det anbefales å åpne.
 Legging isolasjon
 Den neste fasen av arbeidet - installasjon av isolasjon. Prosedyrer for å installere skum og polystyren er den samme, slik at den følgende fremgangsmåte er egnet for legging av både ene og den andre varmeren. Legging av isolasjonsprodukter bunn, vinkelen. Fikse varmeapparat på følgende måte: vertikalt trykket først brev til varmeapparat uteplyuvanoyi og sidevegg, og deretter gjøre en hullemaskin i veggen, laget et hull i låse drepe soppen, som ligger inne i pluggen. Hetten sopp det må være godt presset til varmeapparatet og bør ikke handle utover overflaten. Tilsvar løse andre bokstaver isolasjonsmateriale på samme måte. Vanligvis bør en enkelt ark av isolasjon sopp 4-5. Legging ark holdt usannsynlig. Når du kommer til kanten av veggen, er det mulig at et brev varmeapparat ikke vil konkludere med, som er for liten avstand mellom siste bokstav og hjørne vegg isolasjon. For å gjøre dette, måle avstanden det og måle det på et stykke isolasjon, deretter bruke en kniv eller baufil bygge kutt og fest den til veggen. 
 Når den nederste raden av isolasjon lagt - gå til installasjon av andre rad. Konklusjonen av de andre og påfølgende rader av isolasjon også gjennomført nær sideveggen, og det nederste laget av isolasjon. Legg merke til at mellom ark av isolasjon bør være uten hull, er det nødvendig at de holdes tett sammen. Hva er bemerkelsesverdig i fremgangsmåten i installasjonen, så er avslutningen av den siste raden av isolasjonen. Kanskje, for dette må du justere taket isolasjonsplater, så hvis venstre lite plass, etterlater den logiske konklusjonen lage en horisontal posisjon. Etter å ha installert isolasjon produksjonsprosessen.
Hva til vegg isolasjon innvendig og utvendig med hendene
 Overflatebehandling isolasjon
 Den neste fasen vegg isolasjon - isolering, overflatebehandling. Behandling utføres i tre trinn: lim blanding vtaplyvanye hennes maleri mesh og overflatebehandling.
 For noen grunn, ved hjelp av den molare rutenettet når du gjør vegg isolasjon med hendene, ofte neglisjert. Kanskje dette skyldes ønsket om å spare, men vi anbefaler behandlingen fortsatt bruke malerens rutenett som er nødvendig til overflaten behandling lag dannes sprekker begynte, spesielt i leddene ark med isolasjon, og det vil gi bedre grep klebeblandingen til overflaten av isolasjonen. Derfor foreslår vi at denne prosedyren ikke er neglisjert.
 Som nevnt ovenfor er fremgangsmåten for fremstilling av en veggflate med klebemiddelblandinger, sement. Tykkelsen av det påførte skal flere millimeter. Påfør blandingen laget vertikalt stabling en maling rutenett vil være på den måten. Bredden av laget som skal anvendes, skal være minst 10 cm bredde Maling mesh. Dette er for å sikre at den neste vertikale rekken av rutenettet gikk til de foregående 10 cm. Etter den første raden er lagt, går du videre til neste og neste. Når du er ferdig primær overflatebehandling og limet er tørt, og deretter gå videre til etterbehandling.
 Sluttbehandling
 For å forberede overflaten vegger i stikker tapet eller maling, er det nødvendig å sette et lag med sparkel. Før påføring av kitt overflaten av veggen bør dekke sjiktet av primer for å sikre god adhesjon klebende kitt og sementblandingen.
 Denne prosedyren isolasjon på innsiden av veggen er ferdig.
Hva til vegg isolasjon innvendig og utvendig med hendene

 Hvordan isolere yttervegg
 Nå la oss se på hvordan og hva du skal yttervegg isolasjon. Isolasjon av vegger utenfor, som i innenlandsk isolasjon, produserer den samme materialene, mineralull, skum eller polystyren. Med hensyn til mineralull, det krever en mer kompleks installeringsprosedyre enn skum og polystyren. Isolasjon av vegger eller utenfor polystyren skum - det beste alternativet, siden disse materialene (spesielt polystyren), som nevnt ovenfor, har gode isolerende egenskaper og er svært motstandsdyktig mot fuktighet, noe som er svært godt egnet for utendørsforhold. Det er denne metode for isolering vi beskriver nedenfor.
 Forbereder veggflaten
 Legging polystyren skum eller bæres på samme prinsipp som ved intern isolasjon.
 Forberedelse av veggen består av to trinn: rengjøring og grunning. Rengjøring av veggene er vanligvis brukes i panel hus, som ble malt overflate plater og til slutt maling ble peeling. Også, rengjøring veggen bør gjøres hvis det ble brukt den såkalte "frakk" - Dekorative isolerende lag, som til slutt ble det sprekk og crumble. Når veggflaten ryddet - det primet og venter på fullstendig tørking. Vær oppmerksom på at isolerende arbeid må utføres i tørt og stille vær, med temperaturer 5-30 grader.
Hva til vegg isolasjon innvendig og utvendig med hendene
 Legging isolasjon
 Når veggen er klar til å begynne installasjonsprosedyrer isolasjonsmateriale. Legging isolasjon start fra toppen horisontale rader. Montering skum eller polystyren bruker også sopp. Vær oppmerksom på at bokstavene varmeapparat må oppgi minst 5 cm på nivå med masker panelbord, hvis du bor i panelet huset - det er nødvendig å isolere leddene. Hvis du bor i et murhus, bør isolasjon utover leiligheten din fra utsiden. På steder av vinduer, og ved slutten av serien vi holder kutte isolasjonen til den ønskede størrelse. Å fikse varmeapparatet bruker ca 5 sopp på ett ark.
 Ferdigstilling
 I motsetning til intern Isolasjon arbeid på eksterne målstreken Arbeidene utføres noe annerledes. Først av alle sømmer forseglet ledd av isolasjonsskum, for at noen installatører i disse områdene gjør spesielle spor som er godt forseglet sømmer data. Når tørre kutt skum.
 Ved hjelp av maskeringstape, produsere perler, er det nødvendig å foreta ikke dannet sprekker. For å gjøre dette, påfør et tynt lag med lim blandingen og deretter vtaplyvaem hennes malerens tape. Etter sømmene gå til å fullføre hele området av isolasjon.
 For en full behandling av overflaten av isolasjonen må vi limet blanding og Malerier net, som ikke må forveksles med maskeringstape. Denne prosedyren blir utført på samme måte som ved intern isolasjons: en liten del av isolasjon påføres klebeblanding, som er satt maling net. Påfør blandingen ganske små områder som ikke tørker den mens du er opptatt forrige avsnitt. Deretter produserer vi visiret montering av rustfritt stål for å sikre drenering. Fuktigheten ikke forblir på overflaten av isolasjonen, er det ønskelig å foreta en 45 graders vinkel i forhold til vannet drypper ned skygge.
 Å lage en vakker form, blir overflaten anbefales å male i alle farger du liker, maling for utvendig.  
Яндекс.Метрика