Hvordan velge en elektrisk Tile?
 Så det vi har fått til å markere nesten ny elektrisk Tile Ferm FTZ 600 Land native "Kina".
 De to skruene vokte rager over basen Tile bokstavelig talt noen få millimeter og forhindre bevegelse ved saging lange plater. Denne skrånende lett riktige reserve skruer for å skru med mindre fremtredende hatter.
 Også i pakken inkluderer en vannbrettet, full justerbar gjerde og styreskinne for å kutte i vinkel.
 Etter en prøve kutt, ble det klart at denne type kutte fliser trenger bare en bygning renere. Flis tåke sprer støv er ikke bra i reparasjoner i leiligheten. Koble samme husholdning støvsuger - kan godt drepe ham filtre, mange støvsugere selv opprinnelig beskrevet i veiledningen som kan støvsugd murstein støv. Tenk på dette når du arbeider med det. Naturligvis må vi briller og hodetelefoner ønskelig for lyd når du skjærer slik at - min mor, ikke bekymre deg og bad ekko forsterker denne effekten. Fra støv hjelper ikke engang tisse vann fliser og kutte fliser og helle vann fra oven - vet ikke hvor lenge nok slik impregnering maskin med alle dens konsekvenser.
 Jeg glemte nesten å kjøpe en reparasjon markører for merking fliser som ikke er vasket bort med vann. Dette er viktig fordi flisene før du klipper må være fuktet med vann (oppvarmet drive mindre og mindre støv), og de vasket bort linje merking trengte en god markør som blyant og penn på flisene ikke skrive. Det virker som en bagatell, men jeg måtte lide av vannløselige markør.
 Det er ikke som knappeoppsettet on-off Tile under vasken. Disse mobile maskiner bety bekvemmelighet, men i hovedsak jobbe på gulvet, og hver gang poking fingrene på touch er ikke veldig bra. Men det er en stein i hagen ikke bare Ferm, og en generell mangel på mange innenlandske stanochkov.
 Men hans arbeid han gjør raskt, med bare støy og støv. Akkurat begynt å trene deg opp til unødvendig utklipp flis og forstå hvordan å arbeide med den. Du blir vant raskt.
 Ikke kjøp det hvis du vil bare reparere badet Du bestemmer. Og for lag som driver reparasjon, det er en grunn, i tillegg til å jobbe med det kan enhver ansatt, ikke bare faglig tiler. Men det er en annen historie. I maskin, og følte det var et tilfelle av Andrew SYVYAKOV
 Spesifikasjoner
 Vekt 97
 Kuttedybde på 45hr. (Maks) 20 mm
 Kuttedybde på 90hr. (Maks) 35 mm
 Power, W 600
 Spenningen VHts 23050
 Sagblad størrelse mm 18022222
 Størrelsen av bordet, mm 360 330
 Hastighet uten belastning obhv 2800
 Vinkel skåret i en vinkel, °. 0-45
 Igor Shchukin  
Møbler reparasjon
 Alt i dette livet stadig bryter ned, ikke noe unntak finske møbel veggen, eller rettere sagt, dets uttrekkbare skuffer. Sin gjennomgang viste at det alltid er importert produkt "Good", og eierne av gamle bestemor, og enda bedre prababushkynыh skuffer og skap kan være veldig jevn misunnelse.
 Etter de gamle mesterne gjorde sine kreasjoner i århundrer, koble informasjon om shipovye tilkobling, noe som dessverre er ikke sant av moderne verktøymaskiner forbruksvarer. Men det tekster, og vi yourselfers, bør det gjøre. La oss starte.

 Instrumenter
 drill;
 meisel;
 klemme;
 klubbe;
 sandpapir.
 Før eller senere vil det skje. Grunn til å forenkle og redusere kostnadene for bygging utvendig side boksen plantet bare 6 shkantov til sideveggene i boksen og har alltid fungert bra for nominasjonen og på ett punkt! All synlig i bildet.
 Verktøyene vi trenger minst sannheten vondt selv møbler avretter nøyaktig tåle visning boks. Det bør også snekker er lim og møbler shkanty solgt i jern forretnings avdelinger butikker. Men først måle diameter plugger gamle til nye kom bare i de gamle hullene.
 Først analyseres nøye yaschychok i komponenter. Ved hjelp av en meisel og sandpapir vi rydde plass selvklebende deler fra restene av det gamle limet. "Toropytsa ikke nødvendig, Chief! "- Den renere og mer presist vi gjøre denne enkle operasjonen, jo jevnere blir vår adresse etter montering. Så hold tre deler av treet i stedet for å sette lim på spikeren, slik det ble gjort på fabrikken, som er grunnen, faktisk, kollapset han. Akselerere og forenkle prosessen teknologi er bra for business, men ikke for snekkerarbeid.
 Vыsverlyvaem shkantov forblir brutt. Etablerer detaljer yaschychky og hold drill for boring rett, bare å komme inn i den gamle hullene shkanty. Bore velge litt mindre diameter enn shkanty at de bodde nærmere. Å bore et hull for dypt preg på drill ønsket avstand ved hjelp av tape eller Scotch tape.
 For
 De viktigste kildene for leiligheten - vinduer og dører. Selv om synlige sprekker i vinduene uten vindu bør likevel forberede seg på vinteren.
 I stedet for patching å styrke glass i vindusrammer kan brukes med oljemaling. For å gjøre dette, ta ut glasset fra rammen og sette på brettet glass tykt lag med tykk oljemaling. Sett umiddelbart glasset tilbake i rammen. Vysohshy, maling vil ikke gå glipp av kulden.
 Noen isolerte vinduer våte avisstriper, men i vinter de prysyhayut til rammen, og våren har å bruke mye krefter på å fjerne dem, ofte med maling. For ikke å nevne den avis utskrifter hvit maling på vindusrammer.
 Hvis det, etter isolering av vinduer og dører i leiligheten er fortsatt kaldt gir sannsynligvis det dårlig batteri av varme. I dette tilfellet er det anbefalt å male dem en mørk farge. Deretter varmeeffekt vil øke med 5-10%.
 Velge en varmeovn, se etter hans liv og produksjonsdatoen på pakken.  
Fazenda
 Nok en gang ser på TV favorittprogram "Fazenda", "Outdoor svar" og "Bolig Problem", tenkte jeg, hvorfor ikke? Hovedstadens verre ting jeg mestere? Etter å ha gjort alt dette er folk som meg, og hvor vakker og original måte de gjør. Så besluttet å gjøre en "hacienda" i landet av foreldre som opptrer som vert, designer og håndverker.
 Så lyst, er det materiale (blokk huset ble kjøpt i fjor, og splitter nye, godt planlagt boards gjerde var lei for å bruke for gatearbeid, og etter en liten mizhsoboychyka foreldre bestemte seg for å bruke dem i å transformere land). Et gjerde ble besluttet å kjøpe store ark av bølgemetallprofil, noe som gjør hangarer og varehus - prisen vil samme som tre og et gjerde vil vare mye lenger.

 Tile forble renovert ovn, måtte kjøpe plastpaneler på taket og hjørne under vasken. Fra praktisk erfaring - hvis du arbeider med panelene, så ta den største bredden, de er strammere enn stramt, og gjør monteringen mye raskere. Hva annet er nødvendig for reparasjoner? Skruer bøtte, nellik, Feste for etterbehandling styrene for block-house, lim, lakk. Andre som trengs under drift.
 Etter å ha definert materialer og verktøy, gjort en grov plan av rommet. Gir enkel, kompakt komfyr med nesten midt i rommet, bygget i sovjettiden. Hvordan å slå den inn i en fabelaktig hus? Det ble besluttet å lage en liten partisjon mellom ovnen og veggen for å avgrense plass til kjøkken, spisestue og sittegruppe. For å forsterke effekten av reguleringsplan områder, brukes en ikke-standard metode panel blokk-huset: kjøkkenet holdt trim ved å plassere styrene vertikalt, og et rekreasjonsområde - horisontalt. Så visuelt rom delt inn i to deler, en i harmoni med hverandre.
 De fleste ork slått utjevning vegger og tak, men da ting gikk som smurt. Plastpaneler bedre fest med lim (jeg brukte "Titan") og møbelstiftemaskin, hamring toppene stikker parentes i plast panel.
 Block House kripyv ombord vindsperre hjelp Feste for etterbehandling boards, og i begynnelsen og slutten av brettet økt skruene, har de fortsatt ikke vil være synlig under gulvlisten eller dekorative striper. Hole in pre zasverlyval skruer for å hindre sprekkdannelser i styret.
 Generelt, bruke mange skruer å kunne om nødvendig reparasjon demontere en del av veggen, med ingenting bryte. Noen eksperter på å skjule hodeskruene i veggen plugger spesielt vysverdlyuyuchy hullene er dype og tvinge skrue, det forseglet treplugg. Men hvis det - blir nødt til å lete etter hetten og bore den. Heller ikke det beste alternativet, spesielt for boliger. Skruer jeg var svart, og bakgrunnen mørk dekorative striper er nesten usynlig, og noen ekstra topp stengt barer på etterbehandling negler så lykkelig medium ved bruk av skruer ble funnet.
 Kjøkkenet i hjørnet, hvor det vil stå plate laget av gipsplater søm (du kjøpte en ødelagt utklipp av gips i stroymahazyne). Og det gjorde for flis installasjon, med pre-beregnet mengde hjørner, det var ikke nødvendig å kutte flisene.
 Spesielle montering - Montering til etterbehandling boards
 Montering til etterbehandling styrene kalt spesielle festene som brukes til fôr, blokk huset og veggpaneler. Dette egentlig usynlig klippet som fungerer som eier fôr.
 Utvilsom fordel med dette produktet er at når du installerer eller fjerner veggpaneler fôr eller materialet kan dannes sprekker eller andre skader. Hvis spikeren gjør i fôr et lite hull, noe som kan føre til splittelse eller sprekk, ikke vedlegget bindende for brudd på integritet.
 Velg Feste for etterbehandling boards nøye. Det bindinger divisjon av tall. Montering til etterbehandling styrene hvert nummer er en bestemt type fôr og veggpaneler. Noen brukes for å installere vinyl fôr, andre for Møbelplater, andre for veggpaneler, etc. Kvalitet Montering til etterbehandling platene er laget av galvanisert stål med en tykkelse på 055 mm. De er således ikke utsatt for rust, og deres anvendelse som mulig i hjemmet og på utsiden.
 Ønskeliste
 Mange ganger han jobbet med flislagt fugemasse "Atlas" bestemte seg for å prøve eksperimentet ferdig fugemasse på grunn av slike plastkrukker. Som beleilig åpnet og arbeid i moro, men åpner banken så zatyrochka vassen skjønt. En vysohshy, som forventet, ga en god sveis krymping, så vi måtte gå i stykker en gang. To uker senere, fortsatt ikke fått tak i hendene, vaske av overflødig fugemasse var, og hun ikke ottyraetsya hadde ryddet sømmer kniv. Generelt, måtte lide. Jo mer jeg aldri kjøpe den. Selv om det ikke blir vasket bort med vann, kan være nyttig når endt arbeid på et offentlig toalett, men heldigvis dette huset jeg ikke ønsker. Men dette er min personlige mening, ingen pålegge, bare for å bryte sine hoder.  
Яндекс.Метрика