Hvis du gjør overhaling, både i rommet og i hele leiligheten, har du sannsynligvis ikke kan gjøre uten gulvsparkel prosedyre. Rett gulvet - er en integrert del av overhaling, fordi knapt noen gulvet i hjemmet vil være lik, spesielt hvis huset ble bygget for lenge siden. Også uten gulvsparkel oppførsel legge nye gulv ulogisk. Det er derfor vi ønsker å utdype spørsmålet om gulvsparkel.
 Innholdet i artikkelen:

 Metoder for gulvsparkel

 Tanken på gulvet og forberedelse for justering

 Hvordan du nivå betonggulv
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger

 Metoder for gulvsparkel
 Rett gulvet - dette er den første prosedyren for å reparere, er det klart at alle forberedende handlinger. Derfor er det nødvendig å jevne ut gulvet til taket og veggene innretting. Slik justerer gulvet er det flere måter, som hver har sine fordeler og ulemper, og vi vil diskutere, slik at du kan velge justeringsalternativet som passer best for ditt rom.
 Så, i dag, er det tre måter å justere gulvet:

 Juster beacons;

 Justering ved hjelp av polymer gulv;

 Rett gulv oppbygging.
 La oss kort beskrive disse alternativene gulvsparkel, undersøke sine "proffene" og "cons" og fortelle alternativene å bruke i en gitt situasjon.
 Justering av et gulv på beacons
 Denne justeringsalternativ har fått navnet sitt innebærer at for utjevning gulvet først stablet og faste sjømerker - metall slats, og nivået på som skal avrettes. Justering av et gulv på beacons - vanligste justering, er det oftest brukt for gulv utjevning store rom, hall, soverom og kjøkken. Fordelen med denne metoden er justeringen kvalitet, slitesterk og glatt overflate, noe som kan oppnås selv for store støt gulvet. Ulempen er at den tørre sement kan være fra 10 til 30 dager, vil det avhenge av temperatur og fuktighet, så vel som bindelaget. Hvis du ønsker å gjøre reparasjoner så raskt som mulig, er det en måte du ikke særlig passform.
 Justering av et gulv på beacons beste måten å kvittere for legging laminat og linoleum, som det er for legging av gulv trenger helt glatt overflate.
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger
 Justering ved hjelp av polymer gulv
 Planering gulvet med en løsning-rovnytelya - den enkleste og raskeste måten å jevne ut gulvet. Essensen av denne justeringen er at med sjeldne spesiell sementbasert løsning du helle gulvet grunnet de spesifikke funksjonene av blandingen er jevnt roztechetsya på gulvet, som til slutt vil skape et flatt underlag. I motsetning til den foregående metode, planering flytende gulv raskere over tid: i ferd med utjevning og avretter tørketiden, som sin laget er flere ganger mindre enn det lag av sement utjevning gulvet på signalene.
 Det bør bemerkes at laget av polymer gulv må være minst 3 mm. Den maksimale høyde av det flytende sjiktet gulv bør ikke overstige 35 mm. Så hvis ulikhet er svært store, gulvbord som Flyet går i den ene siden, og i øverste etasje nivå lavere enn 35 mm, mens det i dette tilfellet, er denne metoden ikke er egnet.
 Fordelen utjevning gulvet med samorastekayuscheysya blandinger - hastighet, siden det ikke tar lang tid. Dette er en fin måte å kvittere små uregelmessigheter i gulvet og å fylle gulvvarme. I tillegg er denne fremgangsmåte den billigste, slik at det er den mest optimale. Mangel på en polymer gulv - kan ikke benyttes for store støt gulvet.
 Juster gulvoppbygging
 Den siste metoden utjevning etasje - sin kapasitet. Essensen av denne metoden er at gulvmontert trestokker med som skaper et flatt plan, og deretter logger på faste styrene eller ark med kryssfiner.
 Denne metoden for utjevning gulv er best egnet for de første etasjene av bygninger, samt villaer og hytter. Fordelen med denne metoden er at mens bygge gulvet tomrom kan fylles isolerende materiale som vil isolere gulvet. Det er også et flott alternativ hvis du ønsker gulvet for å holde all kommunikasjon, slik som selvstendige varmerør. Metoden er mer arbeidskrevende og med relativt på linje med varder, men vil heve nivået gulvet til ønsket høyde.
 Juster gulvfliser ved avslutningen
 I tillegg til disse metodene for justering bør nevne utjevning gulvet ved legging av fliser. Denne måten, faktisk, ikke en fullverdig måte, noe som er grunnen til at vi ikke er nevnt ovenfor, men kan ikke huske. Den brukes når det støt gulvet, men ikke flyet.
 Essensen av gulvsparkel når du legger fliser er at med en svak bue eller uregelmessigheter etasje, kan du justere ved legging av flis, og legger større mengde løsning på sin basis. For å gjøre dette trenger du bare å finne den laveste regionen og i øverste etasje, må du beregne høyden hvor det vil være nødvendig å heve nivået på flisene i et bestemt felt av sex i forhold til det øverste punktet.
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger

 Tanken på gulvet og forberedelse for justering
 For å velge et gulv utjevning metode og beregne den nødvendige mengden av materialet må du holde gleden av sex. For å gjøre målingen må demontere det gamle gulvet, eller nytten av målingene vil være. Når gulvet er klar, produsere hans sjekk for uregelmessigheter.
 Det bør bemerkes at gulvet kan være tøft for to grunner: på grunn av uregelmessigheter gulvplate eller galt når det (kurve) konklusjon når du bygger et hus. Den vanligste to typer uregelmessigheter. Det vil si, i de fleste hjem selve overflaten av gulvet skive er grov og la den kroket.
 Å dimensjonere gulvet trenger du en lang nivå, noe som er nødvendig for å kontrollere nivået av gulvarealer. For å starte, se etter uregelmessigheter på samme plate, deretter sin planet. Sjekk det høyeste punktet på gulvet og helt nederst.
 Hvis hellingen plate eller overflate med mindre støt, drops eller maksimal amplitude skråningen høyst 35 mm, så det anbefalte nivået ut gulvet ved hjelp av polymer gulv. Hvis betydelige uregelmessigheter eller komfyr mye "snakker" til den ene siden, så den eneste måten å bidra til å løse problemet - justerings sjømerker. Når du har bestemt hvilken høyde er hevet gulvnivå, sjekk om det er mulig, som et resultat, kan ikke åpne døren balkong eller et rom eller trenger å plukke opp radiator paneler. Så før du gjør noen handling med gulvsparkel - tenke over og bestemme alle detaljene.
 I noen tilfeller, hvis det samme plan gulvnivå, og er, for eksempel, ulikhet i leddene i gulvplater av det faktum at sømmen ligger ikke presist, kan ulikheten bringe ned hammer og denne delen kan zarivnyaty sement.
 Som blandingen i gulvet utjevning du kan bruke som en vanlig sement, blande den i de rette proporsjonene av sand, og spesielle blandinger som er laget spesielt for gulvsparkel.
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger

 Hvordan du nivå betonggulv
 Hvordan jevne ut gulvet på beacons
 Før du justere gulvet, bør det være grundig feie, deretter et lag med primer prosess. For å jevne ut gulvet på sjømerker, trenger vi perforerte metallhjørner. Pærer gjennomført langs rommet. Den første beacon er plassert i en avstand på 30 cm fra veggen, neste - innenfor 100 cm fra hverandre. Siste beacon bør også gjøres i en avstand på 30 cm fra veggen. Å fikse beacons må vi sement eller gips løsning.
 Så satte fyr langs rommet, hvis det er nødvendig, bør justere sin størrelse. Så usannsynlig "shlepkovыmy 'bevegelse for å sette deler av en løsning i trinn på 20-25cm. På løsningen sette sjømerker og justert til standarder. Når beacons hoppet litt - tomrom mellom gulv og fyr også fylt med en løsning. Når justert beacons - gi dem fast zafiksuvatysya og deretter gå videre til gulvsparkel.
 Til nivå betonggulv du trenger for å forberede en løsning for sement-breed blandingen til den såkalte tetthet krem ​​oppmerksom på at blandingen bør ikke være for flytende, som det vil være vanskelig å justere, i tillegg vil det bli enda lengre tid å tørke. For tykk blanding behøver ikke gjøre det som du vil bli svært vanskelig å glatte overflaten av båndet - det vil miste.
 Justering av et gulv starte fra motsatt hjørne, beveger seg mot utgangen. Å gjøre det helle av de første og andre rader om gangen, med den begrunnelse at den første raden bare 30cm, men til slutt gjøre det samme med de siste og nest siste sektorer. Klar blanding av sektoren sprer seg og jevnt fordelt sparkel, for å hindre dannelse av hulrom inne i kopleren. Etter denne regelen, å sette det rett ut, noe som fører til fyr, nivåer fylt med en løsning av sektoren. Først flytter regelen mot selv, fra side til side, og når du har oppnådd et plant underlag, den siste grep om sjømerker generelt like. På samme måte gjør ytterligere utjevning av betonggulv. Det er viktig å merke seg at hver ekstra fyll do meget nøye på grunn av den varierende konsistens av mørtel på steder sag kan dannes ulikhet, bør dette følger.
 Når gulvet er i vater, for å gi screed tørke og kan gå videre til ytterligere reparasjoner. Til vysyhav raskt gulvet i vinter, kan du slå på varmeapparatet. Generelt er denne prosedyren gjøres best om sommeren, som dekker helt tørr for et par dager.
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger
 Justering ved hjelp av polymer gulv
 Innretting av en gulvsparkel blandingen begynner å rengjøre overflaten. Når konkret grunnlag rengjort, bør du nøye primet gulvflaten med spesifikke primere brukes for selvutjevnende gulvet.
 Deretter avle utjevning blanding i slike proporsjoner som angitt på pakken. Til tross for at blandingen konsistens gjør at den selv til å spre seg på gulvet, må det bli rullet nålevalse for å fjerne mulige luftbobler i blandingen. Høyden til nålevalsen bør være mer likeverdig blanding laghøyde. Hell plass bør være nøye rullet roll i ulike retninger. Så gi gulvet tørke, vanligvis dette krever flere timer.
Hvordan jevne ut gulvet med hendene, og trinnvis beskrivelse av hvordan handlinger
 Juster gulvoppbygging
 Hvis du ønsker å isolere gulvet, eller heve nivået hans, så det beste alternativet - å bygge tregulv med etterslep, det kalles kryssfiner gulv utjevning. Fordelen med denne metode er åpenbar, siden det er den eneste enkel måte å heve nivået etasje, hvor man kan isolere basen, samt en innvendig kommunikasjon.
 For å jevne ut gulvet ved hjelp av denne metoden, må du først undersøke overflaten. Hvis det er noen sprekker eller hull i hjørnene for eksempel, må de stenge. Deretter må du primet gulvflaten. Når primeren er tørr, gå videre til den konklusjon isolasjonsfilm, som skal avsluttes med en innrømmelse lik høyden av vegghøyden økning av gulvet. Mellom en film ark må lim tape. Deretter gå videre med inngåelse av en logg.
 For å konkludere logge du trenger å vite nivået av avvik gulv og bestemme hvilken etasje høyde. Logger kan festes til ankeret, så vel som på spesielle metallplater - monteringsmetode du velger. For å fikse nivået av orden og for å sikre at de ikke prohynalysya under dem bør sette et tre eller plast kiler, som loggene er festet med skruer. Legging frembringe en logg langs rommet, i en avstand på 5 cm fra veggen, i trinn på 50 cm. Når den plasseres logger, må de være festet til gulvet.
 Den neste fasen av arbeidet - legging isolasjon i sektoren mellom loggene. Som et stykke glass ull isolasjon bruk. Glassplater ull bør kutte størrelsen på sektorene, og etterlater noen ekstra inches innrømmelse at de kom inn i sektoren nøye. Så på toppen eller stablet treplater eller kryssfiner, fikse dem til skruene.
 I den første videoen kan du tydelig lese prosedyren med gulvsparkel utjevning på sjømerker.

 Hvis du ønsker å jevne ut gulvet Selv mix, denne metoden beskrevet i denne videoen.

 Og den tredje måten å flate gulvet, med sin kapasitet. Denne metoden er litt annerledes enn det som er foreslått av oss, og er mer egnet for utjevning etasje balkong, men noen høydepunkter du kan låne for seg selv.
Яндекс.Метрика