Bygging av hytter - hvordan å bygge et hus fin og billig?
 Tiden står ikke stille og prioriteringer i livet endrer seg så raskt som tiden går. Noen 50 år siden folk prøvde å rømme byen, slik som å være sikker på at det er i byene vil det være nye muligheter, store muligheter, muligheten til å bygge en karriere, nye interesser og mer. Men ingenting varer evig, og prioriteringer i livet er ikke noe unntak.
 I dag begrepet "by" er mer vanlig i forbindelse med gassinnhold, støy, skitt, forfengelighet og andre faktorer skjemmende. Det er derfor i de siste årene har tendensen til å flykte fra byen. Folk har en tendens til å forlate byen for ensomhet, rolig og nærhet til naturen. I denne forbindelse, en forstad til storbyene er mer som Europa.
 Hvis du er fast bestemt på å leve i landet, bør du tenke på overnatting. Sammenlignet å lukke en byleilighet, har landsted en rekke fordeler. Det finnes ingen dårlige naboer som har en sønn trommeslager, og han trenger du å øve vegg, eller omvendt, den mest mot noe støy fra din hånd, som bor i en hytte, bør du ikke være redd for oversvømmelser fra naboene osv Custom House tilbyr store muligheter. Her kan du slappe av i skyggen av trærne på en varm sommerdag, kan du vokse en vakker hage rett i din hage eller bare sitte på kveldene ute med venner.

 I dag er det så mange forskjellige alternativer av arkitektoniske stiler, som du kan bygge ditt drømmehus. Denne hytta kan gjøres i staroruskomu stil, fullstendig bygget av tømmer, lås i stil med tidlig klassisisme eller streng og elegant hus. Slipp løs fantasien din, men ikke glem om byggereglene. Legg merke til at hytta - det er ikke et hus for helgen, hvor du kan flykte fra byen, og huset hvor du og din familie vil tilbringe mange år, og kanskje for livet. Det er derfor ikke mulig å gjøre feil under byggingen, fordi konsekvensene kan være svært tragisk.
 * Når du kommer nær til bygningen, er det første du må gjøre er å vurdere de klimatiske og geofysiske egenskapene til området avsatt til bygging. Bare grundig studert alt dette ekspert vil fortelle deg at å bygge teknologi ville være best i en bestemt sak, samt hvordan best å plassere hytta og hjelpe bygninger, og etter vurdering av de klimatiske forhold det kan gi råd det beste alternativet plassering av rom i huset.
 Grunnlaget - er hjørnesteinen i enhver bygning. Strip fundament er den mest egnet i byggingen av hytta.
 Det finnes to typer bånd fundamentet:
 1) monolittisk;
 2) med prefabrikkerte betongkonstruksjoner.
 Men hvis hytta er bygget i områder med vanskelig terreng (terreng med høy grunn tuberosity, tilstedeværelse av raviner, etc.), ville det være bedre å sette det på en kombinert band-haug fundament.
 * Det neste trinnet er bygging av å bygge vegger. Til dags dato, de mest populære materialer for bygging av hus er murstein og trebjelker. Når du bygger en murstein hytte er ønskelig å bruke skum fôr fulgt. Dette vil ikke bare redusere belastningen på fundamentet, men også redusere kostnadene for klosser. I byggingen av denne type som anbefalt armert betong bjelker Multihollow plate.
 Hvis du blir valgt som byggemateriale, trebjelker, så vær forberedt på å tilbringe økende tid. Dette skyldes det faktum at etter utarbeidelsen av hytta må stå 6 til 9 måneder til utkast tok hjem og tørking av trevirke som brukes (ruter). Etter denne perioden lå i å bygge tekniske hull. Først da vil veggen bli behandlet tre eller murstein. I trehus brukt dobbelt tak med isolasjon av trebjelker.
 * Den tredje komponenten er din fremtidige hytte taket. Rammen av taket er laget av tre. Isolasjon er en viktig del av isolasjonen, slik at det er nødvendig å isolere tak. Veldig populært på dagens bruk av profilerte stål takbelegg belagt. Flis taket dekselet anbefales kun når takstolene i tillegg befestet, og taket helt av murstein. Ikke glem om systemet av regnvann drenering og installasjon av drenering system.
 * Det siste trinnet er å gjennomføre våre ingeniørtjenester og interiørdesign. Aldri glemme at i boliger som du bygger, vil din familie bor, så når byggingen vurdere alle detaljene slik at det levde i den mest praktiske og komfortable.
 Å bygge et hus billig, men fin - den skikkelig planlegging
Bygging av hytter - hvordan å bygge et hus fin og billig?
 * Enhver huset begynner med en inngang eller veranda. Ikke oppfinne noe ekstra - veranda har bare beskytte deg mot eventuelle regn når du står på den.
 Videre anbefales det å lage en plattform - doble dører. Åpne den første, du går i, og åpne den andre døren og inn i huset. Dette vil forsinke den kalde luften og begrense den fra å komme inn i huset.
 * Etter vestibylen bør gå lobbyen, som må være en kleshenger, speil, stol eller benk for enkel fjerning og riktig fottøy sko skap. Det anbefales å installere i lobbyen inngangen til gjestetoalett. Logg inn til stuen kan utformes som en bue, som ikke krever døren.
 * Fra stuen kan du sette en vakker trapp til andre etasje hvor sove bli lagt ut. Også fra stuen bør organiseres i inngangen spisesalen. Rom fokuserer på sør eller sørvest.
 * Ss langstrakte best gjøres ved å plassere senter bord og stoler rundt det, og noen stoler. Sørg for å ha spisestuen tilstøtende hospblok, som vil huse et kjøkken, vaskerom, pantry og bad - det er nødvendig for elskerinnen, ikke for gjester. Med hozbloka trenger for å lage en egen inngang til gårdsplassen.
 Når du bygger en hytte ikke glemme den nødutgangen.
 Noen få ord i andre etasje. Det vil være plassert sovende foreldre, barn og soverom for gjester. Også i andre etasje må romme et stort bad med foreldrenes soverom og ett bad for gjester. Den beste orientering for soverommet er østsiden. Fra andre etasje må gjennomføre nødutgangen.
 Din hytte kan være mange ekstra fasiliteter som massasje. Det kan plasseres i stua eller i andre etasje. Du kan arrangere en badstue eller basseng, bygge en mini-bar og lage ditt eget biljardrom.
 Nå noen ord om kostnadene ved hytta.
 * Bygg med klosser er mer pålitelig enn sin motpart fra treet. Men han er 4-6 ganger dyrere enn tre.
 * Bygge hytte av armert betong paneler anbefales ikke i det hele tatt. I dette tilfellet, vil huset koste enda mer enn i tilfellet av en murstein og gjør den behagelig å være ekstremt vanskelig.
 Nå på trehus.
 * De er vanligvis hentet fra tømmer eller logger. Bygninger av denne typen krever solide fundamenter, bjelker og logger krympe over tid, noe som resulterer i høy produvnist huset. I tillegg har en tendens til bjelken fordreid på grunn av krymping. Og bjelken i seg selv er kostbart, på grunn av det som er anbefalt å bygge en hytte rammetype. Det er av to typer: stålramme og tre. Trerammen er billigere enn stål. Huset ramme skriver vel motstå naturkatastrofer. Dette er fordi rammen huset ikke faller fra hverandre ved vind eller vibrasjoner i jorden, bare svakt krummet. I land med høy risiko for jordskjelv (f.eks, Japan) nesten alle bygninger rammetype.
 * For bygninger rammetype foundation kan være søyle 40h40sm plan for hvert innlegg. Dette grunnlaget er det billigste. I stedet stiftelser kan lage en betongplate bredde på 15-20 cm og sette den på rammen. Denne metoden er mest fornuftig når huset er bygget uten kjeller. Noen "håndverkere" foretrekker å bygge en hytte uten kjeller, men med den underjordiske høyde på ca 40-60 cm. Dette er upraktisk, eller til og med dum. Fortsatt må sørge for overlapping av undergrunnen. Det vil være nødvendig å isolere, eller gulvet blir kaldt. På grunn av dette, vil hele strukturen være ganske dyrt, og underjordiske kan zavestysya rotter.
 * Det anbefales å lage sement gulv direkte på bakken, 8-10 cm tykk. Den konvensjonelle visdom er at det resulterende gulvet er kald. Ikke noe sånt. Fra landet av varme. I en dybde på bare 120 cm jord fryser ikke. De som tror at det kalde sementgulvet, aldri tenkt på hvorfor dugouts varme. I gravde fra bakken varme som varmer gulvet nok. Det er derfor betonggulvet på bakken er varmere enn på t-banen. For ekstra isolasjon på gulvet kan sette parkett nastelyty boards eller linoleum. Denne verten ubegrenset fantasi.
 * Forhåndsskåret anbefalt bindingsverk på begge sider, og mellom dem lå en rull isolasjon i ett lag. Hvorfor vi anbefaler å sette en rullet isolasjon, ikke murt? Fordi bruken av flis isolasjon i gapet vil bare blåse. Siden overdreven produvnist tar varmen, så er det bedre å begrense huset pusset på nettet samtidig vakker og samtidig ganske nær intrigene blåser. Inne i veggene kan være ferdig som ditt hjerte ønsker. Det viktigste å se på sine økonomiske ressurser.
 * Det siste elementet er - rent kosmetisk, og skjønnhet er din fremtidige hytte. Ikke jage mote og bygge et hus for raseri, som det er i rask forandring. Så stilig og trendy hytte i dag, kan i morgen bli et ekko av historien til mote, hvis det ikke blir latterlig. Hvis mulig, prøv å ikke gjøre noen dikkedarer. Huset skal være enkel. Ikke i form av komfort, men når det gjelder skjønnhet. Fordi huset er ikke klær, og dermed endre utseendet vil være svært vanskelig og kostbart. Selvfølgelig, hvis du tillater finans - du kan nesten hvert år for å gjenoppbygge og male din favoritt hytte. I neste artikkel vil vi snakke om hytta heiser.
 Dette regnes som en unik glasshus.  
Design ideer for kjøkkenetInnredning kjøkken. Ideer. Bilde
Ide 1
Hvis du bestemmer deg for å kombinere en loggia med et kjøkken, kan hodesettet tas på balkongen. Under denne metoden balkong vegger bør males i samme farge som rommet. Hvis du bor i en stil som er nærmere klassikerne, bruker glatt form. Armeringsjern mellom to rom kan ta form av en bue, og også velge farge. Halvsirkelform støtter stolen eller runde dekorative elementer slik som plater på veggen.
Design ideer for kjøkkenet

Idea 2

Ofte hjørne kjøkken enheter er lite involvert. For å løse dette problemet hjelp kjøkken persienner. Bak dem skjule alt - fra korn og etterbehandling retter. Disse blinde vil passe en rekke ulike stiler. Minimalisme, hi-tech, country, pop art, og så videre N. Før skap lys gjøre det bra. Du kan også legge inn Spot lampe inne, noe som selvfølgelig er veldig praktisk.
Design ideer for kjøkkenet

Ide 3
Intens farge maismel bringer et snev av varme og hjertelighet. Det er stemningen i Provence. Kjøkken i nyanser av blått beroligende effekt og redusere appetitten. Derfor Kosten blå kjøkken - hva du trenger.
Men beroligende farger "ber" lyse aksenter. De kan være små rutete flis på et forkle, og et større - på gulvet. Det forvandler rommet og gir smak. Denne fargen aksent vil legge til et kjøkken individualitet og integritet.
Design ideer for kjøkkenet

Ideen 4
Fersken peis - en god løsning for det moderne kjøkken. Dette oppvarming enhet perfekt ivareta funksjonen ovner, peiser, og er en interessant detalj i interiøret. Lav pris (sammenlignet med peis) gjør det overkommelig for de som ønsker å gjøre ditt hjem varmere og koseligere.
Vanligvis, komfyr-peis laget av talkohlo - Rita. Det er en naturlig stein som er gunstig for helsen.
Med ulike reguleringsalternativer slags vær du kan opprette et behagelig inneklima.
Installasjons Peiser er best overlatt til en spesialist. For installasjonen ikke trenger en global re-planlegging og et solid fundament. På det sted hvor det vil bli installert ovn-peis, sette et brev ildfast materiale. Før ovnen sikker på å sette et brev fra en taktekking tinn. Å øke effektiviteten, ta vare på en god tegning eller skorsteiner. Fersken peis perfekt utfyller interiøret.
Design ideer for kjøkkenet

Ideen 5
Forkle i glass med innvendig belysning - en nyhet i det russiske markedet av byggevarer. Glass forkle er vanskelig å imponere noen, men et forkle med lys - er uvanlig og imponerende. Glass alternativer kan stilles inn: farget, farget, speilet, gravert, meieri, optisk, og så videre N. Valget er ditt bare.. Lyn kan også være forskjellige i farge og i overnattingen (intern eller ekstern). Anbefales ikke at dette alternativet være engasjert i installasjons utforming som er nødvendig for å gjennomføre elektrisitet og vann nær varmekilder, stekeovn, hette, komfyr.
Design ideer for kjøkkenet

Ideen 6
I alle byggesupermarkeder har et stort utvalg av etterbehandling materialer og pyntegjenstander for hjemmet. Men i en alder av de typiske produkter slik at du ønsker individualitet og unikhet. Malte fliser - ideelt for de som ønsker å skille seg ut. Selvfølgelig bør vi huske at maleriet er veldig redd for våtrom, så det gjøres best bare på kjøkkenet. Temaer for maleri kan være svært forskjellig, avhengig av din smak og preferanser.
Design ideer for kjøkkenet

Ideen 7
Nylig Russland blir stadig mer populær stil av Provence. Denne sørfranske provinsielle stil bygninger, hjem komfort, elegant enkelhet. Den berømte Provence-regionen i Sør-Frankrike slående natur og en rik palett av farger som er reflektert i stil med interiøret. Hvis du ikke liker moderne kjøkken med tiltalende sin nøytralitet og kulde, er "avgjort" i sitt hjørne av solfylte Frankrike.
For typisk Provence stil naturlige naturlige farger, duse farger som middag varme osvitlyv maling.
En av de karakteristiske trekk ved Provence - grovt pusset vegger. I det moderne interiøret av denne effekten kan oppnås ved å tegne på veggen farge strukturert gips. Det er imidlertid kostbart. Men det er et godt og rimelig alternativ - teksturert bakgrunn.
For å bruke gulv fliser som etterligner tre eller stein og planker. Himlinger bleker hvit maling og dekorert med mørke bjelker.
Spesiell oppmerksomhet bør vies til kjøkkenet. Det bør være laget av tre: eik, ask, valnøtt, kirsebær. Møbler fronter kunstig sostarivayut bruke teknikken craquelure. Møbler betrodd ser grov og rustikk. Hvis du drømmer om Provence på kjøkkenet, men du kan ikke kjøpe nye møbler, kan du bruke det som er: en gammel kommode, bryst, tabeller, buffeer. De kan være malt i lyse varme farger og bruke floral design.
Provence krever ingen ideell behandling. Tvert imot - slitt, sprukket overflate og små defekter gi en spesiell sjarm.
Dekorere kjøkkenet vil være mange åpne hyller med diverse morsomme ting, obligasjoner urter, flettede kurver med ferske råvarer (tomater, hvitløk, løk).
Gardiner i stil med Provence - mild, lys, med blomstermønster. De er ofte pyntet med bånd og drapiruyut og strømpebånd. Provence gir mange farger: levende - i potter på vinduskarmene, frisk kutt - i vaser på bordene, kunstig - i paneler og kranser.
Denne metoden gir en enorm positiv, ikke lei verken tid eller penger.
Design ideer for kjøkkenet

Ideen 8
Kjøkken forkle ikke nødvendigvis bevise de øvre skap, nok til å sette en liten bit høyde på 15-20 cm fra skrivebordet mosaikk eller keramiske fliser. Denne løsningen ser frisk og original. Resten av veggene i arbeidsområdet anbefaler også zadekorirovat materialer resistente mot fuktighet, temperaturvariasjoner, etc ..
Design ideer for kjøkkenet

Idea 9
Massevis av interessante detaljer gjør originalt og funksjonelt kjøkken.
Derfor, for byggingen av kroppen kunne ta noe tre og gips, fliser gulv som konkluderer. Forresten, er forkle brukt samme flis som fasadene. Eksperter anbefaler å bruke hipsovolokno styrke, dvs. cellulosefiberarmert gips. Hipsovolokno tettere og mindre fleksibelt enn gips. Sine stive ark er stor for å skape glatte overflater.
Fliser gulv dekorasjon motiver fortsette forkle og fasader. Det er best hvis fliser på vegger og gulv av en samling. I dette tilfellet vil du ikke gå glipp av en kombinasjon av farger.
Design ideer for kjøkkenet

Se nøye på veggen i nærheten av gassovnen. Legg merke til det er en hylle? Interessant og nyttig detalj. Rack forenkle prosessen med matlaging, så vil alle krydder på hånden.  
Яндекс.Метрика