Hvordan du kobler til pass bytte?
 Passerer bryter eller som det kalles er en elektrisk bryter enhet for å kontrollere nyttelast på to eller flere personer. Vanligvis brukes til å aktivere og deaktivere belysning i lange korridorer eller på trappene for å inkludere lys tidlig i gangen eller trapper i stand til å slå den av på slutten av gangen eller trapper.
Passerer enkelt-bryteren har to posisjoner bytte hvorved felles kontaktflate kan lukkes bare en av de to kontaktene razmыkaemыh. Situasjonen for nedleggelse av alle tre kontakter utelukket. Derfor er brytere av denne type, også kalt brytere.
Ta vare på riktig tilkobling av bryteren skal passere på planleggingsstadiet og installere ledninger i en leilighet eller hus. Prinsipielt er det to typer av forbindelse odnoklavyshnыh par brytere som gjennomtrenges. La oss undersøke dem nærmere.
 1.  Koble med felles fase og nøytral wire.
  Med denne type forbindelse til to-utgang for hver bryter som er koblet i par, og er koblet til fase og nøytralleder. I den nøytrale ledningen er koblet tilsvarende elektrisk belastning. Annet nyeste funnene brytere er sammenvevd. Ledninger og hvordan det fungerer på neste animasjon.
  Hvordan du kobler til pass bytte?

  Koble med fase og nøytral ledning, fortynnet etter ulike brytere.
  I denne fasen forbindelsestråd er viklet på en bryterutgang og null på utgangen. For de andre to effektbrytere er koblet sammen i par og asymmetrisk. Benyttet last krets koblet til nøytralleder. Ledninger og hvordan det fungerer på neste animasjon.
  Hvordan du kobler til pass bytte?

  I tillegg til å bare koble to brytere odnoklavyshnыh det er mer komplisert når mer enn to bryterne brukes til å kontrollere lasten av mer enn to seter eller flere brytere har en knapp for å aktivere og deaktivere ulike grupper av last.
  Hvis du har kjøpt pass bryteren ved en feil eller det var ubrukelig for deg, kan du bruke den som en vanlig bryter, bruker den bare når du kobler den felles kontakt en av bryterkontaktene.  
Hvordan gjøre trapperÅ løse problemerhvordan å lage trapperBør begynne å bestemme sin posisjon. Trapper povydni i harmoni med det indre av leiligheten eller huset, og aller viktigst - povydni være vakkert og komfortabelt. Det beste alternativet for å plassere stigen - det absolutt gangen.
Nice ser tretrapper. Deres konstruksjon er valgt varianter av hardt tre (løvtrær, men det er best eik). Før du tar fatt på byggingen av trappen er det nyttig å gjøre en papir modell skudd. Forsiktig beregningsmodell og redusere sjansene for feil til tider. Nesten alltid når det er en krise av middelaldrende menn, de ønsker å gjøre noe med hendene, improvisere. Et godt alternativ til å ta deg selv og dine tanker - gjøre trapper med hendene.
Kjenne navnene og funksjonene til de viktigste delene av trapper, vil det være lettere å beregne strukturell styrke. De viktigste delene inkluderer trappetrinn, pidshodynky, streng, rekkverk eller rekkverk. Hele strukturen hviler på bærerkortet, kalt streng eller kosour. Nå er det klart at dens styrke avhenger av styrken av forsamlingen og er det viktigste som krever mer oppmerksomhet på hvordan å lage en stige.
Ha estimert plassering av trapper, velge sine innstillinger - høyde og bredde samt høyde og bredde av trappen. I utformingen av trapper uten disse parametre er nødvendig.
Det første du må bestemme - er høyden på trappen. Å kjenne høyden, vil det være lettere å beregne høyden av stigerørene. Stiger bør ikke være for høy eller for lav, og de begge forårsake mye ulempe i driften av trappen. Den optimale trinnhøyde - 150-160 mm. Smal grad ikke bare praktisk for heving og senking, men livstruende. Ideelt trinnbredde bør være lik 350 mm. Men hvis området av ditt hjem ikke tillater graden av denne størrelsen, minimumsstørrelsen tillatte nivåer - 250 mm.
Etter å ha definert høyde og bredde, begynne å lete etter et fotfeste trapper. Dersom motivet er i andre etasje, bør det være festet til gulvet og trapper som fører til huset, festet til veranda. Ikke glem om pidshodynky.
Hvordan å lage en stige når montert pidshodynky? Begynne å fikse dem spesielle trinn skruer. Når stigen er godt festet, fortsett til rekkverk eller rekkverk. Rekkverk skal ikke være lav, deres optimale høyde ikke er mindre enn 0, 9-1, 1 meter.
Trapper montert, slå på maleriet. Maling eller lakk er hoved dekorasjon av trekonstruksjoner, i tillegg beskytter treet mot skade. Det er bedre å velge oljemaling og lakk - olje, harpiks eller nitrocellulose.Deretter trapper vil tjene deg i mange år.
Hvordan velge bakgrunnsbildeÅ velge riktig tapet
Du endelig besluttet å oppdatere utformingen av leiligheten, for eksempel bakgrunnsbilde. Dessverre, du vet ikke hva du skal gjøre hvis du har en ektefelle eller andre slektninger avvikende meninger. Mens hele storfamilien tvister i en butikk vegg, akkurat det du trenger å bestemme hvilken som er best egnet tapet huset ditt. Hvis du leser denne artikkelen, synes det det er ikke bare enkelt, men også morsomt. Så la oss begynne.
Du spesielt bør huske på at hvis du opplyst rom, vil du nærmer deg "kalde" farger som sølv, rosa, grå (men ikke mørk grå), blå eller lys lilla (fargen på behovet for å ta hensyn hvis din møbler i rommet er laget i samme stil som "high-tech"). Og hvis ditt rom har utsikt sørsiden, jeg personlig anbefale lys-limt tapet, da veggene ikke brenne ut for tidlig. Det siste alternativet er litt dyrere vil koste i prisen, men det er verdt å huske at den gjerrige betaler to ganger, som for å sette på lys bakgrunn, så må du endre bakgrunnsbilde flere ganger i året.
Ofte folk forlate rommet på nordsiden, som mottar svært lite lys, så ser det ut til at plassen krymper. Visuelt utvide ditt rom og et lite lys det, så må du velge bakgrunns varme farger som gul, oransje, aprikos, blek rosa, brun eller rød. Også for mørke områder svært godt passe inn i rommet lys tapet, men med lite mønster eller en vakker ornamentikk.
Hvis du har et stort rom tilgjengelig, så du trenger for å bringe sammen veggene visuelt gjøre rommet synes koseligere. For denne drakten røde og gule farger som vises i relieff. Og hvis du ønsker å kontrast visuelt utvide rommet (hvis du liker mer plass), så må du ta hensyn til den blå-blå spekter, som razdvinet romlige grenser vegger.
Hvis du ønsker å endre bakgrunnsbilde er ikke bare i ett rom, og hele leiligheten, bør du ikke glemme den enkle regelen, er det ikke nødvendig å lime leiligheten av samme type bakgrunnsbilder og unngå skarpe kontraster. Jeg ønsker også å trekke oppmerksomheten din til det faktum at vi ikke bør kombineres i forskjellige rom bleke og klare farger.

Hvordan velge bakgrunnsbilde

Hvordan velge bakgrunnsbilde for kjøkken
Trolig den mest vanskelig valg er valg av tapet tapet til kjøkkenet. Tross alt, er det nødvendig ikke bare å velge vakre tapeter, men likevel, at de kan renses og vaskes, som kjøkkenet er en av de mest lett zahryaznyayuschyhsya rom i leiligheten. Å være i stand til å rydde og vaske tapet, så du er ideelle vinyl tapet, som lett absorbere fuktighet.
Hvordan velge bakgrunnsbilde for soverommet

Men soverommet er helt nødvendig vinyl tapet, som gjørma det absolutt ikke bør være. Tross alt, er dette en intim soverom sted i leiligheten. Derfor må tapetet være passende. Dette kan være et fint mønster på lys rosa eller burgunder bakgrunn. Også ta hensyn til den samme type grov rosa tapet.
Hvordan velge bakgrunnsbilde for rom

For hall eller stue som noen sier du må velge bakgrunns gule eller lyse farger. Forklare hvorfor. Hall eller stuen bør virke stort til gjestene følelsen av at de var i en hall av palasset, og høydepunktene vil utvide rom vegg. Det er ikke anbefalt å bruke hallen eller stue tapet mønster, er det det motsatte trange vegger og legge zatyshnosti og hygge for store rom er ikke hva. Hygge vondt de rom som er store private hus der peis, plasma, etc.

Hvordan velge bakgrunnsbilde for gangen og korridor

Gangen eller korridor er av de minste rom leilighet. I gangen er nesten alltid et stort skap, noe som reduserer volumet av korridoren, noe som er normalt, og ikke prøve å utvide korridoren veggene kjølige toner til rommet virker større. Tross alt, denne korridoren eller gang og bad, som må være liten, så du bør bruke røde, gule, brune, eller til og med legge skulptur treplanker som vil gi riktig stil gangen.
Hvordan velge bakgrunnsbilde for barn

Med hensyn til barnas bakgrunn, så må vi vurdere barnets alder, som bor i rommet. Hvis et lite barn opp til åtte år, kan du kjøpe tapeter eventyr tegn eller med lysende stjerner (den vanligste versjon) og hvis du har et barn eller tenåring når disse årene, bør du ta hensyn til fargen blå. Tross alt, blå - er, først av alt, fred, hvis barnet trenger disse årene.
Hvordan velge et bakgrunnsbilde på taket

Svært sjelden, men fortsatt er det folk som er bakgrunn for taket, hvis du bestemmer deg for å kjøpe disse bakgrunnsbilder, så det er hva som bør tas opp. Først, kan taket tapet eller være i et rom med stor takhøyde og tapetlim er ikke nødvendig hvis din takhøyde på to meter, for da de zabrudnyatsya raskt. Og hvis du har høyt tak, bør du ta hensyn til tapet mønster med mobilnettet eller spesielle skum tapet.
Hvordan velge farge på tapet

Når en person plukker opp fargen på tapet til rommet, er det styrt av generelle prinsipper, som for eksempel blå ogHvordan velge bakgrunnsbilde Grønn - rolig og han mener at hans vakre, blå, men røde - spennende, og folk tror at det vil bryte den røde, og så videre. I prinsippet ble disse påstandene brakt mnozhestvoraz, men alle vet det. Men mange trenger også å vite hva hver farge mann i hans egne godbiter. For eksempel, som en rød, den andre grønn, er det ikke rart de sier: ". Smaken og fargen ingen venn" For å gjøre dette, er det visse kataloger som folk ikke var en del av svik.
Hvis du ønsker å kjøpe tapet nyanser av rødt som, vet du at kirsebær og burgunder farge vil skape oppstuss og uptight atmosfære i rommet. I begynnelsen kan det virke som fargen er veldig vakker, men da han fort lei og begynner veldig irriterende, selv om mange ikke legger merke til fordi de ikke anser det nødvendig å skylde på alle fargebilder. En annen ting er rosa. Tross alt, rosa - veldig myk farge og ligner en solnedgang slik at du forstår deres holdning kostnader før solnedgang, og hvis du liker, så denne fargen er perfekt for deg. Rosa farger er best brukt på soverommet, noe som vil skape en stor intim atmosfære. Og hvis du ønsker en lysere og munter farge enn fargen ligner vest, så se etter "Raspberry krem." Denne fargen vil slå bort alle tanker om trist, fordi det er mer glad enn vanlig rosa.
Fargene oransje fargetone. Mange eksperter vil fortelle deg at denne fargen bryte appetitt som bør holdes i bakhodet. Også oransje bakgrunnsbilder som vil glede deg med sin saftighet og god friskhet for lang. Tross alt, det er massevis av rom, som er oransje kan ikke alle, fordi det er behov for å ha et stabilt sinn. Også, hvis du overdrive det med antall varme farger i leiligheten, så du vil alltid være i spenn. Men hvis deres ta hensyn til fargen på sitron eller lime, kan de virke ganske enkelt, men du vil ikke engang ta hensyn, men når du er i dårlig humør i rommet med disse fargene, så din dårlig humør vil slå inn gode. Blå og blå farger kan positivt påvirke en person lenge nok, i motsetning til andre farger.
Som er bedre å velge bakgrunnsbilde

Hvordan velge bakgrunnsbildeSelv tjue år siden, da de var overalt samme type bakgrunnsbilder, siden det var ikke valget av tapet nå. Men i vår moderne tid vi bare utrolig stort utvalg av tapet, så ikke rart folk blir forvirret nescient i valg av tapet.
For eksempel vet noen mennesker at det er noen typer tapeter som Simplex og duplex, men la oss prøve å finne ut hvordan de skiller seg. Simplex tapet laget av et enkelt lag av papir. Denne type tapet kan være enten glatt eller riflet, og det kan være et bilde. Men hvis du trenger en mer robust bakgrunn, bør du ta hensyn til ut tosidig vegg som består av så mange som to lag med papir som også er presset sammen. Duplex tapet klarer til og med å skjule en mangel på vegger, kan det være en liten kul på veggen eller noen hull.
Men folk som gir sine preferanser lettelse vegger, bør de bedre se på kashyrovannыm tapet som tysnyatsya i hans tilfelle. Denne type tapet er laget slik at de to papir (ett lag med en tegning) limt sammen og deretter utføre stempling. Men hvis du trenger en forkledning mangel på veggen, vil du trenger bakgrunnsbilder med høy tetthet. Det er den type tapet refererer vinyl tapet som har overnaturlige tetthet, denne typen blir ofte brukt på kjøkkenet, som de helt absorbere fuktighet og damp. De er også veldig praktisk å rydde og vaske støvsuger.
Hvis du trenger bakgrunnsbilder som har en blank overflate, så det nærmere titt på den type CD-vinyl tapet. Dette tapet er vanligvis laget av mørke toner, men tegning eller mønster på dem svært lyse. Likevel er det en slags tapet som penoboy. Denne arten er svært lik ut tosidig veggen slik at linjen består av to lag holde sammen, men lagt et viktig element i akryl. Dette elementet hjelper penoboyam ikke forstyrre med luft, som akryl selv led ikke virkelig betyr noe, som etappemål.
Det skal bemerkes at papir bakgrunnen har en fordel, som er at de tillater veggene å "puste". I tillegg kan denne type tapet brukes til ethvert rom. Men mangelen på papir tapet - skjørhet. Tilnærmet sitt liv fra 2 til 8 år, begrepet er avhengig av mange små nyanser som mange kjenner.
Hvordan velge bakgrunnsbilde for maling

Bakgrunns alltid vært og vil være en lang tid å finne i markedet i interiørmalinger. EttHvordan velge bakgrunnsbilde de mest populære typer tapeter er tapet for maling. Så jeg bestemte meg for å gi deg noen råd om emnet.
Tapeter til maling er varianter av tre typer: ikke-vevet, vegger-papir og papir. Når de er laget, vi er helt forskjellige teknologier, slik at de funksjonene de er helt annerledes. Men de har også til felles, nemlig at maling og male kan være mange ganger. La oss se på alle typer tapeter.
La oss starte med papir tapet. Papir tapet vil komme selv om veggene ikke er foret overflate, som denne type tapet har bevisende tykk. Ved fremstilling av impregnert med en spesiell forbindelse, som deretter blir vannbestandig og tåler flere ommaling. Blant de mest populære papir tapet type - hlubovoloknystыe, er denne type struktur implementert i sin spesielle flis. Generelt i papirtapeter har den fordel fremfor alt at de raskt og enkelt kan limes, maling påføres med konvensjonell roller. Også tegning papir tapet nei.
Som for ikke-vevd tapet, de er laget av fiber, som har egenskaper ikke krølle. Da han satt på en spesiell vinyl. Non-woven tapet helt i stand til å maskere eventuell sprekk i veggen, som de har ekstraordinær tetthet. Også verdt å merke seg er at det flizelinovymi Tapeter ofte folk bruker.
Snakker av den tredje typen, nemlig vegger-papir, de er laget av spesiell kvarts, dolomitt og brus, er det koblet til papiret, og går under navnet vegger-papir materiale da. Eksperter anbefaler før du begynner å lime dem, er det nødvendig å dekke hele veggen eller akryl latex primer. Jeg trenger å lime tapet spesielt lim.
Her, kanskje, alle grunnleggende tips som kan være nyttig å velge den personen han en rull med tapet. Viktigst, husk at du ikke bør lytte til rådgivere i å velge bakgrunnsbilde og mer og bedre lytte til hjertet ditt, fordi den vet at tapet du trenger. Jeg håper at denne artikkelen du er fornøyd med deg, og etter å ha lest nå vet at det er best å velge et bakgrunnsbilde.  
Яндекс.Метрика