Hvordan å bore et hull i flislagt fliser. Hvordan å bore flisBore hull i fliser flislagt ofte ender hennes splitting eller vыscherblyvanyem. Med den rette tilnærmingen disse problemene kan unngås.
Ved hjelp av drill for flis
Når du er i nærvær av en spesiell kopevydnoe wolframkarbid drill for fliser eller glass, jobb å bore hull i flisene er ikke vanskelig.
Først av alt bære markeringer, ved hjelp av en markør som forårsaker et merke på overflaten av flisene på plass det nødvendige boring. Hvis du trenger å bore hull mer, fremført for riktigheten av merking anbefaler å bruke trekant og bygging vater.
Sikring av en drill chuck drill, sett hastighetskontroll til minste posisjon. Når du bruker slagbor, nødvendigvis slå av sjokkbehandling.
Ved å sette litt i sentrum av flisen vinkelrette koder, starte boring, unngå overdreven press på flisen. I drift, vil bore uunngåelig å varme opp, så legg innen rekkevidde kopp vann, som periodevis senk drill, kjøling det.
Prosverdlyvshy fliser, erstatte bore flis til en annen, designet for å murstein, betong, tre, og utføre et hull i veggen under dowel, som deretter fest skruen.
Gjennomsnittlig drill pobidytove
Det kunne bore hull i flisen og kan pobidytovymy vanlige øvelser. Hovedvilkåret - de må være godt skjerpet.
Etter å ha fullført oppsettet av fremtidige åpninger, limt disse stedene gjennomskinnelig tape eller elektrisk tape. Med denne trick ved starten av borekronen ikke vil gli på flisoverflaten.
I fravær av klar tape, kan du bruke maling eller plaster. I dette tilfelle merking hull utført over dem. Hold drill i bore den første gang på rett sted kan nakernyv angitt sted.
Sett i pobidytove chuck, fart øvelser - minst, sjokkere deaktivere modus. Bor et hull i flisen, og til å dyppe drill i vann for avkjøling.
Etter at borebånd eller tape fjernet.
Ved hjelp av kroner
I de tilfeller hvor en flis trenger å bore et hull med stor diameter (for vannrør, stikkontakter, etc.) bør brukes med karbid belagt krone.
Vi utfører boring av hull bore en av de ovenfor beskrevne metoder. Bruke boret hull som en sentre sentrale borekroner, boring for å fortsette i små hastigheter med minimal press.
Ettersom borekrone i prosessen må avkjøles.
Det er alt. Det er vanskelig, ved første øyekast, oppgaven med å bore hull i fliser flislagt redusert til å utføre en sekvens av enkle og grunnleggende i entreprenørvirksomhet.
Lykke til! Kan du lykkes!  
Hvordan å skjære glass. Lære å bruke et glass cutterÅ skjære glass riktig størrelse ikke nødvendigvis refererer til glassmester. Hvis det er verktøy og ønsker å lære håndverket av glass kutte alle kan.
Forbereder arbeidsplass
Det viktigste kravet til bordet - det må være helt glatt, spesielt når du skjærer en tynn (tykkelse mindre enn 4 mm) glass. Glass må møte hele tabellen overflaten flyet. Få et flatt underlag kan være å sette på bordet et stykke tre-fiber plater (DVP), dekker sitt brev av tynn papp eller tynne tepper.
Instrumenter
Som et verktøy for å kutte glass ved hjelp av en diamant og roller cutter. Nær diamond cutting rolle utfører små krystall av denne diamant glass cutter i en berg - film med høy kobolt-wolfram legering.
Kvalitet glass cutting avhenger mye også om tilstanden i malen. Linjen er en guide for glass skjæring må være helt glatt og jevn i alle plan.
Utarbeidelse av glass
Hvis glasset er tilsmusset, er det nødvendig å vaske, fjerne fra den alle flekker. Deretter avfette overflaten ved hjelp av bensin, white spirit eller aceton. Tørk av med en avis eller en klut, etterlater ingen lo.
De mark cut linjer
Doling ut den nødvendige lengden på fragment av fremtiden, gjelder for begge kantene av glass to små dash som vil tjene som begynnelsen og slutten av linje skjæring.
Vær forsiktig! Før vi gjør kutt linje fra plottet før oss 2 tags bør justeres for tykkelsen på glass cutter. Som en del av å kutte glass cutter i midten, vil linjen bli kuttet 2-3 mm mer maler.
Satt enn glass cutter gjort på etiketten og brukt til å forme den. Fix for skiftende og deretter ta det i betraktning.
Skjæring
Sette glass mold i henhold til etiketter og gjør kvoter for tykkelsen glass cutter, glasskærere utgangspunktet holde kort linje i kantene. Dette gjøres for å holde linjen kunne lette presset på glass cutter kanter. Ellers den hardt pressede glass nær kanten, spesielt hvis den er tynn, kan knekke, spaltes eller dannes Scherbinka.
Gå til å kutte hovedlinjen. Kjør på glass cutter fast hviler mens den laterale delen av kurven. Linjen skal utføres i en enkelt passering, svært rask håndbevegelse uten å endre krafttrykket på instrumentet, med unntak av begynnelsen og slutten av linjen.
Riktigheten av å bruke glass cutter kan identifiseres ved lyden høres når dem kutte. Risser i glasset, bør det gi nivået av hvesende lyd. Hvis glasset cutter knirke eller knirker problemet, viser det at han ikke er skarp nok, eller du gjør mye press på ham.
Unngå ekstreme - små hvite brikkene langs skjærelinjen direkte indikerer at trykket på verktøyet løsne.
Hvis kutteren er gjort lik linje over hele lengden av glass, glass lett og jevnt på den oblomytsya. Hvis linjen er langt fra perfekt eller ganske tykt glass vil måtte bruke sprukket glass.
Sett glassplate på bordet slik at den henger radert linje om 5 mm over bordkanten og glass prostukyvaem bunnen av glasset kutter hodet, fra den kanten.
Under prostukivaniem på overflaten glass vises sprekk, er strengt på en linje trukket cutter. Putting hver nye blåse litt i forkant av sprekken, "drive" så det sprekk gjennom hele arket.
Husk å holde den andre armen henger over bordet mot glasset, fordi under prostukivaniem kan det lett perepadet.
Hvis man ønsker å bryte av en smal stripe av glass kan anvendes for dette formål tang eller skjære på siden av glasskutteren.
Glass - sterk og samtidig meget skjørt materiale, som danner ved cracking mange små og skarpe fragmenter. Sikre beskyttelse av dine hender og øyne, sørg for å bruke når glassbriller og hansker kutte!
Lykke til, og la deg å lykkes!  
Flytte tunge møbler uten assistanseNoen ganger hender det at du trenger å flytte en tung garderobe umiddelbart og hjelpe til med å flytte møbler absolutt alle. Å vite hvordan møbler kan flytte deg selv.
Først, for å lette deres arbeid med å flytte møbler, er det viktig å legge til rette garderobe, skap, kommode, bord eller sofa. For å gjøre dette, ta ut av dem esker, hyller, bokser og mer. Nå arbeidet vil gå mye lettere.
Nylonduk og pakker fra melken
Plasseres under møbler ben nylon lokk glasskrukker eller plastflasker. Fra denne overflate friksjonskoeffisient mellom gulv og ben, f.eks tilfeller betydelig redusert og møbler er ikke at slide, men vil bevege seg mye lettere.
Den samme effekten kan oppnås ved å plassere under bena av møbelpakker fra melken. Takket parafin, som dekket flate av pakker flytte møbler vil være mulig selv alene.
Parafinvoks og såpe
Fortsetter temaet voks, kan de rive gulvet heller sannsynlig banen bevegelse, og da vil flytte møbler uten Herculean innsats fra din side. Egnet som parafin og voks stearinlys. En lignende effekt kan oppnås ved å skyve, natershy gulv såpe.
Spor av parafinvoks og såpe etter migrasjon møbler kan lett vaskes av med varmt vann.
Rå poteter
I rå potetstivelse den inneholder er en utmerket smøremiddelet. Hvorfor ikke bruke den til sin eiendom for å lette bevegelsen av møbler?
Rå poteter skåret i tykke skiver ca 5 cm, og i midten av hver sirkel skjære ut et hull på størrelse med et skap eller skap benet. Vedlegge sirkel poteter slik at møbler ben som nettopp har flyttet til skjære et hull i midten.
Selv en liten mengde stivelse frigjøres, falt mellom foten og gulvoverflaten, i betydelig grad forenkler prosessen med å flytte møbler.
Filt eller ull teppe
Hvis du putter møbler i ganske tykk og slitesterk teppe ull eller filt, for å flytte det vil være bare ett menneskelig styrke. Trekk kanten av teppet skal være av ensartet påføring av krefter, uten noen fanatisme.
De gamle filtstøvler, vil bena plantet under skap flytte den til høyre enden av rommet lett uten å skade selv de mest subtile og delikat linoleum.
Selvfølgelig, beskriver hvordan bevegelsen av møbler - er ikke ny, men svært effektive, dokumentert erfaring og tid.
Lykke til med å flytte møbler! Kan du lykkes!  
Hvordan bruke flytende negler. Utvikler bonding teknologiMangler teknologien brukes flytende negler eller å bruke dem riktig, kan du ikke bare sikre, men også håpløst rot bonding overflater.
Hva er en flytende negler
Flytende Nails (Liquid Nails) er den type bygging lim. fremstilt av syntetisk gummi og forskjellige polymerer. I den opprinnelige oppskriften klebemiddel som et fyllstoff, en spesiell leire med høy plastisitet. Denne leire ekstraheres bare i USA i Texas og at dens spesielle egenskaper, flytende spiker som kreves for sin evne til å lime nesten alt.
Andre produsenter av bygge lim, prøver å gjenskape suksessen av aksjeselskap «AkzoNobel», produsere analoger av produksjon der leire filler Texas erstatte vanlig kritt, men styrke egenskapene til disse spesielle lim markert dårligere kleyaschemu sterkt varemerke «Flytende Nails».
Kjemisk sammensetning og typer flytende negler
De neopren orhanorozchynni flytende negler er laget av syntetisk gummi. De raskt grep Hold fast limt overflate og er ikke redd for lave temperaturer.
Men de har store ulemper: en skarp lukt og deres sammensetning brannfare inntil full herding krever grundig og forsiktig håndtering. Derfor arbeider med flytende negler neoprenovыmy trenger bare i godt ventilert og isolert fra åpen ild innendørs.
Vannløselige lim produseres hovedsakelig ved hjelp av akryl kopolymerer, polyuretan eller PVC. I motsetning neopren, kan maling negler ikke tolerere lave temperaturer og etter tining ødelagt. De er redd for høy luftfuktighet og ekstremt egnet til liming av porøse materialer.
Har dem en klar fordel - de er svært miljøvennlig og har ingen skarp lukt.
Bonding Technology
Bonding overflater må rengjøres for rusk og fremmedlegemer, og deretter avfettet. Gjelde for en av overflatene av leire. Hvis elementet er festet lett nok å lime flere punkter når det gjelder mer alvorlige og massive objekter flytende negler bør anvendes i form av linjer slange eller gitter.
Posisjonering limte deler av sine overflater tett sammen og stå i ca. 2 minutter. Hvis den innlimte objektet så tung at ikke beholdt i frisk lim, er det nødvendig å trekke fra stick overflate, vent noen minutter (mer nøyaktig tid alltid instruert til lim), noe som gir litt væske negler å tørke, og deretter presset til overflaten igjen.
Hva kan lime
Til liming av naturstein, metall ytterkledning, kork paneler, tre, kryssfiner, gips, plast, glass, Teflon, polyetylen og polypropylen, bør neopren bruk flytende negler.
Polystyren skum og andre materialer til lim anbefaler kun å bruke vannløselig lim, spiker som neopren med disse materialene ikke "venner".
Enkel å bruke flytende negler, som ikke måtte bore inn i detaljene z'yednuvanyh hull og fest dem med metall skruer, skruer eller spiker, noe som gjør dem så populære at hver enkelt av oss brukte dem minst én gang i sitt liv. Bruk dem og deg!
Lykke til! Kan du lykkes!  
Яндекс.Метрика