Hvordan du skal justere veggen med hendeneLiker hvordan du skal justere veggen?
Sannsynligvis alle som gjorde reparasjoner hjemme, møtt med problemet med substandard bygninger og vegg kurvatur. Det er verdt mer for å finne ut hvordan du kan løse dette problemet i ulike tilfeller, med minimal innsats og ressurser.
Hvordan du skal justere veggen
Ordet riktig, jeg mener teknologien under arbeidet. Kjent med hver teknologi og måten du kan, etter å ha lest artikkelen til slutten. Her er hvordan løsningen av problemet under forskjellige forhold. Bare anmeldt og prosesser som følger med denne type arbeid.
Hvordan justere vegger gipsplater
Justering av gipsplater som brukes i tilfeller der uregelmessigheter vegger nå det kritiske punkt, og det er mulighet for å bruke andre metoder. Gips får et system formet metall ramme på veggen, deretter shpaklyuyetsya. Den endelige dekselet kan være både maleri og tapet. Metode justere gipsvegger, er utvilsomt en av de mest kostbare og tidkrevende. Dette faktum kan betraktes som en ulempe, men de positive egenskaper langt mer enn negative. Fordelen med denne metoden kan være muligheten for enhets slags nisjer og fordypninger, ulike former og formål. Likeledes er det mulig å skjule elektriske ledninger og andre systemer for kommunikasjon inne i veggene.
Hvordan du skal justere veggen med hendene

Se videoer på gipsvegger utjevning

Hvordan justere veggen med hendene
Uavhengig vegger kan justeres på mange måter, de fleste som ikke krever spesielle ferdigheter eller tilgjengeligheten av dyrt utstyr og verktøy. De vanligste måtene å justere veggen med hendene, det finnes metoder som bruker mikser og blander gips. Påføring av gips vil ikke ta mye tid og krefter, og prisen ikke er for høy. I tillegg vil det gjøre nesten alle som ble møtt med buede vegger. Med verktøy som kan være nødvendige for anvendelse av kitt blanding kan anføres som regel til slikkepotter av forskjellige størrelser og kapasiteter fortynnede blandinger. For øvrig, gir kitt, gipsvegger, videre prosessering andre materialer, på grunn av det faktum at den ikke er ferdig materiale.
Video hvordan du kan justere vegger

Hvordan justere vegger i leiligheten?
For når du ønsker å justere veggene i leiligheten, blir bredt program alle de samme gips. Får et system av metallprofiler er det ideelt for innredning av leiligheter og hus. På gips kan limes tapet og fliser. Men justere veggene i leiligheten kan være en annen måte. En måte er å bruke et plaster kitt. Såkalte "Fügen", ideell for fjerning av små uregelmessigheter og sprekker i veggene. Men ikke glem at gips bør, i fremtiden, kitt ferdig kitt. Hun, samt gips kan males eller limes til veggen bakgrunnsbilder og fliser. Men ikke glem at justere veggene i leiligheten gipsplater kan bare mester som har alle de nødvendige verktøy og kompetanse.

Hvordan justere vegger i huset?
Metoden for utjevning vegger i et privat hjem, avhenger av hva slags materiale som brukes i konstruksjonen. Dersom leiligheten bortsett betongvegger ikke er flere alternativer, private hjem av mange alternativer. Rett veggene i huset er gjort, for eksempel porebetong på to måter. Den første metoden er å bruke gipsplater, er den andre metoden vanligvis etterfulgt av påføring av puss kitt blandingen. Og i begge tilfeller er det mulig å justere veggene i huset lett.
Hvordan justere vegger for tapet
Behandling vegg tapet krever fagmessig kitt lag for å hindre uregelmessigheter behandleren. Kitt for tapet, utført etterbehandling blanding etterfulgt av behandling "under sdyr." Behandling er utført med en slikkepott og angår områder med uttalt uregelmessigheter. Det er også mulig ferdig maling hud. Alle disse handlingene er nødvendig fordi, ikke bakgrunnsbilder skjule, men heller understreke kitt alle feilene. Forresten, det er forskjellige typer tapeter. Blant dem er flere grunnleggende typer som vanligvis anvendes for veggene. For eksempel er de billigste papir tapet, stoff tyngre og litt dyrere, og det er den dyreste stoff maleri tapet. Viktigst justere vegger for tapet, laget av papir, fordi denne type tapet, veldig tynn og registrerer selv den minste feil grunnlag limet.
Justerer vegger for tapet video leksjon

Å justere hjørnene av veggene?
En viktig sak som følge av behandlingen, er spørsmålet: hvordan å justere hjørnene av veggene? Svaret på dette spørsmål er at materialet er innrettet vegg. For kitt blandinger er spesialverktøy for å fjerne både eksterne og interne hjørnene av vegger. Naturligvis, med betydelige mangler vinkler må bruke elektroverktøy som drill eller bump. Med deres hjelp, kan du enkelt klippe det overskytende konstruksjonsmateriale, etterfulgt av utjevning kitt blandinger. Det er ingen hemmelighet at uregelmessige vinkler umiddelbart synlig og ødelegge hele utseendet på reparasjon.

Hvordan justere vegger på badet
Den mest populære måten å løse dette problemet på er å bruke keramiske fliser. Når du installerer fliser, kan du justere veggen på badet uten bruk av tilleggsmaterialer. Gjør det blir mulig for små uregelmessigheter, ved ganske enkelt å øke eller minske klebelaget løsningen. I større uregelmessigheter bør vurdere å bruke GVL ark (gips fiber ark). Dette materialet er stabil tåler høy fuktighet og ekstreme temperaturer. Senere, på et stykke GVL kan stikke flis eller vaskbare tapeter. Det bør bli husket som før stikker tapet på hipsovolokno, bør først sette et lag med sparkel. Og i tilfelle av flis, det er ett triks, som engasjere fagfolk. Kjernen i det er at før enhets fliser på arket hypsovolokna (GVL) sliper med slipe sirkel laget Stroebe. Uordentlig bandet dybde DO0.3 cm. forbedre adhesjonen av flis klebemiddel og vil ikke tillate ytterligere bort fra basis flis.
Hvordan justere vegger tre
Å gjøre reparasjoner til den gamle trehusbebyggelsen eller nye bygninger med tømmerprodusenter arbeid blir ofte møtt med spørsmålet: hvordan å justere tre vegger, tilbringer et minimum evner. I denne situasjonen, er den eneste løsningen å bruke gips. På grunn av manglende evne til å bruke kitt blanding som er rett og slett ikke brukes på tre, andre alternativer justere trevegger, nei. I tillegg, på en tre base rammen er mye lettere å montere under gips. Dette skyldes det faktum at det ikke er behov for å bore hull for å feste metallramme.
Jo bedre justere veggen?
Etter bestemmelse av utjevning gjelder tid til å velge den bedre justere vegger og materiell som er egnet for en bestemt overflate. Valg på dagens marked presenterer mange. De fleste produsenter av produkter i dette markedssegmentet søke å maksimere utvalg av materialer foreslått for bestemte oppgaver. For eksempel, for å justere veggen med tegne lag med sparkel lag opp 0.8 cm. perfekt kitt puss, eller som det heter - "Fügen" er en forkortelse for det som skjedde fra navnet på produsenten av gips sparkel, først vbrosyvshey denne type produkt på det russiske markedet - "Fügen Fyuller. I saker som krever tykkere lag, bedre pre-påfør et lag med gips. Hvis justeringen er gipsvegger, ville det være best kitt. Men det endelige svaret på spørsmålet, hva er vel bedre justere veggene kan fås kun etter vil bli fullført alle forberedelser og komme klare tekniske detaljene forventet sluttlønn handling.
Hvordan justere vegger Tile
Tidligere i denne artikkelen nevnes at justere vegger Tile kan ved hjelp av bokstavene GVL, er dette materialet som ligner på gips, i form av bygging, men skiller seg i struktur og hensikt. For eksempel, GVL (gips fiber ark) installert i områder med høy luftfuktighet på grunn av sin vanntetthet. Tilsvarende materialet som brukes i behandlingen av korridorer og andre områder med høy trafikk, samt meget motstandsdyktig mot mekaniske påkjenninger. For å justere veggene under fliser, kan du bare øke eller redusere limet laget basen.

Hvordan justere veggen gips
Denne metoden brukes for utjevning murvegger av betongblokker. Du kan kjøpe et plaster tørre mikser og forberedt seg. I dagens marked for bygningsmaterialer kan du finne et bredt spekter av kitt tørr blanding og bland i gips. Den mest populære Selskapet produserer denne typen materiale anses som "Rotband." Dette navnet har blitt et kjent navn for alle blandinger beregnet på gips. Tilsvarende, for å justere med gips vegger, bruk en blanding av kokte selv. Oppskriften er enkel - sement sand og vann-forhold på 1: 3 og vannet i øyet. Denne løsningen er meget enkel å fremstille og like lett å håndtere. Stukkatur påføres ved hjelp av verktøy som gips spade, og rivjern. Blades kaster gjørme og flyte henholdsvis fordelt over overflaten.

Hvordan justere veggen kitt
Drivning kan jevnes bare mindre uregelmessigheter på veggene, på grunn av det faktum at laget av kitt skal ikke overstige 0,8 cm. For gips fyllstoff, og 0,25 cm. for etterbehandling. Derfor kan vi konkludere med at justere veggen kitt bare mulig hvis ulikhet veggen ikke overskrider den maksimalt tillatte lag med sparkel. Nedfall Coating mix er enkel og krever ikke faglig kompetanse. Rett vegg kitt kan bruke vanligvis normal og slikkepott. Regel kan være pent fordelt fyllstoff over hele overflaten av veggen, med like hefter nanosymoho lerretmateriale. Bare justere veggen kitt, kan du bruke slikkepotter i forskjellige lengder, men denne metoden er kun egnet når den brukes til en blanding av små mengder. Forresten, verktøy for å løse slike problemer, det er mange, og de i stor grad forenkle reparasjonsprosessen.

Hvordan justere veggkurver
Krumningen av veggene kan være av forskjellige typer. For eksempel kan veggen bli "fylt opp" inne i rommet eller ute på det motsatte. I slike tilfeller justeringsmetode avhenger av kompleksiteten av en slik "dam". Med en liten vipp i en eller annen retning, kan du bruke metoden for å påføre et lag med sparkel eller primer. Hvis rullen, tydelig, og har en stor grad av helling kan det bare å justere skjev vegg med gips enhet. Denne metoden vil skjule alle store mangler vegger og gi feilfri dekning likestilling vegger med riktig samsvar prosessen eller installere gips ark GVL. Etter å ha installert disse veggene kan males, limt tapet.

Hvordan justere vegger på beacons
Mayachkovoy utjevning av veggene system brukes hovedsakelig i gips. Påføre et tykt lag med gips på den grove veggen, satt såkalte beacons. Av seg selv, er de vanlige metall hjørner, som brukes for plassering bakker. Disse vinkler er innstilt på det nivå som kreves avstand og festet til veggen. Deretter blir blandingen innstilt på veggen og strukket regel. Forresten, er denne metoden svært effektiv og tar mye mindre tid og krefter enn andre metoder gips. Men anvendelsen av gips, for å justere veggene på beacons, egnet for alle typer vegger. For eksempel ikke trevegger gips ikke lyve, på grunn av sine egenskaper - ingen sement vedheft til tre.
Hvordan justere veggen med hendene på beacons video


Hvordan justere veggen profilen
Vanligvis bare én profil veggen ikke justere. På grunn av det faktum at selve profilen, er en del av et system. Dette systemet tredoblet for påfølgende montering på gips eller hennes GVL. En annen ting, hvis i noen tilfeller profilen anvendes typisk. Men muligheten til å bruke dette materialet er ikke helt riktig, fordi metallet ikke har noen nødvendig stivhet. Og når du bruker ikke-rigide regler synes uunngåelige uregelmessigheter og mangler i den endelige belegg.

Hvordan justere vegger pusset

Slike vegger blir justert ved å re-gips eller gips kitt bruken. Naturlig å bruke plaster bør gjenbruk regelen. Dette vil eliminere eventuelle mangler i innretting. Men for å selv pusset mur, puss kitt, ville være den beste bruken av en bred spatel, da dette materialet er mye delykatney enn gips og krever en mer meningsfull måte av tegning. Samtidig, kan avhengig av målet reparere lokalene, du kan justere pusset vegger og keramiske fliser eller. Dette vil kreve ekstra materialkostnader. Men denne metoden og dens fordeler. En av dem er valget raznoobrazneysheho antall ulike design beslutninger. Faktisk er oppdatert utvalg av fliser utrolig selv en erfaren designer, og ikke minst forbruker. En annen like viktig fordel er brukervennlighet og keramiske fliser. Det kan ikke behage kunden verk. Fliser kan vaske og rydde på nesten alle forurensning uten å forårsake henne noen skade.
Hvordan justere vegger for maling
Hvis du har behov for å male veggene, er mange møtt med problemet med overflatedefekter basen. Disse feilene anses riper, sprekker og alle slags humper på veggene. Faktisk, rette det og justere tapeter kan være bare en vei, det er, selvfølgelig, etterbehandling kitt blanding. Hvis det er feil manifest, som tidligere bør bruke gips kitt, deretter den endelige laget av finish. Av og store, andre alternativer justere tapeter, nei. Og andre ikke er nødvendig. Det bør bemerkes at arbeidet med etterbehandling kitt før maling krever ekstra tiltak for å bringe dekningen i forsvarlig stand. Disse handlingene kan tørkes kitt maling behandling slip mesh. Male vegger gir den perfekte kvaliteten på basen, fordi malingen vil oppdage selv de minste feil og mangler kitt.

Hvordan justere vegger rotbandom
"Rotband" er navnet på produsenten, først inn på det ukrainske markedet med tilbud om gipspuss. Men for nå, har navnet blitt et kjent navn for alle forbindelser av denne typen. Vanligvis rotbandom justere vegger like lett som konvensjonelt plaster, bortsett fra at etter tørking det er mye hardere enn konvensjonell blanding. Og følgelig er det vanskeligere å håndtere.
Hvordan du vil justere murvegg
To alternativer. Eller bruke til dette formålet gips eller gips. Ved bruk av gips vil fortsette sin kitt og maling eller tapetlim). Mens i valg av gips å selv ha en murvegg for å installere gips i første bildet, og deretter kitt og maling (eller tapetlim). Det første alternativet kan virke som den enkleste og billigste. Og det er. Men hvis en defekt i veggen er også klare og synlige, er det ikke alltid gips skjule denne feilen. Tvert imot, gips, er en måte å justere murvegg av noen grad av røff, men mye dyrere enn gips. Valget som alltid etter artist fungerer, alt avhenger av basen (veggen).

Hvordan du nivå betongvegg
Som med murvegger, kan du bruke gips eller gipsplater, men kan justere betongvegg gips og kitt. Det hele avhenger av kompleksiteten og størrelsen på ulikhet.

Hvordan du kan justere interne hjørner av vegger

Å justere hjørnene er det spesielle verktøy, såkalte hjørne sparkel som du kan kjøpe til enhver jernvarehandel. Først av alt, hvis du ønsker å justere interne hjørnene av vegger laget av gips, det er først og fremst må bruke maling tape - serpyanku. Etter dette laget av ferdig kitt hjørne sparkel. I mer kompliserte tilfeller der du ønsker å justere interne hjørnene av vegger laget av murstein eller porebetong, har mye mer innsats. For eksempel, for å starte zashtukaturyty må alle veggene for jevn fordeling lag med gips. Deretter bruker alle de samme vinkel sparkel, bly vinkel. Vent fullstendig tørking gips, rydde opp i overflaten ved hjelp av en vanlig slikkepott. Du kan deretter sette et lag med gips kitt. . . . .
. . . . . . . . . . . .


. . . . . . . .  
Яндекс.Метрика