Som pokleit tapet korrekt, raskt og vakkertStikker tapet vanligvis ferdig renovert leilighet og gjør det mulig å fullstendig endre stemningen og humøret. Denne type arbeid relatert til dekorative og ikke viser mye vanskeligheter, hvis traff bakken sammen med en god stemning. Men før pokleit tapet, må du først kjøpe tapet. Hvis du skal lime tapet umiddelbart rundt huset, anbefaler vi å kjøpe tapet i bulk, som vil bli billigere. Å håndtere stikker tapet raskt og korrekt, følg trinnvis veibeskrivelse foreslått.
Trinn 1. Velge bakgrunnsbilde.
Velg ønsket fargespekter bakgrunn, deres bilde og type, beregne den nødvendige mengden av ruller rundt, forlater området på vegger og firkantede rom en rull med tapet (vanligvis 0, 5 m x10 m). Velg Color Wallpaper vurderer funksjonelle formål rom og naturlige lysforhold samt under møbler kan velges. Velge limet avhenger av hvilken type tapet, vil det bidra til å gjøre kvalifiserte salg i butikken vegg. kjøpe tapet nettbutikk kan være billigere enn butikkene, men ulempen er at vi ikke kan forutsi antall ruller.
Trinn 2: Forbered veggene.
Vellykket stikker tapet avhenger av kvaliteten av veggene. Ozbroyitesya vask med varmt vann, en ren vaskeklut og vann for å fukte den gamle tapeter. Etter 15 minutter, vil du legge merke til at de begynte å boble og holde opp veggene. Hvor det viser seg, løfter du gammel tapet, og de stedene der de hardnakket stick, fukte med vann igjen og bruke slikkepott. Alle vegguregelmessigheter bør fjernes, sandpapir grovhet zashkuryty, hjulspor og hull nær ferdig gips. Hvis tapetlim for første gang, ferdig grunnet vegger.
Trinn 3. stikker.
Spre limet tapet samsvar med instruksjoner. Clean room gulvet og bruke et rent kjøkkenbordet som en enhet for å bruke lim på biter av tapet - de kan bevege seg så langt ned som smøring. Enklere og raskere å prøve først rull med tapet til veggen og deretter kuttet til ønsket lengde med en liten margin. Der det er nødvendig utvalg av tapet på bildet vil måtte prøve hvert panel én etter én. Arbeid pensel eller rull. Smurt med lim fold i halv klut limet inne og la suge lim 5-10 minutter, etter å sette på et rent gulv. Deretter forsiktig feste til veggen (en person på toppen av en krakk eller stige, den andre under) og starte prosessen med binding fra midten og ut til kantene og trekke diagonalt med en ren klut eller spesiell tørr roller. Å bedre uthvilt tapet, bruke lim og veggen selv. Tapetlim rumpe. Overskudd tapet under avskåret etter tørking med en linjal og en spesiell kniv-blad.
Som pokleit tapet to typer
Som pokleit tapet korrekt, raskt og vakkert
Bruk og kombinasjon av to typer tapeter tilbyr ekstra muligheter til å skape originale individuell interiør. For eksempel kan kontrast tapet visuelt endre proporsjonene i rommet, skjule takhøyden og understreke stilen på rommet. Soverommet tapet av en annen farge eller forskjellige teksturer (f.eks myk pastell floral mønster) kan identifiseres område dressing bord eller vegg i nærheten av sengen og i stuen tapetlim stille én farge på veggen bak TVen.
Bakgrunnsbilder av forskjellige typer rom store skillet ikke bare vertikalt, men også horisontalt. Vanligvis, i dette tilfellet plassert under tykk preget tapet monokrom og over - en lett og lys. Harmonisk tapet vil se samme selskap, teksturer og bredder, med eller uten et bilde, men en annen nyanse eller preget. Klassisk engelsk stil vil se preget vinyl tapet monokrom stripete tekstil bunn og topp. Bakgrunnsbilder av høyt relieff er holdbare og sterke er ideell for liming på veggen under nivået på ryggen av stoler og sofaer.
Ulike typer tapeter kan brukes som dekorasjon. For eksempel, la barn tapet med morsomme historier eller historier om vitsetegninger. Hvis lime over hele rommet, dette mangfoldet raskt lei. Men hvis én farge tapetlim over hele rommet, og med fargerike tapeter cut fragmenter av figurer, scener, blomster, etc. og stikke dem i form av separate episoder, vil de se helt fint.
Hemmelige fairway - friser, fortauskanter og rails
Den viktigste hemmelig kombinasjon av to typer tapeter er vedlegg til deres felles spesielle treheller, polyuretan-farge listverk og limt friser og grenser. De skaper en naturlig interjection og legge tapet integritet av komposisjonen. Friser og grenser er skrevet ut strimler av tapet i trange ruller. De ofte utfører i tillegg til en viss type tapet. Velg riktige strimler eller fortauskant - ansvarlig og veldig spennende opplevelse. Enkle respektive grenser smøre lim og lim på veggen, lim og kuttet til lengde og som stikker av beskyttende lag på baksiden av arket. Det er svært interessante grenser med sjablonger trykket på selvklebende gjennomsiktig grunnlaget som vises dekker veggene. Det er veldig praktisk, god og rask alternativ perebyvky to typer tapeter.
Som pokleit tapet ikke-vevet, vinyl tapet, papir tapet
Hver type tapet har sitt eget særpreg som skal behandles på sin konklusjon.
Som pokleit ikke-vevd tapet
Bambus tapet er svært tynn, gjennomsiktig overflaten gjennom dem og fargen på veggen. Så hvis du valgte det for ikke-vevd tapet kan gjelde tynt pusset vegger og male dem hvite latex maling.
Men bambus tapetlim et blunk - bare sette lim på veggen. Selvfølgelig må det oppfylle akkurat denne type tapet. Clay angret ikke, men unngå flekker ikke nødvendig, fordi i disse stedene kan det dannes rynker på tapet. Band vegger smurt med lim, bør være den bredde som er større enn bredden av tapet. Forresten, de er ofte meter bredde. Jevner stakk en stripe av tapet med en ren klut eller plast spatel. Lim tilbake, trekke godt strippe tapet. Ikke la overlapp. Prostupyvshye skytende lim umiddelbart etter etiketten, fjern med en fuktig svamp. Skjøter og tørk spor av lim. Hvis ikke-vevd tapetlim forsiktig, vil de imponere helhetlig lerret. Denne typen tapet hver naypraktychnishyh - over tid limt over dem rom kan oppdatere ofarbyvshy latex maling. Prosedyren er ikke-vevd tapet maling kvalitet stå opp til 6 - 8 ganger!
Som pokleit vinyl tapet
Vinyl tapet er mønstret vinyl film, laminert til et papir backing. De er godt gjengi spray og damp, holdbar og godt vasket. For å fjerne skitt ganske lett gni såpe svamp og såpe, og tørk av med en ren klut. Noen ganger du bare fukte en svamp med varmt vann og gni det problematisk sted. Ofte vinyl tapet produsert i form av imitasjon fliser. De er perfekte for gang, kjøkken, bad og toalett. Selvklebende vinyl tapet kan være hva som helst. Egnet "Metylan", "lehokley", "tid", osv, men bare den typen som har et merke som er designet for tung vinyl tapet.
Ved liming vinyl tapet vegg bedre ferdig grunnet primer penetrasjon eller fortynnet lim. Vinyl tapetlim alltid nær nær. Jevner nøye limt stripen, unngå luftbobler, utvide sin gummi eller velur roller. Overflødig lim tørk av med en ren klut, om nødvendig, skyll lett fuktet svamp.
Som pokleit papir tapet
Papir tapet billigste, men de er ofte dårlig limt, revet og bak overflaten. Samtidig er det ikke nødvendig å slippe dem fra kontoene, hvis du planlegger tapetsering barnehage eller på soverommet - for nettopp denne type tapet faktisk kan kvalifisere for overholdelse av miljøsikkerhet. Prøv å finne et salg duplex veggen - de er veldig sterke på papir tapet som består av to lag med papir.
Teknologi stikker papir tapet er forskjellig fra oss allerede revet alternativer: velg passende lim, tapet promazyvayut kald pit lim pensel, jevnt fordelt limet på duken. Den eneste forskjellen fra klistremerker tette typer tapeter er at tynt papir tapet ikke kan gi limp - de bør holde seg nesten umiddelbart etter påføring av limet. Veggene kan ikke tolerere tilstedeværelsen av selv små fremmede partikler - de vil prostuplyat gjennom papir tapet. Flat ut papir limt tapet bedre med en myk og ren klut bestemt, men forsiktig, uten å rive det.
Som pokleit tapet på veggene, taket, kalken på gips
I tilfelle av liming tapet er deres "spørsmål på fylling." La oss prøve å forstå dem før du tar opp en rull med tapet og fly-børste med lim.
Som pokleit tapet på veggene, hvis de går på taket
Til øverste linjen tapet var på samme nivå, er det nødvendig å gjennomføre en kontinuerlig rett linje med en blyant gjennom de lange linjene og rundt omkretsen av rommet og strengt holder seg til det når montering og merke hver panel. Det antas at det beste alternativet - begynne å lime tapet fra vinduer.
Hvordan søke tapet på radiator
Før liming tapet radiator male bedre. Ikke prøv å henge alle plass for batteriet, maksimal størrelse - 15 cm over, det samme nedenfor. I dette tilfellet vil den overordnede trenger trimming dannet ark med tapet.
Som pokleit bakgrunnsbilde på taket
De vanskeligste og mest tidkrevende prosess ved å stikke til taket tapet - bli kvitt den gamle lag av kritt eller kalk. Sørg for å første etasje zastelit to lag med gamle aviser eller film. Arbeide i gamle klær og beskyttet av et skjerf eller lue dusjhodet, holde øynene. Først suge taket overflaten med rent vann spray eller våt pensel, hvis det er nødvendig, det er ikke bare én, men flere ganger, og deretter gå videre til rengjøring av kritt eller vaske spatel. Hell så i en bolle og skyll med rent vann forblir kritt eller kalk svamp. Den tørkede hengende tak zahruntuyte lim fortynnet med vann 1: 1 eller dyp penetrering. Deretter kan du begynne å klistremerker bakgrunnsbilde på taket. Den beste og enkleste å bruke bambus tapet. For øvrig er det mulig å kutte det overskytende umiddelbart etter etiketten uten å vente på tørking. Den første flagget pinne nær krysset av flyten og veggen, ved siden av hverandre rygg mot rygg. Arbeide sammen - så det vil bli enklere, raskere så riktig. Dannet luftbobler avhende en gummivalsen.
Er det mulig å lime tapet direkte å hvitvaske
Hvis tynt lag av kalk (og en veldig vanskelig å finne), den mest arrogante og lat kan ta en sjanse til å prøve å unngå den kjedelige prosedyren for fjerning av kalk eller kritt lag stikker til veggen. Først må du gå på whitewashing tørr børste, deretter tre ganger dekke det med akryl primer, slik at hvert lag tørke. Før liming tapet kan begynne en dag etter at det siste laget tørking. Hvis kalk eller kritt tykt lag, vil primer ikke hjelpe, og vil alt arbeid til ingenting - limt tapet forsvinne med et lag av kalk. Hvis du er interessert i hvor du kan kjøpe billig tapet, anbefaler vi å lese på internett før du går for å se etter.
Som pokleit tapet på gips
Til vakkert og riktig anvende tapet på gips, må du først primet overflate og stick tape på leddene, og det serpyanku kitt. Deretter proshpaklevat hele overflaten av gips etterbehandling kitt etter tørking og gå gjennom det med sandpapir for å jevne ut ujevnheter. Når primet flat og glatt overflate. En dag tapetlim.
Som pokleit tapet i hjørnet
Som pokleit tapet korrekt, raskt og vakkert
Den største hemmeligheten av riktig liming tapet i hjørnet er at de aldri kan bli limt rygg mot rygg. Som helt like vinkler ikke, i krysset mellom veggen sprekker kan vises stygg og generelt forventet at bandet vil danne en perfekt rett på veggen, ikke. På den annen side bør overlappingen ikke være stor - bokstavelig talt en eller to centimeter.
1. For å gjøre veggen i hjørnet stikker flat, bruker en linjal, nivå eller lodd Mark veggen og en blyant. Snarere tapetlim fullt band i hjørnet ikke kan. Derfor, etter den siste hele bandet klistremerker til å måle vinkelen hersker gjenværende avstand og legge til det ca 2 cm.
2. Sammenlignet med vegger vinkel krever mer lim. Sørg for å bruke et lag med lim tapet er ikke bare, men også på den samme veggen.
3. Overfør størrelsen på den fulle stripe av tapet, prøver på henne i et hjørne, bøye seg ned og bare da klippe det overskytende. Spread lim (merk - for å koble vnapusk veggen i hjørnet bare egnet gjennomsiktig lim) utarbeidet stripe tapet og stikke den til overgangen beskjæres land til en annen vegg. En myk, ren klut tapet å presse hjem. Hvis endeveggen av den grove skrånende vinkel vil gjøre små innsnitt er liten saks langs kanten av båndet.
4. Stick vnapusk første lerret med en overgang til en annen vegg, og deretter tilbake til tilbake til hjørnet av den andre vinkelen blad pinne strengt vertikal. Hvis du trenger å finne et mønster, klippe det overskytende etter montering en tørr klut, og deretter smøre det med lim og fest til veggen. Du vil flat og helt omsluttet av veggen vinkel.
Den beskrevne metode for å lime tapet i hjørnet er egnet for alle typer tapeter, men dekker. Vegger-papir har ennå til å trimme skråningen og strengt holde baken i hjørnet. Siden denne type tapetlim maleri, vil de mulige feil i krysset etter maleriet ikke være synlig.
Andre måter å lime tapet i hjørnet, for eksempel bøying i halv klut bakgrunnsbilde, vil føre til det faktum at etter tørking bakgrunnsbilder med høy sannsynlighet etter en stund og gå zmorschatsya "trekkspill" som ødelegge hele inntrykket av arbeidet ditt.  
Яндекс.Метрика