Større bolig plass, samt gi den et mer moderne utseende er mulig ved å kombinere spisestue, kjøkken og stue i ett enkelt mellomrom. Dessuten er denne beslutningen anses som akseptabelt for eiere av leiligheter i nye bygg, hjem og små Khrusjtsjov. Interiørdesign kjøkken spisestue kan utføres i forskjellige varianter.
EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

 Først bør utformingen være orientert avsatt til kjøkken-spiseplass. For eksempel, hvis du har et stort rom beste alternativet ville bli betraktet ytelse halvøy og øya planlegging. Dette kan være et hjørne kjøkken, eller installert i form av bokstaven "P" kjøkkeninnredningen. Men i enhver situasjon slik panering området gir tilførsel ekstra kjøkken overflate som ser ut som en øy.
 Interiørdesign kjøkken spisestue med bokstaven "g" vil være optimal for studioleiligheter. Det er riktig å sette baren. I dette tilfelle blir arbeids trekant mer ergonomisk. Som praksis. Jo mindre plass tildelt i kjøkkenet, mer funksjonalitet og kjøp skjønnhet og plass generelt. Det er derfor tillatt kjøkken utstyr som bruker single-rad enkle møbler. Med andre ord, i en rad satt alt du trenger - vask, skap for retter, apparater. Dermed alt gjort med forbehold for mengden og kvaliteten på tilberedt mat. Pluss oppnådde dermed skape maksimal plass for en familie ferie.
 Med denne type planlegging kan du eksperimentere uendelige. Velge den mest passende alternativer for utleiere. Kombinasjoner kan være havet. Det bør bemerkes at de visuelle områder av differensiering er oppnådd gjennom møbler. Det er i stand til å skape en klar visuell grense mellom stue, kjøkken og spisestue.
EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

 Avdeling av lokaler kan også lage og partisjoner laget av gipsplater. De kan nå taket, og det kan være lav. Det er bemerkelsesverdig at disse partisjonene kan brukes som et kunstobjekt ved å utsette dem for alle slags dekorere. De kan lage små nisjer som tjener annet sted å oppbevare retter, nips og bøker. Ganske godt alternativ er avgrensningen sone ved hjelp av bar.
 Anvende dråpe gulvnivå er også å skille soner. I en slik situasjon forventes å heve gulvet til en høyde på ca. 10 cm i kjøkkenområdet. Den spesielle skjønnhet og attraktivitet av interiøret vil legge til en lyskilde montert podiet selv. Kanskje bruk av ulike prosess gulv ved bruk av ulike materialer. Dermed er det samme arbeidsområdet tillatt å pålegge en keramiske fliser og laminat bordet for å dekorere. I en praktisk inndeling vil skape maksimal komfort og opprinnelige utseendet på rommet. Dermed valget av farge belegg kommer helt an på ønskene til eieren av lokalene. Det kan være ensfarget deksel og laget i forskjellige farger.
 Med tak kan også avgrense soner. For dette formålet, anvendt multilevel tak klemmer lerret eller gips. Og med tillegg av ulike lyskilder fasiliteter finner mest attraktive. Imidlertid bør man huske på at dette skillet og dekorasjon akseptabelt bare for boliger som har et høyt tak. For rom med lav takhøyde mer hensiktsmessig bruk av diversifisert opptak. Dette betyr at ved hjelp av en rekke teksturer, som matte og blanke overflater på forskjellige områder.
EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

 Du kan lage et glatt område på spisestue og kjøkken lettelse. Kanskje delelinje trening områder og på grunn av belysning. På kjøkkenet kan installeres beskjeden lampe lavt strømforbruk, mens i stuen bør romme store lyse lysekrone. Det vil se veldig original og dristig. Farge også spille en stor rolle i muligheten til å skille mellom områder av rommet. Bruk av rolige og nøytrale toner mat kombinert med dype toner og pulserende spisestuen er det beste alternativet. I en leilighet for å gå glipp av sin eier vil ikke la lyse farger og saftig nyanser kan alltid muntre opp.
EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?

EMU Design interiør kjøkken spisestue - hvordan å organisere?
Hvordan å kutte en vask benkeplate?
 Moderne kjøkken møbler innebærer utstrakt bruk av innebygde hvitevarer. Dette gjør det mulig å oppnå enhet og organisk design resulterer klar separate elementer av husholdningsapparater som gasskomfyr eller ovn er ikke noen fremmede elementer ser og passer harmonisk inn i den generelle kompleks. Med samme formål vasken etter behov detalj i ethvert kjøkken, krasjer under installasjon av møbler i skrivebordet. Dette arbeidet utføres vanligvis mest samlere kjøkken, men hvis en eller annen grunn må du kutte vasken på benken selv, det er ingenting komplisert om dette.
 Teknologien tie-in benkeplate vask
 1.  Bestemme plasseringen på skrivebordet, hvor tror du bør lokaliseres og ønske vask kutt. Når du velger et sted, prøv å vurdere alle faktorer: samlede brukervennlighet oppvasken på dette stedet, i muligheten til å koble til vann og avløpsrør, og andre nyanser.
  Plasser bunnen av vasken benken til det valgte sted og igjen setter den, men tar hensyn til det indre rom stein. Hvis noe hindrer vask i denne situasjonen, foreta nødvendige justeringer. Ikke plasser vasken for nær veggen som forble mulighet til ytterligere å installere baseboards, lukke gapet mellom veggen og bordplaten. Forlate dette stedet reserve minst 50 mm.
  Når stedet er endelig valgt, blyant mark på bunnen av skrivebordet ytterkonturen vask, fjerne skrivebordet og sette den opp ned.
  Legg merke til at den ytre krets vasking antydet på undersiden av skrivebordet er dens rand, som vil dekke toppen av bordet og bygger på den. Derfor, for å benkeplate cutout gjøre mindre datastørrelse listene fra denne ekstern krets.
  Sett snittlinjene i fremtiden på grunnlag av det foregående avsnitt. Prøv å gjøre det så nøyaktig som mulig. Universelle anbefalinger er ikke, som en konfigurasjon av vasker og deres lister kan være svært forskjellige. Tillatte feil oppover - mindre enn halve bredden av den smaleste delen av styrets synker. Hvis flere feil - etter installasjon forbli gapet mellom vask og benkeplater.
  Bor et hull i benkeplate for å lage pollen Electric og vypylyayete sted under vasken. Plasser benken på plass.
  Sett i vasken monteringsbraketter og stick tape som vil tjene forsegling mellom sidene og toppen, som hindrer inntrengning av fuktighet under vasken. Still vasken på benkeplate og stram med festebraketter. Still mikseren og sug, og deretter koble dem til kommunikasjon.
  I noen tilfeller, ytterligere tetning mellom sidene vask og mot toppen av et lag av silikon. Men i praksis ofte med selvklebende tettende gummibåndet på dette punkt tilstrekkelig.  
 Mange klager over mangelen på plass i rommet. Men selv en studioleilighet kan ordne slik at det vil være behagelig, fin og jevn romslig. Men hvordan?

 Bli kvitt all overflødig


 Ingenting ekstra i ditt hjem bør ikke være, så det er best å kaste ting på en gang, vil den "spise" de dyrekvadrant meter, og så er ikke for mange. Hva de skal gjøre med ting som er stadig i bruk er ikke, men fortsatt noen ganger nødvendig og kan være nødvendig til enhver tid?
Inter Pierre studio leilighet, enkel og vakker

 Anretning du ikke har råd, men hvis du har en balkong eller loggia, så kan du si heldig. Men ikke roter opp på balkongen, for ikke å dumpe alt i en haug! Sette et lite skap der og gjøre alt i den.

 Divide leilighet i sone


 Hvis du har bare ett rom, bør det inneholde minst soverommet og stuen. Hvis du har et barn, da barnets behov. Men hvordan? Det finnes flere alternativer. La oss se på hver av disse i mer detalj.
 •  Partisjoner. Dette er den mest åpenbare og enkel måte. Hvis du har tenkt på sin "enhet" gjøre "toer", du kan gjøre ytterligere kapital veggen. Selvfølgelig, denne lange og vanskelige, men problemet vil bli løst en gang for alle. Hvis du er redd for endringer, vil jeg gjøre det enklere og lage en vegg med gips. Det er lett og enkel å installere, men vil utføre sin funksjon. Hvis rommet er ikke så flott å kunne dele det, men fortsatt sover område eller barn skjule fra nysgjerrige øyne vil, kan du utstyre en skjerm eller gardin. I tillegg kan lagrer finne en rekke ferdige vegger praktisk talt hvilket som helst materiale. De er ikke klumpete og kan rozsuvatysya og form, noe som er veldig praktisk.

 •  Det andre alternativet - å lage en nisje eller podium. For eksempel, kan på en høyde bosette sengen. Den resterende plassen vil okkupere stue. Det er sikkert ikke så lett som vi ønsker, men avgjørelsen vil ikke berøre plass og ikke "stjele" arealet og fortsatt dele rommet inn i soner og føler deg komfortabel og koselig.

 •  En annen løsning - farge reguleringsplan. Denne metoden er sannsynligvis den enkleste og minst kostbare. Bare planlegge plasseringen av sonene og ordne hver i visse farger. Men denne divisjonen må nødvendigvis berøre gulvet og taket, skjer ellers ingenting.

 •  Dette er noen ideer reguleringsplan, gå videre.

   Glans: farger


   En svært viktig rolle i interiør spiller et rom, for eksempel farge. Først, de mørke fargene visuelt redusere plass og, selvfølgelig, gjør det mørkere og en studioleilighet er bare ikke akseptabelt.
  Inter Pierre studio leilighet, enkel og vakker

   Men lyse nyanser bidra til å utvide plassen og gjøre rommet lysere, er dette alternativet å foretrekke. For det andre vil en eventuell psykolog fortelle deg at enkelte farger kan påvirke ikke bare stemning, men også på psyken.
   Noen tips:
 •  Sleeping området et bedre sted i lyse og varme farger. Dress, for eksempel blå, lilla, grønn og pastell fersken og beige.

 •  Barna kan tegne et lyst område. Velg en rolig nyanser av gult, korall, lys grønn.

 •  Stue området bør være frisk og koselig på samme tid. Du kan bruke nyanser av blått, blått, lilla, brun, beige og andre farger.

 •  La veggene, tak og gulv rommene er slags bakgrunn, og møbler og dekorative elementer vil spille rollen som aksenter. Bakgrunn sørge for å lage lys og møbler skal være mørkere.

 •  Ikke legg for mye plass med blomster, er det visuelt redusere plass og byrden det. Det er bedre å velge to eller tre farger og bruke dem. Du kan også plukke opp tilbys av ulike fargenyanser. I tillegg bør alle fargene kombineres!

 •  Ikke bruk en enkelt farge når du gjør det du nødvendigvis gå lei. Sørg for å fortynne den med andre toner.

 •  Vegger og tak skal være lys, men gulvet kan gjøres mørkere.

 •  Nå litt om bildene og mønstre. Selvfølgelig, kan du lage et design med vanlig deler, dette konsis og stilig. Likevel noen ganger du vil ha noe uvanlig. Nyttige råd:
 •  Hvis en av veggene er gratis obkleyte av bakgrunnsbilder, for eksempel, som skildrer havet.

 •  Fargerike mønstre er "stjele" arealet.

 •  Store og mange tegninger kan gå lei og vil legge press på psyken.

 •  Unngå svært lyse mønstre, bør de være påtrengende.

 •  Vertikale striper hjelpe visuelt "heve" taket, og den horisontale vil "strekke" rom.

 •  Før du bestemmer deg på fargene til slutt, undersøke bilder og høre på sine følelser.

   Belysning


  Inter Pierre studio leilighet, enkel og vakker

   Interiøret utstyre ett-roms leilighet, som alle andre, vil ikke fungere uten belysning. Og hva bør være belysning i "odnushku"? Her er noen viktige punkter:
 •  Lys i et lite rom eller leilighet er aldri for mye, husk dette. Så lysene er ikke akkurat nok til å være hans mye.

 •  Fra massive lysekroner og lamper (spesielt hengende) har å gi, vil de "stjeler" plass. Hvis du ikke gjør det Lysekroner kan ikke, så det bør være plassert direkte under taket. Forresten, kan hver sone være en egen ligaen.

 •  Vegglamper må også forholde seg til veggen, ikke stå støy.

 •  Ideal - spotlights rundt omkretsen av rommet. Hvis taket er høy, er det mulig å bygge en struktur med innebygd belysning. Dette kan være enten suspendert eller tak.

 •  Lyset skal være varmt og lyst, ikke å skapte en følelse av avdelinger.

 •  På sengen, plassere en lampe, og skrivebordet (hvis noen) Sett en bordlampe.

 •  Velge møbler


  Inter Pierre studio leilighet, enkel og vakker

   Møbler spiller en svært viktig rolle. Umiddelbart er det verdt å merke seg at mesteparten av elementene har å gi, vil de ikke fyller opp rommet.
   Her bør vi ta hensyn til:
 •  Du kan velge et hjørne møbler. Vanligvis er vinklene ikke brukes aktivt i hverdagen, så det er mulig å sette en sofa, skap eller noe.

 •  Legg merke til den innebygde møbler som ikke vil rot opp plass og gjør rommet komplett.

 •  Glideelementer og ulike delene av møbler med funksjon transformasjon er også veldig praktisk. For eksempel, kan salongbord eller dresser transformeres og bli en full bordet der innkvartere alle gjestene. En seng kan feste i skapet. Hvis sengen du kan stoppe, få ut sofa.

 •  Ta hensyn til ergonomi og funksjonalitet. For eksempel må sengen nødvendigvis være skjulte bokser, som vil bli lagret klær.

 •  Ikke gjør møbler, bør det ikke være for mye.

 •  Trivia


  Inter Pierre studio leilighet, enkel og vakker

   Ta hensyn til følgende detaljer:
 •  Speil spre lys og økt rom.

 •  Unngå tunge gardiner, lette gjennomsiktige gardiner nok. Du kan bruke persienner.

 •  Glass og metalloverflater også "gi" noen ekstra meter.

 •  Ikke uveshyvayte veggmalerier. Nok en stor og verdifull.

 •  Ikke gjør hylle figurer, vil flere være nok.

 •  La din studio leiligheten vil være romslige og komfortable!  
  Яндекс.Метрика