Bli kvitt mugg og mugg?Sopp og mugg, som sterkt ødelegge livet
Etter en frisk øye reparasjon radiovert. Ryddig tapet, nye dører og gulv, uberørte hvitt tak. Men det samme øyet begynner å nappe nervøst når et sted under terskel starte peeling tapet, og undersiden er det en svart eller hvit mugg.
Skadedyrkontroll
Utgangs formen er ekstremt vanskelig. Fordi noen kjemikalier drepe sopp og annet fôr bare. Så uten profesjonell hjelp er nødvendig. Hvis du plutselig merke til et sted mold forårsake spesialister anbefales desinfeksjon, vil avgjøre hvilken type sopp og gi konkrete anbefalinger for fjerning sin. Det bør imidlertid være oppmerksom på at dette er alarmerende. Fordi årsaken til mugg kan gjemme seg i hjemmet forbedring.
HÅNDTERING Reason
Årsaken til støpeformen kan økes fuktighet i leiligheten. For eksempel, tett ventilasjon på badet eller kjøkkenet. En annen mulig variant
maur - lekker contiguity balkong plate til veggen. I dette tilfellet er formen på taket i rommet, som er plassert på balkongen. Dette betyr at du må betale et besøk til din nabo ovenfor og er enig med ham på samtale spesialist isolasjon inter sømmer. Ofte er i dette tilfelle tilstøter sonen balkongveggen fjernet og deretter fylt skum, forseglet med tetningen og spesielle mastik.
Den andre grunnen - percolation naboer. For eksempel kan et stort antall foreldet eller kondensrør føre, som det er mugg i taket på badet eller toalettet. Du kan ta med lekkasje, saksøke
og til og med å reparere skaden. Men det er best å være vitne til problemet, ledsaget av profesjonell HOA, og deretter forhandle med utleier for å erstatte den øverste røret.
• Sprekker i yttervegger - en annen årsak til soppen. Disse problemene er også involvert personale boliger. Løse det, kan du kontakte en innfødt av Public Utilities. Det sender til å plassere fagfolk
som skal fylle sprekker med en spesiell løsning.
Så før du kjøper en leilighet, ikke bare setter pris på hennes "innmaten", men sjekke tilstanden på selve bygningen, sikkert forseglede sømmer, frontventilasjon. Etter reparasjoner i leiligheten - det er penger, og den dårlige tilstanden til bygningen kan føre til det faktum at pengene vil fly opp pipa.  
Tjene sprekker i veggen. Med eren først i veggen av leiligheten.Hvordan man skal håndtere sprekker i vegger
Sprekker i veggene - en alvorlig tone. Dette er det første symptomet som bygger gradvis kommer i forfall. Reduserer dens isolasjon, holdbarhet, begynner fuktighet å trenge inn. I mellomtiden, på den innledende fasen for å eliminere sprekker mulig.
Den viktigste årsaken til sprekker i veggene i bygningene ikke så mye: denne jord svinn, temperatur eller overbelastning. Men uavhengig av årsakene til disse feilene bør umiddelbart fjerne så sprekk et "perspektiv" i dårlig forstand av ordet. Hvis du lagt merke til sprekker på utsiden av hjemmet ditt, er det best å kontakte forvaltningsselskapet. Hvis de er i en leilighet eller privat hus du kan prøve å løse problemet selv.
Sprekker som oppstår fra land innsynkning, er spesielt farlig. Derfor bør deres fjerning gjøres med forsiktighet. Den sikreste metoden - en fylling hulrom sprekker med sementmørtel. Likeledes er det nødvendig å håndtere sprekker som oppstår ved temperaturendringer. Ofte slike "plager" utsatt uoppvarmede bygninger. Men hvis årsaken til sprekkene er overbelastning design, det stenproyzvodytsya styrke prinsippet om "dvoynoy skjorte med murstein eller betong.
Sprekker i veggene i leiligheten kan du bare smøre kitt. Men det hele avhenger av materialet på veggene og bredden av defekten. Å knekke bredde til to millimeter egnet vanlig belegg, og for bredere kan bruke armeringsnett. Store sprekker i panel hus den beste løsningen lå sement, også armyruyu-
ing rutenett. Hvis huset er murstein, murverk beste remake. Starte den kan, igjen, etter HOA eller deg selv, hvis du bor i et privat hjem.
Det er mange andre måter å lukke sprekken i veggen, men det er vanskelig og smale faglige metoder. Så hvis du fortsatt ikke er sikkert; som kan lukke sprekk selv, ta kontakt med fagfolk.  
I hvilken rekkefølge å gjøre reparasjoner?Inkrementelle oppdateringer leiligheter
En drøm går i oppfyllelse! Endelig kjøpt sin egen leilighet! Men nå er spørsmålet reparasjon. Slike problemer med bay-barahty ikke løst: for grundige reparasjoner vil måtte gjøre en rekke sekvensielle trinn.
Trinn 1. Bestem reparasjoner du vil gjøre
Enkle kosmetikk - er enkelt. Jeg kjøpte tapet og kjenne deg selv pokleyvay. En annen ting, når det kommer til større reparasjoner. Denne reparasjonen innebærer utskifting av VVS, vasker, badekar, ledninger og selv endringer til leiligheten. Forresten, begrepet "Euro» best glemt. Det antas at denne reparasjon ved hjelp av dyre "europeisk" materiale utført av visse "høy standard". Ingen av slag, bare uttrykket veldig godt å "selge" sine tjenester til utbyggere shabashniks. Reparasjoner kan være dyrt, ja, men ikke europeiske, asiatiske, Pacific eller latinamerikansk.
Tenk hva som ville være din reparasjon. Dette er spesielt viktig hvis du har tenkt å gjøre ombygging. Omforming veggene, for eksempel, bør koordineres. Med andre ord: a) taket kan kollapse (dette skjedde, gjør ingen feil); b) hvis du plutselig finner ut og fortelle naboene vil bare bli verre. Derfor, i tilfelle av store endringer trenger for å forberede og koordinere prosjektet. Du kan da trenger å bruke tjenestene til spesialister.
Trinn 2. VELG benytter estimater og entreprenør
Det hele avhenger av din plan, du ønsker å holde seg innenfor et budsjett, og deretter vurdere det første anslaget, bare husk å spørre entreprenørene Hvor mye arbeid. Hvis budsjettet vil avgjøre reparasjon entreprenør, er det best å først finne gode utbyggere.
Overslag - en ganske komplisert ting. Men det er spesielle nettsteder der du kan beregne et estimat av sine egne, vel vitende om bare torget lokalene og materialkostnader. Vær oppmerksom på at du må legge mer og kostnadene for bygningsarbeidere, som også avhenger av volumet av utført arbeid (kvadratmeter gipsplater, for eksempel). Og før koster anbefale bypass butikker behandling materialer og personlig ser hvilke materialer og hvor mye de koster. Forresten, folk som har opplevd
På "moro" er nesten alltid 20% over planlagt. Så, fremhever reparasjon budsjett, være forberedt på kostnadsoverskridelser.
Søk entreprenør bedre engasjere en bekjent. Noen er kjent mannskap, noen nylig gjort reparasjoner. Din oppgave - å gå og se resultatet. Hvis bekjente uten hell, så vil du annonserer i media. I gode selskaper vanligvis har sine egne nettsteder, som er vakre bilder av utbedrede - ikke være lat, gå rundt disse objektene individuelt.
Merk: Men mer mot de som gjør reparasjoner selv, og som ansetter arbeidere uenige. Hvis du gir alt i hendene på entreprenøren, så din neste steg er å "forlate rommet". Du må med jevne mellomrom bare for å ringe og sjekke kvaliteten på arbeidet, og ved ferdigstillelse av lønna. De som våget å gjøre reparasjoner selv, går videre.
TRINN 3. FJERNE
Den enkleste scenen som pause - for ikke å bygge. Alt du trenger bare å fjerne noe som vil forstyrre reparasjonsarbeidet. Gammel tapet stripe gips, fjerne det gamle gulvet. Samtidig kan du endre vindus å riktig planlegge og deretter ta til bakkene i veggen.
TRINN 4. LEVELING
Den neste fasen - den mest tidkrevende. Denne justeringen av vegger, tak og gulv. Det må reserveres nivå, pussing og tålmodighet. Rett har flere lag, stadig stripping resultater sandpapir. Få en respirator og briller, vil støv være mye.
TRINN 5. Utsending ENHET
I stedet for å "lukke" av tak og vegger må merke alle stikkontakter, brytere og lysekroner mulig.
TRINN 6. kitt vegger og tak
Når du vet hvor og hva som vil feste, slå av og på, kan du starte gips vegger og tak. Igjen, flere sjikt med mellomliggende tetningslister. Den enkleste måten i denne situasjonen - lukke vegger og tak hypsokar-tone. Men ikke alle det passer, fordi disse veggene "spiser" mye plass i rommet.
TRINN 7. Etasje legging
Når vegger og tak er klar, er det på tide teppe, laminatgulv og andre gulv. Deres styling kan gjøres uavhengig eller med hjelp av eksperter.
Trinn 8. vegger
Hvorfor behandling? Fordi uttrykket "stikker tapet" ikke nøyaktig gjenspeile egenskapene til moderne byggematerialer. Hva om du bare ønsker å male veggene, dekk dem med noen originale fliser eller stilisere "en stein"? Moderne bygningsmaterialer hjelpe deg å gjøre alt for å tjene nok penger.
TRINN 9. Montering av dører
Etter det meste av arbeidet gjort, kan du sette døren. Forresten, på dette stadiet allerede, du kan "pynte" på rommet.
Og det er ikke alt. For eksempel fremgår det at nesten etter hver etappe må gjøre rengjøring. Gjør ingen feil at prosessen har problemer, vil kjøpe flere ting, endre planer og planlegging for å gi opp et team og se etter en annen. Ingen er immune. Men vi vil at du reparere suksess og gikk greit, raskt, uten problemer!  
Hvordan velge et slag?Hvor fint å ha en rolig og fredelige naboer som ikke vil bli bevegelige møbler hver kveld, ikke liker å spille piano, høre på hard rock, rolig søndag morgen inkluderer punch. Men hver av oss når du gjør reparasjoner, gjør den til en "dårlig nabo med hammer humming". Hvis du bestemmer deg for å gjøre reparasjoner, uten denne "nabo stimulans" Du virker ikke. Men kjøpe en kvalitet punch, ikke så lett. I denne artikkelen vil vi prøve å svare på spørsmålet: "Hvordan velge et slag? "

Typer øvelser
Hammers er innenlands og profesjonell. Det første alternativet er mer funksjonell, den kan brukes ikke bare batter og slo i veggen, men også vri drill og skruer.
Selvfølgelig, vil innenlandske modeller vare mindre enn profesjonell, men som fagfolk vet nøyaktig hvordan du skal velge et verktøy, her vi beskrive funksjoner nøyaktig husholdnings modeller.
Avhengig av alvorligheten av husholdnings hydrauliske inndelt i lys (som veier 2-4 kg), medium (som veide omtrent 5 kg), bygg (som veier 7 kg). I slag kan være tre modi: Modus "skutt" mode "boring" modus og koble de to forrige "drill med et smell." Alternativ innsatsen som kreves for å lage hull. Alternativ boring er nødvendig hvis du ønsker å gjøre noen hull i myke materialer (gips, tre, etc.). Men funksjonen av bore slag er nødvendig hvis vi jobber med harde materialer (murstein, betong, etc.). I form av modusene øvelser er 1-, 2 - og 3-modus.
velge Hammer
Ved type stasjon finnes også elektriske og batteridrevne driller. Cordless mer praktisk siden du ikke trenger å trekke en ledning og stikkontakt, men en hammer tid begrenset batterikapasitet. Det er som pneumatiske øvelser og bensin, men disse modellene tilhører klassen av profesjonelt utstyr.
Funksjoner punsj
Typer patroner
I moderne roterende utstyr er vanligvis av to typer ammunisjon: SDS-max og SDS +. De nyeste modellene er designet eksklusivt for standard skaft med en viss diameter dyser. Denne type kassett som SDS +, forut innenlandske modeller øvelser. Hamre med kassetter SDS-max, vanligvis brukt fagfolk.
hvordan du velger en punch Hjem
Før du foretar et valg punch, må du vite følgende. Noen slag kan arbeide bare med enkelte vedlegg og slått, og så trenger du en adapter for montering av en drill fra vanlig drill eller skrutrekker.
Makt
En av de viktigste egenskapene til øvelser - en makt, fordi det avhenger av hvor raskt og effektivt vil fungere verktøy og tykkelse for å være brun, med som han vil ta oppgaven med boring eller boring i vegger. Selvfølgelig, jo kraftigere puncher, så det er bedre, men det finnes også ulemper: det verktøyet har mer makt, jo mer han veier, og derfor ofte nødt til å gjøre en "røyk pauser" mellom arbeid.
Layout motor punsj
Hvordan velge en punch
Layout motor slag kan være horisontal (aksial kalt hammer) og vertikalt. Aksial punsj har en større effektivitet, er dette alternativet kraftigere og tjene lenger. Det andre alternativet er ikke så god som den drill er mye viktigere.
Andre funksjoner punsj
Hvordan velge en punch
Før du kjøper en hammer, betale din oppmerksomhet til det faktum at de fleste modellene er roterende funksjonsbryter-og dette vil være enig i, veldig praktisk, fordi for hull av forskjellige dybder, vil du også trenger en annen hastighet. Noen modeller av øvelser er "automatisk giring." Denne funksjonen hammer velger innstillingene basert på egenskapene til arbeid.
utvalg punsj
Også, før du foretar et kjøp av et bestemt merke eller modell, se etter en annen funksjon. Storms slag kan noen ganger bli sittende fast i materialet, slik at det er problematisk å trekke ut. I dette tilfellet, muligheten til å stoppe ved jamming brun og omvendt rotasjon - er en gudegave. I tillegg er noen produsenter modeller er utstyrt med roterende vakuum støvavsug system. Dette systemet er avtagbart eller innleiret. Det er også en veldig praktisk alternativ måledybde.
Hvis du planlegger å velge et slag for hjem med ham for en lang operasjon, er det ønskelig at han hadde propp bryter (ikke i dette tilfellet vil alltid holde av).
Pris
Hvis kjøpet er absolutt viktig pris. Hammer pris avhenger i hovedsak av de ovennevnte egenskaper og funksjoner. Normalt forbrukerne velger øvelser fra merker som Bosch, Makita, som viste seg påliteligheten og kvaliteten på produsert utstyr.
Hvis du har så langt holdt tvil hvilke modeller foretrekker, kan du alltids slå til "øvelser vurderinger." Denne delen har nesten alle nettbutikken eller lese anmeldelser på spesialiserte fora.
hvordan du velger en punch Hjem
Reparasjon - det er ganske problematisk og kostbart. Hvis du ønsker å satse? La oss da huske prisen på tapet og fliser, tak, listverk og laminat, husker hvor mye forskjellig dine synspunkter på det endelige resultatet. Men uansett hva du fra hverandre i synet på det endelige utfallet av reparasjon, man må innse at du er 100%: reparasjon å utføre effektivt, som han har hatt minst fem år. Gjøre det uten hjelp av god kvalitet instrumenter - er umulig. Så nabyrayemosya tålmodighet og ansvarlig tilnærming til spørsmålet om hvordan du velger en punch.
Vi ønsker deg en hyggelig og enkel betjening, vakker og høy kvalitet reparasjon!  
Яндекс.Метрика