Italia - utrolig land av skjønnhet, mote og stil, subtil følelse av smak i alt fra små deler av garderoben av alle innbyggere, og endte viktigste monumentene i arkitekturhistorie.
 Vi kan ikke engang gjette, fordi den italienske innflytelsen er vanlig i våre liv: spaghetti, flotte renessansepalassene, som er inspirert av en god halvparten av menneskeheten, med sitt høye motehovedstaden Milano, romerske ruiner, som alltid minne oss om den store og gamle Romerriket, og mange andre like viktige og interessante aspektene ved enhver moderne mann.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Hvis du besøker Italia minst en gang, vil det alltid være å arbeide for å slå tilbake fordi det virket som ingen andre steder, får du et fyrverkeri estetisk nytelse. Den særegne romantikk og skjønnhet er det i alle detaljer, så ikke bli involvert som umulig.
 Nesten alle land har sin egen stil: et liv i mote, stil og oppførsel i arkitektur. Alle disse faktorene påvirket historiske hendelser som utfoldet på territoriet til et bestemt land i løpet av de siste århundrene.
 Hundre år gamle fundamenter satt sitt dype preg på hvert element, som besto av et komplett bilde av landet. Italiensk stil i interiøret og klær - en enkelt link av historie og nåtid av Italia, som er glad for å ta over andre land og kulturer.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Dette er ikke overraskende, fordi denne stilen er ansett som en av de mest elegante, sofistikerte og, selvfølgelig, mote. Det er viktig å ikke forveksle begrepet "stil" og "fashion" fordi stilen - er evnen til å kombinere elementer av klær eller dekorasjon slik at de danner en sammenhengende og godt bilde, skaper en harmonisk måte. En mote - et konsept midlertidig, noen ganger ikke alltid nyttig og hensiktsmessig i en gitt situasjon.

 Italiensk stil i klær


 Alle som har besøkt Italia, merke ett felles for alle italienske menn og kvinner har - de alle ser perfekt. Mote i Italia - et konsept evig vpytannoe mors melk, spesielt klær lokalbefolkningen alltid inkludere svært spesifikke.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Og det er ikke avhengig av alder og finansielle stilling, som er kjent, hvis smaken er, kan du se bra ut og "loppemarked", men hvis ikke, her har problemer
 Og en nær ser ikke bare kvinner, men også menn, de par nøye utvalgt tilbehør i ditt daglige måte.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Hvis du ser nøye på de italienske jenter som er i aldersgruppen 19-25 år, vil du ikke finne, kjent for oss, høye hæler, uformelle antrekk, for dyp utringning og korte skjørt. Først av alle italienske jenter setter pris på komfort, men dette betyr ikke at de ser slurvete eller nezhenstvenno.
 Dette er alt adelen og den italienske stilen av klær, lokal innbygger klarer å kombinere viktig for moderne damer funksjoner: naturlighet, eleganse, femininitet og slag av intriger.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Hvis du lære å håndtere disse begrepene i sitt bilde, da du fant ut selv hva den italienske stilen. All sin skjønnhet og harmoni i detalj i silhuettlinjer og, selvfølgelig, kvaliteten på klærne.
 Italienske kvinner, uansett hvilken alder de er, ikke tillate deg selv å ha billige merkevarer, spesielt med hensyn til kvinner i storbyer, Roma eller Milan.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Det særegne ved sin stil - enkelhet og harmoni av klær, men viktigst av alt, er det en dyr og merker av bag laget av lær. Selv om gjennomsnittlig lønn for italienske kvinner kan ikke alltid gå under slike kjøp, de tar et banklån, og betale for seks måneder for den neste skjønnhet. Selvfølgelig, dette er ikke en vanlig funksjon av alle damene, men det interessante faktum i det virkelige liv.
 Som vi har sagt, de unge italienske kvinner ikke anerkjenne hælene av store sko - sko og joggesko er en spesiell anledning, kanskje hæler, men veldig stabil og lav.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Det samme gjelder for kvinner over 25 modne skjønnhetene fortsette å sette pris på komfort, de vet alltid klart skille kombinasjon og valg av neste bilde.
 Italiensk fashionista anses vulgær komme til kontoret i høye hæler og en kort mini, og evnen til å unngå vulgaritet i hans stil - det er ett av kjennetegnene på italiensk stil.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Kanskje det er fordi italienerne sjelden bære klær som eksponerer kroppen også, og foretrakk sittende bluser og skjørt, jeans, skjorter, skåret løs jakker, gensere og tunikaer.
 Naturlighet av italienerne manifestert i alt, ikke bare i klær: de er for lyse makeup bare hvis den er laget med en høytidelig anledning, forstår ikke de kompliserte frisyrer, så ofte, ha langt hår, og for øvrig sjelden male dem, og hvis malt, og deretter prøve å bruke naturlige farger.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Vurderer italienerne, vil du ikke merke innbilskhet og skrikende deler synes det er vulgært å stille ut på skjermen. I en kvinne skal være et mysterium, og i Italia dette faktum er beskrevet som mulig.
 Hvis du ønsker å følge den italienske stilen, aldri glemme detaljene, bør det være mange, mange!

 Volum skjerf, stropp på jeans, ringer, øredobber, lange kjeder med anheng, solbriller - alt dette må kombineres, selvfølgelig, hvert av elementene - i sitt bilde.

 Italiensk stil i interiøret


 Sammen med den italienske mote trend i klær, bør interiørdesign, italienere skryte oppmerksomhet på detaljer og dekorasjon element, akkurat som i klærne.
 Italiensk stil design kalles som Middelhavet, er det ikke rart han bokstavelig talt skinner solen, varme og ro Middelhavet kysten.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Store trendene i interiøret - det er enkelt, skape komfort gjennom enkelhet og naturlige materialer.
 Interessant, men ofte enkle ytre skjuler seg bak de luksuriøse og svært dyre deler som kan uttrykkes i statuer, malerier og håndlagde møbler.
 Hovedsakelig i middelhavsstil med to grunnleggende materialer - en stein og tre. Stone ofte uttrykt marmor, som fyller gulvet eller benken. Italiensk stil tydelig i hele huset, fra kjøkken, stue og slutter soverom.
 Med tre, velger ofte furu eller eik, som er preget av sin holdbarhet og behagelig farge. Naturligvis, råder tre i alt - i møbler, tak finish, gulv og noen husholdningsartikler har også en tre-struktur.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Et karakteristisk trekk ved italiensk stil er deres respekt for sin historie og kulturarv, beholder de gamle elementene i familielivet.
 For eksempel, er ingen italiensk soverom komplett uten bryst Cassone, som en gang tjente som et sted hvor alt skulle være en medgift for en jente som er i ferd med å gifte seg. Også italienerne fortsatt med hell brukes som forutsatt i sitt interiør et lite bord samfunnet som tidligere ble brukt til å lagre korn.
Italiensk stil til interiøret yeri og klær (12 bilder)

 Det er umulig ikke å nevne det faktum at italienerne er veldig snill mot huset hans fordi hans overdådig dekorert med diverse antikviteter og sjeldne ting som harmonisk strømmer til et komplett bilde av leiligheten eller huset.  
 Siden uminnelige tider, er speil ofte brukt i hjem interiør uten motivet er vanskelig å gjøre nå, fordi for å se hvordan vi ser ut fra utsiden, kan bare blanke overflaten.
 Nå, mer eller mindre moderne historie de starter rundt XIII århundre, og brukte dem kun for å se sitt eget speilbilde.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Tiden gikk, speil forvandlet i renessansen ganger de selv utestengt fra bruk fordi religiøse ledere mente at de åpner denne typen vindu som vår verden ser djevelen selv!
 Men i det XVI århundre, rike og vakre speil er ikke bare utføre sin grunnleggende funksjon - skjerm, men også mye brukt som et hjem innredning element.
 Alle rike og edle adelsmenn prøvde å omgi seg med en slik fantastisk innredning, noe som indikerer at trivsel og høy inntekt familier.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 I tider med konger, frodige kjoler og trenere speil dekorert med edelstener, diamanter encrusted ramme, og størrelsen på kluten bare imponert av sin majestet.
 En av de dyreste speil, kjente verden, holdt i Frankrike, Louvre, som ga dronning Catherine de Medici venetianske dzerkalschyky.

 Siden da, i Frankrike var det en teknologi som gjør det mulig å skape speilet er ikke så dyrt som i de venetianske mestere slik luksus var å gi hver garderobe.
 I dagens verden til speil er mye enklere standard sett av de fleste leilighetene - to hjemme speil - en av dem over vasken, og den andre - i garderoben eller gangen. Svært sjelden, når speil er brukt som hjem designdetaljer fordi i seg selv det ser bart og ensom.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Og det er forgjeves, fordi moderne designere har lang og lykkes med å bruke dem som en svært uvanlig og herlig dekorativ løsning som bringer mye rom atmosfære friske og lyse ideer.
 Det viser seg at det er mange gode ideer hvordan å bruke et speil i det indre av de fleste av oss en eller annen grunn, ikke engang tenke.
 Selvfølgelig, så det er en slags forklaring, som med speil knyttet til mange overtro og tegn, for eksempel en av dem sier: ikke å sove mannen i speilet.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Å tro på slik overtro eller ikke, du bestemmer deg, alltid, i ekstreme tilfeller, kan du plassere en speilflate, slik som å ikke såre andres prinsipper og holdninger.

 Hva vi vet om speilene?


 Et sted i underbevisstheten til de fleste av oss foreslår at valg av speil huset, så lenge det var i en avstand på 175-190 cm fra gulvet til å passe krone og utenfor til helt passe person.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Det trenger ikke å være i gulvet, og en hvilken som helst spesiell form, aller viktigst, for å se selv. Hva synd at noen folk tenker på andre, svært viktige funksjoner blanke overflaten.
 Si hva du vil, og et speil fra resten av innredningen er annerledes en viktig funksjon, det gjenspeiler. Alt og alle rundt, noe som gir dem muligheten til å visuelt utvide plassen i rommet, dette er selvfølgelig bare en spøk, men hva en vakker og sjarmerende!
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Hvorfor er alle vant til at på veggen for å henge et bilde eller, på det meste, noe, collager, og hvorfor ingen synes ikke om hvordan det vil se fint sett med små speil, kledd i en ramme på en vegg?
 Fordi du hver dag, går gjennom et "bildegalleri, oppdatert vil tenke mange portretter av seg selv, sin elskede.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Og vakre speil i slike uvanlige skildring interessert kan se i alle rom, soverom, gang, bad eller stue!
 En annen variant av denne idé - dersom hvert speil hengt i en vinkel litt modifisert, på minst 5 °, da noen av dem vil vise en innspilt del av rommet, og det kan ikke være akkurat den motsatte veggen, men taket, gulvet og andre fjerntliggende områder av rommet. I denne enkle måten kan du lage et stilleben stykker av leiligheten hans.
 For svært små områder av uregelmessig form beste bruke store solide speil som visuelt riktig form og gir volum rom.

 Stort speil rektangulær, firkantet eller oval ramme må nødvendigvis i rammen, og det er viktig at de er kombinert i sin struktur og mønster av interiøret. Speil overflate uvanlige former, som for øvrig er svært populær ramme til ramme ikke er mulig, skal de monteres på veggen i sin opprinnelige form.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Snakker av uvanlige former. Nylig, mer og mer verdsatt er egendefinerte størrelser og former av speil, for eksempel hjerter, sol, noen dyr eller insekter, bilder av arkitektoniske mesterverk som Eiffeltårnet eller Statue of Liberty.
 De fleste slike uvanlige former vises på veggene, som er malt i ett, og best av alt, lyse farger. Sluttresultatet er veldig hyggelige og moderne bilder.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Vindu mot verden


 Det viser seg at i stedet for den vanlige for oss vinduer som kan åpnes skjønnheten i den virkelige verden i ditt hjem kan organisere en slags ulempe, utføre omtrent de samme funksjonene.
 For å gjøre dette, henger et speil klut som utseende er det samme som vinduene, er det ønskelig å plassere i Murphy.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Denne uvanlige speil er nødvendig å dekorere som er lett å lage dine egne hender med små materielle kostnader og bekymringer. Over vår nye "vindu" må legge ved gesimsen, som kan plasseres under en lys tyll bli din annen innredning.
 Alltid se ditt "speil" hylle løsning som vil fungere som en vinduskarm. Det er mulig å plassere objekter fortsatt liv - frukt bolle eller blomst rom, den andre er mer ekstravagante løsninger er små svetylnychky hvis lys vil bli reflektert i den speiloverflate, minner ekte sollys.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Dette imitasjon av verden må gi rommet et ekstra lys og dyp plass. Et annet alternativ - å sette et speil på bakken i nærheten av vinduet, og dermed utvide de visuelle grenser. Denne enkle metoden vil utvide plassen ved refleksjon av hva som skjer på loven.

 Hva annet?


 Alle slags ideer hvordan å bruke speil i innredningen, og ikke for å overføre, noen, for eksempel, kan være interessert i er ikke ny, men heller en morsom måte å utvide plass - speil i taket.
Hvordan kan du bruke speil i uvanlig interiør yeri? (12 bilder)

 Bestem deg for et modig skritt i soverommet - hver personlige vilje, men speil i taket i stua eller på middagsbordet - en meget interessant løsning.
 Ifølge den kinesiske, så innredningen kan vise ikke bare møbler, men også en følelse av å leve i et bestemt område. Med denne multiplisert effekt av kjærlighet og godbiter på bordet vil være dobbelt så mye som trivsel og velstand aldri forlate huset.  
Яндекс.Метрика