Før du fortsetter å reparere sine hjem, prøver alle å tenke nøye gjennom hvordan dette vil være en prosess som er nødvendig for dette, og vil se ut som den endelige versjonen av dine drømmer.
 Menn ser på dette problemet fra det praktiske, behovet for spesifikke materialer og muligheter til oss kvinner blir morsomt - noe som gjør design og innvendig plass.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Blant alle farger, er blå av særlig betydning, det er alltid full av dype hav, lett bris sjø høyde og frihet av overskyet himmel og kjølige vinterkvelder.
 Merkelig nok, men blå - ikke en hyppig gjest i hjemmet interiør, fordi for å ha så det virkelig koselig og opprettet, må du gi denne typen CUT farge.
 Hva du forbinder fargen blå? Hver vil presentere noe, fordi fantasien alle forskjellige, men denne fargen og alle dens nyanser, kan lett føre til refleksjon.
 Fra synspunkt av psykologi blå bringer mystikk og hemmelighold av alle nyanser det kalles en introvert, trygg og fokusert mine tanker aldri gjette hva som er inni.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Blå aldri avslørt, etterlater det alltid plass til å utforske og dybde av tanke, sentimentalitet og mild depresjon. Men på samme tid, psykologer si at den dominerende blå fargen i interiøret i rommet, er en følelse av ro i dette miljøet lettere å slappe av og føle seg fri fra problemene og hele verden. Imponerende, er det ikke?
 Hvor mange skjulte bare i én farge, som er i stand til å utøve en viss innflytelse på den menneskelige psyke. Den blå fargen i det indre av leiligheten ser spesielt god grunn, fordi den røde og alltid tenkte bare kongelige farger. De ble brukt i utformingen av soverom og klær monarker, malte de porselen og dyrebare personlige konto.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Og få blå maling var ikke lett, det var bakkehalv lapis lazuli, snu den til et pulver, og deretter dekorert klær og interiør elementer. Selvfølgelig, nå er det mye lettere, men den slags luksus gjenstår. Mørke farger er ofte foretrukket av menn, sannsynligvis sammenligne den med sin kraft og styrke, men kvinner er fornøyd med lyse nyanser av blått og turkis, er et spørsmål om smak, og hver av dem har sin sjarm.
 Det viktigste - er å lære å bruke det, fordi designrom i blå farge - det er ganske dristig beslutning.

 Vilkår for bruk blå


 Som du vet, blå og alle nyanser er felles visuell effekt: de oppdatere og kjøle rommet. Det er derfor det er best å bruke disse rommene med vinduer som vender øst, der alltid for varmt og solrikt.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Dermed en blanding av sol og safir nyanser innredning skape en virkelig harmonisk bilde, som selv på den varmeste dagen vil gi frisk atmosfære. Det samme prinsippet gjelder for kalde gulv - hvis de er fullstendig oppslukt i det blå, blir det enda kaldere "og tristere.
 Det neste punkt som må tas i betraktning ved utformingen av rommet er antall farger. Det bør ikke være for mye, ellers kan det bare være sliten. Selv om du aktivt bruker mange nyanser, har de fortsatt ikke bør være et flertall.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Spesialister på dette området en stemme si at fargetonen bør avhenge av størrelsen på rommet. For eksempel, hvis rommet er lite, prøv å bruke en dyp og toner av safir eller blå polunochno som skaper visuell dybde og mengde plass.
 For å få et tilstrekkelig store rom er bedre å bruke en mer avslappet og razmыvchatыe nyanser av blått eller blå som gir rommet komfort og letthet.
 Husk, eventuelt velge en tone male alle vegger er i ham nok til å male en vegg i sin lille rom, og vice versa, for eksempel, henger et speil, slik at det visuelt bred.

 Blå farge passer best til det indre av et soverom, bad og stue, men kjøkkenet eller på kontoret i fargene bedre ikke utføre. Det antas at disse nyanser av kjedelig appetitt, så psykologer anbefaler ikke å bruke dem på kjøkkenet og spisestuen, men hvis du ikke sitte vanlige dietter.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 For kabinett kan bare gå dype toner, som alle andre vil se veldig mye vind og alvorlig, noe som kan skape feil atmosfære for arbeid og forretningsmøter.
 Bad i safir eller blå farger - perfekt, og legger smule av hvit eller beige, kan du føle på stranden eller dyphavet.
 På grunn av sin beroligende og avslappende påvirke, blå som ingen bedre passform i soverom og stuer hvor hele familien er gitt hvile og avslapning.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Men ikke male veggene blå eller trekke taket for å gi rommet en følelse av letthet og frihet, bare kjøpe sengetøy, puter eller tepper av nyanser.
 Husk at all makt farge - er det i tilbehør og deler ikke i store lerreter som fanger øyet.

 Alternativt pokleit blå tapet med hvit eller lys beige mønstre, eller safir setter inn for å legge til elementer av møbler, gardiner eller kjøpe blomsterpotter. Opsjon for drømmere og romantikere - en blek blå vegger, som sporet lette skyer. Enkle ideer understreke minimalistiske møbler, sengetøy og mørk nok lys gulvet.

 Kombinasjonen av blått


 Det er viktig å huske at skyggen anses ganske skadelig i ulike kombinasjoner, må du prøve å gjette med den riktige alternativet.
 Klassiske kombinasjoner - en blå + hvit + blå krem ​​eller beige - disse variantene gir rommet en viss eleganse, ømhet og når man skal holde på beige definert praktiske.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Stor kontrast med hvit safir hue, ofte en kombinasjon av bare å bruke badet. Elskere av Provence og andre franske landsbyer passende kombinasjon av indigo og lilla nyanser som gir rommet en slags glamour, rikdom og overraskende respons solbær og lavendel felt.
 Fans av "varmere" bør eksperimentere er blå beste hjelper! For eksempel, blå + gul, tilsynelatende vill kombinasjon faktisk slik utforming tar ofte skapende og neformatni person.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Hvis riktig spille på farger, alle gnisten, blir blå farge dypere og gul enklere og morsommere, og starter fra bunnen av min motstander.
Den blå fargen i interiøret i leiligheten yeri (10 bilder)

 Men kombinasjonen av blå + sort eller grå kanskje liker alvorlige, svært konservative mennesker. Prøv det og du vil bli overrasket over hvor mange interessante ting du kan tenke på, bare å spille på noen nyanser!  
 Reparasjon - en sinnstilstand, så det sier en kjent ordtak, men selv da, ønsker jeg å få de mest hyggelige resultater, fordi hvor mye arbeid og penger vi satt til å gjøre huset vårt, over tid, i økende grad tok på utseendet på en koselig og velutstyrt familie reir.
 Takle denne oppgaven fungerer ikke alltid, fordi for å oppnå en stilig, moderne og harmonisk hjem interiør, blir nødt til å bruke mer enn en time å plukke det beste alternativet i ditt tilfelle. Å bestemme fargen som vil seire eller følge de viktigste, er ikke så lett, fordi det er hundrevis av alternativer å velge den mest hensiktsmessige?
 Grønn - fargen på harmoni med naturen, fargen på gress, blader, stengler og blomster av planter, han klart oppfattes av det menneskelige øye, fordi det skygger han pleide å se i uminnelige tider.
 Forskere har funnet ut at grønn spektrum - mest merkbare for mennesker, det er derfor vi kan se et stort antall av sine nyanser. Faktisk, spesielt uten å tenke, selvfølgelig kan du kalle det 5-6 forskjellige nyanser, men hvis tenker på det, kan du telle mer enn et dusin.
 Kalk, lys grønn, smaragdgrønt, myrt, mørk grønn, camouflage grønn med en gul skjær, camouflage grønn og grå skygge - og dette er bare en del av menыshaya lyse, morsom og allsidig farge.
 Grønt var kombinasjonen av gult og blått, så det er vanskelig å varme eller kalde toner, fordi, avhengig av hvilke av de "fedre" i det hersker, er varmere eller kaldere meget grønt.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Grønn interiør - det perfekte valget for de som verdsetter komfort, harmoni og fred, fordi han har slike egenskaper, pluss alt det kan lett kombineres med nesten hvilken som helst annen farge, er det i hovedsak universell, viktigst, følg proporsjoner.
 Det er en egen mening at grønn - fargen på kjedelig, fordi dens "statisk" og "sikkerhet" kan påvirke atferd og mest husholdning. Faktisk, grønn - det er ikke fargen som kan føre til voldsomme følelsesutbrudd og aktivitet, men på den annen side ville det være aktiv og intens var hverdagen, er det nødvendig å ha et sted hvor du kan slappe av og hvile stille og vakkert Hvis dette stedet - ditt hjem.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Grønn - har lenge vært ansett som et symbol på fruktbarhet, fred, skjønnhet og ungdom, og hvis Feng Sjua, symboliserer det også den store avkom. Med denne fargen og dens nyanser av ethvert rom kan gi en rekke notater, alt avhengig av din egen fantasi, samt metning av farger og kombinasjoner med andre toner.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 For eksempel, lys grønn, delikate pastellfarger og kan forårsake døsighet og en slags deliberateness, avslappet, noe som gjør det farlige områder i stua eller i stuen. Du ønsker ikke dine gjester pozihaly hele tiden mens du er på din arbeidsplass ikke egentlig ikke kunne konsentrere seg?
 Så, for å unngå feil og riktig passform så interessant og uvanlig farge, litt kjent med sin verdi, er det viktig å lære å kombinere det.

 Å gjøre en stue


 I stuen denne fargen best brukt som ekstra aksenter som rozbavlyat generelle innredningen av rommet ditt, vil gi en beroligende og forfriskende elementer. Hvis du male veggene i dette rommet en varm grønn eller pastellfarger, da, som vi har sagt, du risikere å skape en søvnig rike.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Hva vekt er best å bruke? Du kan kjøpe grønne møbler, salongbord, dekorative puter og bilder av malt tak eller vegg i et rom atskilt, legger grønne lamper eller gardiner.
 Som den viktigste du kan bruke hvitt, vil denne kombinasjonen gi rommet ditt en adel vises lette toner av åser og letthet, men uten ekstra vekt denne kombinasjonen kan miste sin livlighet.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Å fortynne formede sterilitet i stuen kan innskrevet rosa, gul eller blå detaljer, som også kan uttrykkes i små dekorelementer: malerier, statuer, stoffservietter eller pads. I stedet for grunnleggende hvitt kan bruke andre møre og lyse pastellfarger, som vanligvis malte vegger, tak eller komplement av møbler.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 En annen vanlig og kan si naturlig kombinasjon stue og, faktisk, andre rom, denne grønne + brun. Nærhet til naturen, brun - fargen på tre, sin base, grønn - det blader, urter, alt dette er den beste harmoni i hjemmet innredning.
 Deres kombinasjon kan være en ganske kaldt hvis du bruker brunt, søker til svart og myk, varm og avslappet.
 Hvis målet ditt - myke og glatte levekår, bruke lyse nyanser av brunt og ganske rike nyanser av grønt - gul, sitron, mynte og andre. Å skape en lys, skissert noen interiør grenser kan bruke mørke skogen.

 Registrering kjøkken og bad


 Det antas at grønn glød temmer appetitt, så det kan enkelt legges til utformingen av kjøkkenet til dem som er i en tilstand av evig vekttap. Hvis du kjøkken er ikke veldig stor, det er en annen kjepphest i positiv retning av design, som de fleste greener (unntatt for mørkt, selvfølgelig) å visuelt utvide plassen området.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Du kan pokleit tapet og fortynne grønt interiør med tremøbler, eller bruke lyse farger for dekorasjon av vegger og tak, men fargen på møbler å velge lyse og mettet, slik som sitron, lime eller grønn eng. Slike intense og forfriskende farger, mer enn passende i kjøkkenene av folk som ikke vil våkne opp om morgenen.
 Også for kjøkken design bruker ofte en kombinasjon av grønn + gul, grønn + oransje + grønn eller rød. Forresten, sistnevnte kombinasjon - med det bedre være forsiktig, som kan bli aggressive ensemble, som raskt trøtte øyne.
Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Det er ikke anbefalt for bruk hos barn og soverom der Velkommen rolig og beroligende atmosfære. Vel, for de som fortsatt ønsker å eksperimentere med denne kombinasjonen, er det viktig å huske saldo: hvis hoved grønn, bør du bruke et par røde eller oransje detaljer. Som for badet, er det beste kombinerte sanitære hvite og grønne fargene på veggene som blander seg harmonisk med grønne møbler og innredning.

 Soverom


Den grønne fargen i interiøret og sin kombinasjon yeri

 Det beste stedet for grønne farger, fordi de ikke kunne bli bedre, fremme god søvn, hvile og avslapning. Hvilke farger er kombinert grønt? Dermed nesten alt! Grønn + Blå, grønn + blå, nyanser av brunt og fersken, beige eller hvit, gul eller myke nyanser av pulver eneste valget er ditt.  
Яндекс.Метрика