England - en uvanlig landet trolig ikke vil finne en annen en der alt er tradisjonelt "på hyllene", en stil som besto der i århundrer, har nå blitt gjenstand for et oppgjør av arv og dyp respekt.
 Her vil du finne ungdoms eksplosiv trender, lyse farger og innovative løsninger for de britiske levende tradisjoner som er i tilbakeholdenhet, høflighet og kulde i resonnement.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 De hadde en stor innvirkning ikke bare på natur og kultur til lokalbefolkningen, men også på den estetiske siden av livet: dekorasjon og interiør stil, stil på kjolen, er selv den britiske musikk påfallende forskjellig fra resten, overalt er det en farge, sin eleganse, dens " å skrive. "
 Hvis du spør en nøtteskall beskrive den engelske stilen, vil det trolig være to hoved tilnavn: beherskelse og eleganse, og det spiller ingen rolle om vi snakker om det indre eller stil av kjolen.

 Britene er kjent for sine manerer, plettfri oppførsel, manerer og praktisk som fullt ut er reflektert i deres utseende og hjemmemiljø, er det lite sannsynlig at du vil finne et stort antall "ikke-standard" av unge mennesker, fordi disse menneskene, uavhengig av alder, virkelig setter pris på kvalitet og komfort .
 På engelsk eller britisk stil, som en fisk i vannet, kan føle slike folk, men eksentriske, hissige og emosjonelle naturens mest sannsynlig nødt til å finne noe mer "gratis" og "ukonvensjonelle". Imidlertid er alle skjønnhet og særegenheter ved denne stilen i sin tilbakeholdenhet, tradisjonalisme og perfeksjon, ingen skrikende figurer og objekter, og mange vil være enige at det er virkelig flott.

 Engelsk stil i indre områder


 Dannelsen av dette området rammet to epoker - Heorhyanskaya viktorianske og hver har forlatt sitt bidrag til kunsten hjem design, som kombinerer en rekke stilarter av forskjellige epoker og land, har engelsk stil klarte å finne sin unikhet og originalitet.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 For eksempel, heorhyanskaya æra preget av sin majestet, symmetri og tilbakeholdenhet, akkurat det samme er de funksjonene som også lå til grunn for rapportering stil.
 Men i regimet til dronning Victoria i midten av det nittende århundre, da det var blomstrende og viktoriansk stil, ble moderne vane å vise sin status og rikdom, ble populære dyre møbler, de har investert tungt og anses rimelig "luksus".
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Det var i denne perioden ble funnet denne balansen, de viktigste funksjonene som vi pleide å se på i dag i moderne engelsk stil - tekniske nyvinninger, som grenser til aristokratiske prakt.
 Husk, hvis du ønsker å arrangere ditt hus eller leilighet i engelsk stil, så har du, som det skal bli brukt, vil det kreve betydelig utgift, men til slutt, vil glede sin herre elite form og respekterte notater.
 Du bør også vite at dette ikke er tilfelle når stilen kan lage små slag eller tillegg, er dette tilfelle hvor stilen må "holde ut" i sin helhet, som med andre områder av interiørdesign, og det passer ikke godt og noen ganger selv latterlig.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Man kan trekke kun i engelsk stil kjøkken eller stue, men hvis du virkelig ønsker å understreke sin status og god smak, er klar til å fullføre behandlingen av hele hjemmet. Det er vanskelig å liste opp alle detaljer og kjennetegn for dette området, men du kan huske noen grunnleggende elementer som fullt ut preger britisk stil.
 Først av alt, når det kommer til stuen, er det, selvfølgelig, peis. Uten dette attributtet er sjelden hjemme koster britiske hjem, fordi klimaet i England er forskjellig fuktighet og hyppige regnskyll. Den britiske vanligvis bruker ekte peis uten å erstatte den med en elektrisk, en behandling med kun naturlige og naturlige materialer - stein eller tre.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Alle sofaer og stoler på rommet slå den på bålet, det i hovedsak blir en semantisk midten av rommet der familiemedlemmer samle, drikke te og snakke. Som for sofaer, spesielt kjent og populær tradisjonelle modellen - Chesterfield sofa, preget av tilstedeværelsen av vattert elementer og karakteristiske former, er det bedre at det var laget av ekte møbel mørke farger.
 Vi kan ikke si om stein setene som fortjener spesiell oppmerksomhet i engelsk innstilling. Dette attributtet er alltid hjem interiør foret med rike materialer - fløyel eller skinn og utstyrt med buede ben, myke utstoppede armlener.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Soverom i engelsk stil alltid utstyrt med en dobbeltseng, som ofte dekorert med luksuriøse baldakin. Obligatoriske tilbehør er alle typer glassinnsatser i taket, hendene på puter og tepper, gobeliner og tunge gardiner.
 De indre rom må brukes bare naturlige materialer, spesielt mørkt tre. Som for farger av tekstiler, møbler og vegger, så det må føles som for det meste brukes kun naturlige farger: hvit, nyanser av brunt, mørk grønn, gul, elfenben og gull. Det er flekker av rødt eller terracotta.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Den engelske stilen på kjolen


 Funksjonene i den engelske stilen av klær er tett sammenvevd med karakter og mentalitet fra den engelske selv, usability, perfeksjon og presisjon linjer, eleganse, enkelhet og minimum kutt, kutt.
 Moderne engelsk dame alltid ser verdig og interessant, til tross for at hun aldri ikke bedrar flørting, unngår eksplisitte kjoler og skjørt for kort, hun er alltid i stand til å intrige og forårsake genuin interesse. Hva ligger bak den overfladiske nakken?
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 En leken skjørt like under kneet eggende interesse av sin eier, glatte kurver av hofter og andre deler av figuren, alle fordelene markert, men ikke rope om seg selv, det er alltid rom for mysterier og fantasy.
 Moderne English, selv svært ung, ikke sette den baggy eller gjennomskinnelig kjole moderne kreativ - ikke for henne, fordi disponerer eleganse i hver detalj, fra knappene på kjolen, stoff etterbehandling og stil.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Mote i England basert på ideelle betingelser: ting skal sitte perfekt, å være av utmerket kvalitet og funksjonalitet varierer, er det usannsynlig gatene i dette landet du møter en jente i åpne sandaler høye hæler.
 Hvis skoene, bør de bli stengt hvis åpen hæl, tå nødvendigvis lukket og vice versa. I favør komfortable og stilige sko - Oxford slyperы, støvler med høye hæler eller lave farten, domstol sko.
Thin engelsk stil i interiøret yeri og klær (10 bilder)

 Alle ting er annerledes i den engelske garderoben montert silhouette og behersket farger farger, kan ikke gjøre dette uten den tradisjonelle engelske celler. Spesiell oppmerksomhet er betalt til tilbehør: hatter i forskjellige former, skjerf på hodet og nakken og beskjeden, men dyre smykker.  
 Våre bestemødre og oldemødre i sin dype barndom kunne ikke forestille seg hva som vil skje i en fjern fremtid som er nå for oss var sant. Hadde de kunne forestille seg at vi vil leve blant de forskjellige gadgets og gadgets, mobiltelefoner, trådløst internett, og mange andre ting for oss i dag synes ganske vanlig?
 Kan blant de unge har sitt eget konsept for fremtiden og hva den kan sees i dag er bildene fra det siste synes latterlig og litt naiv. Moderne ungdoms XXI århundre ser sin fremtid på sin egen måte, hva som vil skje i 50-100 år?
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Vi vet ikke, men mange moderne motedesignere og interiør, kunstnere, filmarbeidere mener at all moroa er i gang og gjerne fantasere om det.
 Futuristisk stil oppsto i begynnelsen av det tjuende århundre, sin raske utvikling skyldtes aktiv markedsføring av vitenskap og teknologi. Folk drømmer om fremtiden, presenterte sine malerier og forutsigbare utbyggingsalternativer som strømmet inn filmatiske malerier og tegneserier, dikt, malerier, og, til slutt, flyttet inn i interiørdesign og klær.
 Lovgiver bevegelse teller Filippo Marinetti italiensk poet som er forfatter av "Manifest av futurismen".
 Hovedprinsippene futuristisk stil - er evnen til å overføre energi, fart, bevegelse og instinkter.

 Dette er gjennomført ved hjelp av innovative løsninger, glatte eller brutte linjer, monotone farger, samt de nyeste teknologiske fremskritt.

 Futuristisk stil interiør


 Denne stilen av interiørdesign flyttet inn rundt midten av forrige århundre, da se på bilder og bilder med bilder av futuristiske interiøret, kunne man tenke seg at dette er noen natur for filmen om fjern fremtid.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 I sin fylling futurisme i innredning og interiør på forhånd, vil du ikke finne noe nyere og mer moderne enn futuristisk stil. Leiligheter og hus som er laget ved hjelp slik retning, bokstavelig talt crammed med en rekke trendy og moderne teknologi, alle interessante nye produkter som vises på messer, umiddelbart fraktet inn i en futuristisk interiør.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Alle møbler, innredning og utstyr rom fokusert på representasjon av menneskelig framtid, overalt er en kosmisk effekt: enheter med berøringsfølsomme skjermer og mystisk neon bakbelyst monokrome panel møbler og minimalistisk.
 Vanligvis Futurism gjenkjenner en rekke mønstre og ornamenter, møbler og hvitevarer som er plassert på den tomme plassen, bryte det tradisjonelle konseptet av komfort og standard planlegging.

 Leiligheten er innredet i en stil som regel er utstyrt med "smarte hus", som betyr at lys og air-condition-anlegg inkludert for din bomull, kaffe er brygget for tiden. Skål for din favoritt katt på visse tider nominert og fylt med mat, og stor plasma 3D TV-en slås på, når du vmostylysya komfortabelt på sofaen, spredt lys og skaper en hyggelig atmosfære.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Jeg kan ikke tro at slike ting skjer? Det skjer og det er ikke alle som kan og kan huse bruke systemet "smart hus" i en futuristisk stil. Hva skal man si, alle rommene i dette rommet har en ting til felles: de ligner små romstasjon eller hemmelig laboratorium for fremtiden, som alltid påvirker personligheten til design.
 Du tenker kanskje at det kanskje bor i et hus ikke så behagelig, men det er ikke, utrolig nok, i innlandet kan være veldig mye behagelig, og leve i det - en glede.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Selvfølgelig bør det bemerkes at skape en leilighet i en futuristisk stil, som ligger i et vanlig hus, er det vanskelig, fordi de dekorative detaljer er uttrykt i alt - fra møbler og hvitevarer, etterbehandling vegger, dører og vinduer.
 Avrundede former eller, jakten asymmetri i design, uvanlige veggpaneler og gulv, belysning i nisjer, vegger, vindusåpninger og selv gulvet!
 De viktigste fargene som kan råde i denne designen, er det metallic, svart, hvit, grå, neon alternativer, men kan brukes andre farger, er strengt forbud ikke er der, ingen vet hva og hvordan det vil se ut i fremtiden.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 For innvendig bruk vanligvis de nyeste og praktiske materialer - ugjennomtrengelig eller herdet glass, heavy-duty plast, Corian og andre nyere vitenskapelige utviklingen. Unødvendig å si, disse materialene er utrolig sterk og holdbar, og det pryrysovыvaet annet pluss signere en slik uvanlig og mystisk stil.
 Jeg ønsker også å merke seg at futuristisk stil interiør er ideelt for dem som drømmer om en elegant og moderne innkvartering, er bruk av en slik utforming vurderes utrolig prestisjefylt, fordi alle funksjonene alltid vinne over andre eksisterende stiler.
 Innhold designmøbler, hvite vegger og store vinduer, tilpassede former og nye teknologiske utviklingen gjør det temaet for fremtiden, som går av moten, sannsynligvis aldri.

 Futuristisk stil på kjolen


 Som vi har sagt, futurisme - er mote for alle ting nye, moderne og plass, stil, impregnert med hint av mystikk, mystikk og glamour, som om han ikke kunne ignorere de fancy klær?
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 De fleste moderne designere bokstavelig "hekta" på å lage ting i fremtiden, gitt ut en enorm mengde samlinger av kjente motehusene med futuristisk stil ble et stort tema.
 Klær i en futuristisk stil er lett å skille fra andre, fordi det er bokstavelig talt mettet med "farvann" motivert, innovative materialer og utradisjonelle linjer.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Hva skal man si, futurisme stadig kommer på moten, er det en glede å prøve på en rekke utenlandske musikk stjerner, fordi det kan veldig lett å skille seg ut fra mengden.
 Liker interiøret, klærne ofte brukt monokromatiske farger: metallic, gull sputtering, hvit, svart, grå, blå, ulike neon aksenter. Hvis stilen du kom til å smake, og deretter opprette en futuristisk bilde er lett nok til å plukke de riktige klærne, frisyre gjøre plass enn standartnishymy ikke bedre og ikke å glemme den mystiske "alien" makeup.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Sminke bruker vanligvis skimrende pulver og skygger med holografisk effekt. Klærne er fulgt alle de samme klassiske modellene utstyrt kvinners kjoler og buksedrakter, høye hæler og tilpassede wedgies og massive dekorasjoner med en metallisk glans.
Futuristisk stil i klær og interiør yeri (10 bilder)

 Det kan være vesker og belter med nagler, ringer med store steiner, briller tilpassede former, plass poser og tunge kjettinger.  
Яндекс.Метрика