Hva folk flest forbinder Frankrike? Ja, selvfølgelig, med romantikk, kjærlighet, skjønnhet og selvfølgelig mote! Stilig, elegant, allsidig, elegant og anstendig - alt vi kan si om det er fransk stil i interiøret, klær eller i livet.
 Frankrike - en viss garanti vakker, sjarmerende og alltid en luksus, som er alltid ledsaget av overdreven tilbakeholdenhet og mangel på innbilskhet, hvis England kan være assosiert med manerer, deretter Frankrike - med harmoni.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Det er vanskelig å forestille seg at når en slik status anerkjent og verdensberømte franske stil, ikke eksisterte i det hele tatt! Hans fantastiske løp, på mange måter, startet han fra tidspunktet for kongelig luksus og enestående stil, som i XV-XVIII århundre nådde sitt høydepunkt.
 Det er virkelig noe å huske, mange kongelige elskerinne, som kledd i den siste franske mote imitere sin stil ble ansett topp smak og eleganse.
 I XIV århundre franske kongen Louis bidratt til aktiv utvikling av tekstilindustrien i Frankrike, som senere utviklet seg til hovedleverandør av klær og andre luksusvarer i Europa og i utlandet.
 Fra Frankrike egentlig innebærer mye: Hvorfor er bare navnene på designerne i verden, og hver av dem har jobbet eller jobber i sin tid, men likevel ikke mistet sin popularitet i verden: Coco Chanel, Christian Dior, Givenchy, Pierre Cardin og mer !
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 For å forstå hvorfor det er fortsatt betraktet som et stilikon, prøver å etterligne og følger dem rundt, du bare, minst en gang, for å se på deres skaperverk.
 Fransk stil interiør eller klær - det er ikke bare de fartøy, stiler eller farger kjente merkevarer - en hel verden, basert på tre hovedkonsepter iboende enkelhet, stil og funksjonalitet.

 Guidet av disse prinsippene ukompliserte, kan du spille den franske stilen i alle områder av livet, aller viktigst, var i stand til å operere med disse begrepene.
 Du kan spørre, hvordan kan man få på konseptet av enkelhet og chic? Det viser seg at du kan. For eksempel, hvis du møtte på gaten en jente som fanger øyet makeup lyse, unaturlig hår, dyre, merkeklær, og at "roper" som det fasjonable og stilig, uten et øyeblikks tvil foran deg er ikke akkurat fransk.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Det samme gjelder for interiør og innredning, mange forveksler med kongelig luksus fransk stil bohemnostyu,. De prøver å helle mye historisme miljø, som er en vanlig feil.
 Dreven luksus, rikdom og bevisst elegant interiør som kan være ledsaget med dyre møbler, grandiose lysekroner og forgylte lambrequins - det er ikke en moderne fransk stil, men snarere et museum av en konge av Frankrike.
 Forresten, det kom, verdensberømte stil rokokko, barokk, art deco og andre. Moderne fransk stil - en vellykket kombinasjon av fortid og nåtid, som absorberes all eleganse, nåde og ømhet av middelalderen, fortynne flekker av moderne mote og funksjonalitet. Hvis du lærer å forstå disse funksjonene, deretter matche stilen til Frankrike vil bli mye enklere.

 Den naturlige skjønnheten i fransk


 Der det er alle motetrender og hvordan? Selvfølgelig, i Paris. Og ikke bare det, har hele Frankrike lenge vært anerkjent trendsetter og stil, hver jente som møter en fransk stil på klær alltid ser perfekt, sensuell og enda litt mystisk.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Enhver ekte fransk, ikke engang å ha en spesiell skjønnhet og utseende, i stand til å se ut som vil følge henne beundrer blikket. Og mest interessant, dette trenger ikke å være eier av en nødsituasjon garderobe, bare ha et par ting å rette opp og vellykkede kombinasjoner kan erstatte dusinvis av kjoler og dresser.
 En ekte fransk stil kvinner nødvendigvis innebærer kvalitet og dyre ting fransk er ikke oppdatert garderoben hver sesong, de lever på prinsippet om "mindre er bedre, men dyrere og bedre."
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Men, forresten, tankene, dyre klær - ikke så slående, det skal se ganske enkel og behersket. Dette er det grunnleggende fransk stil som satte ham bortsett fra mengden.
 Du vil aldri møte en fransk kvinne som vil komme ut på et offentlig sted i en treningsdrakt eller skjorte strukket selv hjemme de foretrekker elegante morgenkåper vakre og dyre klær.

 Ja, forresten, det gir en nødvendig Til kvinnen femininitet, selvtillit og legger noen nåde i atferd. Det er viktig å huske at den franske stilen på kjolen - det er ikke bare et kutt kjoler eller skjørt, spesielle dekorasjoner eller poser i første omgang, det er en livsstil, humør, harmoni-gjennomvåt og lett selv beundring.
 Fransk kvinne er alltid prøver å være litt "dekorert", og selv i de mest stressende dag er det på tide å skifte klær, for eksempel en middag eller et forretningsmøte.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Fransk mote stil kan ikke bli overbelastet med unødvendig antall farger og tilbehør, ofte med utgangspunkt i en enkelt nøytral farge er fortynnet annen rolig, men kontrastfarge.
 For eksempel kan lyseblå dress fortynnes med hvitt belte eller skjerf, og de mørke tonene kan legge grå eller blå tilbehør, kanskje det ville veske, hansker eller skjerf. Forresten, skjerf eller sjal utviklings lunge, fullt overføre all romantikken og sensualitet Frankrike.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Spesiell oppmerksomhet er betalt til viktig sminke og frisyrer, de også trenger ikke å være vanskelig, med høy kvalitet svart mascara og rød leppestift - det er ditt viktigste våpen. Frisyrer redusert til naturlig, men samtidig understreket nøyaktighet bør ikke la dem selv sent på kvelden eller tidlig på morgenen.

 Interiør og innredning fra Frankrike


 Som vi har sagt, pompøsitet og bevisst stil som oppsto i XVII-XVIII århundrer ved det franske hoffet, og deretter slått og pryumenshylys og de smarteste og mest særpregede områdene i Frankrike var innredningen stilen til Provence, som det kalles, adlet landet.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 Men hvis Provence - det bare slags, den generelle moderne fransk stil - er, for å si byen alternativet som er annerledes "elegant enkelhet", komplett med en spektakulær setting, elegant og dyre møbler og behagelig miljø som vil gjøre livet til en person bor i dem behagelig og hyggelig.
French Chic stil interiør yeri og klær (9 bilder)

 For å oppnå dette, faktisk, være fulgt høydepunkter:
 •  Overvekt av lyse farger og toner i interiøret, perle, lys beige, elfenben, lys blå, lys rosa, gull, oker, kobolt. Det er viktig å følge en jevn overgang fra en farge til en annen, plutselige endringer og kontraster upassende.

 •  For å dekorere møbler, vinduer, vegger og puter aktivt brukte tekstiler, gardiner, kalesjer, gardiner, dekorert med dusker, snorer, dusker og andre interessante elementer.

 •  Interiøret er bare dyrt antikke møbler, effekter ofte brukt "aldrende" true smijern ledet senger, kister, klokker, bord og stoler.
 •  Hvis du startet i leiligheten hans reparasjoner og ikke vet hvordan du slår en sliten grå veggene til noe originalt, interessant og uvanlig, vil du finne det svært gang at en så populær og interessante nye trender i verden av hjemmet interiør, som er referert til som loft.
   Ved første øyekast, slik et barn fattigste stater, kan virke noe underlig og usikker: grove og røffe vegger og langstrakte vidder med grå maling kombinert med ultra-moderne møbler og hvitevarer. Og vet du hva det beste? Resultatet av dette "samarbeidet" kommer en fantastisk, fantastisk og imponerende.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Style "loft" er rene amerikanske røtter, selv å se på engelsk-russisk ordbok, vil du finne at «loft» oversatt som "loft" eller "øvre leilighet."
   I det indre av leiligheten han ikke var rett, det var den første virkelige forlatte fabrikkbygninger eller fabrikker som er konvertert til boliger. Ideen om å bruke bygningene til industriell bruk var i 40-årene av forrige århundre i Manhattan.
   Det faktum at på den tiden boligprisene i sentrum er raskt snikende opp, og ulike fabrikkbygninger ble overført til omgivelsene.
   Overflødige bygninger i sentrum lenge vært tomt, de var villig til å flytte kunstnere og unge som er glade funksjonelle egenskaper huset (stor takhøyde, store vinduer) og rimelige priser på hans leie, sammenlignet med konvensjonelle leiligheter.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   For noen '10 verksted og fabrikk lokaler har gjort en lang vei transformasjon, og til 50. år, det har vært utrolig stilig og trendy plass hvor all fokus var aristokratiet fra New York har alltid vært livet!
   Det holdt kunstutstillinger, organisert Vennlige møter, fester, mange kunstnere begynte å åpne i disse områdene sine egne gallerier og studioer, er fortsatt bare noen få år, og i loft mellomrom er godt sikret status på elite og dyrere boliger.
   Skyte et stort område i de historiske distriktene i ordinære kunstnere og unge var rett og slett ikke råd til, i deres sted kom de velstående, advokater, finansfolk og forretningsmenn.

   Loft innendørs moderne leiligheter


   I dag blir loft stilen populær og vi har, men de fleste utviklere mye lettere å rive de gamle fabrikkbygningene, og i deres sted å bygge et stort antall av kompakte bygninger.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Få tør å gjennomføre restaurering av eldre anlegg eller fabrikker, men fortsatt slike hendelser inntreffer. Også nylig en spesiell plass i dette området begynte å okkupere pastisj "loft" rom som brukes standard, men interiøret og innredning opprettet med et snev av sine viktigste kjennetegn.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Interiøret har loft-stil kombineres, ved første øyekast, ganske usammenhengende elementer av dekor, møbler og utstyr, er det mulig å eksperimentere og ikke være redd for at du ulichat i dårlig smak.
   Utformingen av alle rom, det være seg et kjøkken eller stue, begynner med et blendende hvitt tak, som er å spille maksimalt romfølelse og lys i rommet. Neste gang - en vegg som må utføres i de beste tradisjoner napivpokynutyh fabrikkbygninger.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Den mest favoritt design kurs - en "naken" murvegg eller glatte betong tegn blottet for noen dekorasjon. Ikke nødvendigvis for å få ekte murstein eller betongplater som huset er bygget, kan du dekorere veggene i mur imitasjon, og noen plass å behandle glatt hvit emulsjon eller grov puss.
   Noen ganger at rommet ikke ser altfor nakent, dens komplement ett enkelt kontraster og fargerike veggen som ikke bare dekorativ funksjon, men fungerer også som et middel for å skille visse områder av rommet.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Poenget er at loft stil gjenkjenner ikke de romlige begrensninger høres enkelt motto: "partisjoner minimum - maksimal frihet! ". Derfor er det ført en åpen plan, veggene er nesten fraværende, reguleringsplan områder utføres i hovedsak av fargekontraster, lys innredning eller møbler arrangement.
   Alle bildene som viser analysert stil, kan du ta hensyn til tregulvet eller et tregulv, som er et virkelig høydepunkt stil loft.

   For å passe et slikt design?


 •  Primært for å få gratis kunstnere, arkitekter, designere, kreative mennesker og kunstnere, som ikke bekjenner at strenge regler og forskrifter, og at stil bare tillater er å gjøre det motsatte, pynte og ordne hjemme like mye. I dette rommet er lite hensiktsmessig å organisere ulike utstillinger, show og fester.

 •  For prisbevisste. Det er ingen hemmelighet at interiøret stil loft ikke kreve at du billig, all behandling er gjort av regelen: jo enklere jo bedre. Det er ikke nødvendig å bruke og svært kostbare møbler, vil du stå i garasjen å samle støv og gamle Granny speilet? Great! Den passer perfekt inn i den generelle begrepet "loft", og legger et notat av ditt hjem enkelt vintage.

 •  For unge mennesker: denne aldersgruppen av mennesker mer enn andre må trene for selvutfoldelse og originalitet og stil sett i interiør beste hjelpen protest mot banalschyny og aksepterte normer.

 •  Hvordan lage dette interiøret hjemme?


   Først av alt er det nødvendig å ta hensyn til detalj: hvis vegger og gulv du er klar, vil vi arbeide på møbler, kan det være noen, så lenge ingen "borgerlig" type. Den mest brukte metall eller malt i metall dekorative elementer er også velkomne mørke tremøbler og lyse farger.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Vanligvis loft stil dominert rolige og kjølige nyanser som blå, grå, metallic, hvit, svart og så videre. Noen ganger, for en spesiell kontrast, kan brukes lyse fargekontraster: lilla puffs, eller saftige røde sofaputer.
   Merk vinduene: de må være stor og bred, fortrinnsvis til gulvet uten persienner og gardiner kan brukes bare vanlige persienner, selv i sjeldne tilfeller. Som for lyd og video, deretter fulgt de siste motetrender og fremgang - bred plasma nyeste stereoanlegg og stereo.
  Den opprinnelige stil loft i det indre av leiligheten din yeri

   Ikke glem om ikke-standard tilbehør: merkelig graffiti og statuer, malerier og plakater av abstraksjon kan gå enda veiskilt, gamle tanker som kan gjenstår etter nedleggelsen av fabrikken i som oppsto det nye hjemme-stil loft.  
  Яндекс.Метрика