Hvordan velge en radiator?
 I den kalde årstiden i våre hjem er svært selv kult. Mangelen på en behagelig temperatur gir folk det inntrufne. Mange prøver å løse dette problemet ved å kjøpe en ny varmeapparater.

 Moderne radiatorer er produsert ved nåværende mange arter ser vakker og stilfull i forhold til de store støpejern batterier sovjettiden. Men de, på grunn av noen mangler og funksjoner kan ikke gi det ønskede resultat. Å velge riktig radiator og unngå skuffelse, må vi være i stand til å forstå detaljene av disse varmeovner. Dette bør være kjent med nyttig informasjon om hvilke typer radiatorer og deres spesifikasjoner.

 Radiatorer ny generasjon varierer i materiale og utførelse og design. Først bør vi ta hensyn til det materialet som avhenger varm det opp, og dermed temperaturen i stuen.

 Støpejern

 Støpejern radiatorer - pålitelig og ganske rimelig. Men fordelene med det, dessverre, har mindre enn minuser. Radiatorer av denne type er uønsket å bruke for varmesystem, da de har dårlig varmeoverføring, noe som fører til en økning i overflatearealet, dvs. størrelse. I tillegg har de et stort beløp fra sectional tykkelsen på veggene og krever periodisk maleri. Fordelene med støpejernsovner er dens lave pris og bestandighet mot høye trykk, som kan forekomme i oppvarmingssystemer.
Hvordan velge en radiator?


 Stål

 Stål radiatorer moderne, rimelige, de er lettere å stryke, men heller ikke uten ulemper. Disse radiatorene dårlig tilpasset sentralvarmesystem - de ruster utslippet vann tåler ikke økt press i de hydrauliske tester, kan de bli installert i områder med høy luftfuktighet. På grunn av det skitne vannet som brukes som kjølemiddel, blir det fort ubrukelig fordi levetiden kan være kortvarig.
Hvordan velge en radiator?


 Stål radiatorer er det beste alternativet for oppvarming eller privat hus på landet, samt enkel å installere, velholdt temperatur og gjennom designløsning med et attraktivt utseende.

 Aluminium

 Aluminium radiator er det mest varme, ettersom materialet som gjorde dette snittvarmeren, har en stor fordel - høy termisk ledningsevne. For termisk ytelse er det nesten fire ganger større enn stål radiator. Av denne grunn, er batteriet i aluminium med tilsvarende varmeeffekt kan være opp til fire ganger mindre.
Hvordan velge en radiator?


 Den store ulempen med aluminium radiatorer er manglende evne til å installere varmesystemer der det er elementer av kobber. Også de ulemper som er mottakelighet for korrosjon av aluminium og behovet for regelmessig vozduhootvedenyya fra radiatoren gjennom en egen ventil. Men med alt dette aluminiumskonstruksjon er stor etterspørsel på grunn av sin letthet, holdbarhet og attraktiv design.

 Ny kombinasjon

 Bimetall radiatorer kompakte laget av en kombinasjon av aluminium (seksjoner) og kobber (rør). Kobber helt enkelt å arbeide fordi den indre overflate av røret har skarpe kanter som hindrer tilsmussing overføres til vannsystemet.

 Fordelene med bimetall radiator er en god varmemotstand, motstand mot høyt trykk og korrosjon, letthet, kompakthet, tilstrekkelig kraft og gode utseende. Før cons inkluderer skatter. Disse radiatorer er mye dyrere enn sine kolleger, men er perfekt for sentralvarme.
Hvordan velge en radiator?

 Hvordan du skal velge?
 I generelle trekk ved radiatorer bør også vite slike viktige tall som varmekapasitet og driftstrykk. Varmeeffekt av hver art har sitt eget, for støpejern radiator makt er 80-150 watt som brukes for aluminium - 190 W, Bi - 200 watt. Bare stål radiator kraft varierer 450-5700 watt. Riktig strømberegningen bør utføres basert på gulvplass, bygningstype (murstein, murstein), vindussystemer (plast eller tre).
 Alle typer radiatorer med ulike parametere driftstrykk, noe som bør være fokusert på varmesystemet som de er koblet til. Hvis verdien av press radiator lavere enn i varmesystemet fra slike kjøp skal være forlatt. For murhus og privat trykkindikatoren er tre atmosfærer, panelets - 8 atmosfærer, høye bygninger - 16 atmosfærer. Å ikke gjøre feil valg radiator bør matche innstillingene for driftstrykk radiator. Trykk støpejern radiatorer utformet for 10-15 atmosfærer, stål - på 6-87 atmosfærer, aluminium - 16 Bimetalliske tåle 35 atmosfærer.

 Oppsummering kan vi konstatere at radiatoren bør velges basert på tekniske spesifikasjoner, installasjon og performance funksjoner i sitt arbeid. Selv om utseendet på celler fra utenlandske produsenter mer attraktiv, men vi kan ikke akseptere det faktum at innenlandske radiatorer som regel mye bedre tilpasset våre varmesystemer, deres prestasjoner over og de er billigere enn importert.

Hvordan å gjøre reparasjoner i barnehagen?

 Det var et mirakel, familien vil ha en baby, og alle foreldre spør "hvordan å forberede seg på rommet for barnet ditt? ".
 Først må du planlegge den plassen i rommet, dele den inn i soner for spill, søvn og studere. Det viktigste å ta hensyn til barnets behov. Etter planlegging valg av materialer for reparasjon. Det viktigste i valg av materialer, kvalitet, sørg for at de er rene og naturlige.
 Ofte reparasjoner med substandard materialer forårsaker sykdommer som astma, bronkitt, hyppig hodepine, så vær forsiktig. Butikken spør viser produkter beregnet kun for barnas rom.
 Gulv bedre valg av tre eller laminat kan (pass på at det ikke var glatt), kortikal dekker gulv. Også du kan legge på gulvet teppe, helst syntetisk laget spesielt for barn. Bedre egnet lyse tepper skildrer eventyr tegn, kjøretøy eller dyr.
Hvordan å gjøre reparasjoner i barnehagen?

 Taket kan gjøres eller fler oppspenning. Tiny sikkert nyte tak blå eller blå malte skyer, kan du også trekke solen, månen og stjernene.
 Tapet på vegger velger avhengig av hvor mange barnet ditt hvis han var gammel nok, enn si velge farge og tema.
 For babyen verdt å kjøpe papir tapet fordi de puster. Hvis du ikke liker det tapet, kan veggene males med lateksmaling, tegne forskjellige bilder på dem.
 Det hele avhenger av deg og din fantasi. Lykke reparasjoner.

 Cool reparasjon Nursery video


Hvordan å gjøre reparasjoner på badet med hendene: Tips fagfolk
 Når plottet reparasjoner nødvendig å vurdere alle aspekter og øyeblikk av møtet. Det bør være klart at gjøre sin egen billigere, og eventuelle reparasjoner, og spesielt på badet, veier alene. Å nærme saken bør bevisst, fordi behandlingen bad krever spesiell kunnskap og ferdighet. Hvis du ikke har full tillit til sine evner, behov for å spørre råd fra venner eller ta kontakt med master og gjør som han sier.

 Oppmerksomhet til materiale

 Alle forhold, materialer og tilbehør til badet bør velges nøye og omhyggelig. I tillegg til standard parametere som pålitelighet og kvalitet, har en høy verdi av utvidelseskoeffisient, fordi badet er alltid ekstreme temperaturer og fuktighet absorpsjonskoeffisient, fordi naturligvis vil badet alltid oppstå fuktighet. Angivelig, forventer at vi alle kan ta billig, så det var ikke.

 Arbeidsplan

 Så hvis bare bestemte seg for å gjøre reparasjoner på badet med sine hender, vet du at alt arbeidet er gjort i følgende rekkefølge:

 Du må først velge hele VVS, komme opp med design, velge farger og utførelser å kjøpe.

 Deretter kan du begynne å trene rom, må sjekke kvaliteten gulv for å velge hvordan du best kan reparere og kjøpe alle nødvendige materialer.

 Neste er legging elektro, rør, dekorasjon tak og vegger, montering av ventilasjon. Den siste punktet er installasjon av VVS.

 Sekvensen av nødvendig fungerer litt annerledes enn den vanlige versjonen av den konvensjonelle reparasjon.


 Viktige nyanser

 Derfor reparasjoner på badet med hendene begynner med etableringen av sitt design, og design i tråd med ønsket valg VVS. Det trekker hvert rom basert på sin størrelse og andre nyanser, men er kjent fakta som vil lette arbeidet. For eksempel, tulipan-vask betydelig forenkler prosessen med å legge rørene, men krever fliser på vegger perfekt glatthet, uten noen lettelse fra ellers det står over tid vil uunngåelig spre skitt på veggene. En kran som er montert på badet lettere å jobbe med rør, men vil trenge en annen servant.
Hvordan å gjøre reparasjoner på badet med hendene: Tips fagfolk


 For gulvet er bedre å ta produkter fra porselen. Han ikke mye dyrere enn flis, men mye sterkere, og dermed er det ikke glatt. Dette gjelder spesielt på badet: ulike frakturer og strekke de corny gled på badet, tar ikke vare i statistikken. Når du kjøper fliser i par for å gjøre viktige ansikter til hverandre. De bør ikke være noen humper og sprekker synlige for øyet. Du må også se på overflaten av flisene til lys, og hvis det mykroraduha eller prikker, så det må legges til side og ikke ta ja bad vil få skitt, så ikke otchystysh. Disse kriteriene er forklart ikke bare estetikk, men også hygiene, som usynlig mikroskopiske forurensning som ikke er synlig for øyet, vil være fokus for videre spredning av bakterier og bad under særdeles vanskelig å oppnå renslighet.

 Kursrom er bedre å starte med, bestemme badekar. Hvis det er tinny og ingen chips kan installere en spesiell akryl liner hvis jern, bare oppdatere epoxy, og hvis hun gjør "drepe" gi det videre skrap og kjøpe en ny. Deretter fjerner alt du kan, slå av elektriske ledninger, rydde opp i overflaten for å få ned den gamle fliser og fjerne gipsen.
Hvordan å gjøre reparasjoner på badet med hendene: Tips fagfolk


 Rør

 Endringen må begynne med rørledninger for kloakkrøret enkelt monteres på sel. De kan håndtere den dagen og begynne å rasjonere vannrør. I Stroebe må de zapinyty - en garantert beskyttelse mot varmetap og svetting.

 For elektriske ledninger for noen grunn mest brukte plastprodukter, men bedre til metallkonstruksjoner, mens fullt all kabling er skjermet, noe som er bra på alle måter.
Hvordan å gjøre reparasjoner på badet med hendene: Tips fagfolk

 Tile

 Flislegging er vanligvis på døren, slik at omskåret deler skjult under badekaret. Avkuttet behov for å gå inn i rekkene etter at limet er helt frosset under egnet for ikke å tråkke på dem. Hver flis lagt prostukuvaty trenger en gummihammer, dette er gjort for å sikre at det ikke blir i noen tomme seter. Tregulvet på badet - en separat sak. Det vil koste litt dyrere skive og krever kompetente ytelse. I stedet, varm tregulv og stå på det etter et bad veldig hyggelig. Du kan også trygt sette en støpejern badekar: trykket av bena jevnt fordelt på grunn av elastisitet av treet.

 Ventilasjon og lys

 Når utstyre ventilasjon bør først undersøke den gamle boksen som ble fjernet i forberedelse for reparasjon. I noen tilfeller, etter rengjøring og maling kan det være egnet for videre bruk. Men det er bedre å installere en spesiell ventil-kjeks, som kalde vinteren blåser er nødvendig.

 Med elektriske apparater på badet taklampe kan være beskyttet mot fuktighet og avtrekksvifte. Viften bør også beskyttes mot inntrengning av fuktighet.

 Dermed kan vi bringe deg til utmerket tilstand bad.
Яндекс.Метрика