Hvis du foretrekker alt moderne og nyskapende, det indre av leiligheten og sikkert trekker en moderne stil. For eksempel, high-tech - det nesten se inn i fremtiden. Lære funksjonene i denne stilen og gå videre til registrering.
Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

 History of Style


 Hi-tech - dette er noen ønske om å se inn i fremtiden og besøke den. Dette engelske ordet som er oversatt som "høyteknologi". Utviklet denne linjen av sen modernisme, og det oppsto på 70-tallet av forrige århundre i Storbritannia.
Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

 På 80-tallet, har denne stilen spredt rundt om i verden og har blitt ganske populær. I dag, mange moderne designere velger nettopp denne retningen. Nesten alle kontorene er utformet i denne stilen, med vekt på deres fokus på fremtiden.

 Funksjoner


 Her er noen av funksjonene i high-tech:
 •  Bruk av materialer som oftest brukes for design av industrielle anlegg, mangel på vanlige materialer.

 •  Ergonomi og funksjonalitet. Ingenting overflødig og unødvendig i interiøret du vil ikke se, og alt i den er laget for å gjøre livet enklere for innbyggerne i rommet.

 •  Et stort antall av enkle former og rette linjer. Ofte i det indre ingen intrikate former, kurver og andre komplekse elementer. Alle design er så enkel og kortfattet.

 •  Pragmatisme i planleggingen plass plass. Alt er tilrettelagt slik at alle var komfortable.

 •  Tilstrekkelig belysning.

 •  Bruken av avansert teknologi. Prosjekter som er opprettet av erfarne designere med dagens trender innen teknologi. Rommet kan fylles med ulike ventilasjonssystemer, klimakontroll, klimaanlegg og så videre. Dette er en ekte "smart hjem".

 •  Når det er hensiktsmessig, denne stilen?


   High-tech-stil kan være til stede i det indre av leiligheter og hus. Men når det kommer til huset, bør det være den moderne hytte, og ikke en liten koselig trehus. Leilighet ideelt sett bør være romslig nok, selv om et lite rom stil passer også perfekt, fordi det gir en minimum og maksimum lyse partiene.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Reguleringsplan rom


   Hvis du trenger å skille ett rom fra en annen, og glem de vanlige og vanlige dører. Bruke plast skyve glassdør design eller garderober i aluminium eller krom ramme. Hvis du ønsker å dele et rom i soner, bruke partisjoner og skjermer, igjen laget av plast med metallelementer.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Materialer og Processing


   I et rom som er innredet i stil med hi-tech, vil du ikke se noe tre. Materialer som vanligvis brukes av designere, ultramoderne og vektløs. Det kan være polerte overflater, glass, plast, rustfritt stål, krom elementer, ulike metaller. Dette skaper en atmosfære av fremtiden og gjør utformingen en moderne og på samme tid kortfattet.
 •  Veggene kan være mur eller betong. Om tapeter har glemt, men maling kan anvendes.

 •  Ideell behandling etasje - fyllstoff gulv. Også akseptabelt fargelegging. Gulvbelegg, laminat og linoleum er ikke tillatt.

 •  Taket kan bli suspendert eller multi-stretch.

 •  Farger


   Farger som brukes i utformingen av rommet, kan noen virke kjedelig. Dominert av klassisk hvit, grå og svart, de er den viktigste og bakgrunn.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Denne monokrome streker moderne eleganse og minimalisme. Men det kan fortynnes med blå, rød, gul eller grønn. Jernholdige lyspunkter bør ikke være for mye, og de kan ikke bli sett og stor.
   Om trykkene må glemme. Den maksimale som du har råd til - en kortfattet geometriske mønstre. Men husk minimalisme, vite når du skal stoppe og ikke overdriv!

   Velge møbler


   Møbler skal være funksjonelle og konsis. Alt hun virket svever i interiøret. Det beste alternativet - bygget møbler som lett kan "skjule". Møbeltrekk stoler og sofaer kan bare være solid, krydret i typisk stil av farger: hvit, grå eller svart.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Ingen blomster, planter og andre mønstre, ville det være overflødig. Men du kan gjøre sofaen å spille rollen som en lys aksent, så det kan være, for eksempel rødt. Alle elementer må være enkel kortfattet skjema. Velkommen glass eller plast hyller, små kaffebord med metallflate.
   Sørg for å kjøpe moderne møbler med uvanlige funksjoner. Således sofaen kan "gjemme" i en vegg eller i et skap og endrer sin form. Miniatyr bord vil bli konvertert til et spisebord.
   Husk at mye av møbler i et rom som er innredet i stil med hi-tech, ikke bør være. Så kjøp alt du trenger. Og glem de gamle stoler og sofaer med utskårne treelementer og fargerike møbeltrekk.

   Belysning


   Belysning i high-tech-stil er viktig, er at det kan være en slags dekorasjon av rommet. Ingen lysekroner, gulvlamper og massiv vegg eller bordlampe.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Ideal - innebygd LED-lampe. Jeg plassere disse elementene kan peke ikke bare i taket, men også på omkretsen veggene. Lyset skal være mye, og det skal være original. Bruk originale streng lys, overhead strukturer, spotlights, halogenlamper. Men ikke overdriv, eller bolig konvertert til yrkesbygg Næringspark.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Windows


   På vinduer bør skrive separat. Først glemmer trerammer. Bruk bare plast og metall. For det andre bør vinduet være stor. Tredje, glem de vanlige gardiner og persienner. Det beste alternativet - persienner. Men du kan velge gardiner eller persienner er enkle, men alltid lys og monokromatisk.

   Tilbehør


   Akseptable uvanlige glass eller metall figurer, svart og hvitt bilder eller uvanlig mønster i metall ramme, lys komposisjon. Mest rollespill innredning moderne teknologi.
  Hi tech interiør yeri i ditt hus og leilighet (9 bilder)

   Vi gjør innvendige rom


   Vi tilbyr flere alternativer:
 •  Stuen i high-tech-stil bør være romslige og lyse. Vegger kan males i grått, gulv og tak lage hvit. Under hengende lys sted utforming i midten av rommet taket, satte røde og hvite sofa stoler. På glasshyller hyller ordne uvanlige figurer. På veggen henger en stor flat LCD-TV på gulvet la flaunt høy kolonne.

 •  De bad vegg og gulv fliser behandle. Kjøpe en halvsirkelformet hjørne badekar, vask metall- og glasshyller. Bruke metall eller krom elementer. Ingen gardin!

 •  Kjøkkenet i high-tech moderne og svært komfortable. Kjøp en innebygde hvitevarer, moderne apparater. Utfylle interiør kjøkken rustfritt stål. Senteret kan briljere metall stoler og bord med glass topp.

 •  Soverommet kan være ganske komfortabel hvis designen vil være til stede ikke bare monokromatisk hvit, grå og svart, men blå, oransje, lilla. Sengen bør være enkel og liten. Det er hensiktsmessig vil speile glassoverflaten. Ting holde i skapet garderober.

 •  Lag en unik moderne interiørdesign!  
   Interiørdesign rom - det er utrolig interessant og vanskelig på samme tid. Det bør gjøre rommet komfortabelt og praktisk, men ta hensyn til smak av de som bor i dette rommet, og ta hensyn til dagens trender i verden av design. Hvis du foretrekker bekvemmeligheten og komforten, så bør du lære mer om skandinavisk stil.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Historien om


   Skandinavisk stil begynte å dukke opp i begynnelsen av det tjuende århundre i Skandinavia, Danmark, Norge og Sverige. Klimaet i disse landene aldri bortskjemt folk. Slik at de alle ønsket å komme hjem og nyte komforten, varm og stupe inn i atmosfæren av ro.
   Jeg var under påvirkning av ambisjoner og livet utviklet seg og utviklet seg og det indre av boliger. I tillegg skandinavene dyrket siden oldtiden hedensk kultur og foretrekker helt naturlig og naturlig.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   I Europa ble skandinavisk stil populær etter andre verdenskrig, når folk ikke hadde råd til dyre møbler og materialer for behandling, men veldig behov for beskyttelse, komfort og bekvemmelighet.
   En av de finske arkitekter og grunnleggerne av moderne designer Alvar Aalto skole alltid sagt at den viktigste oppgaven for designeren - for å gjøre livet enklere. Selv i dag mange har råd til noe uvanlig, men i den skandinaviske stilen er fortsatt relevant og elsket av mange.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Viktige funksjoner


   Her er de viktigste funksjonene i skandinavisk stil:
 •  Overflod av lys. Denne funksjonen er knyttet til klima skandinaviske landene. Det faktum at skandinaver alltid følt behov for lys på grunn av mangel på sollys, som søkt på alle måter å dekke sine hjem.

 •  Lette plass. Du vil ikke se intrikate passasjer, vegger og andre problemer. Alt er enkelt og lett. Det er en følelse av letthet og fly.

 •  Minimalisme. I et rom innredet i skandinavisk stil, vil du se mange elementer. Møbler, innredning og detaljer enkle og konsise, men det ser ikke ut til å være dårlig eller dårlig. Husk at alle geniale er enkel.

 •  Naturlige materialer. De brukes overalt, og det er både i behandling og i møbler og i innredning.

 •  Monokrome toner. For mange, synes de uinteressant og kjedelig, men faktisk disse fargene først, aldri lei, og for det andre, kan være et flott bakteppe for fargerike detaljer.

 •  Funksjonalitet. Nesten alle ting i rommet er nødvendig for noe, og utfører sin spesielle funksjon. Dette rommet er designet for komfortabel stue, alt utrolig nyttig og praktisk.

 •  For å passe denne stilen?


   Skandinavisk stil interiøret i huset eller leiligheten er nesten universell, så det vil passe perfekt i alle rom. Men det er særlig aktuelt i tilfellet av dårlig belysning og et lite område av leiligheten. Denne metoden vil gjøre rommet lysere og ikke stjele "plass, men heller visuelt forlenge den.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Som for innbyggerne i denne leiligheten og funksjoner i sin karakter, de føler stor i det indre mennesket er rolig og trygg, og trenger en pause fra det daglige maset.

   Farger, bilder,


   Som allerede nevnt, interiørdesignen i skandinavisk stil brukes hovedsakelig monokromatiske rolige toner. Spesielt elsket og respekterte designere nyanser av grått, hvitt, beige. Ofte angitt med sorte konturer, lar den deg til å skape interessante og uvanlige kontraster.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Brukes også myk blå, grønn, svart, gult, lilla og andre. Men ikke vær redd for lyse aksenter, noen ganger er de bare trengte. Så gjerne bruke følgende farger og koraller, rød, blå, smaragd og andre.
   Tegninger og utskrifter brukes sjelden, men noen ganger gjelder. Gyldig bur, bånd, geometriske mønstre.

   Prosessering, Materialer


   Interiørdesign i skandinavisk stil innebærer bruk av naturmaterialer som tre, glass, stein, metall, forskjellige stoffer. For eksempel kan veggene lime over lys tapet, maling eller behandlet trepanel. Ideell gulv - parkett eller laminat.
  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Taket kan renvasking eller male. På komplekse strukturer og himling å glemme. Blanke overflater kan være, men i små mengder, samt skape en atmosfære av komfort velkommen matte.

   Velge møbler


  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Møbler i skandinavisk stil - er legemliggjørelsen av komfort, bekvemmelighet og funksjonalitet. Alle linjene må være kortfattet, enkel og myk. Som for polstring av møbler, så velkommen naturlige materialer som bomull, lin, semsket skinn og andre. Hensiktsmessig kurvmøbler. Her er noen alternativer:
 •  Myk rektangulær sofa, trukket med naturlig klut.

 •  Runde bord eller stoler.

 •  En enkel salongbord.

 •  Hyllene er festet til veggen.

 •  Liten men romslig garderobe.

 •  Hvis sengen, sørg for at tre hodegjerde.

 •  Runde spisebord. Selvfølgelig, fra et tre.

 •  Kjøkken satt også ønskelig å velge tre og enkelt. På veggen på kjøkkenet, legge til et par bokser med dører.

 •  Små bord.

 •  En viktig detalj kan være en peis som lenge har vært ansett som et symbol på komfort og hjem.

 •  Ikke overbelaste møbler, bruk kun det du trenger det!

   Windows


   På vinduet er å skille fra hverandre. Først må de være bred nok til rom fylt med lys fra tidlig morgen. For det andre gir opp plasten og foretrekker tre. Dette vil gjøre rommet mer behagelig. For det tredje, ikke roter vinduer med tunge gardiner. Den maksimale som kan tillates - lette gjennomsiktige gardiner.

   Belysning


  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Dekning bør vies spesiell oppmerksomhet, fordi hvis det ikke er nok, interiør lys og lett å miste. Derfor mer lys! Bruk lamper, gulvlamper, bordlamper og lamper, vegglamper, lampeskjermer. Det er best å velge en enkel belysningselementer, laget av fine materialer. Husk også at lyset skal være myk og naturlig.

   Dekorasjon tilbehør


  Skandinavisk stil i det indre av ditt hjem yeri (9 bilder)

   Selv om interiøret i skandinavisk stil bør være stille, betyr det ikke at innredningen er upassende. Her er noen alternativer:
 •  Spesielt ettertraktet tekstiler. På senga lå noen myke puter på gulvet, spredt lys mykt teppe, kan det bli et fokus av rommet. Bruk duker, servietter, gardiner, laget av naturlige materialer. Men ikke overdriv!

 •  På veggene kan du henge svart-hvitt bilder eller bilder av fisk, dyr og skip. Stilleben eller landskap velkommen.

 •  Nyere keramikk eller glass vaser.

 •  Element av innredningen kan være et speil som vil reflektere lys.

 •  Bruke dyreskinn, pelsprodukter.

 •  På hyllene kan vise frem fantastiske statuer.

 •  Siste hjemmelagde ting.

 •  Lag din egen unike atmosfære av letthet og komfort, bruker skandinavisk stil.  
  Яндекс.Метрика