Den koselige stuen. Design og dekor av hallen

 Gang - Et sted der en gang gaten eller landing kommer hjem bygningen og deres gjester. Fra det første inntrykket er den type av gangen, ofte avhenger av den generelle inntrykk av boliger generelt. Det er nødvendig å huske alltid. Og, til tross for at gangen er ofte spenning og inderlighet arbeidsmiljø, er at lokalene skal gjøres med stor forsiktighet.
 Et lite område - det viktigste aspektet og det største problemet. I en liten plass er vanskelig å plassere alt du trenger for et komfortabelt opphold i gangen. Men fortvil ikke. Når du bruker kompakt, men funksjonelle møbler løst problemet området i seg selv. Odnodvernoyi skap og hyller for sko vil være nok, men det er gitt som lagrer ting som for øyeblikket ikke slitt, vil klatre til et annet sted, for eksempel et skap. Smal, men høy speil miniatyr stol (selv folding) og redusere bord okkupert plass; luksus og awkwardness i rommet til noe.

 Velg en farge for hallen


 Farger gangen. For en liten mengde naturlig lys bør det være innrammet i varme og lyse farger. Hensiktsmessig å bruke de dype mørke farger som burgunder, mørk - grønn, mørk blå.

 Belysning i møbler


 En tilstrekkelig mengde lys - er nøkkelen til vellykket interiør gangen. Det er ofte ingen vinduer, rommet er mørkt og dystert, det forringer helhetsinntrykket av leiligheten. Gray og tungsinn bør unngås. Belysningen i gangen bør være lyse, strengt regissert, hvis selvfølgelig ikke motsi de generelle kravene i den valgte stilen.

 Møblene i lobbyen


 Hallen skal være et tilstrekkelig antall lagringsplasser, dvs. tilfeller. Men kabinettet ikke å hamre klær, sengetøy og annet tilbehør. Gjestene bør være i stand til å henge klærne dine for seg selv og ikke vær flau, frykt for å åpne skapet og se der personalia eiere.
 Det er nødvendig å arrangere en spesiell plass for sko. Dette kan enten være hylle eller lett tilgjengelig i skapet. Generelle syn på lobbyen er ganske ødelegge de endeløse rekker av skoesker og en rekke sko.
 Toalettbord med stol og puff gangen betraktet som en luksus, men uten dem svært ubehagelig. En kvinne trenger et sted å sette vesken hennes, sitte ned, for å komfortabelt fjerne skoene dine.

 Dekor gangen


 Dekor gangen må samsvare med innredning av leiligheten. Det spiller en nøkkelrolle i å løse integriteten av interiøret og gangen bør ikke ligge etter andre bygninger i stil og raffinement.
 Jeg ønsker å legge til bare én ting - ikke ta den gangen som i kammeret.
Den koselige stuen. Design av stue

 Stue - en svært viktig og spennende lokaler; det kommer til å besøke og slektninger holdt familiemøter, og generelt i stua er det mye tid hvert familiemedlem. Fordi levende bør ikke bare være funksjonell og stilig, men også lys, godt opplyst.
 Funksjonalitet og komfort - hovedregelen for å leve. Alt må overlates til tilfeldighetene. Obligatoriske designelementer - ekstra seng for gjester lør, komfortabel sofa og stoler, salongbord, lagringsplass (ting bare bøker og nips), tilstedeværelse av underholdningssteder - TV, lyd og karaoke.
 For stuen er en viktig mulighet til å hvile så alene og enkel kommunikasjon i selskapet. For ingen avsluttende lokaler alt skal være tilgjengelig til enhver tid.
 Stue møbler bør ikke være tungvint, om ikke i motsetning til den valgte stil. Det bør gjøre interiøret føler deg komfortabel, for å oppmuntre til samhold, til å henge ut, og ikke for å slå det indre av utstillingen.

 Lyset i stuen


 Belysning stue er også viktig. Det beste lyset - en variant med flere typer lyskilder, med enkel veksling fra en modus til en annen. For en rolig samtale egnet skjulte lys som går rundt omkretsen av taket for aktiv lek og samlinger - levende og nøyaktig retningsbestemt lys. Varianter av å bruke gulvlamper som avgir mykt lys, og BH som bidrar til å skape en romantisk atmosfære i rommet.

 Fargen i stua


 Fargepaletten varierer - fra varme til kalde transparente og gråtoner. Valget av farger som brukes er helt avhengig av den valgte stilen.

 Dekor Hilsen


 Senge lokaler bør være stilistisk korrekt og ligner ikke en dump av ting. Avhengig av hvilken stil bør du være til stede elementer som kjennetegner en bestemt stil. For eksempel, hvis landstil, bordet bør være basert på den aktuelle duk, servietter, være forskjellige keramikk, vaser og blomster i potter.
 Må være tilstede hoved aksent stue. Ofte er dette feriemål - en vegg som består av stoppede møbler.
 Stue - sentrum bolig sin sjel på som alle andre holdt interiør. Derfor gjør stuen, bør du behandle med spesiell oppmerksomhet på detaljer, de grunnleggende krav og prinsipper for interiørdesign.
 Når hvile hjemme, føler deg avslappet etter en hard dag, er det et klart tegn på at interiøret skal følge sin grunnleggende funksjon og løsning plass riktig definert.
 Hva kan være bedre enn fornøyelig?  
Den koselige soverom. Soverom Design

 Soverom for ektefeller og ensom mann - en personlig, gjemt fra nysgjerrige øyne lokaler der en person har å føle ikke bare komfort og maksimal avslapping og komfort.
 Mye avhenger av regnskap og oppfyllelse av alle grunnleggende krav til planlegging og design. Hvordan kan jeg ikke ødelegge den tynne atmosfæren som private leiligheter?
 Svaret er enkelt - når du gjør bruk av bare de mest nødvendige elementene og dekorative elementer.

 Planlegging soverom


 Planlegg soverommet er veldig enkel og ukomplisert. Unngå opphopning av møbler og diverse elementer. Ikke plasser i soverommet med mindre absolutt nødvendige skap for husholdningsartikler, bøker og barneklær - en situasjon ødelegge alle koselig og romantisk atmosfære. Også, ikke gjør soverommet kino, la dette veldig praktisk, men på soverommet rommer bare en liten TV, lyd - videoustanovka plasseres i stuen. Ellers vil hele familien samles ved sengen din, i motsetning til de grunnleggende begrepene plass og forsyninger.

 Velge Soverom


 Møbler bør være verken for klumpete og heller ikke spesielt miniatyr. Og i første og andre møbler definerte størrelser kan ødelegge følelse av varme og avslapping. I det første tilfellet, kan du føle undertrykkende av alle linkene dere til interiøret. I det andre tilfellet, kan du få inntrykk av at du ikke er hjemme, er du invitert til å besøke og en natt kan du sove i noen bed. Tingenes tilstand er ikke bra. Dimensjoner av møbler bør velges i henhold til deres følelser og i samsvar med den valgte stilen. Ikke jage nye produkter og eksklusive.

 Riktig belysning i soverommet


 En viktig detalj er belysningen. Lyset på soverommet bør kombineres. Dette er den mest komfortable alternativet. En kombinasjon kan bestå av mykt lys fra omgivelsene (lys på prikrovatnoy tabeller) eller sterkt lys i tilfelle dårlig vær i morgen. Klart mål uønsket lys i soverommet. Ellers soverommet kan gjøres om til en studie.
Den koselige soverom. Soverom Design

 Soverom Decor


 Soverom Decor bør være usynlig, neotvlekayuschym. Alt som tyder stilistiske funksjoner skal være på soverommet, men i en mildere versjon. For eksempel, hvis du trenger å sette en lys vase malt i hvitt soverom, så det er fornuftig å velge fargen på vase soverommet, vil det være godt kombineres med interiøret, ikke tydelig.

 Velg en farge for soverommet


 Fargepaletten er stort sett et soverom er kjent for sin kortfattethet og mykhet. Sjelden i enhver stil kan du finne soverom design, laget i kontraster eller i en lys farge. Fordi fargene kan være så aktiv og pastell, og kombinasjonen av farger - myk og forsiktig med en liten forskyvning av hverandre.
 Selv om soverommet - en veldig personlig sted, det fortsatt ikke negere enkel funksjonalitet av rommet. Først av alt bør være nok plass til å lagre sengetøy og nødvendigheter. Selvfølgelig bør det være et sted for stellebordet. Og hvis, unntatt på soverommet, ikke rom for reelle tilfeller, er det lurt å donere en liten mengde plass og gjøre dressing, som vil omfatte alle de tingene eller sette garderobeskap.
 Forsiktig uthevet hovedsonen fordel understreke storheten av et rom og legge til en følelse av betydning eiere.  
Design barnehage. Hvordan å utstyre barn?

 Vurdere design funksjoner Barnehage - Det er også et viktig skritt i planleggingen plass. Det bør nøye vurdere fremtiden interiørdesign for barn, fordi for et behagelig liv de trenger flere objekter og soner i rommet.

 Planlegging Nursery


 Planlegging bør omfatte ikke bare standard rekreasjonsområder, transitt og lagring, men også en rekke ekstra - et område arbeidsplass (dens eksistens er ikke avhengig av alderen på barnet), lekeområde (dette kan settes og idrett kompleks) og lagringsområdet av leker. Kanskje tilstedeværelsen av rekreasjonsområde (TV, stereoanlegg), men er hensiktsmessig, foreldre bestemme. Alle disse områdene er en integrert del av en av interiøret. Hvis du melde deg ut av minst én ytterligere ulempe kan oppstå. For eksempel, å frata et barn jobb (selv om det er to år), og dermed frata hans sted hvor han kan lære å tegne og forme med leire.

 Velge møbler for barnehagerDesign barnehage. Hvordan å utstyre barn?

 Valget av møbler på dagens mangfold - en svært komplisert prosess.
 Hva du bør vurdere når du kjøper møbler for barnehagen?
? Først av alt - sikkerhet. Ved høy aktivitet av barn skarpe hjørner nezakruhlennыe føre til permanente skader (knall og fall).
? Funksjonalitet - Skal du kjøpe bare de mest nødvendige elementer av møbler - det er bedre igjen mer plass til spill enn noe er rotete.
? Color Palette Møbler for barn - ved denne anledningen, kan foreldre argumentere seg hes. Bright hvorvidt hun? I denne forbindelse er det ikke enkelt svar. Dømme selv på babyen og dens aktivitet. Fargevalget av interiøret barnehagen bør være harmonisk. Utføre utforming av barn i lyse farger eller pastell - du bestemmer. Kanskje foreldrene vet best hva slags utvalg er egnet for deres barn.
? Kvaliteten av materialene som laget møbler for barnehager. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe bare barna satt, bør møblene være av høy kvalitet, miljøvennlig og pålitelig. Dette er fordi litt rastløs kan bruke ulike møbler, ikke bare for sitt tiltenkte formål. For eksempel kan en stol bli imaginær hest, og seng - ubåt. Neppe dårlig gjort møbler kan holde ut lenge.

 Belysningen i barnehagen


 Belysning bør kombineres. Den lyse lys for aktive sysler, mykt lys for rolige kvelden spill og nichnychok for fredelig overgang til å sove. Det er viktig å huske at lyset i barnehagen bør være tenkt ut - lyset i sengen, lese min mor sengetid fortelling (helst slå gjøre det samme), en vakker lys over arbeidsområdet for ikke å ødelegge visjonen i klasserommet, lyse lys fra omgivelsene i lekeområdet og nichnychok sengen. Tror ikke at hvis rommet er svært liten, og deretter dekke det krever mye mindre. Således antall kilder, selvfølgelig, vil avta, men deres formål - ingen.

 Nursery Decor


 Dekor barn Rom må kun inneholde elementer som kreves barnet - ikke sett vaser, esker, dekorere alle paljetter og frynser. Et barn kan lett ødelegge disse ting inn og ut unødvendige stressende situasjoner for foreldre og barn.
 Det er lurt å dele rommet i to hovedområder - gaming og fritid. I lekeområdet omfatter en arbeidsplass, et idrettsanlegg, et underholdningssenter. I rekreasjonsområde - lagring og hvile umiddelbart. Visuell atskillelse er bedre å ikke gjøre for skarp (eller klare seg uten det); Du kan bruke forskjellige farger og belegg materialer, diverse møbler og belysning. Ideelt sett bør barna ser delt betinget grense, men ikke miste integritet.
 Rommet barnehage skal gjøres forsiktig, unngå unødvendige ekstra deler og tilbehør. Barn trenger mye fysisk plass og enkelhet. Husk - alle barn elsker å lære selvstendig og unødvendige forbud kan ødelegge stemningen av barnet og føre til unødvendige konflikter.  
Яндекс.Метрика