Valget av materiale Profile vinduet. Aluminiumsprofil

 Produksjon av ulike vindu og dør aluminium systemer er i rivende utvikling og har vunnet popularitet blant kunder på grunn av særegenheter av aluminium og dets rike design evner.
 Det finnes to typer aluminiumsprofiler "Cold" og "varm". Bolig vindu bygning bruk, selvfølgelig, "varm" alternativet. Strukturelt inne en aluminium vindusprofiler har kollisjonsputer. Jo mer, jo varmere profilen. Men aluminium selv ledende materiale, og tilstedeværelsen av en hule kamre akkurat som for eksempel plast profiler, utilstrekkelige for effektiv energisparing. For en "varm" versjon aluminium profil ved hjelp av isolerende jumpers kraft som en "pause" i to deler, og hult kammer fylt med isolerende materiale. Dette gir en pålitelig vindu, som kan være av en hvilken som helst form og vilkårlig prosess. De er ideelle for store glass fasadeflater og hull i ramme konfigurasjon i elite arkitektoniske prosjekter.
 Ser med aluminiumsdeksel veldig solid og er mye lenger enn plast eller tre. I tillegg er det meget lett å reparere, fordi nesten alle deler av aluminium ramme kan erstattes uten problemer på stedet. Men den viktigste fordel ligger i den absolutte brannsikkerhet.
 På mekanismen for åpning i rammen av aluminium også nytte. Trevinduer er kjent for å åpne på to måter: konvensjonell (swing) og framuzhnyh.
 Plast vinduer du kan åpne en annen måte - å snu, eller som det kalles, et loft. Aluminium Casement vinduer, i tillegg til alle de ovennevnte metodene kan åpnes i to plan. Først samle og spre sidelengs på skinner som dør fronter garderober. Sekund, gå opp og ned.
 "Cold" aluminiumsprofil (uten termovstavky) som ikke krever isolasjon brukes i produksjon av innvendige skillevegger, vinduer, gjerder, verandaer, balkonger og andre bygningskonstruksjoner.

 Fordelene med aluminium vinduer og dører:


 - Holdbarhet;
 - Høy styrke ved lav egenvekt;
 - Motstand mot korrosjon, forvrengning, eksponering for ultrafiolett stråling;
 - Brede strukturelle trekk (vinduer og dører av store dimensjoner, ulike konfigurasjoner og måter åpning);
 - Isolasjon;
 - Enkel i bruk;
 - Brann.
 Aluminiumsprofil - den beste løsningen for store deler av vinduer, balkonger eller uteplass, noe som gjør komplekse strukturer som vinterhager. Dette glasset beskytter mot støy, skitt, regn og snø.  
Valget av materiale Profile vinduet. Derevoalyumynyevыy profil

 Nesten alle virkelig verdifulle egenskaper av tre og aluminium vinduer karakteristiske kombinert tre-aluminium vinduer. Dekk med aluminiumsrammer på den ytre overflate vil øke kostnadene ved omtrent en tredjedel vindu, men vinduet vil praktisk talt alltid. Aluminium beskytter yttersiden av forvitring, og spesiell mount tillater tre å "puste".
 Disse vinduene blir mer og mer populært. Når du velger disse vinduene være spesielt forsiktig: ikke moden teknologi og spesialverktøy er ikke nok. Sørg for å inspisere prøvene, vier oppmerksomhet til nøyaktighet og montering fittingsforbindelser.
 Vinduer, satt i derevoalyuminiyevi ramme vinduer anses som en ny generasjon. Ideen med denne designen er å bruke aluminium for å beskytte treverket mot ytre påvirkninger. Pre-belagt bølgealuminiumsprofil - eller eloksert eller belagt termofarboyu - som om lagret på en tre bæreprofil og lukker den fra vær og altfor intens ultrafiolett stråling. Veden i dette tilfellet, Pine gått dobbeltvakuumbehandling og impregnering. Luften tykkelse på 55-85 mm mellom tre og metall rammer gir maksimal varme - og lydisolasjon. Så holdbar, remontopryhodnoe og samtidig veldig estetisk vindu som ser flott ut og utsiden og innsiden. Kostnaden for slike strukturer like under rent aluminium, men selvfølgelig, like over tre.
Veggmaleri. Fresco. Screen male vegger

 Malerier


 Første Dette stilfulle, vakre, uvanlig. Dernest Veggmaleri utforming løser noen problem med modellering plass anlegg, plassering av aksenter, korrigere defekter planlegging. For ikke å nevne det faktum at det er en original dekorative elementer. Et stort utvalg av materialer og teknikker for maling gir frihet til fantasien (artist eller kunde).
 Faget er ikke begrenset til - fra klassisk til surrealisme.

 Mural


 Begrepet "fresco" betyr et brev til de rå grunnleggende kalk farger fortynnet med vann. Dette er en type veggmaleri maleri.
Veggmaleri. Fresco. Screen male vegger

 Denne teknikken ble kjent i antikkens Hellas og antikkens Roma. Spesielt ettertraktet fresco ikke bare for sin skjønnhet, men også for sin holdbarhet. En spesiell rolle hun spilte i renessansen (mesterverk av verdens kunst - verker av Raphael, Michelangelo). Brukes et veggmaleri i, Bysants.
 I dag, har bruken av veggmalerier malt på vegger og tak flere viktige fordeler. Denne teknikken kan brukes i rommet er klart, fordi prosessen ikke produserer støv og smuss. Utendørs motstandsdyktig mot fuktighet og lys. Bilder kan anvendes på nesten alle typer overflater og vegger har forskjellige størrelser.
 For kunstneriske male vegger og tak gjelder miljøvennlig, motstandsdyktig mot slitasje, ikke falmer i solen motstandsdyktig maling. Arbeidet utføres av slike farger som ikke krever spesielle vilkår for omsorg og vil vare i mange år.

 Screen maleri
Veggmaleri. Fresco. Screen male vegger


 Ved hjelp av maler, kan du lage et unikt mønster på overflaten.
 Å produsere du vil trenge en tilsvarende mønster, tegning papir, papp, gjennomsiktig papir, saks, maling (akryl eller vann), pensel, rull eller mock geistlige enn fôring (plast, glass), linjal, blyant, tape, svamp.
 Modus operandi:
 • Finn et egnet mønster. For å begynne, bedre å bo på en enkel to-tone bilde.
 • Ta det på tykt papir (Whatman papir, tynn kartong).
 • Klipp ut mønsteret saker kniv.
 • Bruk substrat (plast, glass).
 • ornament plassert på malen på omkretsen vegg (tak). For å gjøre dette, ta en linjal og en blyant og markere sin beliggenhet. Og feste den med tape.
 • dyppet i maling og vridd nesten tørr svamp maling på sjablong åpninger. Fjerne det.
 • Gjør rett kontur pensel og samme maling.  
Minimalisme. Interiørdesign karriere i stil med minimalisme

 Minimalisme er å bruke bare de mest grunnleggende møbler. Dekorative interiørelementer er farge og lys generert løsning plass. Noen ganger minimalistiske komposisjoner viser påvirkning av etnisk japansk stil. Deretter brukt i interiøret matter, skjermer, møbler endret proporsjoner (lave, ingen ryggen). Denne stilen er preget av møbler består av ferdige prefabrikkerte elementer - transformator.
 Estetikken i denne stilen kom til oss fra Østen, Buddhist tomhet hypostase - som et ideal, den perfekte livsform.
 Objekter og plass i stil med minimalisme miste form, grenser, og skaper en illusjon av uendelig plass og vektløshet.
 Minimalisme - En stil veldig konsis måte som karakteriserer fullstendig fravær av pynt, utsmykning eller detaljering fasade dekorasjon. Han har klarhet i komposisjon, monokrom, understreking naturlige teksturer, flott arbeid fly, grafisk kvalitet.
 Vis boliger definere store lyse volumer, ikke rotete møbler (ikke noe mer).
 I møbler minimalisme iboende i de fleste moderne materialer: stål, frostet glass, naturlig tre, aluminium profiler.
Minimalisme. Interiørdesign karriere i stil med minimalisme


 Karakteristiske trekk ved minimalisme:


 • Man - "hovedpersonen" plass.
 • Færre deler, færre farger og nyanser, og mer rom for refleksjon.
 • Det fokuseres på materialer og teksturer i spillet av høy kvalitet.
 • Begrens enkelhet, klarhet, conciseness i interiørdesign.
 • Motto stil - fraskrivelse av retten i favør av nødvendigheter.
 • Funksjonalitet først.
 • Moderne interiør i stil av minimalismen kan beskrives som modellering plass og lys med kun de nødvendige elementene. I disse interiørene er svært viktige spill nyanser.
 • å gi følelsen av bredde og plass fasiliteter mulig frigjøring av interne partisjoner.
 • Ved hjelp av geometri: sirkel, rektangel, linje, kan kurven være milde (ingen spiraler).
 • Ellers innredning søk for ideelle proporsjoner og farge relasjoner i store måter.
 • Store vinduer, mette plass med lys, koble bolig med omverdenen, noe som gjør det til en del av interiøret.
 • Vinduene i stil med minimalisme plassert persienner - enkle i form, med gjennomsiktig stoff eller metall. De er nesten usynlig.
 • Design minimalistisk bygd på fine nyansene i spillet.
 • I minimalisme ingen pyntegjenstander, tilbehør bit. Malerier på veggene i den lille enkel ramme.
 • Minimalisme dårlig "blandet" med andre stiler, alt bedre å tåle rommet i samme stil, men samtidig gjør dem lyse individ.
 • Inndelingen av plass er gjennom gulvet farge og gjennomskinnelig materiale, er det mulig ved bruk av glassglidende skillevegger. Med høydepunkter i gulv, vegger, tak belysning ikke tydelig. Ofte det er skjult.
 • minimalistisk fargevalg - svart og hvit halvtone-basert spill, da et stort antall hvite sorte høydepunkter. Dette er den viktigste palett, men dens komplement og naturlige toner av tre, glass, murstein og metall. Vi bruker enkle dekorasjon materialer: murstein, betong, tre, gips (vanligvis rå, med grov tekstur). Tak, gulv, bør veggene være lys tone.
 • Expression oppnås ved kontrast, svart og hvitt; lin og bomull; betong, naturstein; polert tre.
 • Vase med en enkelt blomst, ett lyspunkt av maleri på veggen, en bølge i monokrome erfarne sanger - alt dette "enkelhet".
 • Å leve i en minimalistisk stil med ingen ytterligere detaljer. Ofte er dette møbler, oppvokst på tynne metall ben eller ikke. For eksempel kan en tabell skilles fra gulvet fem centimeter. Flyene fasader nektet lettelse, noen ganger uten dørhåndtak.
 • Form av møbler i stil med minimalisme altfor enkel: skarpe kanter, ingen plast linjer. Sofaer med rektangulære puter og stive armlener, de samme stoler og bord rektangulær, nesten kubisk form. Interiør lys, monokrom, med sjeldne kontrast "flekker" (f.eks, puter).
 • Glass hyllestativer, glassdør skap og benkeplater som om oppløst i luften uten å ta opp plass. Bruk av metall i interiøret gir den modernitet: metallplater på kjøkkenet, stolben, hyller racks. Og sollyset som reflekteres fra en glatt glass og metall, og skaper en atmosfære av glede og letthet.
 Akselerasjonen av rytmen av det moderne liv, skytende inntrykk og informasjon har ført til en enestående etterspørsel etter beroligende interiør ", der ingenting er overflødig. Disse interiørene minner om sjangeren planen. De er tiltrukket av sin kortfattethet, upåklagelig sans for proporsjoner, stil, evne til å komme overens snau betyr svart og hvit palett, spill av kontraster, rigor og raffinert enkelhet. De hjelper til å slappe av. Alt er rask, funksjonell, tilgjengelig og vakker.
 Rynke. Ved første øyekast de uinnvidde nybegynner designer, kan minimalisme virke grå, kjedelig. Men det er det ikke. Alle elementer med vekt på tilhørighet til denne stilen, enkel design, men alltid gjort med bare kvalitet og derfor kostbare materialer.  
Яндекс.Метрика