Barnehage for barn preschooler

 Hvordan du oppretter en barnehage for barns utvikling?
 Ideal - når det er umiddelbart tildelt et eget rom for barnet ved fødselen. Men, dessverre, ikke alltid muligheten for nye foreldre bare nylig opprettet en familie og bare begynner å bygge ditt liv, har den luksus - et eget rom for barnet. Det er å håpe at det vil ta et år eller to (eller tre eller fire), og spørsmålet er godkjent, og barnet vil en dag gå ned i sitt eget rom i den nye leiligheten (eller et nytt hus), selv lukter maling og badet i naturlig lys.
 Ved å vie et eget rom for fire og fem år gamle barn, foreldre bør vurdere følgende krav.
 • barnehage bør være romslig nok; Barnet er veldig smidig og så mye plass han trengte mer enn noensinne; 4-5 års barn trenger et sted å gå og løpe, og pokuvyrkatsya tur på hans tricycle, spille alene og sammen med venner, trenger du et sted å utføre daglig mosjon, etc.. d.Fordi flere opptak av rommet - den bedre; av hensyn til effektiv bruk av arealer bør ikke være unødvendig rot barnehage møbler; et barns soverommet bør være bare det mest nødvendige: en seng, skrivebord, garderobe, sengetøy og leker og et par stoler; det må bli husket som svært romslige rom - er ikke bare en stor mulighet for bevegelse (som er viktig for normal fysisk utvikling av barnet), men også en av de viktigste betingelsene for å unngå skade; og mange er aktivt beveger seg i lukkede rom, vil barnet ofte ushybatsya; barnet fortsatt har dårlig kroppen hans kan komme i nær plass og en mer alvorlig skade enn slakting; tilstedeværelsen av ekstra elementer i barnehagen (ikke bare møbler) - det er mindre frisk luft; artikler i full overensstemmelse med en av de grunnleggende fysiske lover fortrenge luft fra lokalene;
 • barnerom bør være lyse nok; Dette er et meget viktig krav; det faktum, barn i alderen fire eller fem år aktivt med å utvikle mentalt; det i timevis leke med leker, anser bilder i bøker og blader, maling og sculpts; belastningen på øynene mens - er enorm; og hvis belysningen i rommet er utilstrekkelig, dette kan påvirke daggry; at rommet var ganske naturlig lys, bør ikke lukke vinduet blendingsgardiner og blondegardiner, bør ikke bli satt i vinduskarmen potter med mange innenlandske planter (selvfølgelig, planter som elsker solen, men, definitivt, Enda viktigere, til mye sol var en baby), ikke å gjøre med terskel hyller for bøker og blader, for forskjellige ting; noen produkter, venstre i vinduskarmen, i en eller annen måte stjele lys; for å sikre, at rommet var lys, kan riktig valg bilde for et barnerom kan anbefale bakgrunns markere med liten diskret (ingen forstyrrende oppmerksomhet) mønster - absolutt ingen gull og sølv linjer, som har en tendens til å skinne, irriterende og slitsomt deres øyne;
 • i barnehage må være riktig plassert møbler; skap plass et eller annet sted i de mest avsidesliggende hjørne av vinduet; Hvis fra en sak faller til pivkimnaty skygge, deretter en sak bør ordentlig og må plasseres slik at skyggen av den ikke faller inn i rommet i det hele tatt; et sted til sengs - bortsett fra mulige utkast; bedre å sette sengen bort fra døren og bort fra vinduer til enten støy eller faller fra vinduer, direkte sollys forstyrret barn; det beste stedet for skrivebordet - i nærheten av vinduet; og lys på benken skulle falle på venstre side (men hvis barnet er venstrehendt, bør lyset faller til høyre); viktig å ta hensyn til følgende faktum: sitte ved et skrivebord barn bør ikke være under vinduet, siden den åpne kvatyrtsi han kan ta en kald;
 • i barnehagen bør alltid være varm nok; anbefalt temperatur for barnehagen - 18-20 ° C (med relativ fuktighet på 30 - 45%); daglige variasjoner i lufttemperaturen skal ikke overstige 2 - 3 ° C; temperaturforskjell over gulvet, og ved 1 meter over gulvet bør ikke være mer enn 2 - 3 ° C;
 • i barnehagen bør alltid være frisk; dette kravet er lett gjennomførbart; ofte åpne vinduet (eller moderne plastvindu åpent) - og problemer med frisk luft vil ikke; i løpet av dagen barnehagen bør luftes flere ganger for 20 - 30 minutter; sørg for å lufte ut rommet før du går til sengs;
 • i barnehagen har alltid holdt orden; nær den ideelle orden i rommet er av stor pedagogisk verdi (hvis ordren skal herske rundt barnet, vil det samme prosedyre utelukke ham i tankene); opprettholde en permanent prosedyre i rommet er en god skadeforebygging; og selvfølgelig, ting er alltid i orden, er mye lenger - denne regelen gjelder for møbler, klær, leker og bøker med notatbøker, etc. praksis viser tydelig at rommet er lett å opprettholde orden hvis det er ingen unødvendige ting;
 • i barnehagen bør alltid være ren; Våt rengjøring bør utføres i et rom babyen minst en gang om dagen; obligatorisk daglig for å fjerne støv fra barnerommet; trenger å forlate bruken av barnerommet teppe, tepper, teppe spor, stier og ulike duker, blonder servietter, etc. n.; alle disse tingene - selv gjøre plass til mamma ser, mer komfortabel - kan utgjøre en fare for barnet: først, for å poslyznuvshys polovyke eller zapnuvshys på kanten av teppet, kan barnet falle; for det andre, i tepper og pute har en vane samle støv, som inneholder mye bakterier og midd; kan ikke ta hensyn til det faktum at objektene om hvilke vi si, vanskelig renhold i rommet - noe som gjør det mer tidkrevende, og mødre kan forekomme fristet til å hoppe rengjøring.
 Noen ganger foreldre, drevet ønske om å "gi barnet best" (kanskje det er dette de hadde i sin egen barndom), arrangere "virkelige barn": tapet med andunger, gardiner med unger, utrolig seng i en venetiansk gondol eller avtomobilchiki I tilfelle av nyfødte så være, men barn av fire eller fem år kan det virke prakt "lyalechnыm", spesielt gutter. Han kan eyeing datamaskinen, drømmer om å reise og farlige møter med ville dyr, ikke langt unna skolen, føler han bedre, stor, ønsker å være som sin far - og vanskelig å forestille seg pave, regjerende midt i all denne prakten marionett For et barn i denne alderen bedre passer en lys bakgrunn, la barna, men ikke pretensiøs, funksjonelle, enkle møbler og teppe haug ikke lenger være nok bare å rengjøre støvsuger.  
Landet. Interiørdesign karriere i landlig stil

 Country Style (oversatt fra engelsk - "landlig, rustikk") dukket opp i England i begynnelsen av det tjuende århundre. Koselige hytter britiske landsbyer med hekker, blomsterbed og brosteinsbelagte stier - så det virket først.
 Han har ikke mistet sin relevans i dag.
 Til tross for skiftende tider og sosiale omveltninger, spredning av gigantiske byer, med sine bratte og informasjon overbelastet liv, har landet mange fans.
 Hemmeligheten av sin enkle. Country Style er som den gangen, fordi samtidig bevare og bestått ned fra generasjon til generasjon bygge ting selv livsstil, folk nøye bevare tradisjoner og kultur av sine folk.
 Designere vurdert verdsatt og utviklet estetikk typiske britiske interiør, og skaper et moderne landlig stil. Litt romantisk, veldig koselig og komfortabelt, det justerer til tidsfordriv i kretsen av familie, rolig og målte liv.
 Hovedprinsippet i å lage interiør i landlig stil - Enkelhet, funksjonalitet og mangel på innbilskhet. Det er viktig også at landet - en miljødesign.
Landet. Interiørdesign karriere i landlig stil

 Farging av interiør designet i nær naturlige farger: brukt grønn, terracotta, dempet - gul, blå himmel og vann farge tre, gylden-rød farge på høstløvet og blek rosa fargen på tidlig morgen.
 For typisk landstil bahatokolirnist men ikke lyst, men ganske tykk, saftig, litt dempet. I fargevalget er dominert av naturlige, ofte lyse og pastellfarger. En fargebalanse er viktig.
 Vegger av engelske husene vanligvis gjør monofone og lyse. Nå er det sant i kjøkken og bad. I spiserom, kan stuer og soverom i landlig stil vegger males i mer mettede farger: lys brun, sitron, krem, fersken.
 Hvis du bruker tapet, må de velge striper, med en diskret geometrisk eller blomstermønster.
 Det er ofte behandlet med en grensevegg eller støpt gesimsen. Ved bunnen av veggen kan brukes dekorative paneler, tre eller kombinert med fargen på bakgrunnen.
 Som for møbler, interiør av landstil perfekt vil se gamle antikke tre stol eller kommode laget av tre eller finert.
 En annen veldig typisk engelsk landsby detalj interiør - peis rundt som setter sofaer og stoler.
 Kjøkkenet er passende tre stoler, bord og benker, overskap og lysbilder for retter. Duker og puter i setene av stolene er valgfritt: tekstur treet i seg selv er en vakker landlig interiør.
 Kjøkken møbler kan males med hvit maling, og da skaper det en svært elegant kombinasjon av blå gardiner en liten floral mønster eller et bur.
 Keramisk servise, ofte hvitt og blått, er lagret på kjøkkenet på åpne hyller eller skap hengslet tre skap og dekorativt ornament serverer retter: plater av alle størrelser, kopper og skåler, lysestaker, boller, tekanne - som alle kan ha et annet bilde, men generelle smaken bør følge.
 Et annet karakteristisk egenskap kjøkken i landlig stil - dekorative plater av ulike størrelser og tegninger på veggen; de skaper en slags sammensetning. Den samme retten i stua for å sette peishyllen.
 Flettet kurver, blikkbokser fra te, kaffe og kjeks, vintage kjøkkenutstyr og redskaper - alle disse er fortsatt trengs i økonomien i dag ting har blitt dekorative elementer som pryder interiøret av rustikk.
 En viktig komponent av situasjonen i landet stilen er bruken av tekstiler. Vinduene må være tynn gardiner bomull med små folder, volanger, drapering.
 Farge gardiner i landlig stil - lys i tone vegger med grønnsaker, en liten figur. Når disse gardinene rører vinden, virker det som lukten av engelsk Enger med små upretensiøs blomster lukter klippet plenen gress lyng.
 På sofaen - en masse puter og puter, broderte, strikket, multi-farget. Duker, servietter, gardiner, draperier og stol dekker på stoler, lampeskjermer - uten alt dette er utenkelig landlig stil. Mangfoldet av farger, kombinere ulike stoffer - fra Calico til ull, og mønstre - fra celle til blomsterbuketter bør organisk kombinert og ikke overbelaste interiøret. Etter bondegårder, i motsetning til moderne leilighetene var ganske romslig.
 Utsmykningen av huset er blomster. Tørket hortensia og roser, marigolds og tusenfryd i buketter, vaser og boller er overalt - fra gangen til kjøkkenet. Og, selvfølgelig, friske blomster i potter på vinduskarmer, skap og hyller. På veggene - upretensiøs landskap utført i akvarell, fotografier i rammer og hyller med bøker. I dette hjemmet koselig, rolig. Og så godt å sitte ved peisen med en kopp søt te.

 Hva du bør vite når du oppretter et interiør i landlig stil


 Landet - en rustikk stil. Varmen og arten av denne stilen er harmoni i ethvert hjem. Dette er riket av komfort. Regularitet og langsomme livet på landet omgitt av fred og ro, grønne planter og syngende fugler. De viktigste fordelene - mangel på innbilskhet, mykhet, lyrikk, nærhet til naturen.
 Dette gjenspeiles i arrangement av huset og dets interiør layout. For ikke å nevne arkitekturen i hjemmet. Ingen grenser, frihet og plass. Og på samme tid er for hånden. Typisk gjennomførbarhet, funksjonalitet og komfort. En jevn "strømning" til en annen.
 Korridorer som baner spriker rundt i huset. De er smale, godt opplyst.
 I sentrum - stue (som også er en spisestue). Og selvfølgelig - peis - komfyr med skorstein eller peis. Semantisk sentrum bygningen er omgitt av andre anlegg, bolig og hjelpe.
 Men hva er ikke i de tradisjonelle bygde hjem - så det er kontorer.
 I en by leilighetskomplekset er bedre å gjøre uten endringer og fokus på teknikker for dekorasjon, som er så rik stil.
Landet. Interiørdesign karriere i landlig stil

 • Det anbefales å bruke kun naturlige materialer med spesiell grov finish, enkle elementer carving håndlaget.
 Gulv - gulvflis eller dekorative stein, massive tregulv, naturlig eller malt furu.
 For vegger - dekorative gips, eller en kombinasjon av fragmenter av veggene pusset med delvis bevart stein eller murverk. Eller tre, og høydepunkter. Å skaffe en egnet vegg papir tapet - med blomstermønster naiv, dim og tynn.
 Hvis du bruker metall, er det best hvis det er i form zistarenoyi, noen ganger okkupert patina bronse eller messing. Veldig organiske elementer er håndsmidd. Men den skinnende krom metall, samt high-tech glass, plast er ikke verdt å kjøpe.
 Land imitatsiyi.ekolohichnyh tillater ulike materialer. Det viktigste som ikke har gått bort "varme".
 • Viktig i landet tekstiler. Våningshuset utenkelig uten gardiner, tepper, puter.
 Rådende i det indre av enkle naturlige stoffer - Calico, lin. God ull, strikking, blonder. Hjemmelaget - den viktigste funksjonen i den stilen. Dette broderi (håndklær, servietter, bilder), lappetepper, forklær, grytekluter, flettede tepper. Verdifullt her er unikt, naiv enkelhet, komfort. Tekstiler lyse og fargerike.
 I utformingen av vegger, gulv, windows kan brukes kombinert vev eller vev med en lignende struktur, men forskjellig i bildet.
 Trenger ikke fancy gardiner, kan de vel kompensere for bilde og tekstur av stoff - en enkel gardin med et minimum av folder. Nødvendig strenger, buer.
 • Fargevalget og mønster vev i landlig stil. Typisk bahatokolirnist men ikke lyst, men ganske tykk, saftig, litt dempet.
 I fargevalget er dominert av naturlige, ofte lyse og pastellfarger.
 En fargebalanse er viktig. Hvis du for eksempel kombinerer møbel den lyseblå og lys beige, lyse pastellfarger og en bedre pick for tapet, tepper, gardiner, duker.
 • Hvis veggene og alle de store innvendige overflater er utformet i en palett, kan du fokusere på tilbehøret, som i mange countrymusikk. Noen designere mener at primærfargene må kombineres med grønt.
 Som tilbehør brukte antikviteter, sjeldne bøker, blomster og lamper med nyanser, porselen figurer, retter med floral ornamenter. Dette bringer interiøret en følelse av varme og komfort.
 Som enhver fenomen har røtter folk, country - i stor grad naive stil. Derfor ingen obskure ornament maleri - blomstermotiver, bur, bånd, erter.
 En essensiell egenskap av landet - elementer bonde livet. Duker, keramikk lysestaker eller gi byleilighet sjarm.
 Og, selvfølgelig, blomster i potter eller buketter frodig gress feltet!
 • Wicker eller umalt tre møbler er alltid aktuell. Hun er sterk, funksjonell og komfortabel. Fra møbler landet puster varme og romantikken av et tradisjonelt hus. Det fullt bevart nasjonale ånd med folk motiver.
 • For møbeltrekk møbeltrekk og draperi stoffer er valgt monokromatisk eller typisk country "tartan" og lyse stripe. Det er ofte brukt trykt stoff med en nesten naturalistiske blomster, de såkalte tegning "miles Fleur" ("tusen blomster") - et felles spredning av små søte blomster.
 • Møbler - bonde grov, men de riktige former, med upolert overflater. Setter sin tradisjonelle stil med denne metoden er svært enkel. Stoler, sofaer og gyngestoler kan ordnes rundt i huset.
 • Det kreves satt for soverommet - en seng og en garderobe på ca behandlet tre; Spisestue - spisebord, buffet og avføring. Hver av faget - minst de funksjoner og uttrykte landlige enkelhet. Simulere bøndenes liv og lys obtrepannost ikke nødvendig. Komfortable, funksjonelle, enkel, pålitelig og samtidig moderne tremøbler - en stil av country musikk i dag.
 • Det bør ikke være sterkt lys høy. Belysning skal være veldig myk, diffus, nærmere gulvet i hjørnet av veggen.
 Landet - naiv og enkel stil, veldig hyggelig og varm. Lei av skyskrapere i glass og betong, urban rushet forurenset av eksos gater spontant drømme om landlig komfort.
 Rynke. Supporters country-stil tiltrukket av det ingen strenge regler. Alle kan tolke det på sin egen måte, for å skape sin egen stil i ånden av landet.  
Яндекс.Метрика