Lime tapet på veggene. Vilkår lime vegg tapet

 Kvantifisering tapet


 Når det er ditt valg, må du beregne nødvendig antall ruller med tapet. Ved beregning av høyden på rommet er tatt, dens omkrets, lengde og bredde av den valgte rull med tapet, og behovet for å forankre bakgrunnsbilde.
 For å måle høyden av veggene fra gulv til tak. Det er til høyden av veggen med en liten margin (2-3 cm). I denne figur deler vi den totale lengden av rullen. Resultatet er at antall paneler ønskede lengde i en rull. Deretter må du måle omkretsen av rommet uten vinduer og dører. Resultatet dividert med bredden av valsen vil resultere i det nødvendige antall paneler. Det gjenstår å beregne antall ruller. For å gjøre dette, dele den totale antall paneler på antall paneler ønsket lengde i en rull.
 Hvis det er beregnet omkretsen av rommet uten å trekke fra vinduer og dører må telle antall plasser for å lime tapet og andre utestående områder.
 Når du kjøper tapet med et stort mønster eller ornament bør være oppmerksom på at behovet for å justere bildet og telle hvor mange rapportov (avstanden mellom de enkelte elementene i bildet) er i ett panel, og kjøpe flere ruller.
Lime tapet på veggene. Vilkår lime vegg tapet

 Merking tapet


 Før du kjøper Bakgrunn en må lese etikettene. Merking ark pakket i hver film roll og karakterisering data er i form av vegg tegn og tall. Etter merking symboler produsenter oppgir visse egenskaper av sine produkter: vann motstand, lett motstand og andre funksjoner

 Hvordan velge limet til tapet


 Bør ta tilbørlig hensyn til valg av lim, spesielt nå som det finnes et stort utvalg av lim for ulike typer tapeter. Bruken av lav kvalitet lim kan føre til uforutsigbare konsekvenser. Bakgrunnsbilder kan rive start til boble kan bevege seg bort fra veggen, under soppen kan dannes.
 Limeevne vil være en av de viktigste egenskaper, og det er bestemt av den kjemiske sammensetning av limet. Avhenger av styrken av binding til overflaten av duken. Når du velger lim også vurdert kompatibiliteten med andre materialer. Du trenger å vite om i limet farlige og skadelige for den menneskelige organisme. PH bør være mellom 6 og 7, avhenger av om noen gule flekker på bakgrunnen. Strukturen av et godt lim må inneholde soppdrepende og antibakterielle komponenter.
 Klebe tapet er vanligvis produsert i form av pulver, som er fortynnet med vann. Dens basis er cellulosederivater, avhengig av deres type er bestemt av temperaturen i vannet i hvilket å avle lim. Hvis du ikke observere temperaturen, kan danne flak. Du må strengt følge instruksjonene i utarbeidelsen av lim.
 I steketiden bør velges avhengig av type lim tapet. Det er et spesielt lim for papir tapet. Sin basis er en modifisert stivelse. Selvklebende vinyl og ikke-vevd tapet, men modifisert stivelse inneholder metylcellulose. Universal lim for alle typer tapeter kan bli ytterligere forsterket syntetisk harpiks. Ved tilberedning lim huske på at den proporsjoner fortynning med vann for ulike typer bakgrunnsbilder er forskjellige.
 Emballasje lim betyr vanligvis sin tilførselen til området obkleyuvanoyi overflaten. Vær imidlertid oppmerksom på at skitt vegg lim forbruket øker.  
Wall Dekor tapet. Hvordan velge et bakgrunnsbilde. Hint og tips

 På grunn av det store antall arter, farger, kvalitet, og mange andre funksjoner utvalg Bakgrunn i vår tid - en svært vanskelig lekse; Først må du definere kravene som stilles til dem.
 Bør vurdere ulike faktorer. Avhengig av dem og tok et valg i favør av visse bakgrunnsbilder. Disse faktorene er: Funksjonalitet fasiliteter, de okleyvaemыh flater belysning kvalitet. Det viktigste - å finne ut hva målet du arbeider. Du kan lage en praktisk arbeidsplass, kan du gi den et elegant og adel eller gjøre det hjemmekoselig.
 For slike områder som soverom, stue, kan barna bruke papir, tekstil, naturlig, ikke-vevet, væske tapet eller tapeter. I de områdene der det er behov bestandige materialer som kjøkken, gang eller bad bør limes vaskbar overflate tapet.
 Hvis okleechnoy overflaten er grov eller dekket med et rutenett av små sprekker, og du ikke ønsker kitt veggen er bedre å bruke en mer tett tapet. På grunn av sin tykkelse de skjuler alle feil. Dersom veggen nivå, kan de limes selv de mest subtile tapet.

 Hvordan velge fargen på tapetet?


 Når du har bestemt deg for hvilken type tapet, velge farge. Fargen spiller en stor rolle. Det er noen regler som må følges. Med riktig valgt farge og bilde kan gjøre noen plass mindre merkbare feil. Når du velger mønstret tapet for små mellomrom må bruke fine og sjeldne bilde. Dette gjør at du kan visuelt større plass. For store områder egnet store bildet. Men ikke overbelaste interiør også rike fargebakgrunner.
 Du kan visuelt endre høyden av taket i rommet. Vertikale striper balanse plass, de er egnet for store rom med lav takhøyde. Fortrinnsvis fargefeltene ikke er for kontrast, og deres kanter uskarpe. Color tapet tak bør være lysere tapet vegger.
 Bugs på veggene kan maskeres ved hjelp av kornet tapet.
 Blå og grønne farger er i stand til å visuelt utvide plassen, men den brune fargen har motsatt effekt. Den gule fargen er egnet for rom med lite lys, er det i stand til å gjenopplive henne.
 For høye bygninger kan bruke tapet med horisontale striper eller store mønstre; taket i dette tilfellet lim grenser. Du kan bruke en kombinasjon av to forskjellige farger tapet skilt grensen.
 Hvis du planlegger å dekorere veggene med malerier eller fotografier, for slike lokaler fit-farget tapet. Bright ekspanderende plass, mørk bakgrunn gir isolasjon og komfort.
 Cuisine refererer til områder som har en høy grad av forurensning. Bakgrunnsbilder til kjøkkener bør være vanntett og motstandsdyktig mot hyppig vask.
 Disse kvalitetene har belagt tapeter eller tapeter. De kan vaskes med en svamp og noen børste (hvis motstandsdyktig mot slitasje). Kjøkkenbakgrunnsbilder er den type vinyl vegg dekket med et lag av PVC. Dette belegg gir større styrke og motstandsdyktighet mot fuktighet. Vanntette tapeter avhenger av valg av maling. Det bør være nøye forvaltet sitt valg, fordi ikke alle farger kan gi bakgrunnsvannmotstand. Bakgrunnsbilder av disse artene er også godt egnet for etterbehandling korridorer, korridorer, rom, mest utsatt for forurensning.
 Husmødre tilbringe mye tid på kjøkkenet. Det er viktig å vurdere ikke bare rasjonalitet av rommet, men sin komfort og skjønnhet. Det er nok av tapet med kjøkkenmotiver.
 Bakgrunnsbilder for kjøkken kan være glatt, lindring med eller uten kanter. Fargepaletten kan være svært variert, avhengig av smaken av vert. Ikke glem om gjestene. Det er ofte på kjøkkenet er ikke bare for måltider din familie, men også for te, mottak.

 Hvordan velge bakgrunnsbilde for barnehagen?


 Riktig utformingen av barn - Snarere komplisert og viktig oppgave for foreldre. Barnerommet bør ikke føre til et barns angst, bør han oppmuntre hans mentale aktivitet. Hovedsakelig for dekorasjon barnehage bruk papir tapet. Industrien produserer bakgrunns ulike farger og mønstre som er svært like barn og unge. Det er viktig at situasjonen der barnet utvikler sine ferdigheter var behagelig for ham. Derfor bør foreldre vurdere passende for barnets indre, hvor det vil bli plassert.
 Eksperter anbefaler å velge farger for barnehagen tapet, avhengig av temperament av barnet. Varm milde tone mer egnet flegmatisk, relativt kjølige nyanser - emosjonelle barn. For passive barna trenger tapet med rike farger og levende fargerikt mønster. Aprikos farge gir en følelse av trygghet og sikkerhet, noe som skaper et gunstig atmosfære av komfort og varme, gule nyanser tilrettelegge læring.
 Mange foreldre foretrekker ikke å bry velge bakgrunnsbilde for et barnerom, bare kjøpe lyse. Likevel må vi vurdere hensynet til barnets beste skal limes i samme rom farger som han liker.
 Når du velger bakgrunnsbilde for et barnerom bør være spesielt oppmerksom på miljøvennlighet av materialet som de er laget. Barnet er mest følsomme for forskjellige kjemiske forbindelser. Derfor, for et barnerom er best egnet bomull, og ikke-vevet naturlige tapet.

 Hvordan velge bakgrunnsbilde for soverommet?


 Soverom - En salong, og det er viktig å gjøre det behagelig. Valget av tapet er viktig for å skape komfort i det. På grunn av det faktum at soverommet er ikke en høy grad av forurensning, kan det henge nesten alle typer tapeter. For dette rommet best egnet og naturlig tekstil vegg, har gode lydisolerende egenskaper. Mangfoldet og rikdommen av farger vil skape en vakker og edel interiør.
 Når du bruker et bakgrunnsbilde for soverommet bør ta hensyn til sin miljøvennlighet.
 Valget av farger er svært viktig, visse farger har ulik effekt på den menneskelige psyke. Eksperter anbefaler å bruke et bakgrunnsbilde for soverommet varme farger, de er rolige og milde. Passer også ulike nyanser av blått, er at de berolige nervesystemet som helhet. Bildet bør ikke være for lyse. Dette er generelle regler for valg av fargebakgrunner.
 For soverommet, med utsikt mot nord, anbefales nyanser av gult, oransje, grønt. Personer som lider av søvnløshet, anbefaler mørk blå toner. Kule farger berolige. Delikat rosa legger en følelse av morgen friskhet.  
Яндекс.Метрика