Dører. Hvordan velge en dør?

 Dører er et viktig element i interiøret - de ikke bare dele rommet, men også utføre en dekorativ funksjon. De fleste modellene er så vakker at bli en ekstra dekorasjon situasjon. Velg typen ytterdører og avhenger av rommet der det er installert.
 Glassdører egnet for kjøkken, stue.
 Den soverom, barn, bad bedre sett blind dør.
 Bad bør gi fukttette dører.
 Designen består av en tredør bokser og dørblad. I form av malerier skille en dør -, dobbel.
 Dørblad i høyde og bredde 2000 mm 600-1800. Bredden av døren bør være minst 900 interiør - minst 800 for å gå inn på kjøkkenet - ikke mindre enn 700 bad og vaskerom - ikke mindre enn 600 mm, tykkelse av ytterdøren 40-50 Intern - 30-40 mm.
 Dør bladet kan panelte, glassert og skjold. Panelte dører samlet fra vertikale, horisontale og mellom barer (pigger) og fylle (paneler).
 Panelled dører består av en ramme, fylling og skinn.
 For glassdører gjelde gjennomsiktig eller vizerunchaste plateglass.
 Ytterdør med en terskel sett, intern, med unntak av dører i bad - uten en terskel.
 Ofte i huset vårt bruker vi odnopilni hengslede dører. De har en ulempe - når du åpner trenger mye plass.
 Når du åpner døren Dvopilni tar opp mye mindre plass. Og de ser flott ut i interiøret, og bringer ham symmetri. I den enkelte bygning åpninger gjøre på egen hånd, er dørene vanligvis laget på bestilling.
? Den ideelle løsningen for små mellomrom er en skyvedør. De kan flytte til et lavere guide (valse motstand) eller på toppen - på gulvet (på en berg suspensjon).
 Hvis døren er sammensatt av flere malerier, har de en tendens til å skjule hverandre eller fra hverandre i motsatte retninger.

 Hvordan velge en dørbladet?


 Viktig rolle i å velge et blad design spiller en plass. Ikke alle rommene har dører å fokusere på oppmerksomheten. Solide dører mye lettere å passe inn i ethvert interiør. Før du kjøper bør avgjøre om et funksjonelt element, eller døren vil tjene som en del av interiøret.

 GlassdørerDører. Hvordan velge en dør?

 Glassdørene ble nylig brukt. De er laget av herdet eller laminert sikkerhetsglass med tykkelse på 8-20 mm serien er ekstremt brede glassdører. De er laget av gjennomsiktig, ugjennomsiktig, farget, speilet, frostet glass. De kan rillet, med farget glass overflater er i økende grad dukker opp i den tykke glass dekorative perler, keramikk; elementer på innsiden er laget av et laserhulrom utforming. Noen ganger glassmalerier dekorere dekorative tre eller aluminiumsplater.

 Aluminium dørerDører. Hvordan velge en dør?

 Dører i aluminium med høy varmeledningsevne, slik at de er vanligvis brukt som dører. De er lette, sterke, holdbare, miljøvennlige. De er laget av aluminium med små tilsetninger av magnesium og silisium.  
Papir tapet. Fordeler og ulemper med papir tapet

 Papir tapet - Den mest populære og utbredt i markedet for etterbehandling materialer, de er klassiske behandlingsrom. Selv i dag er det et stort utvalg av andre typer tapeter, har de ikke mister sin popularitet. Mulighetene for moderne utskrift kan skape virkelige mesterverk på papir (tapet premium og luksus). På papir sette klare og saftige bilder, så overflaten er dekket med et lag med lakk som beskytter den mot forurensning. Lagt ulike tegninger. Luksuriøse håndlagde samlinger er laget på bestilling.
 Papir tapet er mye brukt til behandling av nesten alle typer bygningerSå vel som den mest miljøvennlige. De kan være glatt eller lindring, med interiørdesign, som blir synlig på grunn av refraksjon. De er enkle ett-farge og unike, laget for hånd i ett eksemplar. Produsert tapet med lyse bilder av barn. Med slike utvalg alle kan finne noe de liker ham.
 Papir tapet am t lagdelt (simplex) og dual-layer (duplex).
 Simplex tapet mindre stabile og mer subtil. Før dekker overflaten av veggen skal justeres også, hvis uregelmessigheter blir sett. Duplex linje består av to limt malerier. Den første - grunnlaget og den andre er dekket med en spesiell forbindelse som øker styrken. I moderne duplex vegg sette spesielle lag som beskytter dem mot fuktighet, fuktighet, mekaniske skader og brudovidshtovhuyuchi sammensetning.
 En annen type papir tapet - Preget duplex tapet, blir de produsert av utskrift. Deres karakteristiske trekk - mulighet for å skjule mindre uregelmessigheter på veggene. Preget tapet duplex består av to limt lag papir belagt øverste laget med maling. Virkningen av trykket oppnås ved å klemme bildet ved hjelp av spesialutstyr. Markedet kan bli funnet pregede duplex tapeter. De er delt inn i to typer: strukturelle og grubovoloknistye.
 Duplex tapeter impregnert med en spesiell vannavstøtende komposisjon og kommer i forskjellige farger. Det er nødvendig å vite på forhånd hvilke farger du kommer til å gjøre reparasjoner, og kjøpe tilsvarende bakgrunn. Den mest optimale valg - en hvit bakgrunn.
 Etter farging tapet pustende, er det gunstig for økologien i rommet. Duplex tapeter kan males flere ganger.
 En viktig karakteristisk for både papir i er at teknologien er ganske enkelt vegg. Men det bør bemerkes at behandlingen av enkeltlags vegg skapende må være forsiktig. De er tynne og lett revet, anvendt lim bør ikke stå på veggen, kan de rozmoknuty helt.
 Papir tapet hjelp i områder med lav fuktighet og flekker.
 Levetiden på papir tapet ikke overstiger 4-5 år. Deres anvendelse praktisk talt ikke forandrer de termiske ledningsevne og lyddempende vegger.  
Vinyl veggen. Fordeler og ulemper med vinyl tapet

 Vinyl tapet dobbelt lag. Grunnen til dette er papir og det øverste laget er polyvinylklorid (PVC), som anvendes stempling, tegning.
 Vinyl tapet er ganske tykk. Takket lag av polyvinylklorid de er vanntette, i lang tid ikke falmer i solen, deres levetid på 15 år.
 Noen typer tapeter legge til spesielle antibakterielle forbindelser som hindrer utvikling av sopp og mugg. Det er bakgrunnsbilder med selektiv absorpsjon av lukt, fuktighet kontrollrom.
 En rekke farger, mønstre og strukturer av tapet er ikke dårligere enn papir. I tillegg kan de etterligne ulike overflatebehandling materialer: stein, tekstiler, murstein, gips, tre, bambus.
 Når du limer kvalitet vinyl tapet kan oppnå effekten av hele klut når den ikke er fullt synlige skjøter mellom panelene.
 Graden bump vinyl tapet kan deles inn i følgende typer.
 Ekstrudert vinyl. De er meget tykk, har den øvre overflate en utpreget relieff. Preging av et bilde gjøres ved kulde. Tapetet kan være glitter innebygd i toppdekselet, har ulike teksturer og farger.
 Vinyl vegg godt kamuflert eksisterende ulikheter. Til tross for det store volumet og tykkelse, er dette tapet ganske lys og ikke forårsake problemer når du limer overflater. Med skum vinyl tapet, kan du enkelt skape effekten av en lettelse gips.
 Flat vinyl - En skummet vinyl utsatt stempling.
 Poliplen - PVC behandling materiale for papir-støttet. Få den ved å trekke på en papir bakgrunn av flere serier av trykte lag av PVC, myknere, stabilisatorer, fyllstoffer, pigmenter og tilsetningsstoffer. Det er fargerikt med en glatt, preget eller lettelse fremadvendte overflate. Vanligvis brukes til å håndtere kjøkken, bad, gang, gang. Tett kjøkken tapet lett å rengjøre.
 Mest vinyl tapet er fuktbestandig. Den største ulempen - dårlig pusteevne. Produsenter praktisk talt løst dette problemet ved å trekke på spesiell vinyl tapet micropores bidra ventilasjons vegger.
 Screenprinting - Variasjonen av design og glansgrad er den største klassen av vinyl tapet. De er produsert fra vynylyzovannoy papirer malt, utsatt for varme og sterk preging. Vegg tekstur tynn ut, har glattet vinyl effekten av silke.
 Bakgrunn av solid vinyl. For produksjon bruke disse bakgrunns gått fordampet vinyl varmebehandling. Som et resultat av denne behandlingen, hadde han trukket forurensninger (formaldehydharpikser). Dette tapet ikke forårsaker allergiske reaksjoner og har sertifikatet for den uavhengige miljøgjennomgang.
 Spesiell tre-lags papir som brukes til bunnen av veggen, er å sikre jevn uttrekking av fuktighet fra veggene. Bakgrunn av solid vinyl imitere alle overflater - farge, strukturert gips, tekstiler. Disse bakgrunnsbilder er ikke strukket, ikke en dønning av lim, ikke svekkes, motstandsdyktig mot slitasje, kan du vaske med vaskemiddel. Ved å tegne et klart valg krysset mellom maleriene er ikke synlig selv på nært hold.  
Naturlige tapet. Fordeler og ulemper ved naturlige tapet

 I dag er interiørarkitekter stadig oftere til naturmateriale. Sin naturlige skjønnhet er i stand til å fjerne oss fra byens mas i hverdagen og vekke i sjelen en følelse av renhet og letthet som kan testes bare i løpet av timer etter kontakt med naturen.
 Dekorativ tapet laget av naturlige plantefibre, som er stort sett sammenvevd for hånd og limt til papirsubstratet. Hver trostynka planter som jute, stokk, bambus, sisal (Agave plante fiber), har innarbeidet en sjenerøs utvalg av farger i naturen. Naturlig bakgrunnsbilde - det siste ordet i interiør, de er egnet for å lime vegger, tak, gulv og mange andre elementer.
 Fordelen med plantefibre er at de er laget av tapet støtte prosessen luft og fuktighet fordelingen inne i rommet, de har gode lyddempende egenskaper.
 Med naturlige tapet kan du lage en original design i en eksotisk orientalsk stil eller med noe annet emne, som brukes for behandling av naturmaterialer.
 Naturlige bakgrunns utelukkende miljø. De ikke inneholder kjemikalier og stoffer som kan forårsake allergi. Bakgrunnsbilder fra naturlige plantefibre er ikke gjenstand for rask utbrenthet og svært motstandsdyktig mot slitasje.
 Fordelene med naturlig bakgrunns også omfatte enkle å anvende dem til overflaten. Dette arbeidet krever ikke spesielle ferdigheter. De kan dekkes uten spesiell overflatebehandling for betong eller murvegg, men bare hvis det er ingen gips eller avskallet maling. Hvis det er sponplater eller tømmer, kan du spikeren negler dekorative tapeter.
 Naturlig bambus - En klassisk, et materiale som er ideell for innenlandske interiør. Det er integrert i både innredet i kolonistil boudoir, og i vanlig forstadshuset.
 Vegg laget av bambus, kalt bambus klut, tradisjonelt brukt for møbler og interiør. De er tynne bambus lamellene bredde på 2-25 mm, montert på fiber-stoff. Bambus lamellene skyter fra deres toning med naturlige fargestoffer. De er lys og mørke. Lys - en naturlig bambus farge, mørk oppnådd ved varmebehandling av bambusstenger.
 Reiki lakk, tapet og beskytter mot forurensning, noe som gjør dem lettstelt. På grunn av den spesielle behandlingen de ikke svekkes, og har pylovidshtovhuyuchymy egenskaper.
 Overflatebehandling bambus tapet er annerledes. Ikke bruk vannbasert lim. Et alternativ kan være de flytende negler. Men husk at de ikke kan umiddelbart presset hardt mot veggen. Den må være tørket i 15 minutter. Bare etter som kan bli tett presset mot veggen. Det er viktig at klebemiddellaget holdes under vegg-plastiske egenskaper.  
Яндекс.Метрика