Ikke-vevd tapet. Fordeler og ulemper av ikke-vevd tapet

 Untextured - Et stoff som består av presset cellulose og tekstilfibre. I produksjon av tapeter interlining brukt som grunnlag for ulike typer tapeter. Også produsert og ikke-vevd tapet.
 Med bruk av dette materialet ikke klarte å oppnå effekten av dybde vegger, ble et bakgrunnsbilde mer omfangsrike. Den brukes som det øverste laget interlining kan hofryrovat, dette skaper en unik visuell effekt. Ikke-vevd tapet motstandsdyktige mot fuktighet damptett, ikke avgir giftige stoffer.
 Ikke-vevd tapet kan være farge eller umalt. Sistnevnte blir brukt som bakgrunn for maling. Husk at fargingen kan få en litt annen nyanse enn opprinnelig var tiltenkt. Gjentas ikke-vevd tapet maleri beholde sin styrke og struktur. De er sikkert skjult svakheter som ulikhet vegger, derfor bruken av disse bakgrunnsbilder kan ikke vegg kitt.
 Prosessen med å lime tapet på veggen er ganske enkel, bare sette lim på veggen. Lerret å gjelde vegger tørre. I den neste ikke-vevd tapet erstattet ganske enkelt fjernes fra veggen. Pre-suge dem ikke. Fjernes bare det øverste sjikt, er det nederste laget på veggen, glatter den overflaten.
 Bakgrunn sitter godt på ulike typer overflater: betongvegger, tre, gips, paneler av sponplater og gips.
 Ikke-vevd tapet tåler bare renseri.
Linkrust

 For ganske lang periode linkrust anses utmerket etterbehandling materiale. Det er alltid verdsatt av elegant design og holdbarhet.
 Linkrust har en tett papir substrat som skal belegges plastisk masse. Det er i hovedsak laget av syntetisk fugemasse, men kanskje fra vegetabilske oljer. Som vekt legge ulike fyllstoffer, tre og kork mel, fargestoffer, myknere. Den resulterende massen er elastisk, kan det bidra til å skape en rekke ornamenter, er resultatet en deilig preging.
 Opprinnelig del av plasten var tremel, linfrøolje, voks, kritt, kolofonium. Dette materiale holdes festet overflatetopografi. Bare aldri hadde linkrust umiddelbart ble ekstremt populær. Han selv brukt til dekorasjon av palasser. I løpet av årene, ble han bare sterkere. Bevart linkrust, hvis alder er mer enn 100 år.
 Linkrust er en klassiker. Produksjonsteknologi linkrusta gått minimale endringer. Produsenter prøver å opprettholde en tradisjon for å bruke naturlige ingredienser. Men i stedet for naturlig linolje brukes ofte syntetiske harpikser som ikke er giftige. Etter produksjonsprosessen er fullført, lerreter sendt til lageret hvor holdt i to måneder i en polurazvernutom på en viss luftfuktighet og temperatur.
 Naturlig farge linkrusta - elfenben. Etter liming kan det males.
 Før du begynner taping, blad bløt i varmt vann (50-60 ° C) i 3-5 minutter.  
Vegger-papir. Dostonstva og ulemper vegger-papir

 Vegger-papir ofte kalt steklotkanevыmy tapet. Dette dekorative veggbelegg som består av glassfiber garn som de får sine navn.
 Vegger-papir forskjellig fra andre typer tapeter produksjonsteknikker og komposisjon. Papir basen belagt glassfiber tråden. Den resulterende materialet forskjellig tetthet, struktur, dekorert med sofistikert design kan være preget eller.
 Glassfiber består av kvarts-sand, dolomitt, kalkstein og soda, bare naturlige materialer, noe som indikerer at mangelen på sin sammensetning skadelige elementer. Dette fører til en logisk konklusjon - disse bakgrunnsmiljø.
 Produksjon vegger-papir begynner med smeltefibre, som bør være myk og subtil, ved 1200 ° C. Da han dannet med forskjellige typer og tykkelser av tråden. Disse garn og veve materialet som følger med en strukturert mønster og en vanlig lerret.
 Vegger-papir brukes i områder som krever holdbarhet, estetikk kombinert med enkel avfall.
 Vegger-papir har mange fordeler - De miljømessige, under murene aldri vises sopp, mugg, de har høy styrke, dårlig revet, frastøte støv. Dekker viktig fordel er at de brannvern: ikke brenne når de utsettes for brann, ikke avgir giftige stoffer. De vasker godt.
 Gjennomsnittlig levetid dekker opp til 30 år.
 En av variantene Dekker maling stekloholst kalles spindelvev. Han har forsterknings, skaper et flatt underlag krymping vegger ikke vises små sprekker.
 Vegger-papir som brukes som bakgrunn for maling. Maleri tildeler lettelse mønster, som de er.
 Mal vegger-papir vodoemulsionnymi og akryl.
 Vegger-papir limt på betongvegger, vegger laget av tre, metall, mur. Det viktigste i disse veggene var ikke store sprekker.  
Dekormaling vegger

 Å gjøre veggene med sine egne hender


 Hvor vakkert og kreativt formal veggen

 Dekorative male veggene med hendene


 Teknologi dekorative male vegger kan oppnå fantastiske resultater! For eksempel, i dette tilfelle som grunnlag anvendes for farging silkepapiret. Den uvanlige tekstur av materialet gjør at veggene for å gi spise eleganse. Arbeide veggflate må være flat.

 Du vil trenge:


? hvit akrylmaling;
? flat pensel;
? vinyl selvklebende;
? roller;
? Silke papir;
? pensel;
? Pisk;
? sand-farget maling.
 Myke folder av silkepapir bilde bringe det indre av eleganse og originalitet.
 1. Forbered veggen - Paint it hvit akrylmaling. Påfør lim vinyl overflate med en flat pensel.
 2. fordele limet på veggen med rulle.
 3. Forbered et silkepapir. Skjær de skadede kanter og avrundede hjørner.
 4. For å skape effekten av "crash", presse papiret og dra det forsiktig gjennom fingrene som vist. Du vil komme ut fine langsgående folder.
Dekormaling vegger

 5. Plasser silke ark på veggen. Kantene av arkene vnapusk sted.
 6. Noen rynker kan være for mye å si. Til papiret er revet, pryhladte deres flat pensel dyppet i vinyl lim.
 7. Siden papiret er svært tynn, kan det vises på pausene og til og med hull. Vi vil fortelle deg hvordan å lukke dem. Skjær et stykke silkepapir større enn hullet, klem og hold deg over det skadede området. Ovenfor gjentatte ganger sveiper børsten, maske søm. Om nødvendig, fukte børsten lim. Permisjon i 24 timer for å tørke.
 8. Dekk det øverste laget av latex papir og la det stå i 24 timer for å tørke. Latex lage veggbelegg motstandsdyktig.
Dekormaling vegger

 9. For å forberede malingen, blande latex, akrylmaling og vann og hvit sand farge. Maling på areal på omtrent 1 m 2 i en tid, som det tørker raskt. Bruk av schetynnu flat pensel.
Dekormaling vegger
Reparasjon av leiligheter med egne hender

 Reparasjon av leiligheter med egne hender. Nyttige tips og råd


 Pusse opp huset (leiligheten)


 Lime vegg tapet


 Den utvendige vegger og tapet levetid avhenger i stor grad om tilstanden i overflaten, som vil bli limt tapet. Først av alt, før liming ny tapet må fjernes fra veggene i den gamle. Noen ganger den gamle tapeter og hold så fristet til å stikke en ny rett for dem. Men dette kan ikke: vått lim tapet falle av gammelt med nytt. Fjerne tapet vil være lettere hvis Fukt med vann (oblyapaty med spray) til jern eller jern gjennom en våt klut. Hvis bakgrunnen holdt tett, må du rydde opp sandpapir ruhet og skaden av gammel tapet.
 Forblir renvasking (Nabil) lett vaskes. Du trenger å vaske eller børste bred pensel flere ganger og "male" dem med vann. Vannet bør skiftes ofte.
 Sprekker og ujevn shpakljujut og deretter pusset med sandpapir. Når man limer tynn tekstil eller tapet vegg shpakljujut helt å gjøre det glatt. Det er verdt å merke seg at tapet bak murene signifikant oftere hvis pokleyeni bare på gips, ikke på gips. Vennligst merk at alle belegg materialer som brukes til å forberede veggene må være vannbasert bare.
 For å unngå utseendet på flekker av lim er anbefalt å dekke betongvegger latex maling og etter tørking primet overflate med en svak løsning av lim. Flekker av rust eller sot etter rengjøring deksel nitrovarnish eller pinne med en tynn aluminiumsfolie, eller de vises på overflaten av tapet. Olje maling og emaljer slette er ikke nødvendig - de må vaskes med vann og brus eller såpe og tørk godt.
 Etter rengjøring og klargjøring av veggen må tørke. I våte forhold lime vegg tapet uakseptabelt. På overflaten svezheoshtukaturennuyu tapetlim du ikke kan. Det er best å vente om et år eller sjekk ut gips på alkali innhold, feste til veggen lakmuspapir. Er blått papir indikerer at sammensetningen er støpt eng.
 Wood overflater før tapetsering polstre stoff, som først ble fuktet, deretter slå tak og gulv. Etter tørking stoff strekker og danner et lag mellom bakgrunnen og tre overflate. Så tapet er ikke ushkodyatsya under deformasjonen treet.
 Hvis du limer inn et bakgrunnsbilde på den glatte overflaten (plast, etc.), gi henne litt råhet med sandpapir.
 For liming tapet, spesielt tung, bruker spesialdesignet for dette formålet lim. Making lim i henhold til instruksjonene vanligvis ikke vanskelig. For å hindre uttørking utdanning, vann i tanken (bøtte) må "fremme" tryllestaven til utdanning stabile kratere, der en tynn stråle helle innholdet i pakken. Væsken i bøtten kontinuerlig omrørt inntil oppløsning lim.
 Overflaten av veggene innledning primet lim fortynnet med rent vann med 20-30%. I det store flertall av lim påført på baksiden av veggen, men bruk av non-woven tapet innebærer påføring av lim bare på den vegg som skal angis i de programinstruksjoner.
 Før veggen med lodd reflektere den vertikale linjen som fungerer som en guide for de første limt ark. Moderne tapetlim bare tilbake, vil ikke installasjonen sekvens av bilder (på døren eller vinduet i døren til vinduet) ingen rolle.
 Bakgrunns skåret i stykker med en kvote på 50-70 mm i lengde. Hvis det er et mønster som krever nøye utvalg av nabo paneler høyde for å matche bildet, må vi ta hensyn til skift mønster.
 Baksiden deksel tapetlim ved hjelp av en maling valse, skiver opp halvparten (lim på innsiden), og holdt i denne tilstanden i den tiden som er angitt på pakken (vanligvis 3-7 minutter). Ikke nødvendigvis tåle denne gangen til nærmeste sekund, men lang peretrymuvaty også uønsket, spesielt billig papir tapet, som kan begynne å spre seg i hånden.
 Deretter satte på veggen tapet, glatte ut rynker og bobler stiv børste. Bruk til dette formålet er ikke anbefalt klut, kan maling rozmazatysya.
 Nakleivaya papir tapet, må du nøye overvåke slik at limfuger med vydavlivalsya. Fra vinyl tapetlim kan fjernes med en fuktig klut, og arbeide med dem bedre.
 Overskuddsmateriale fra taket og lister skarp kniv kuttet en metallstang. Dermed den nedre kant av duken er skåret slik at det gikk inn på 4-6 mm i en horisontal hylle sokkel.
 Hjørnene av tapetlim bare rumpe. Hvis vinkelen er ujevn, limstrimler vnapustok, kuttet akkurat i hjørnet av to lag med tapet trim og rengjør begge bandene. I et knipetak kan du pakke inn et par centimeter til en annen vegg og over klippe flere steder. De nye bandet re-justere bakken og hold deg til den neste veggen.

 Maleri ulike overflater


 Forbehandling. Grunnlaget for enhver god dekning - samarbeider tett med grunn overflatebehandling og Priming arbeid. Ingen, selv den gode etterbehandling materiale vil ikke feste seg på overflaten av ubehandlet skjøre. I tillegg vil malingen ikke skjule eventuelle sprekker eller uregelmessigheter eller andre mangler vegger.
 Nøye pusset vegger må forberede overflaten for å male. Underlaget må være fast, tørr, fri for støv og skitt. Med grov burlap eller stiv nylonbørste fjerner spray, dråper grundig vasket Nabil. For å fjerne flekker av olje og fett, er gammel maling vaskes med vann og såpe eller vaskemiddel, ammoniakk eller 3% løsning av soda (1 ss. L. Til 1 liter vann) og deretter med vann. Deretter overflaten grunnes, slipes og shpakljujut.
 Før maling nøye zshkribayut vidluschyty maling lag dannet shpakljujut ulikhet. Når kitt tørker, blir overflaten slipes og gned.
 Før maling primes avdekket områder og spot kitt. Første strøk påført maling rull eller pensel pit.
 Fersk gips bør ikke males over 4-6 måneder. Hvis tørkeperioden faller om vinteren, vil det vare fra ni måneder til ett år. Den nye våt gips kan være til stede alkali, så ikke bruke maling basert på organiske løsemidler. Betong bør tørkes til en dybde på 2-25 cm før det tas en hvilken som helst maling.
 Primer. Ved type bindemiddel, som er en del av primerne, kan de deles inn i flere store grupper.
 Akryl primer som akrylmaling, mest populære og brukes for nesten alle overflater (fersk og gammel gips, sement, betong, murstein, tre, sponplater og sponplater). De har viktige forbruker funksjoner: ingen spesiell lukt og tørker i 2-5 timer. Men de kan ikke brukes som et beskyttende belegg for stål - med tiden på sin overflate kan snakke rustflekker. Akryl primer brukes til maling eller tapet må inneholde antibakterielle tilsetningsstoffer.
 Etter tørking priming sammensetning grove områder nøye behandlet med sandpapir. Når hudens overflate er dekket med støv og løse korn, er erstattet med et nytt stykke. Etter sliping, tørk jordet base med en fuktig klut for å fjerne støv dannet.
 Forbereder base, malte flater indikere grenser ved hjelp av maskeringstape som maler vil ikke trenge lenger enn nødvendig.
 Form av farger. Innsiden er tilrådelig å male vann-spredning maling. De gir en ensartet matt finish og farge det kan være ganske variert gjennom bruk av maling pigmenter. I motsetning til belegg med oljemalinger som ikke passerer enten luft eller vann, er disse vegger "puste". Disse billigere oljemaling og tørk ved romtemperatur i bare 1-2 timer. I tillegg er restene fremdeles fuktig, ikke tørkede spredning maling fjernes lett med vann, mens oljemaling må et organisk oppløsningsmiddel.
 Når du arbeider med maling bruke briller for å beskytte øynene, respirator, eller i det minste et gasbind bandasje som dekker munn og nese.
 Hell vann-spredning maling i en bøtte og bland det pinne eller mikser til en jevn røre. For like innvendige overflater (uten visuell overlay lag etter tørking effekten av ulike teksturer, "striation" i sidelys) er ikke fortynne malingen sterkere enn indikert i medfølgende bruksanvisning (typisk 5-10%).
 Oljemaling er blank og matt. Når hovedformålet med et beskyttende belegg formål, bruke farger som danner en glanset film. Dekorative utføre farge matt maling, som myker fargetonene, noe som gjør det nesten usynlige overflatedefekter, men dens styrke er svært liten, og det tørker sakte.
 Når du bruker mer enn én banker oljemaling én farge først blande all maling, kan maling farger med forskjellige bokser avvike noe i farge.
 Arbeide med maling tak og vegger har viktige forskjeller. Men når du arbeider med et tak på børsten eller pennen kan brukes rullekonus kuttet fra papp eller tynn plast, og tett fest den med en gummiring, så mindre du får blekk fra instrumentet på hodet.
 Ved maling tak skyggelegging i retning av lysstråler fra vinduet. Hvis flere vinduer i rommet, male skygge langs lengden av taket. Hvis foredling er utført med gesimser, deretter male taket først, deretter fortsette å male takskjegget.
 Malingen påføres med et tynt lag. Alle områder utilgjengelige berg behandlet pensel. Deretter gå på jobb roller, som kan skjule fra håndavtrykk på bakken. Pels roller pre-gjennomvåt i 1-2 timer kaldt vann for å myke, pels hår flatet. Til ervervet overflaten jevnt og uten striper før du påfører maling på veggen pute bør være godt rullet på en pall skuffen, perforert metallplate eller, i ekstreme tilfeller, papp.
 Starter på toppen av veggen, beveger rullen opp og ned, slik at ut W-formet slitebanen. Alt du trenger å male overflaten om gangen, uten en "røykepauser", da veggen vil ikke være synlige overganger mellom lagene med maling.
 Å male døren, må du først fjerne døren tilbehør og fikse døren i åpen stilling. Male døren og dørkarmen bedre på ulike dager: første døren, deretter boksen. Hvis dørpanelet, det malte firkanter ned, først ofarbyvshy kant. Hvis paneldører, må det males segmenter i henhold til strukturen til tre. De ytre kanter i dette tilfelle er sist malt.
 Før du male vinduskarmen, anbefales det å ta av henne krok og fange vinden, eller i det minste Løsne boltene tilbehør. Til arbeid anbefales i akutte (sphenoid) børste og skjold fra en tilgjengelig materiale for å beskytte glasset maling.
 Opprinnelig malt glassbånd, så de øvre og nedre horisontale bånd, da - interne vertikale skinner og ytre kanter. Minst male toppen av rammen.
 Hvis smøre maling fikk på glasset, trenger ikke å tørke den. Det er bedre å vente til malingen er tørr, fjerner du det forsiktig og barberbladet.
 Radiatorer bør males bare fullt varm. Malingen må være motstandsdyktige mot høy temperatur (pentaftalevi, silikon, alkyd). Først fjerne gammel maling som skreller av, deretter åpen overflate dekket med primer på alkyd basis. Malingen påføres med pensel i to lag, hvert litt polering etter tørking. Rørformede deler radiator maling ikke over, og sammen.

 Legging linoleums egne hender


 For gulv ofte bruker polymerer - syntetisk linoleum og fliser. De er veldig behagelig og hygienisk, deres glatte overflaten lett å rengjøre for støv og ren. I tillegg er disse belegg er meget sterk og som har god lydisolasjon.
 Linoleum på grunn av sin elastisitet har evnen til å gjenta alle ujevnheter i underlaget, slik at kvaliteten gulv linoleumsgulv avhenger primært av kvaliteten av basen. Gulvet må være helt glatt, uten sprekker, ren og tørr. Hvis gulvet er av tre, justere sitt kitt for tre og betong - sementmørtel.
 Bred planke linoleum uten lim - vanligvis små eller pantsatt innredede rom. Ved avslutningen av hans masker etter å kutte strimler koble lim. Hvis linoleum lim, foundation og muligens baksiden av linoleum må først grunnes. Sammensetningen av primeren, og limet blir valgt i henhold til produsentens anbefalinger. For eksempel når liming linoleum eller fliser gulv Bustilat nødvendig å jorde 15% vandig løsning. Basen er klar, når den er helt tørr ut.
Reparasjon av leiligheter med egne hender

 Linoleum kuttet ut med en skarp kniv og en stål linjal i strimler av ønsket lengde gitt innløpet tilstøtende bokstaver til hverandre med 12-15 mm Selvfølgelig kan du sette bokstavene og tett, men den uunngåelige gap mellom tilstøtende malerier. Mot en vegg stick linoleum ikke anbefales, må du legge igjen en avstand på 10-15 mm, noe som er lukket sokkel. Da strimlene er plassert vinkelrett på veggen i rommet (i retning av sollys), i korridorene - langs veggen og la stå i 2-3 dager, så de raspryamylys.
 Lim påføres tannsparkel på gulvet og på baksiden av linoleum. For å gjøre dette, forsiktig skru ned klut ansiktet innover ca halve lengden. Tykkelsen av det lag av mastiks avsettes på gulvet, bør være 1-2 mm, linoleum - mindre. Kantene på panelene er koblet til bredde på 10-15 cm igjen neproma - bundet. Konkluderte med så myk klut fra midten til kantene med tunge gjenstander innpakket med en myk klut. Etter to eller tre dager, når fugemasse tørker, fortsett til valg kantene av tilstøtende ark. Skjær med en skarp kniv bør være på linje i ett slag begge kantene - sluttet brevene nøyaktig sammenfallende, og sømmen er nesten umerkelig.
 Etter pryrizannya skjøter limt kanter, banke forsiktig med en hammer. Når leddene er anbefalt lim strimler av tynt stoff (serpyanku) bredde på 8,10 inches, som hindrer dannelse av sprekker i skjøtene. Langs krysset stabelen belastning. Walking on svezheulo - Jenny linoleum kan ikke være tidligere enn en dag (helst 48 timer).

 Legging teppe med hendene


 Metoder for å legge teppe. Valget av teknologi er avhengig av type av styling og statlige fundamenter, tekstilbelegg, og, selvfølgelig, brukt lim. Enhver metode for stabling må anses retning tepper (det bør være den samme for alle sagene), dets type, overflatestruktur og retningen til lyskilden i rommet. Retning av stabelen, i tillegg må alltid være orientert bort fra vinduet til døren. Hvis det er mulig, bør lerret konkludere i rett vinkel til vinduet, og sømmene er praktisk talt usynlig. Hvis teppet har et geometrisk mønster, huske nøyaktig symmetri og den gjentas.
 Legging uten lim (gratis) brukes i tilfeller der du ønsker å lagre utseende av gulvet er dekket, for eksempel innlagt parkett, marmor, granitt og så videre. N. Den maksimale området av denne metoden bør ikke overstige 20 m 2 i tillegg til møbler på hjul dette tilfelle kan ikke brukes. Mellom teppet og under overflaten vil det alltid være luftrom.
 Gulvteppet er kuttet og rullet med kvote: provinsen bør opptre på en sokkel 5-10 cm (deretter klippe det overskytende). Tepper nøye rozkachuyut valsen fra midten av rommet til veggene, hjørner kuttet i form av bokstaven V, nær døråpninger fast metallskinne.
 Metoden for å fikse bilateral lim som brukes i 70% av tilfellene, selv om det krever nøye forhånd forberedelse gulvet. Teip pinne til gulvet (første på omkretsen av rommet, så hele området gulvet i et rutenett med celler 50x50 cm eller mindre og en lengde på 5-8 cm strimler) uten å fjerne den øverste beskyttende film. Teppet skåret ut og plassert på samme måte som beskrevet ovenfor. Deretter fjerne tapen fra toppen av kompet og stick-belegg.
 Men det var perfekt rumpe har å ty til limet. Letters teppe lagt på plass for å bli vnapusk krysset, deretter slå ned én bokstav og på den åpne enden av gulvet put lim. Overflaten slå tilbake på og rull. Det samme kan gjøres med den andre bokstaven. Deretter bruker en linjal og en skarp kniv kuttet mens begge kantene av materialet. Avskjær fjernet, jevn kant og rullet til hverandre.
 
 
 
 
 
 
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика