Hvordan og hva du skal male veggene i leiligheten huset

 Fargen på veggene. Vilkår male vegger. Hvordan velge riktig maling til veggene?
 Dette er den tradisjonelle måten å avsluttende vegger, som i dag ikke mistet sin relevans. Dvele ved teknologien i nåværende type behandling vi vil ikke (spesielt siden det meste av det er sikkert godt kjent), men ser på det fra et ståsted i bruk av moderne materialer. På den siste til å si at det er bare maling for rom med høy luftfuktighet eller bare for tre flater; er en maling som kan hjelpe deg å få uvanlige effekter og ulike teksturer.
 Før vi går videre for å vurdere maling, anser vi det som nødvendig å minne om at før male operasjoner i leiligheten må være:
 1) fullført reparasjoner;
 2) installert og testet oppvarming, vannforsyning, avløp;
 3) fullføre arbeidet knyttet til installasjon, fikse og glass vinduer og dører;
 4) nasteleni ren plankegulv eller gulv i sort parkett;
 5) spikret rammer;
 6) tørket pusset overflater. Dette er spesielt viktig fordi den våte gipsen er gratis alkali, noe som kan føre til misfarging av pigment.
 Dermed alt tidligere arbeid utført, kan du begynne å male. Vi kan bare plukke opp en maling som er designet for å dekke en viss overflate. For tiden er denne fremgangsmåten kalles en programbehandlingen. Det inkluderer følgende faktorer:
 1) en kombinasjon av impregnering, grunning, sparkel egnet ikke bare til denne overflaten, men ryddig og maling;
 2) de prosedyrer som kreves for å utføre ved hjelp av egnede farge materialer;
 3) løsemidler og verktøy som er anbefalt å bruke.
 Tips Wizard
 Moderne teknologi ment ikke å lage egen bygning og etterbehandling, og omfanget av etterbehandling materialer som best går godt med hverandre, og dermed frata forbrukeren av feil, og dermed sparer penger. Brudd på malinglaget sammensetning (hruntobka - kitt - Paint) og teknisk arbeid må påvirke overflaten av veggen.

 Belegg materialer klassifiseres:


 1. I lys av:
 a) maling (både tørr og klar til bruk);
 b) lakk;
 c) emalje;
 d) grunning;
 e) fyllstoffer.
 2. Den kjemiske sammensetning:
 a) olje (MA);
 b) nitrocellulose (NC), etc.
 3. Etter avtale:
 a) vann, maslobenzo-, termisk, maling;
 b) wiht;
 c) bevaring;
 d) spesiell (gløde Bunnstoff, termorehulyuvalni);
 e) kjemisk motstandsdyktig;
 e) elektrisk.
 Disse kvalitetene male en beskyttende funksjon, danner en solid film som beskytter metallet mot korrosjon treet - fra råtnende og t N. Dermed belegg er mer holdbare sammenlignet med kadmyrovanyem, krom, etc. Dette forklarer den utbredte belegg,. å være ikke bare miljøvennlig, men også lys i søknad og ren.
 I tillegg til de beskyttende funksjon, belegg og dekorative utføres fordi den viktigste funksjonen av disse materialene er fargen. Hvis i det siste bransjen produsert maling, klar til bruk, men nå er det lagt vekt på prosessen som missfarging, som betyr å gi malingen en farge ved å velge riktig struktur for spesialutstyr. Standarden listen inneholder mer enn 2500 farger.
 I gjennomføringen missfarging huske at:
 1) før male hele mengde maling nødvendig å foreta en rekke sonder for å ta de beste beslutningene om farge;
 2) skal male følgende antall farger, som bør være nok for en viss overskytende, som "dokolerovannaya" maling kan ikke sammenfaller med tonen i den opprinnelige;
 3) Hvis malingen er i en egen beholder, bør det flette inn en å få justert farge;
 4) Vask alltid mørkere enn tørr;
 5) farge maling på omfattende og begrenset flate litt annerledes.
 Kolerov maling kan ikke bare bruke utstyret. Dette kan gjøres manuelt, basert på fargeteori og fargehjulet.
 Arbeide med maling, er det viktig å vite hva det er som å handle, det er praktisk mulig, eller at malingen i hvert rom, og så det er holdbart. D.
 Farger kan være basert på vann emulsjon og lakk, harpiks og lakk. De omfatter permer og (linfrøolje, Alcides - tu harpiks), og media som tilsvarer hver basen. Dette definerer "oppførsel" av maling. For eksempel, vann-baserte malinger (vann-dispersjon eller emulsjon) pigment og bindemiddel, i vannet i form av små partikler etter fordampning av basen (vann) danner en kontinuerlig film.
 Avhengig av basert maling er delt inn i:
 1) alkyd (oljebasert lakk og emalje basert maling). Gi en ganske tett holdbar, brukes for interiørdesign. De er lys - og fuktighet, men brannfarlig, fortynnet med linolje, terpentin, white spirit;
 2) silikat (basert på flytende glass). Danne pustende belegg. De er ganske vann - og varmebestandighet er forskjellige antibakterielle egenskaper;
 3) Lim (basert på organiske polymerer). Danne nevodostiyki dekning, så mer effektiv i tørre forhold;
 4) emulsjon (vann-dispergert, og maling basert på vandige dispersjoner av polymerer, lateks, akryl, polyvinylacetat). Preget av kvaliteter som ikke-giftig, eksplosiv - og brannsikkerhet, schelocheustoychyvost. Bred vann. De er holdbare, endre farger, rask tørr, ikke inneholder løsemidler, lys når den brukes, miljø, andre mer egnet for husarbeid.
 Latex maling som brukes til å skape volum, såkalte stofflighet (strukturell).
 I flytende maling og pulver er laget av filmdannende stoffer og pigmenter. De er påført ved sprøyting.
 Tips Wizard
 Skade ett strøk med maling gjør det nødvendig beskyttende og dekorativ effekt.
 Maleri, som andre typer dekorere krever forbehandling av malt overflate. Som den mest populære er vannbasert maling, vil vi snakke om forbehandling for dem.
 Nye pusset vegger rengjøres for støv, skitt, flekker og søl løsnings flekker. Deretter hele overflaten glatt ned, eliminerer forskjeller, store korn av sand, små sprekker (våt overflate sliping av tre dupp). Store sprekker fett.
 De gamle pusset overflater bør være forberedt. Hvis det etter gjentatt belegg dannet et tykt lag (Nabil), må den fjernes. Minor Nabil vaskevann. Lim - hvit grundig fuktet med varmt vann (for 1 -2 timer) og fjerne metall slikkepott.
 Endelig vasket veggen og gned tre flyte.
 Wood overflater ren, fuktet med vann og primet.
 Når du maler lime silikat og blandinger av betong og murvegger rengjort og primet med kalk og silikat jord hhv.
 Beskrive den dekorative behandling taket bodde vi på teknikker som kan brukes i utformingen av veggene. Disse inkluderer blekk tegninger lettelse ruller, etterbehandling spray, "mosaikk" maling og dekorative belegg "flokk". I sin søknad teknologi stopper vi fordi det er forskjellig fra den vanlige fargen.
 Prosessen med å påføre malingen
Hvordan og hva du skal male veggene i leiligheten huset

 1. Wall primet og shpatljujut. Det må være ren og tørr.
 2. Pute med ull haug av middels lengde brukt en base lag med lim.
 3. Deretter satte en andre strøk med lim og deretter med flokovoho pistol sprayet akryl partikler.
 4. Ikke mindre enn 12 timer lakkert i en enkelt lag.
 Men maleri og hvitvasking er ikke den eneste utsmykningen av veggene. Det finnes andre like interessante måter å vurdere hvor vi skal begynne.
 Processing "tre". Dekorative funksjoner fint treverk (eik, ask, karelske bjørk) kan simuleres ved hjelp av maling rozdilok.
 For å gjøre dette, er nøye forberedt overflate påføres to lag med jord hvis fargen skal være lettere enn de letteste setene tilsvarende tre. Hvert lag fleytsuyut, forlater det jevnet.
 Jordsmonnet er tørket i 1-2 dager og sette Dekker laget danner et bilde.
Hvordan og hva du skal male veggene i leiligheten huset

 Fargen skal være mørkere enn den mørkeste plass nødvendige treet. Det andre laget er påført håndbremsen og deretter passere kystyulrashlestkoy langt hår som imiterer skrape trefiber. Neste bilde kamskjell utlede årringer.
 Finish "marmor". Første håndbremsen er satt til jord og nivå etterbehandling, deretter utføre en annen farge sammensetning tegning.
 For mer naturlig betegne noen blokker eller steiner, hver malt separat.
 Marmor bildet viser panelt børster, etterbehandling konturer nyanse som mellom steinene var ikke skarpe grenser.
 Male vegger. Video

 Kunst male vegger
Hvordan sette Skum blokker?

 Legging av skumblokker - en relativt enkel prosess, med meget høy hastighet. Sammenlignet med konvensjonelle mur murstein, kan Betongblokker konkludere mye raskere og med mindre arbeidskraft. Hovedårsaken til dette er at størrelsen av store skumblokker.
 Dimensjoner av materialet i gjennomsnitt 600 300-200 mm, dvs. et volum av skum blokker - ca 18 singel eller 13 sesqui tradisjonelle murstein. En ekstra fordel av skum blokker som de kan håndtere - en svært verdifull kvalitet, hvis du planlegger å bygge buer, karnapper eller skråkanter. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan velge en blanding av tørre bygge blandinger."

 Production Technology


 Å bestemme hvordan du vil sette Skum blokker, må du finne ut - hva teknologien ble brukt til å lage dem: det kan være enten skjære eller støping. Betongblokker laget ved hjelp av støpeteknologi, har store toleranser for lineære dimensjoner, så de bør bli satt på å bygge sement.
Hvordan sette Skum blokker?

 Når vi snakker om kuttede produkter, er de mer stabile geometri, for å ta noen eksempler, variasjon i størrelser sjelden overstiger noen få mm, slik at de kan gå direkte inn i limet. Pluss denne teknologien er at den "kuldebroer" det er lite behov for å legge en liten bit av lim. Veggene er et resultat er lik kostnaden nødvendig minimum. Hvis du ser etter en spesialisert selvklebende skum blokker fungerte ikke, kan du trygt bruke i fliselim frost.

 Legging første rad


 Uansett hvilken type av skum blokker stablet i spørsmålet, er den første raden alltid sette på sement. Først, mens spredningen på toppen av fundamentet et par inches av mørtel, vanntett for ham, og deretter, på det andre laget av mørtel, satt på første rad av skum blokker. Fra taktekking som et vanntett materiale skal være forlatt - et beste alternativet: gidroizol, Rubemast, Bikrost.

 Sekvensen av murverk


Hvordan sette Skum blokker?

 Det viktigste kravet for murverk - koble sømmer slik at det var ingen hulrom. Mørtel eller lim for å fylle ikke bare de vertikale skjøter, men også horisontale skjøter. Først av alt, vanligvis plassert hjørne enhet - det kalles "hjørnesteinen". Typisk, clutch kjører i to rader. Mellom radene av sutur også fylt med mørtel eller lim. Distribusjonsløsning utføres av en spesialisert tannsparkel.

 Beslag for ekstra stivhet


 Stabiliteten av mur kan alltid øke (samt gi beskyttelse mot sprekker) - dette vil hjelpe kategorien beslag. Når Skum blokker forseglet med sement mørtel, sveiset stålnett laget av wire, satt direkte inn i leddene som er mellom blokkene. Når plassert på limet ventiler plassert i spesielle Stroebe som skjærer i skum betongblokker. Bookmark beslag gjort hver tredje eller fire rader med mur.

 Betongblokker, forsterker og styrker Videoer


Яндекс.Метрика