Oh, dette reparasjon!


 Mens det, selvfølgelig, så vi er i stand til å komme til en felles løsning, men for noen grunn det ikke faller sammen med hans ønsker, og heller ikke med min. Kanskje det bør være? Men nei, i dag sterkt stille.
 Somewhere hørt si at hvert sekund reparasjon fører til skilsmisse, men nei, vi har så mange behandlet! Først da vi bodde i et lite rom, så når leiligheten var større, men nå har vi et herskapshus i forhold til hva den var da vi var veldig unge som en gave sitt første hjem. Så, bare gift, vi var så glad hans hjørne, montert umiddelbart flytte inn i dette som jeg nå forstår elendig "hostel".
 Men så, som de sier "med en søt paradis og i telt." Vi har det gøy å gjøre reparasjoner, sitter på gulvet i mellom, og gumlet smørbrød med salami, var glade for at vi har vårt eget rom! Fortsatt dukker opp i minnet: Jeg var i fillete jeans, sitter i vinduskarmen og razhlaholstvuyu, som vil være vår seng - latterlig! Tross alt, det tok nesten hele plassen i rommet, men det gjorde ikke bry oss.
 Og nå - så mange rom, og meninger ikke går, hvor du skal sette alt? Heldigvis er det mange rom, og vi trenger ikke mer publikum og hans sønn vil endelig eier en anstendig rom, og vi synes fortsatt ung og ønsker ikke å stuen var et soverom. En krangel oppsto ut av det blå, kan vi ikke bestemme hvilken farge bør være innerdører. Wenge finer meg veldig fornøyd, kona mi er zamanulosya dørene var alltid hvit innlagt. Vel, la innlagt, men wenge! Denne fargen dominerer i lobbyen, og her den hvite døren, er det ikke klart! Jeg forstår ikke logikken i menn aldri tenke på meg selv, og da hører jeg som svar: "Vet jeg ikke forstå kvinnelig logikk! ». Jeg brøt ut i latter, og min kjære mann ser på meg, og plutselig begynner å le for. Omfavnet, ler, og plutselig hører jeg: "Husker du vår første reparasjon? "- Vel, det er hvordan han sa, jeg bare tenkt på det slik? Mann og kone - en av Satan! Ja, det er akkurat om oss!
 Så mange år sammen og vi alle liker barn! Spredt på gulvet, med kataloger og magasiner velge hvilke farger er fortsatt vår fremtid dør. Dette mangfoldet. Her sønn skriking fra rommet hans, er det vanligvis på datamaskinen, spille i hans gale spillet. Jeg tror det, nei, han er også opptatt med prosessen med valg: "Her område som selger innerdører bare et stort valg, gå, se! "Kjør til sønn. Yeah valg hadde satt oss inn i en blindvei. Som vanlig har vi et familieråd, nå tre av oss, sikkert noen ville være på min side. Det tilbyr en sønn: "Hvorfor ikke sette disse dørene, slik at de kombinerte de to fargene og wenge og melk? Det er sannheten si munn av babes og diebarn, hvorfor ikke vi bare komme en slik avgjørelse? Perehlyadayemosya mann, alle enige om, er bestilling slik som forteller oss våre arving.
 Min erfaring har endelig kommet til en slutt - sett med bleket eik dør med en treramme farge wenge. Hva de er vakre og passer perfekt inn i interiøret. Som det er bare å si min elskede, som jeg ønsker å gulvet wenge farge, og hva som ville skje hvis i sine menns logikk, vil han tilby meg en stripete gulv og det, og en annen farge? Selv skummelt å forestille seg! Men jeg tror vi igjen tenke på noe for vår lille familie kommunestyret.
 Ja, hvor mye måtte gå gjennom, men det er ingenting i forhold til det faktum at hver reparasjon er to branner!
 Forfatter: Larissa Horskova  
Japansk stil i interiør yeri


 Japansk stil er viktig i nesten hvert hjem, fordi det er typisk for sin funksjonalitet, brukervennlighet og minimalisme. Det er ingenting overflødig, alle detaljer spiller en rolle, som er typisk japansk stil skape ulike partisjoner og reguleringsplan områder i rommet.
 Alt dette er veldig praktisk, fordi i enhver partisjon er fjernet, og det er mye rom eller tvert imot, er rommet delt inn i arbeidsområder og gjest. Partisjonen er vanligvis laget med enkle materialer - frostet glass, rispapir eller treramme. Som du lærte i japansk stil, kan bli forvandlet og endring "mood".
 Materialer i denne stilen skal være enkelt, naturlig, lyse og ikke lyse farger - rispapir, silke, lin, tre. Japansk stil nesten ingen møbler, bare alt du trenger - sofa, små butikker, te bord, et stort antall nisjer. Alle møbler beroligende farger og glatt.
 Interior Lighting rent funksjonelle tilnærming. Vanligvis en liten flat lysekrone å skape en grunnleggende lysarmatur og mer i nærheten arbeidsområdet, rekreasjonsområder og gjest.
 Med tilbehør spesielt merke fans, bokser og vaser. Imidlertid er det ønskelig å ha alt med måte. For eksempel, bare en fan, men flott. Det kan dekorere veggen på soverommet sone, vaser helst ikke mer enn tre og råder dem til å fylle eller naturlig tørkede blomster.
 Etasjer, i japansk stil, vanligvis laget av tre, som mørk eik.
 Plass i dette interiøret - lys, rolig, tvinger nyte øyeblikkene i livet.  
Eco stil
 På alle sider er vi valgkamp ikke forsøpling, slitasje økologisk bomull elementer og spare energi, men bare noen få tiår, har hovedstaden i Ukraina bli den grønneste byen i Europa svært skittent. Kanskje poenget er at selv etter eksempel på Jamie Oliver og voksende økologiske tomater (økologisk mat) på balkongen, er vi villige til å selge en nyre (eller hjemme) for en pose med skinn alligator arter dø?
 Årsaken til disse dobbeltmoral er lett forklart: de fleste av oss ikke velge hva som er nyttig og hva som er vakkert og moderne. Ja, vi liker å føle otlychnytsamy leie søppel, men ser på dette som en lærer i naturfag, vi vil heller ikke. Helten i filmen "The Dilemma" vel lagt merke til at elektriske biler er å få markedet sneglen trinn - de er dumme! Så langt, vil utformingen ikke friste og vekke lysten til å ha ting i dem at uansett hva det ville koste, ozonlaget reddet vil ikke bli motivert til å kjøpe en scooter i stedet for en cabriolet. Vi vil være ærlig med deg, vi er ikke så эkosoznatelnы å redde planeten på bekostning av sitt eget bilde eller komfort. Nei, selvfølgelig er vi klare, men ikke på en måte!
 For nå er vi bare modne grunnlag av sosialt ansvar, mote-industrien kraftig på jakt etter en anstendig alternativ - ikke bare i form av etikk, men også stil. Slå to fluer i ett smekk slik - ikke en lett oppgave. Men i dette initiativet эkohyde innsamlet og finner disse merkene, som etter vår mening, er det en god idé lykkes. Er inspirert!

 Vinduer, dører og Two Smoking Barrels


 Ideolog økodesign Mitchell Joachim sikker på at det moderne mennesket må gjøre tre ting: heve en sønn, og en trehytte, som mehaэkolohychno arkitektonisk løsning, fordi den er designet med levende trær og busker!

 Være beskjeden


 Det er ingen hemmelighet at økodesign pioner Stella McCartney utgangspunktet minimert bruk av "moteriktige" materialer som skinn og pels. Selv limet som hun pleide å jobbe med sko og vesker, av ikke-animalsk opprinnelse.

 ECOSHIK!


 Du kan låne ideen svensker parter som gjestene ta med uønskede ting å bytte mellom dem. I Kiev, slike tiltak er fornøyd Natalia Isupova, og de er populære blant mote innsidere. En funksjon av alt er at denne utvekslingen ting bestemme sin disposisjon, og derfor bidrar til å holde Eco-balanse.
 Faktum! På en ukrainsk pryhodytsya760 tonn søppel!

 Bank i bordet


 Sykling - er ikke en luksus, men et middel for transport? Du sannsynligvis vil argumentere med at uttalelsen når kjent med kjekk to hjul, der det er mulig, aluminium erstattet tre som alt annet perfekt absorberer vibrasjoner fra kjøring.

 Vi har det!


 Vancouver prøve på kronen av hovedstaden Эkomodы, fordi det to ganger i året, er ECO FASHION WEEK

 Sju ganger tiltaket, kuttet en gang


 Anabel Dryz, leder av Corporate Social Responsibility store merkevare i Europa, er overbevist om at den fremtidige velstand av selskaper som ikke holder seg til "grønne" prinsipper vil være vanskelig. Hun mener at эkootvetstvennost ligger på skuldrene til ikke bare produsenter, men også forbrukere, fordi det offentlige er i stand til å kontrollere graden av innflytelse bruk av økologiske materialer. "For eksempel, over 50% av materialet fra som gjorde skoene til vårt selskap, i henhold til videre behandling." Hvis du ønsker å være эkopokupatelem gjerne be selgeren forklarende dokumenter som ville bekrefte эkonamerenyya av en merkevare og tsikavtesya hvordan, hvor, når, og hvor dette produktet ble laget.
 I frodige spanske byen Marynaleda (turisme og rekreasjon), ifølge sosialistiske prinsipper spørres alle beboere som driver oppdrett samarbeidsvillig i det tyske Vauba - alt byfolket frivillig flytte på sykler og i den britiske Modbery ettermiddag med brannen vil du ikke finne plastposer. Beboere Pantperhoha bestemme selv energien problemet ved å installere vind minielektrostantsiyu. Hvis Tommaso Campanella, forfatter av filosofisk roman Utopia "Sun City" var i live, ville det helt klart ikke vært likegyldig til эkoposelenyyu med samme navn, som ligger nær den latviske byen Cesis.

 Sminke å være!


 Støttespillere эkotrenda vil være vanskelig å komme forbi den eneste i Ukraina sertifisert økologisk makeup. Den inneholder ikke aromatiske smaker og konserveringsmidler, fargestoffer og i stedet den bruker miljøvennlig pulver rose, har jasmin beroligende egenskaper og organisk kamille - eldste medisinplanter. Betyr også beskyttelse mot UA - og i stråling.

 Jeg var skjelver


 Hva kan være mer ønskelig svett flasker med kaldt vann i en scorcher? Selskapet "Sandora" ansvarlig forberede sommersesongen, har kjøpt nye kjøleskap, energien. "Grønn" эkoahrehatы arbeidet på en sikker kjøle K-600 (yzobutane) slik at hvis innen tre timer døren ikke åpnes enhet, slås kontrollenheten automatisk den i dvale. Forfriskende effekt garantert ikke bare fans av mineralvann, men den omkringliggende atmosfæren, fordi det tilsvarer forsvinningen av våre gater mer enn 1000 biler med alle sine eksos og gasser.
 "Vegetarian" tilnærming, som er å unngå bruk av ekte skinn, naturlig utviklingstrinn, flere og flere merker tilbyr unike løsninger for sine samlinger av tilbehør for de alternative materialer.  
Яндекс.Метрика