Hvordan velge en foundation?

 Under byggingen av en bygning, er spesiell oppmerksomhet til basen, på grunn av sin holdbarhet og pålitelighet avhenger av holdbarhet og stabilitet av bygningen. Derfor er det nødvendig med direkte byggingen av veggene for å bestemme den mest passende type fundament for huset.
 Det er viktig å huske på at hvis du velger feil type og defekte begrunnelse at det ikke er egnet under visse vilkår, kan det forventes snart sprekker i grunnmuren, skjevhet hus og andre defekter som ikke kan elimineres.

 Typer av fundamenter for bygning


 Det finnes mange typer stiftelser som kan bygges for eventuelle private hus. Den mest vanlige og relativt enkel å installere en brygge fundament, som innebærer anvendelse av særskilte stenger. De er ofte laget av tre, kvalitet behandles verneutstyr, og disse elementer er basis for fremtidige skjæringspunktet mellom veggene i konstruksjonen.
 En annen populær type er det grunnlag for å bygge belte, som er oppdelt i flere varianter. Denne grunnen er ganske enkel å lage, og det krever ikke store økonomiske investeringer.
Hvordan velge en foundation?

 Det er også en stiftelse haug og plate, men disse variantene krever betydelige ressurser, siden de må kjøpe enheten, tunge, store og kostbare elementer som plater, hauger. Også ordningen kan ikke kobles til manuelt, så du må bestille tjenester av spesialiserte selskaper som muliggjør midlertidig brukes tunge anleggsmaskiner. Det er en artikkel om hvordan å bygge en veranda.

 Hvordan velge en foundation?


 Før umiddelbar avgjørelse bør nøye undersøke tilstanden i jorda på grunn av sine spesielle egenskaper avhenger av valget basis. Hvis jorda er spuchuyuchyh, så den trenger en stiftelse som vil være forskjellig motstand og holdbarhet, men for fast jord kan betraktes som en enkel og melkozahlublennyy fundament.
 Også fokus ved valg som er nødvendig for materialet som bygningen skal settes opp. For trekonstruksjoner ikke kan bygge opp altfor solid fundament for murstein, men det må være bærekraftig og holdbar.

 Hvordan velge en foundation video


Hvordan lage sprekker i mur. Metoder reparere murveggTil tross for høy motstand av murvegger for slitasje og mekanisk stress, de noen ganger sprekker. Å lære å lukke og vil fortsette det.
Årsaker til sprekker
Den vanligste årsaken til sprekker i murveggen er mangelen på dybde på å legge grunnlaget. Hvis strukturen er mye jord med forskjellig lastekapasitet, kan grunnlaget for utilstrekkelig styrke ikke motstå ujevn krymping av enkelte deler av huset. Som et resultat av forskyvningen av veggen i vertikalplanet, og det er sprekker i murverket.
En grunn kan være cracking svinn i løpet av de første årene etter bygging, og i tilfelle av forlengelses sprekker i mur kan oppstå på grunn av mangel på belastning sømmen mellom annekset og hovedbygningen.
Økt belastning på gulvet, brudd av teknologien for stabling av murstein eller lav kvalitet løsningen - som fremdeles årsaker som fører til utseendet av murverk store og små sprekker.
Sprekker i mur farlig at skift eller skift deler av struktur og strukturelementer i forhold til hverandre fører til en nedgang i styrke og stabilitet av hele bygningsstrukturen.
Ved starten av reparasjon murvegger og grunnlaget sprekker dannes som er nødvendig for å eliminere deres årsaker og sørge for at prosessen med deformasjoner og sprekker i veggene ikke stoppet øke i størrelse.
Sporing av dynamikken i sprekker
På veggflaten over sprekken, er det nødvendig å innføre et fyrtårn av gips løsning bredde på 70-80 mm og en tykkelse på omtrent 8 mm, etter fjerning av laget av gips til murverket, og dermed gi et sikkert grep beacons fra veggene.
Den anvendelse som beacons av papirstrimler, limt fast til endene av de veggseksjoner på motsatte sider av sprekken.
Fyret er nødvendig å sette inskripsjoner som viser installasjonsdato. Etter 2-3 uker beacon statussjekk. Dersom sprekker på gips beacons eller ruptur papirbånd bør tas for å stoppe den forskyvning av bygningene. Hvis fyrer mål, kan du begynne å reparere sprekker og vegger.
Sprekker
zadelat-treshchiny-v-stene03V hvis sprekken bredde høyst 5 mm, er dens fundament utføres reparasjonsløsning forberedt fra sement. Gapet skal være pre-renses for rusk og fukte den med vann. For bedre vedheft av reparasjonsmørtel med murvegger sprekk skal utvide litt, banke kanten av hammer.
Reparere sprekker av middels størrelse, bredde fra 5 til 10 mm er utført på samme måte, struktur reparasjon løsning bør endre seg, etter å ha fremstilt den med sand og sement i forholdet 1: 2.
Uten zapenyvanye sprekker skum med ytterligere størknede skum kuttet til en dybde på 2-3 mm og fylle dette rom med sementmørtel for å beskytte skummet fra UV-stråler.
Reparere sprekker som er større enn 10 mm i bredde som anbefales ved å demontere det skadede murverk, etterfulgt av erstatning med et nytt. Nye klosser må legges i et slott, som ytterligere forsterker mur biter av armeringsjern eller metallfelter.
Hvis du demontere clutch, er det farlige området ikke er mulig, tetting sprekker utføre felles konstruksjon fugemasse. Styrke konstruksjonen er utført i sporet haug av T-formet metallbeslag festet på begge sider av slissen ved hjelp av plugger.
Du kan gi ekstra stivhet murvegg, styrke de innvendige låser, som er metallprofiler pålagt over sprekken og festet til veggen ankere. Gir gode resultater, og bruken av stål stifter, hvis ender er viklet opp i hull som er boret på motsatte steder av eren.
Bør være klar over at de sprekker i mur nøyaktig indikerer latente defekter i byggingen av alle fasiliteter. Derfor er det nødvendig å betimelig identifisere årsakene til sprekker, deres fjerning og reparasjoner på et tidlig stadium, når bygningen er ikke gjenstand for betydelig skade.
Ellers når tiden er tapt, for å bringe bygningen i riktig form vil måtte bruke en masse penger.
Lykke til! Kan du lykkes!  
Hvordan beregne tapet på rommet?
 Med alle de forskjellige dekorative elementer, som du kan raskt og rimelig slå interiøret i rommet, noe som gjør den spesiell, koselig og sjarmerende, er også ledende tapet. Men nye teknologier satt sitt preg scoret i utviklingen av stopningsmaterialer. Sammen med vanlig papir tapet dukket opp, væske, silketrykk, på grunnlag av ikke-vevde, bakgrunnsbilder. Før konvertering rom er fornuftig å beregne de nødvendige beløp for tapet. Velge et alternativ for å lagre bakgrunnsbilder basert på økonomiske muligheter og ideer om interiøret i fremtiden, er det lurt å planlegge på forhånd det nødvendige antall materialer. Du må utføre målinger av bredde, høyde og lengde for å få rom vegg område som tilhører limt inn.
 Telle antall ruller
 Ten-roll er vanligvis en vanlig størrelse på tapet og dens bredde er ofte to føtter. En annen vanlig størrelse tapet present bredder meter. Beregne antall ruller, vel vitende om bredden på en rull med tapet kan være som følger:
 1.  Som et eksempel, kan et rom seks og en halv meter lang og fire meter lang, 27 meter i høyde. Beregn omkretsen av rommet, tilbake med bredde og lengde, og multiplisere den resulterende mengden av to. I dette eksemplet, er omkretsen av rommet tjueen meter.
   Det resulterende tallet dividere med bredden på veggen i meter. For vårt eksempel, 21/053 = 396. Resultatet avrundes på en ny måte og få det rommet for å lime anses nødvendig førti striper.
   På grunn av høyden av rommet og lage kraft på score, beregne antall band som kan nås med en roll - 10/27 = 37. Derfor, i vårt eksempel viser at en rull kan få så mange som tre band.
   Deretter dele den totale er antall kjørefelt på antall gitter strimler roll 40/3 = 133. rundet av på en ny måte, og få 14 ruller.
   Det endelige resultatet av beregninger: for å lime lokalene må kjøpe fjorten tapetruller. Denne ordningen er å telle spesielt populært blant bygningsarbeidere og de som er engasjert i selv reparasjon i ditt hjem eller leilighet.
   Bare i tilfelle kan du kjøpe ett mer roll. Denne aksjen er nødvendig hvis limt tapet med montering mønster. Hjørnene eller fordypninger kan også forekomme overkjørt tapet, så bedre lager på fritiden nummer. Det er ikke alltid mulig uten problemer å kjøpe den manglende mengden av tapet, som de kan ende opp i butikken eller i prinsippet vil bare irrelevant til deg av en fargefest.
   Forresten når du kjøper tapet ikke glem å sjekke ut en rekke partier på alle ruller. For å unngå forskjeller i nyanse bør det være den samme.
   Kjøpe beregninger tapet meter bredde er gjennomført langs de samme linjer, men resultatet er omtrent to ganger mindre antall ruller.
   Hvis du ønsker å spare litt på tapetet, kan utfallet for ruller reduseres ved å ta hensyn til det området av vindus- og døråpninger i rommet. Men i praksis, når rullen er ofte ikke for mye, om i lime et av bandene farget eller renovert når det er behov for delvis erstatning materialer. For eksempel, hvis du oversvømmet naboer.  
Яндекс.Метрика