Belysningen i interiøret yeri

 Hvordan skape riktig belysning i interiøret. Spille med lys og farge


 Spektakulære interiøret kan ikke oppnås uten bruk av belysning funksjoner som påvirker oppfatningen av plass og har en stor innvirkning på den følelsesmessige tilstand. For eksempel, kan belysning være lyse og hyggelige, varme, mettet eller har til avslapping, skaper en følelse av intimitet, mystikk, tungsinn, kulde.
 Dette er i stor grad bestemt av den spesifikke lyskilde: Skarpt sollys eller oscillerende ild i peisen, myk eller lys gulvlampe. Naturlig lys ønskelig for mennesker og fordelaktig for anvendelse i det indre. Naturlig belysning bør gis på scenen for arkitektonisk planlegging og utforming av tredimensjonale arrangement av den fremtidige strukturen, må det være orientert til kardinal med nivået på innstråling, dvs. belysning direkte sollys. En slik verden er mulig når vinduer ser sør, øst og vest. Solens stråler drepe bakterier og løfte stemningen av en person, men kan forstyrre. Derfor, for å fjerne de direkte stråler av lys, noen ganger lurt å bruke skyggelegging. Hvis du ønsker å skape den fargerike spill av lys og skygge, sollys "pause" gjennom hullene i ulike former, mens stråler gi flerfarget gjenskinn og skygger. Svært gunstig myk, beroligende, naturlig diffust lys som ikke dekk øynene og utvider plass. Dette lyset er opprettet ved en viss orientering av vinduer eller sette dem inn i frostet glass og glassblokker. 
Belysningen i interiøret yeri

 I forhold til fysiologi, er den beste retning øst - sør, men fortsatt trenger å ta hensyn til funksjonelle formål av rommet. For eksempel ville det være bedre hvis rommet (kjøkken, verksted) vil bli orientert mot nord. For kunstnere er det spesielt viktig, siden dette lyset er spesielt merk mange nyanser av forskjellige farger.
 Graden av lys er avhengig av destinasjon lokalene. Hvis stue, kjøkken, bad lys kan være lyse, i stua eller på soverommet er det bedre å tone ned litt.
 Lampelys er lokal og generell. I det første tilfellet bruker lamper, gulvlamper, vegglamper varierte, og den andre - lysekrone eller anheng lamper bygget.
 Naturlig lys og gjøre toppen eller siden. Kvaliteten på lyset avhenger av antall, form, størrelse åpninger i lys av rommet og sin orientering til kardinal. Blant disse faktorene trenger for å holde balansen. For eksempel, på grunn av det store glassmaleriet lys er flott, men hvis de går nordover, og deretter varme opp rommet trenger noen ekstra kostnader. Når vinduene er orientert mot sør, truer med å overopphete rommet. Derfor arkitekter estimere dagslys faktor som er forholdet mellom gulvarealet til de firkantede vindusåpninger. Naturligvis vil dette forholdet være annerledes for lokaler med ulike formål. Ensartet belysning - belysning er bilateral og overhead.
Belysningen i interiøret yeri

 Belysning er direkte relatert til interiørfargevalget. Det er nødvendig å ta hensyn til naturen og graden av belysning naturlig sollys eller kunstig lys, og mottakerfasiliteter.
 Det har lenge vært kjent at effekten av lys på fargeoppfatning. Dette er sant inntrykk av fargen vi får midt på dagen, når overflaten faller sterkt sollys.
 Imidlertid er profesjonelle designere i valg av farger for å fokusere på belysning, noe som trolig vil seire i rommet. Farge skifter fargetone, metning, humør, avhengig av arten av lys og lys.
 Vær også klar over at det beste lyset reflekteres fra overflaten, fargede stråler av naturlig lys, mens rommet er svært lyse dagen. Jo nærmere den naturlige fargen behandling, jo lysere rom - dette må vurderes.
 Graden av rombelysning blir bestemt orientering av bygningen til kardinal. Vinduer på sørsiden vil ikke nødvendigvis gi nok lys bolig - de kan være svært liten eller måte sollys overstyring nabo bygninger eller høye trær. Dette bør ikke bli glemt.
 De fleste fasiliteter for å gjøre de lysere (vegger, interiør) mindre enn sin belysning. Vil se dårlig i veggene blek gul eller lys rosa. Eksperter anbefaler ikke hvit, som om det er lite lys, den hvite overflaten inntrykk grått og grått. For rom med lav belysning (hall, korridor) er mer egnet kald tone.
 Det faktum at reduksjonen av lyset fører til en skarp nedgang i fargemetning, men forandringene i blå, blå, fiolett farge mindre enn transformasjon av rødt, orange og gule toner.
 At design er dårlig opplyst gangen blålig farge vil ikke virke ensformig og kjedelig farger behandling samtidig opprettholde sin metning. Lyse overflater reflekterer lyset bedre enn mørk at den absorberer. Til var belysning selv, kan matt overflate brukes til å reflektere lys i forskjellige retninger, spredte den.
 Tvert imot, blanke overflater reflekterer lys i en bestemt retning. Arten av de naturlige lyset forandrer seg i løpet av dagen: daggry lyset er vesentlig forskjellig fra lyset midt på dagen eller i vest. For eksempel, i morgen når holubuvate himmel, spredt lys og oppleves som en kald sammenlignet med lyset fra solen midt på dagen, direkte sollys, ser rødt, grønt, blått og lilla i morgen eller i skumringen.
 Fordi rommet, ingen mangel på sollys, bedre trekning i kjølige, blå-grønne farger som kan være sant for de sørlige områdene, hvor øynene blir lei fra intens solstråling. Det er for det første påvirker stjernene, og for det andre, forvrenger fargesans, noe som gjør dem falmet.
 Hvis rommet er orientert mot nord, bør utformingen være i varme farger. Lever i slike lokaler anbefaler varme farger, hvite med sprut av farge flekker.  
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Utformingen av stuen med hendene. Stilig stue med hendene

 Ide 1


 Et slående svart og hvit aksent her er et teppe. Han tiltrekker uforvarende øyet. Det er viktig å ta hensyn til form, størrelse, farge. Hvis du har et romslig lyst rom, teppe av mørke nyanser perfekt det passer. Hvis rommet er mørkt, mer passende teppe varme lyse farger.
 Med tepper kan visuelt justere plass. Lyse tepper visuelt utvide rommet og rydde geometriske mønstre på dem "spiser" plass. Hvis du har den originale møbler og ønsker å understreke, er det best å velge en farge rug. Etter slående bilde av teppet vil trekke oppmerksomhet til seg selv, og møbler vil fungere som en bakgrunn.
 Den lyse monokrome vegger og møbler - et godt grunnlag for endringer som ikke krever store investeringer. Du kan drastisk endre design, erstatter bare gardiner og teppe. Så, sette farget teppe og hengende valgt å matche gardinene til det, vil du skape en festlig atmosfære. Pastellfarger gi interiøret komfort og varme. Og velge stripete teppe og gardiner monokrom å farge et av bandene som du har gjort i å bygge momentum.

 Idea 2


 Veldig enkelt fortynne de kjedelige monotone interiør grafikk på veggen. Ikke bringe en masse farger med bare svart, kan du lage en lineær mønster. Spille silhuetter av fugler eller noen dyr, kanskje til og med planter, vi live opp interiøret og gir det momentum. Det er vanskelig å slå øynene vekk fra den veggen. Jeg ønsker å sitte i en behagelig stol, skal gjøres etter disse tanker fugler dorisovat detaljer, endre bilder, å drømme, å meditere, å dykke inn i verden av drømmer.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Ide 3


 Naturen har skapt alt liv på jorden. Mannen som sin skapelse, men samtidig har han lang prøve på seg rollen som skaperen. Naturlig kombinert med menneskeskapte - kunstig. Steiner og blomster på den ene siden, glass og metall holder på den andre - som bildet av en ideell verden orden der mannen og fruktene av sin aktivitet ikke er imot naturen og harmoni, kombinert, utfyller hverandre. Intrikate formen holder ligner vegetabilsk element og utfyller godt blomstene. Denne vasen kan plasseres i stua, og soverom og bad.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Ideen 4


 Når rommet er et lyspunkt, fra første minutt de fange besøkende skjule fra nysgjerrige øyne mangler og feil dekor eller planlegging, hvis noen. Disse flekkene kan bygge selv uten å fullføre kunstskole. Ta en gammel stol og omsluttet hans klut igjen (ideelt stoff fløyel eller plysj) og henge et bilde på den. Bildet trekke seg, aller viktigst - ikke begrense fantasien din og gå til den kreative prosessen. Den farge og mønster og stoff for stolen må samsvare med hverandre for å danne en enkelt harmonisk sammensetning.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Ideen 5


 Hvis samlet en masse speil, henge dem på veggen i en kaotisk måte. Veggen bør være en kontrast mot rammen. De kan varieres i stil og finish, det viktigste - som var inne i speilet.
Dekor stue. Ideer. Bilde


 Ideen 6


 Anlegget er uvanlig form kan også være lyse og original innredning. Bruk den til å endre begrepet visuell plass, for eksempel for å presse grensene. Høy plante "lift" tak og henger tvert imot, glatte ut stor takhøyde.
 Hvis rommet er lyst, er det mange malerier, smykker, rett og slett anlegget vil gi henne trøst. Og hvis rommet er svært kortfattet, vil de bisarre planter legge glamour. Forresten, trenger plantene ikke liker når de flytter fra ett sted til et annet. Så prøv å forhåndsbestemme sitt permanente hjem.
 Interiør attraktiv og speil på veggen. Stuen kan bruke en rekke av speil, fra store integrerte lerret og slutter med intrikate speil design. To identiske speil visuelt dobbeltrom.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Ideen 7


 Puter - et viktig element i innredningen. Uten dem ville stuen ser kjedelig. Du kan kjøpe en pose på butikken eller vise fantasi og sy dem. Velg en farge puter å matche gardiner, møbler eller malerier på veggene. Du kan spille på kontrasten.
 Hvis rommet i duse pastellfarger, vil de fargerike puter bli spurt dominerende farge og lage en lys aksent, noe som gjør levende mer uttalt. Å legge smak til interiøret, uten stor investering. Dermed kan nye dekker på puter endre atmosfæren i rommet.
Dekor stue. Ideer. Bilde


 Ideen 8


 Orientalske motiver raskt brast inn i våre liv: kinesiske og indiske restauranter, kafeer, tyrkiske og koreansk, japansk sushi - barer. Lagt East lokker tiltrekker sofistikert askese, filosofi, verdensbilde.
 Det er populært i interiøret, noe som er forståelig. Det østlige interiør fylt atmosfære av letthet og ro. Det er en oase av velvære. Dette koselig sted yret med dyp filosofi som er basert på den enhet av menneske og natur. Rolige farger satt opp en positiv emosjonell stemning, lindre tretthet, bidra til å forynge og nyte hviletilstand.
 Møbeltrekk sofa Foto - svart og hvit. Lette og tunge kvinnelige og mannlige, yin yang kombinasjon av motsetninger og er i stand til å skape en atmosfære av velvære og ro. To energi utfylle hverandre, skape harmoni. Hvis du ønsker å gjøre plass karakter var mer aktiv, og deretter legge den yang energi. Hvis du trenger en koselig atmosfære, bruke mer energi yin.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Idea 9


 I dag i det indre av leiligheten er økende rotting flette. Ingen grunn til å frykte at dette vil forenkle interiør møbler - tvert imot, vil det gjøre det stilig og eksklusivt. Dette møbler skaper et unikt utseende som gir en spesiell varme til ethvert interiør, innredet i en moderne og klassisk stil. Fargen er svært forskjellig fra mørk sjokolade til bleket eik. På en rekke emner spanskrør kan sies om en lang tid -. Stoler, sofaer, salongbord og toalett, kister, vaser og så videre D.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Ideen 10


 Frisk idé å dekorere plass i falshkamyna - stativ med nisjer i boken. Utformingen starter fra gulvet og løper rundt omkretsen av brannen. Naturlig murverk, kombinert med tre - naturlig teksturer som ikke irriterer øyet og bidrar til å slappe av etter retur fra verden av betong og asfalt.
Dekor stue. Ideer. Bilde

 Tabell med buede ben og to stoler bare understreke det uvanlige sammensetningen av peisen. Planter fra begge sider avslører en dypere ideen om å skape en naturlig hjørne leilighet i sentrum av byen, full av metall, plast og glass.  
Яндекс.Метрика