Chebba-trendy interiør i yeri

 Hva bør vurdere å opprette interiørstil Chebba-chic.
 Chebba-chic med hendene.

 Sentrale elementer i stil Chebba-chic


 Begrepet "Chebba-chic" består av to ord:
 shabby - Shabby, loslitt, loslitt;
 chic - Chic, eleganse, ynde. Og disse to ordene definere eksterne komponenter og stil.
 Vurdere de grunnleggende elementer og krav.
 Farger Chebba-stil chic. To grunnleggende farge stil - en hvit og rosa.
 Men det er mulig å bruke og andre delikate pastellfarger: melkehvit, elfenben, blek rosa, lys blå, lys grønn.
 Alle farger Chebba - skånsom og veldig "søt".
 Velge nyanser av fargen skal være slik at de så litt livløs, som om falmet av solen. Litt for mørk tillatt, men i små mengder for å unngå å krenke integriteten til fargeoppfattelse.

 Møbler stil Chebba-chic


 Møbler stil Chebba ofte hvit eller umalt, zistarena del.
 Dette er en gammel kvalitet møbler klassiske rokokko, barokk, Provence, land), restaurert eller malt med hvit maling. Alt ser ut som om allerede tjener mer enn én generasjon av eiere, spor av gammel maling, sprekker.
 De viktigste pastorale tallene brukt blomstermotiver, floral ornamenter, engler.
Chebba-trendy interiør i yeri

 Ikke velkommen uttalt geometriske mønstre, men classic - bur, bånd, diamanter som noen dekorative elementer i små mengder.
 Men eleganse synlig for det blotte øye - krøller dresser "under stukkatur" grasiøs håndtak, glatte linjer, innbilskhet.
 Kjæledyr og kunstig aldring nye klassiske møbler, imitasjon antikviteter, chipping maling.
Chebba-trendy interiør i yeri

 Sofaer, stoler ofte dekket med deksler (hvit eller elfenben) med ruffles eller dikkedarer. På stolen for utslitt klut dekker - med buer eller blomster bak. I samsvar med dekslene stil kan bevisst krøllet.
 Brukes som flettet eller metall møbler (senger med utskårne jern boards, avføring, står).
 Mest Chebba-chic forveksles med land eller retro. Men tradisjonell landlig stil - hytter, Provence, eco - Chebba forskjellig raffinement grunnleggende dekorasjon. Husk at alt må være elegant og møbler, til tross for den åpenbare slitasje og gamle ut, trenger å se lekre og solid!
 Vi bør si om lamper, lysekroner og annen belysning elementer. De vil også være lunefull og sofistikert. Veldig relevante flotte krystallysekroner med tsjekkiske glass, lamper med stoff nyanser, med horn og en masse smykker eller limt troyandochok.
 Ingen awkwardness i rommet for å være romslig og rikelig med lys: dagen på grunn av store vinduer og plass, og i kveld fra mange forskjellige kamper.

 Stoffer i Chebba-chic stil


 Interiøret i stil Chebba mange vev nødvendigvis naturlig (bomull, lin, flanell) og høy kvalitet.
 Stoffer kan være enkelt, men ofte med en liten blomstermønster. Classic Chebba-chic - en blomsterknopp motiver fra bulk eller store utskrifter av roser.
Chebba-trendy interiør i yeri

 T Cagnes veien, men ser lys fordi:
 - Faded i solen;
 - Mistet farge fra mange vask;
 - Gulnet med alder;
 - Noen flekker eller merker på alle teselskaper ikke er vasket gjennom.
 I Chebba-style chic stoff kan gjøres:
Chebba-trendy interiør i yeri

 - Tepper på senga, supplert ruffles eller draperier;
 - Gardiner med swags;
 - Puter i deksler, brodert eller tegninger, utskrifter engler, bilder av vintage postkort;
 - Duker på bordene;
 - Servietter på bord og kommode;
 - Dekker på stoler og stoppede møbler;
 - Enhver tekstil dekorasjon.

 Blomster som en viktig del Chebba-chic


 Tilstedeværelsen av blomster er en av de grunnleggende attributter stil.
Chebba-trendy interiør i yeri

 I postarenyh vaser eller potter, i vaser på bordene og kommoder, i hager og blomsterbed på gata - blomstene skal være overalt. Men ingen spesielle blomsterdekorasjoner du vil ikke finne, ideelt sett - en vakker bukett med roser. Det viktigste - den prakt og levende, friskt utseende.
 Klassisk stil - rose. Men også være peoner, søte erter, ville blomster, tusenfryd, kornblomster.

 Tilbehør Chebba stil


 En av de viktigste egenskapene til stil - mnohodetalnost. Og dette mnohodetalnost, men ikke tungvint, må vises i det hele tatt.
 Stilen er svært delikat og feminin, det hadde en stor mengde smykker og pynt. Blonder, thingies, broderi, blomster, leker - alt fryd for øyet. Men vi må "stilistiske ensartethet", bare et par ting å være nok.
 Link sammen bare hjelpe spore deler og tilbehør, speil, bokser, vintage bøker, vaser og pyntegjenstander, klokker, fugl merder.
 Velkommen håndlagde smykker - strikket klut, utover alle elementene synes bevisst slurvete, dekorasjon plassert i hyllene er ikke i perfekt orden, som det var, "av seg selv". Det er som en kreativ rot, men det er praktisk å leve og bo.
 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot container. Porselen plater, milkmen, tekanner - alt hvit eller rose utskrifter, bilder av barn og engler.
Chebba-trendy interiør i yeri


 Chebba og vintage - Sammenligne stiler


 Det er viktig å huske at Chebba-chic - stil dual, bør det samtidig ansatt som potertist og eleganse.
 Bare et rosa rom for jenter eller sterkt zistarenyy faget har ingenting å gjøre med stilen Chebba-chic.
 Du må føle stil og harmoni holde huske at selv om ting Chebba dekorert slik som å skape effekten av "flying tid", men de bør ikke være mørk, vintage.
 Vintage gjort i Chebba svært innflytelsesrike stiler er svært like, lånte en rekke teknikker.
 Vintage (fra fransk Vintage -. Aldrende vin) - stilisert trend i mote og interiør basert på en kombinasjon av det indre av moderne og gamle elementer, og kunstig postarenyh. Vintage ting må være originale kunstverk og fullt ekspressmotetrender i sin tid.
 Det blir ofte sagt at Chebba-chic kan kalles vyntazhem vrengt, samt interiør stil Chebba forutsetter en protest mot overdreven luksus "forenklet eleganse."

 Engineering Materials stil Chebba


 I motsetning til vintage stil som krever tilstedeværelse av antikviteter, kan alle elementer i stil Chebba gjøres uavhengig av hverandre. Du selv kan fungere som designere, dekoratører, besøke loppemarkedet, billige møbler butikker, falleferdige finner i dine venner. Se etter ting med historie og karakter, eller at du vil ha glede og følelser. Med kjærlighet plukke opp eller gjøre seg ornamenter og dekorasjoner.
 På fritiden, ved hjelp av enkle teknikker, kan du gjenopprette og slites ut dine funn og fylle hjemmet ditt med varme og harmoni.

 Decoupage - en populær teknikk stil Chebba


 Decoupage (fr Decouper -. Cut) - dekorativ teknikk som består i å kutte fargebilder med forskjellige materialer, som deretter limt på forskjellige overflater for dekorasjon.
 Nylig decoupage tar inn mer og mer populært på grunn av sin historie helt tilbake til middelalderen.
 Navnet er en form for kunst decoupage mottatt i Frankrike i det XVII århundre, men mer sannsynlig sitt hjemland føler merkelig nok, Øst-Sibir (biter av papir som brukes til å dekorere gravene).
 Fra sibirske nomadene i denne kunsten kom til Kina, hvor de kappede biter av papir som brukes til å dekorere bokser, vinduer og takvinduer. Og med Kina decoupage spredte seg til Europa gjennom forhandlere Østen.
 I XVIII århundre decoupage er en kunst og håndverk, og senere - en moderne hobby. Limt biter av papir dekorert ikke bare møbler, men også småting. Det var under denne tiden skapt originale verk, kunne noen dekupazhyrovanye ta flere år.
 Så hva er med denne teknikken meg selv med en så rik historie?
 Mest decoupage brukes til å lage møbler, gaver, imitasjoner "antikke". For mange mennesker, hendig - en hobby, morsom og billig.
 Decoupage gjenstand kan være hva som helst - nå i butikkene fulle av ulike deler av ethvert materiale. Men du kan også finne tingene hjemme eller på "loppemarked".
 I dag er det så mange teknikker for decoupage, spesielle materialer spissfindigheter
 Det mest klassiske motivet dekupazhyrovanyya anses treet - det er best båret og anvendt maling og lakk. Det er mange elementer som du ønsker å gi et nytt liv, det være seg tre.
 I tillegg til tre, brukt glass og porselen, plast, stoff, papir og selv lys.
 I rollen som "dekupazhni motiv" (bilde som skal skrives ut på overflaten) kan fungere som noe. Men det er best å bruke klassiske materialer: dekupazhni kort eller servietter for decoupage.
 Servietter er svært like de som pryder bordet, men er rike bilder og mønstre. I butikkene kan du finne et motiv for enhver smak og for ethvert formål. Servietter kommer i forskjellige størrelser, to - og tre lag. Men det spiller ingen rolle, fordi papiret bruker kun det øverste laget. Bør opptre svært forsiktig - svært tynne håndklær og kan lett brekke, ødelegger arbeidet ditt.
 Dekupazhni kort - et stykke papir med forskjellige tykkelser trykt mønster.
 Begrunnelsen også klippet ut og limt til overflaten.
 Spesielle ferdigheter decoupage er å skape den mest usynlige grenser og flatemønster, som er, jo tykkere papir, jo vanskeligere vil "skjule" overgang.
 Det er mange måter å lage en jevn kant - kort soaking i vann obryvannya heller enn å kutte mønster, zashkuryuvannya allerede tørket overflaten eller maling.
 Når du har valgt det du ønsker zadekupazhyt, plukket motiv (dekupazhnuyu klut eller kort) vil du trenge følgende verktøy og materialer:
 - Saks for å klippe ut den valgte motiv;
 - Paint til overflater primet (ofte brukt hvit som det ikke er reflektert i figuren, holde sin farge);
 - Lim å lime til overflaten motiv. Det er nok av spesielt lim for decoupage, kan du også bruke vanlig PVA lim fortynnet med vann;
 - Børster (diverse) for å bruke lim for å plotte detaljer, for å skape kunstneriske effekter, skygger;
 - Maling - jobb i kunsten decoupage må beskyttes mot ytre påvirkninger, som brukes på overflaten av papiret. Det er også et stort antall spesial lakk.
 Secrets decoupage veldig mye, og for å virkelig oppnå utrolige resultater har å gjøre en innsats. Men dekupazhyrovat enkle ting du kan begynne akkurat nå.
Chebba-trendy interiør i yeri

Chebba-trendy interiør i yeri

 Aldring - de viktigste tekniske stil Chebba


 Vanligvis decoupage elementer i Chebba-chic stil er på kunstig alderen overflaten. Eller denne måten zistarenyy gjenstand som brukes alene. Det er nødvendig for å skape effekten av slitasje, avskallet maling.
 Ofte dette emnet, malt hvit, som kommer gjennom de mørke stedene i aktiv bruk. Det er viktig å huske at arbeidet ditt skal se naturlig. For bedre forståelse anbefale leter etter - virkelig gamle ting som er nedslitte seg. Legg merke til at på steder der det er, og hvordan malingen.
 Det er mange måter kunstig aldring overflaten, men en av de enkleste og mest populære er "voks-metoden", eller aldring ved bruk av stearinlys.
 Før du starter arbeidsflate basert - ofte brukt akrylmaling. Etter malingen tørker, stedet å være "oppbrukt" gni stearinlys - vanligvis vinkler, forestillinger, slutten. På toppen av voksen påføres et annet lag med maling - lysere eller mørkere, avhengig av den ønskede effekt.
 Å arbeide i stil med Chebba anbefalt som et første gangs bruk lag mørke farger - svart, brun, brent umbra, og et siste lag bør være hvit, lys beige, melkeaktig.
 Når malingen er helt tørr, må du slette den på steder der det ble søkt stearinlys. For å gjøre dette, bruker sandpapir, kniv, stålbørste eller neglefiler. Dermed "slitt". Det er viktig å gjøre det ser naturlig ut.
 I noen tilfeller, for å skape effekten av "skitt" tørke overflaten patina er brukt eller spray maling. På den siste etappen, bør gjelde en beskyttende lakk på hele overflaten zistarenoho emne.

 Craquelure - spektakulær og populær teknikk


 Craquelure (. Fr Craquelure) - sprekk lag med maling eller lakk i malerier.
 I tillegg til de åpenbare skrubbsår kan skape effekten av små sprekker på den malte overflate som ødelegger integriteten av malingssjiktet. Kunstig cracking gir elementer zistarenyy se og "ånden av antikken".
 Dette er en meget populær teknikk i decoupage - gjenstand for sprekker vil se enda mer "gamle".
 Å skape craquelure anbefalt å bruke spesielle belegg eller maling.
 Krakelyurnyy lakk er brukt mellom to lag med maling kontrasterende farger, rive det øverste laget, og danner sprekker.
 For aldring vanlig overflater er mest brukt ett-trinns craquelure over hvilken maling påføres. Under dens innflytelse på det nedre lag av lakk begynner å sprekke.
 For mer komplekse overflater eller objekter ved hjelp av to-trinns dekupazhnyh craquelure, når overflaten med et mønster påføres to strøk med lakk. Det er også en "fast" craquelure - spesiell maling som er brukt på alle overflater og meget tørkesprekker. "Fast" craquelure ofte brukes i scrapbooking og papir dekorasjon.

 Hva du bør vite og huske når du lager objekt stil Chebba-chic?


 • Pastellfarger. Velg papir, stoff, bilder, dekupazhni servietter pastellfarger, stilen.
 • Hvit. Bruk masse hvit. I de fleste malte overflater postarenyh, kan du legge aksenter av hvit maling, farget, deafen lysstyrken på farge.
 • Ømhet, eleganse og mnohodetalnost. Du opprette elementer må være lys, feminin. Bruk av blonder, thingies, lette stoffer, cameos, kunstige roser, knapper og andre elementer "fra min bestemors bagasjerommet." Ikke glem følelsen av luksus og elegant - kan du bruke krystaller, hlyter, paljetter, kroner, anheng.
 • Potrepannost, lys uaktsomhet. Revet eller rullet kant, sammenkrøllet papir, håndsnøre og sikksakk linje - alt dette vil gi arbeidet en ekstra effekt zistarenoyi.
 • Toning. Prøv å skape effekten av gulnet, gammelt papir, naturlig forurensning. Arbeidet på papiret, den spesielle blekk for skyggelegging og aldring flekker og flekker trenger hjelp kaffe eller te. I Decoupage gjort spraymaling eller spray opprettet skygge eller farge flekker.
 Husk at elementer må være gulnet og litt brun og skitten mørk farge.
 • Elementer av håndlagde. Prøv å dekorere håndskrift av blomster, flettet eller blonder servietter - alt du fortelle din fantasi.
 • Blomster. Bruke et papir blomster - bånd, silkepapir med floral print, eller kunstige roser laget for hånd, tredimensjonale blomsteroppsatser, dekupazhni servietter med motiv av roser.  
Яндекс.Метрика