Dekorere veggene. Plasteveggflater

 Plaste er en klassisk av vegger og benyttes til å justere alle typer vegger (tegl, panel) og betonggulv.
 I form av implementering er delt inn monolittisk gips (våt) og utført i separate ark (tørr).
 Avhengig av sammensetningen av oppløsningen og typer av overflatebehandlingen av våt gips er vanlig, spesielt og dekorative.
 Gipsvegger er enkle, bestående av to lag (obryzga og jord). Den brukes vanligvis for behandling av industrielle eller kommersielle lokaler. Forbedret gips består av tre lag (obryzga, jord dekklag); det gjelder for lokaler der behandling er gitt, veggmaterialer, skjule små defekter vegger. Høy gips består av fire ord (obryzga, jord og to nakrыvnыh lag). Denne type plaster gjør det mulig å bruke alle typer vegger.
 Obryzga - Det første lag av gips telt, som er påført på overflaten og fyller alle porer og ujevnheter i veggen og øker adhesjonen basen med følgende lag av gips. Tykkelsen av laget av murstein og betongflater når 5 mm.
 Jord - Et andre lag av gips teltet. Det er den viktigste lag med gips; sin tykkelse 5-7 mm
 Dekkskikt - Det siste laget av gips. Han la et tynt lag på toppen av jord, justerer alle mulige defekter jord og overskrevet. Dens tykkelse kan være 2-3 mm.
Dekorere veggene. Plasteveggflater

 Teknikken av gips på veggen


 Ved første fylt med en løsning sømmer, og deretter rozshyvayutsya rusten mellom gulvplater i taket, deretter jevnet alle feil på plater.
 Vegger oshtukaturyuyutsya toppen ned, fra de indre hjørnene av rommet. I panelet hus gipsen begynner med legging av mørtelfuger mellom panelene og deretter gnidd defekter paneler.
 Hvert lag av gips påføres etter fullstendig tørking av den forrige. For Dekker lag gjelder bare seeded fin sand, noe som utelukker inntrengning av store fraksjoner, som kan resultere i en mangel på utført arbeid.
 Dør og vindu skråninger oshtukaturyuyutsya etter montering av vinduer og dører.  
Hvilke farger trekke barn. Hvilken farge du skal velge for et barns rom

 Det har lenge vært kjent at fargen påvirker den følelsesmessige tilstand. Interiørarkitekter alltid aktivt brukt i praksis av denne funksjonen farge. I utformingen av barnehagen er anbefalt å bruke lys, pastell farger, selv om vi må ta hensyn til barnets temperament.
 Frede Barn kan gjøres mer aktiv ved å bruke lyse farger og forskjellige mønstre, indre rom i bevegelse, må emosjonelle barnet opprettholdes i området på to til tre myke farger.

 Fargerik løsning basert på den psykologiske betydningen av farge


 Hver farge har individuell informasjon som kan påvirke den menneskelige tilstand. For å bestemme valg av farger for barnehagen design, bør være kjent med deres verdier.
 Barnerom - et sted der barnet tilbringer mye tid. Derfor, valg av farge og mønster til vegger, gardiner og andre former for gjenstander som fyller det, må vi arbeide for å sikre at alt var vakker, behagelig for øyet, men også bidratt til emosjonelle og psykologiske utvikling.
 Ved første, svarer barnet bedre til de lyse, mettede farger, store geometriske figurer. Dette er forståelig, fordi de trekker oppmerksomhet først. Imidlertid er det antatt at hvis et barn - skape myk, så det må være omgitt av gjenstander kun pastell farger - lys rosa, lys blå, og så videre N. Vi mener at vi bør holde oss til den gyldne middelvei og ikke å gå til ytterligheter.. Helt utelukket fra det indre av hvilken som helst farge bør ikke være. Avhengig av hvilket område av rommet er gjort, foretrekker man en bestemt farge.
 Marker farger er som et barn kan være veldig tidlig. Selv svært små barn allerede føles hengivenhet for slitasje visse farger, velger seksten blyanter og male en bestemt farge. Hvis du gir ham noen fargerike leker, han umiddelbart trukket til leketøy favoritt farge.
 Å bedre definere hvilken farge som et barn, kan du få en slik test. For å gjøre dette, skar ut av fargede papp noen firkanter, ordne dem foran barnet og invitere ham til å velge noen av dem. Så gjentas flere ganger. Square, valgt barnet gjentatte ganger forteller sin favorittfarge. Kjærligheten til en farge bestemmer psyko-emosjonelle tilstand av barnet og noen voksne. Fargen er også mye av nyanser. Og hver nyanse har en psykologisk verdi. Det kan være positiv eller negativ (tabell.).
 Psykologiske fargeverdier


 Farge

 Den negative verdien

 En positiv verdi


 Hvit

 Kaldt, tomhet, stillhet, potoybichnist, nøytralitet

 Dagslys, godhet, renhet, åndelighet, hengivenhet


 Svart

 Depresjon, pessimisme, avløsning, onde, magi, mørke, usikkerhet

 Mysteriet, kompleksitet, eleganse, fruktbarhet


 Gray

 Mistillit, nøytralitet, usikkerhet, beskyttelse

 Balansen mellom svart og hvit, praktisk, beskjedenhet


 Blå

 Sorg, mystikk, melankoli

 Evighet, sannhet, mot, uendelighet, global, stabilitet


 Violet

 Zakompleksovanist

 Royalty, eleganse, følsomhet, åndelighet


 Grønn, kald

 Lengsel, umodenhet

 -


 Grønn varme

 -

 Håp, vekst, utvikling, liv, natur, åndelighet


 Gul

 -

 Sun, majestet, kraft, intelligens, energi, optimistisk, letthet


 Orange

 -

 Dynamikk, styrke, majestet, liv, energi, vitalitet


 Rød

 -

 Kraft, energi, lidenskap, dynamikk, besluttsomhet, utholdenhet, aggressivitet


 Rosa

 -

 Kjærlighet, godhet, liv, varme, ømhet


 Lilla

 -

 Makt, majestet, åndelighet, visdom


 Tabellen viser at etter overgangen varm "farge ekvator" forsvinne negative fargeverdier. For barnet normalt tilstrebe en lyse, glade, så han velger lyse farger, varme farger. Men de kjølige nyanser kan være rik, klangfulle, kan de også brukes i et miljø med et barn.
 Men hvis du legger merke til at det tiltrakk dempet, usikker farge, er det et tegn på indre følelsesmessig ubehag. Denne tilstanden kan justeres barn, ved hjelp av et utvalg av miljø og gjenstander rundt det aktuelle nyanser. Denne metoden kalles fargeterapi. Og hun vil gi et positivt resultat. Optimistisk farge miljø det skaper barnet glad, positiv emosjonell tilstand.
 Dermed gardiner, tapeter og andre elementer i barnehagen ikke bare estetisk eller bruksfunksjon, men danner psyko-emosjonelle tilstand av barnet.

 Vurdere virkningen av hver farge på den mentale tilstanden til en person


 Rød
 Lindrer depresjon, stimulerer hjernen, er det forbundet med kommunikasjon, kjærlighet, høy aktivitet. Men husk at det dominans av rødt i interiøret kan føre til tretthet. Når dekorere et barns rom kan brukes nyanser av rødt.
 Orange
 Skaper en følelse av velvære og glede, hjelper kvitte seg med obsessive frykt. Oransje kombinert med hvitt gir en følelse av sollys, så hvis dårlig dekket rommet i løpet av dagen, gjerne velge denne tandem.
 Gul
 Det øker hjerneaktiviteten, vekker nysgjerrighet, oppløftende. Men husk at gul bør ikke oppta hele plassen i rommet, som det kan virke stimulerende.
 Grønn
 Beroligende effekt på nervesystemet og visjon, reduserer irritabilitet og tretthet. Grønn går bra med lys-farget blomster.
 Den blå farge
 Slapper av, lindrer smerte og hjelper takle spenning. Men vær forsiktig: hvis du ordne rommet i blå og blå toner, vil barnet føle seg sliten.
 Blå
 Justerer å roe stemningen, slapper musklene, hjelper i tilfelle av barn som lider av nervøse og fysisk tretthet, søvnløshet.
 Det er også antatt farge inspirasjon. Nyanser av blått er assosiert med ro, så det er ofte brukt for å dekorere sone hvile og søvn. Men samtidig full av blå kan hemme et barn og gjøre rommet mørkt og kaldt.
 Violet
 Tvetydig, er det vanligvis ikke anbefalt for bruk i interiøret barnehage, fører det til apati og depresjon. Men det styrker immunforsvaret, forverrer holdning, kan visjonen også fjerne nervøs spenning, eliminere øyesmerter og tretthet. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne fargen, velger de mest lyse nyanser.
 Rosa
 Påvirkning av rosa kan sammenlignes med effekten av blått. Denne fargen er god, eliminerer stress, normalisere nervesystemet hos barnet, har en sterk beroligende virkning. Vanligvis er seng gutter trukket i blå og hvite toner, og en barneseng jenter - i hvitt og rosa.
 Hvit
 Nøytral, med interiørdesign det er ofte brukt som bakgrunn. Fra synspunkt av psykologi er også preget av en hvit farge harmoni, i stand til å nøytralisere det negative.
 Det er viktig å huske på at lyse farger er positive bare hvis de er tilstede i detalj. Generelt bør babyens rom gjøres i pastellfarger og lysstyrken og følelser kan hun gi hjelp leker og lyse tilbehør. Når du velger utvalg kan bli veiledet av to grunnleggende teknikker for farge interiør.
 Den første metoden er basert på å kombinere lignende i tone dempet farger. Hoved overflaten av lys, og møblene litt mørkere.
 I den andre metoden er basert på muligheten for en harmonisk kombinasjon av forskjellige kontrastfarger. Kontroller at det valgte området skapt i barnet en følelse av varme og komfort.
 Snakker om fargen på interiøret, kan vi henvise til fargen på den synlige overflaten av ting og materialer. Interessant, tekstur - bearbeiding og har reflektert av overflaten - påvirker vår oppfatning av farge.
 Vanligvis er det tre typer teksturer: matte, blanke og skinnende. La oss undersøke dem nærmere.
 Den matte overflaten grovhet er annerledes, det sprer lys i forskjellige retninger, så det virker like lyse og jevnt opplyst uavhengig av synsvinkel. Matt tekstur med puss, tegl og tre overflaten og papir tapet, stoff, etc.
 Den blanke overflaten er ikke i stand til å vise elementer med en svak gjenskinn. Denne fakturaen med overflate dekket med olje maling eller lakk lynolelum. I tillegg har den en spesiell silkeaktig glans som er iboende i plast, glanset papir og så videre. D.
 For blanke overflaten glatthet karakteristisk Spesielt har det følgende funksjoner: fra ett synspunkt det er lyst, den andre - den mørke, kan vise objekter som er rundt. Denne fakturaen speil, polert stein eller metall.
 Hvis rommet er dominert av objekter med skinnende tekstur (f.eks lakkert parkett, polerte møbler, etc.), er det på den ene siden, utvider visuelt plass, men på den andre - det er en følelse av angst, i tillegg forvrengt farge. Derfor må vi være forsiktig når du bruker denne teknikken i utformingen av barnehagen. Selv barneleger anbefaler at i barnehagen var færre polert metall, glass og speil. Dette er ikke bare for sikkerhets skyld: tilstedeværelsen av speil hos barn kan føre til søvnforstyrrelser barnet. Psykologer anbefaler å male veggene i rommet bare matt maling. Det skaper et miljø uten anstrengende syn, inntrykk av romlig fullstendighet.
 Farge og tekstur er viktige i interiøret barnehagen. Vi tilbyr flere fargealternativer for barn i henhold til stiler barnehage.
 Bright herbarium, et akvarium med fargerike fisk, planter - alt dette ser flott ut på en hvite møbler, vegger i rommet den unge naturalist. Du kan bruke grønn, lys brun farge veggen lyse møbler, lys oransje eller gule detaljer.
 For et rom ble interessert i sport barnet bør være riktig å velge en kombinasjon av kontrasterende farger. Vanligvis disse interiører ved hjelp av en kombinasjon av hvite, blå og røde farger. Alt må puste optimistisk, livsbejaende energi.
 Holde seg ung artist kan løses i lys grå, grå-blå og hvit. På denne bakgrunn fruktene av barnekunst vil se spesielt attraktivt. Møbler kan være beige, grønn eller lys lilla
 Color løsning Rom fremtidige reise en blå kombinert med beige, brun og hvit. Det bør være lyse uten markante kontraster kraftig både i farger og i figur bakgrunnsbilder, tekstiler.
 Lagt merke til dette mønsteret: fargen på lidenskap alder barn kan endres. Hvis de åtte årene de foretrekker lyse, uttrykksfulle og selv kontrasterende farger, inntil 9-11 år de begynner å foretrekke gul, nyanser av grønt, oransje. Og senere, etter 12 år, barn vanligvis tiltrekker blå.
 Å ta hensyn til orientering av rommene på hver side farge?
 Making interiør, valg av fargespekteret, sørg for å vurdere retningen på rommene til kardinal. Hvis vinduet i rommet mot nord eller nordvest, bør atmosfæren råde varme farger.
 Selv om du velger en annen farge, husk at i innlandet bør unngås dyssonyruyuschyh grensesnitt (som gul og lilla, svart og hvit, etc.) samt mørke, tunge nyanser som dekk og skadelig innflytelse på barns psyke.
 Selvfølgelig, er det umulig å vurdere alle fordi vi har lagt ut bare de generelle regler og forskrifter. Velge en farge fremtid interiør, vurdere først fargen på lidenskap for barnet, hans temperament og utsikter.  
Яндекс.Метрика