Design NurseryInteriøret for barnehagen. Hvordan å utstyre en barnehage.

Dekorere et barnerom. Ideer. Bilde

Ide 1
Barn kan ordnes i den asketiske stil. Det er lett å animere bruke lyse interessante aksenter. Andre interessante ting, som en stor pin, tiltrekker øyet.
Gjør denne pinnen kan være laget av papier-mache, som oversatt fra fransk betyr "zhevanaya papir." Pappmasje lett formasjon. Denne massen av papir, papp, ulike fibermaterialer med tilsetning av bindemiddel og fyllstoff (gips, stivelse). For produkter med pappmaché trenger papir (avis, servietter), lim, pensel og maling.
Det flass papier-mache. Papir smører lim med en pensel på begge sider. Forkokt form (ballong kopp osv. F.) dekklister i to eller tre lag. Vent til de tørker. Deretter stikker flere lag. Når det tørker, dobbel pels lakk produkt, beste latex.
For papier-mache masse papir kuttet opp i små biter og gjennomvåt overnatting. Den neste dagen, avløp og kok den i 30 minutter. Den resulterende masse kna inntil alt oppløst fiber. Bland den med lim. Så begynner moroa: en masse som ligner leire vayaem vårt produkt.
Design Nursery

Idea 2
Vel, hvis du har et stort hus der barna kan skille separate rom. Men ikke alle har et hjem. Mange barnefamilier bor i ett rom. Hvis du har flere barn, må du tenke på hvordan å gjøre dem komfortable samboerskap.
Det første som kommer til hjernen er en køyeseng. Det sparer plass og penger. De øvre Tiers moderne senger er utstyrt med høy kant, og noen modeller har også et spor i døren trapper. Køyeseng bør være holdbar, trygg, uten skarpe hjørner og kanter.
I hvilken alder kan barna flyttet til en køyeseng? Eksperter anbefaler å la et barn i andre etasje, hvor han vil lære å uavhengig gå opp og ned. Dette er om lag tre år.
Mange foreldre er bekymret for at i løpet av spillet og mas i andre etasje, kan barna falle ned. Pre-behov for å forklare at senga - et sted å sove, ikke for spill. Ikke la det lure rundt og leke. Selv tilstedeværelsen av styrene vil ikke redde barnet fra å falle hvis den øverste divisjon vil bli brukt til spilling. Du kan spille og boltre seg på gulvet.
Den karakteristiske design av møbler - et selvstendig element i interiøret. Det gjenstår bare en liten lek med til det. Den lyse fargen på veggene, for å matche dem tekstiler, noen interessante dekorative elementer - og rommet ser fantastisk.
Design Nursery

Ide 3
Design NurseryIdeelt, barnerom, differensiere, bør vokse med barnet. Allerede i planleggingsfasen plass prøve å forutsi fremtidige endringer. Til slutt skje senger sovesofa og lekeområde vil slå inn i et verk.
Første baby rom mer som et rom mor og barn. På crib bør sette en komfortabel stol eller liten sofa for mamma. De første endringene som finner sted i rommet i to eller tre år skiftende møbler, settling mer interessant lekeområde. Nær skole igjen kreve interiør endringer. Leker er viker inn i bakgrunnen. Det er skrivebord og hyller med bøker. I ti år har barn, men disse er ikke selv mener og nekter for barn i notater i interiøret. Barnehage blir en tenåring.
Rommet er best å først sted i en nøytral stil: lyse vegger, enkle møbler. Alt dette kan suppleres over tid, erstatte. Ikke montere komplekse strukturer, kjøpe dyre ting. Tross alt, hva barnet er interessert i fire, ni årene han allerede lei. Jo eldre barnet blir, jo klarere sin idé om en perfekt plass.
Ideen 4
Design NurseryVet du hva er fordelene med interiør i nøytral stil? Det kan enkelt konvertere ved hjelp av tekstiler. Dette materialet vil endre interiøret barnehage. Ganske litt fantasi, en interessant idé - og et par timer kan du nyte en oppdatert interiør.
For rom Princess å plukke opp gjennomsiktige gardiner blek rosa for å matche dem sengetøy, hvit baldakin av rosa blomster for senger, tepper for sitteplasser. Du enkelt lage en fantastisk verden for din datter. Og når hun vokser opp fra en alder av prinsesser, vil være tilstrekkelig til å endre tekstiler.
5. Ideen Bakgrunn for barn
En velvalgt tapet tillate room "vokse" med barnet ditt. Endre bare møbler og veggfargen forblir den samme.
Bakgrunn - allerede kjent tapeter. Det virker så naturlig at andre alternativer, for eksempel male vegger, anses mye mindre. For pediatriske eksperter anbefaler å velge bakgrunns bleke farger. De bør ikke ha en negativ innvirkning på psyken til barnet. I rommet med feil valg tapet barnet kan føle ubehag. Men i hans rom, tilbringer han mye tid.
Når du velger tapet må vurdere barnets temperament. For svært aktiv og sportslig emosjonell tapeter som kjølige farger som lys blå skalaer. De er litt rastløs iver kult. For passive barna velge et bakgrunnsbilde eller mettet med lyse bilder. Disse veggene vil forsiktig stimulere aktiviteten tihoni. Varme farger egnede melankolske barn. De skaper en følelse av trygghet den trenger melankolsk.
Selvfølgelig, fargen på tapet viktig, men bør ta hensyn til deres miljøsikkerhet. Papir tapet ikke inneholder syntetiske og ikke forårsake allergi. Vinyl er ikke redd for vann og vaskemiddel. De er mer praktisk. I tillegg produsenter tilbyr et stort utvalg av farger og teksturer. Tekstil tapet - den dyreste materialet for veggene. De var veldig lett å ta vare på. De kan henge et bilde eller lage en tematiske paneler. Og ved hjelp av flytende tapet interiøret kan endre så mange ganger du vil. Væske tapet, samt papir, vinyl og tekstil, trygt for barnas rom.
Velge bakgrunnsbilde, vurdere kjønn på babyen. Det satt tapet atmosfæren påvirker dannelsen av visse kvaliteter. For gutter velger eventyr, sport, automotive emner. Disse bakgrunnsbilder vil utvikle et barns interesse for sport, ønsket om å være aktiv. For jenter dress tapet nøytrale lyse farger med blomster, sommerfugler, hjerter. De er i stand til å utvikle en feminin, estetisk smak, sans for skjønnhet.
Design Nursery

Ideen 6
Design NurseryOpprette Barnets - flott for kreativitet og kreative ideer. Denne positive plass, dannes vanligvis av forskjellige ting og detaljer. Standard Møbler - komfortabel og romslig, men altfor upersonlig og kjedelig. Men kan du lage unike, viser fantasi.
For eksempel, dekorert med blomster moro sidushka slår en vanlig lenestol. Stemningen i rommet er en lykkelig og komfortabel. Dette setet er lett å sy selv. Som fyllstoff eller ta hollofayber sintepuh. Det er solgt i butikker med tekstiler og sengetøy og er ganske billig. For det trenger ikke en pute. Sintepuh seter crammed og stram zasheyte. Om nødvendig kan det vaskes - fylt med ingenting skjer.  
Hvordan å legge flis

 Ansette medarbeidere for flis - det er ikke så plagsom som kostbart. Å organisere og gjennomføre prosessen selv. Å lære å legge flis og forberedende arbeid for å bli lagt ut før, vi beskrive i detalj nedenfor.
 Materialer
 Å legge fliser du trenger:

 de fleste fliser;
 gips ark;
 tørr betongblanding;
 kapasitet for avl betong;
 blandebatteri;
 blande for fuging;
 slikkepott;
 net å tie;
 Elektrisk;
 skruer;
 svamp;
 skrutrekker.

 Trinn 1: Feste gipsplater
 Ark med gips bør sette på gulvet og skru dem godt skrudd til det. Avstanden mellom skruene bør være ca 10 cm.
Hvordan å legge flis

 Trinn 2: Fremstilling av betongblanding
 I forkokte, bland tørre beholdere betong blanding med vann. Proporsjoner prestere i henhold til produsentens instruksjoner. Bland betong med vann ved hjelp av en mikser så lenge konsistens det vil minne tykk sjokolade.
Hvordan å legge flis

 Trinn 3: Sette betong
 Betong med en slikkepott, påføre jevnt. Dens tykkelse bør være ca 05 cm. Sette betongen i et lite område. I tillegg leddene ved hjelp av mesh strimler for bånd.
 Raskt gå til neste trinn før betongen har herdet ikke.
Hvordan å legge flis

 Trinn 4: Flislegging
 Flisegulv forårsaket betong. Mellom flisene igjen en avstand på 05 cm. Til masker bredde uendret, legge flisene, trekors. Etter å legge fliser la den i 24 timer. Slik at du kan fullføre i løpet av få dager, begynne å konkludere fra rommet mot utgangen.
Hvordan å legge flis

 Trinn 5: fuging
 Først må du fjerne tre skillevegger mellom flisene. Deretter sprer konkret mix og gned leddene, tilfeldige fjerne overflødig konkrete flekker på samme flis. Hvis det er nødvendig,
 bruke spesielle formuleringer for fylling. For eksempel, hvis du fliser lyse farger. Arbeidet er også i retning av veggene i rommet til døren.
Hvordan å legge flis

 La flisene tørke i ytterligere 24 timer. Deretter en ny gulvfliser klar til bruk.
Hvordan å legge flis
Яндекс.Метрика