Design stueInteressante ideer for å skape sin egen vakre innvendig plass.
Ide 1
For å gjøre en rekke innvendig boareal og slå, noen ganger nok til å endre fargen på en vegg perefarbuvavshy det i en lys farge.
Vegger kan males på forskjellige måter: roller, maling sprayer, pensel. Velg en praktisk måte og handle. Endring av interiør, endrer du din følelsesmessige tilstand. Så ikke vær redd for å endre, de er alltid den beste.
Speil på veggen visuelt forbedrer plass og delvis løser problemet med dårlig lys. Hvis du setter et speil foran en lysekrone eller vindu, det reflekterte lyset spres i hele rommet. Det vil virke lysere og mer romslig.
Idea 2
Edle nyanser skaper en atmosfære av luksus og understreke den raffinerte smaken av eieren av rommet. Grunnlaget er tatt en farge. Dens forskjellige farger: beige, sand, krem, champagne farge skape en romantisk, rolig og behagelig miljø. Kaster glans metall gjør også rommet luksuriøse.
Design stue

Ide 3
Lagt vaser ubegrenset. Du kan vurdere mange alternativer for deres plassering i interiøret, og guider at vekt bør alltid være friske blomster. Men kan noen fartøyer brukes uten planter. Vekt vil farge og form produkter. For eksempel, foreslår vi å sette i tre nisjer sammensetningen av tre vaser av ulike former av samme farge. Du trenger bare å sette dem sammen i samme nisje med belysning - og en sammensetning som behager øyet, vil utvikle seg som en mosaikk. Vertikal nisje litt hjelp til å heve taket og skape en følelse av utstillingshallen i din egen stue.
Ideen 4
Ved første blikk synes det som om det ikke er noe behov eller sammensetning. Men å leve stiler med elementer av interiør og kitsch - butikk for kreative mennesker.
Lysekrone - det første som fanger øyet. Formen er vanskelig å beskrive med ord. Men til en uvanlig lysekrone enkelt gjøre selv, ved hjelp av papir, bånd, stoff. Selv med speil film kan skape en ekte mesterverk som vil være din stolthet og misunnelse gjester.
Bright teppe legger komfort og varme. Du kan velge et teppe som legger vekt på individualitet hjem, slå den. Fantasy moderne designere kjenner ingen grenser.
På hyllene er forskjellige ting. Noen er ikke forbundet med ting som vanligvis er satt på sokkelen. For eksempel, stoler eller puter. Men det de ser veldig original.
Design stue

Ideen 5
Multilevel gipstak - en god idé for en eksklusiv interiørdesign. Først, de hjelper skjule feilene i taket: humper, sprekker, skjøter gulvplater. For det andre gir dette taket for å skjule ledninger og andre hjelpemidler. For det tredje kan det monteres i alle rom, stue, barnehage, selv på badet (det bruker en spesiell vannbestandig gips). Fjerde, med gips i taket har en høy lyd - og isolasjonen. For det femte er det holdbar. Oppsummere de fordeler av dette materiale kan vare lenge. Den eneste alvorlige ulempe er at denne ramme "eter" høyden på rommet.
Design stue

Ideen 6
Interiøret i stil med et middelalderslott peis, mur, stylet gardiner ... Alt dette skaper en atmosfære av romantikk iboende i middelalderen. Men i motsetning til de gamle slott rommet ser ikke dyster. Det er mye lys, koselig og behagelig. Lyse vegger beholde friskhet og plass. Teppe identifiserer steiner sone hell. Det gir rommet mykhet og harmoni.
Detaljer om nøye utvalgt innredning. Gardiner og puter er laget av samme materiale.
Design stue

Ideen 7
Uvanlig planlegging krever ikke-standard tilnærming til design. Inn på rommet, vi ubevisst leter etter høyre øye geometriske former: sirkel, firkant, kjegle. Og hvis de finner de oppfatter som koselig og komfortabelt rom å bo. Ellers føler ubehag.
Komme til garderobene av uregelmessig plan, må du bestemme sammensetningen av rommet. Velg en basis en enkel form og matche elementer av dekor. I det bildet som for eksempel firkantet form er valgt. Teppet på gulvet av torget, består veggen av firkanter. Planlegging uvanlig stresset uvanlig formet stol og salongbord.
Design stue

Ideen 8
Zavishuyuchy store vinduer gardiner, mister vi mye plass og lys. For å unngå dette, bruker vinduer persienner og gardiner henge nær bare som en dekorasjon for dekorasjon av vinduer. Den opprinnelige løsningen - tekstiler malerier på små hyller. Set takskjegget viser. Dette vil ikke stjele dyrebare centimeter tak.
Design stue

Idea 9
Interiøret har et luksuriøst indisk stil, som absorberes rikdommen Maharaja palasser, duft av orientalsk krydder og et snev av krydder. Rike varme farger, fine tremøbler, pyntegjenstander, mønstre skaper utrolig indre skjønnhet.
For indisk stil er preget av lyse, saftige, dype farger som magenta, oransje og gult. Møbler - bare tre. Tekstil velge naturlige stoffer (bomull, silke). Lyse tekstiler som viser planter, dyr, folk kan bli et høydepunkt av rommet. Puter, sengetepper, gardiner, hjelp markere originalitet av stilen. Figurer, vaser, metallredskaper, bokser, smidde produkter og annet tilbehør hell utfyller interiøret.
Design stue

Ideen 10
Elegant glass salongbord passer inn i interiøret. På forskjellige tider av dagen og på ulike nivåer av lysbrytere og visuell persepsjon av glass møbler.
Dette minner verdifulle møbler rhinestone ser prestisjefylt og dyrt. Glass kan være matt, preget, farget. Plukk noe ikke er til interiøret vil være store problemer.
Design stue

En annen interessant detalj i interiøret - piano. Vi er så vant til å se i stuen stereoanlegg og hjemmekino som har piano oppfatter som noe gammelt. Men dette instrumentet er i stand til å gjøre sin smak. Dessuten er det ikke nødvendig å utstyre et rom i en gammel stil. Kongelig passer perfekt i et moderne design.  
Hvordan velge steiner for badstuer og bad?
 Allerede mye har blitt sagt om de nyttige egenskapene til damp i badstuen eller bad, er imidlertid noen tanke om at kontrollen skal utføres av steinene i prosessen. Men det avhenger av dem om ikke par. Varm, lys og fantastisk par.
 I denne artikkelen vil vi vurdere hvilke typer og egenskaper ved noen steiner i et bad som de er bedre i stand til å samle en varm og gi rommet. Et annet punkt - stein ovn i badekaret skal være sterk, ikke knekke, og, viktigst, ikke skyt dem fra vanning vann forårsaket av temperaturendringer.
 Kvalitative legging steinene skal møte stråling og miljøsikkerhet fasiliteter.
 Også for steinene er svært viktig å holde eiendommene de eier for en lang periode med drift og ikke miste sin høy temperatur oppvarming. Så, spørsmålet "hva bedre stein bad" er svært relevant, fordi prosessen med valg krever kunnskap om alle spissfindigheter.

 Matlaging steiner og se etter dem
 I stedet for å bruke steiner de trenger for å se etter eventuelle sprekker eller andre defekter, og deretter plassere i bolle med salt vann i ca en time, skyll godt og tørk.
 I prosessen med å legge steiner i ovnen i bad må følge et bestemt mønster styling - den største steinen satt ned, og toppen seg mindre. Vi anbefaler å legge steiner i tre lag til hver gap forble fri flyt av luft og damp.
 Det optimale forholdet mellom totale byggevolum paret til steiner - 50: 1. I dette tilfellet, vil ovnen varme rommet godt og frigjøre varme. Anbefalt størrelse steiner for badstuer og bad fra 7 til 15 inches i tverrsnitt.
 Etter legging steiner bør gjøre innledende herding. Derfor må steinene være for treg til å varme opp til det nederste laget blir rød og umiddelbart helle vann. Som et resultat av de defekte varme steiner er valgt og erstattet dem sammen.
 Det er like viktig å kontinuerlig overvåke visuelt overflaten av hver stein i badekaret. Hvis en sprekk på noen, bør denne steinen bli erstattet. Disse steinene som ble dekket med gjørme trenger å vaske. En gang hver tredje eller fire måneder er nødvendig for å gjennomføre en visuell undersøkelse av overflaten av steinen, vaske og tørke dem på gaten. Steinene som det er defekter skal kastes. Vanning bør være like varmt eller varmt vann som damp vil bli høyere kvalitet og vil vare lenger steiner.
 Hva steiner som trengs for et bad, og hvilken som er bedre
 Jadeite.
Hvordan velge steiner for badstuer og bad?
 En halv perle som er flott for bruk i bad ovner. Det er stor nok styrke og ikke sprekke fra temperaturendringer. Jadeite har best evne til å akkumulere i en varme i lang tid, og gi det til rommet. Vannet som strømmet jade i badebehandling, i kontakt med steinen går inn damp og sporstoffer gunstige metter ingen. Dette paret har en positiv effekt på luftveiene. Den forbedrer sirkulasjons, endokrine, urinveiene og fører til normalt blodtrykk. Ifølge forskningslaboratorier jadeite 20 ganger mindre radioaktivt enn andre stein bad og badstuer.
 Jade.
Hvordan velge steiner for badstuer og bad?
 På styrke sammenlignbar med stål. Jade er praktisk talt umulig å manuelt delt i to halvdeler. Denne steinen i antikken brukes til å produsere verktøy og redskaper, og senere for smykker. Bruken av jade i badekaret har en positiv effekt på metabolismen, nerve- og muskelsystemet, huden og svette mann. Denne steinen bad er et flott verktøy i tilfelle av søvnløshet, for å avlaste stress og tretthet. Men, den har en liten ulempe - en edelsten og det er ikke ofte du finner en rekke butikker som selger steiner for ovnen i badekaret.
 Gabbro-diabas
Hvordan velge steiner for badstuer og bad?
 Eiendommene er byggesteinene. Imidlertid, på grunn av den lave kostnaden for bruk i badeformål. Han har en meget sterk innvirkning av varme og varmemotstandsdyktige mot store temperaturendringer. I steinen ikke inneholder noen skadelige stoffer, men på grunn av den flate formen lett sette i ovnen. Levetid på opp til to år. Ulempen med denne steinen bad er hans forkjærlighet for avfyring splinter fra sprengning.
 I konklusjonen,
 Uten tvil, hvis du velger steinbadekar bedre å velge zhadeyte. Den inneholder alle de nødvendige gode egenskaper, som vil komme gode par. Sin termisk kvalitet vil tilfredsstille selv de mest krevende Besøkende bad og badstuer. Selvfølgelig, valg av steiner for ovnen til badet bare til deg, og du bestemmer hvilke steiner er nødvendig for et bad. Og følge instruksjonene og beskrivelser av denne artikkelen, vil dette valget ikke være for vanskelig.  
Яндекс.Метрика