Design tak. Behandlingstilbud tak

 Taket spiller en viktig rolle i utformingen av interne plass leilighet. De tre komponentene i rommet noen leilighet - et gulv, vegger og tak. Taket i denne kombinasjonen kan fungere enten som en bakgrunn eller aksent og hovedkomponenter.
 Med godt dekorerte tak kan øke eller redusere boligens rom skaper det indre av leiligheten eller høytidelig kammer atmosfære.
 Derfor, for kvalifisert designer taket - et stort felt av aktivitet (til tross for at det er begrenset til noen bestemt område i leiligheten).

 Hvordan tegne et tak? Hva må vurderes i utformingen av taket?


 Taket er ikke intensivt utnyttet overflaten, selv om det er den mest sårbare for visning flyet. Han er alltid på sinnet, og dens design er avhengig av helhetsinntrykket av interiøret. I denne forbindelse, utformingen av taket - er oppgaven ikke lett, fordi behandling er mye mindre enn den måten veggene.
 Det grunnleggende prinsippDet burde veilede, er at taket ikke skal stå i motsetning til hele interiøret. Dissonans er uakseptabelt, spesielt for stil utforming av tak og vegger.
 Farge, bildekvalitet og kombinasjonen av etterbehandling materialer, må stil taket i hvert rom bli forent av en felles idé og møte deres funksjonelle rom. Mellom veggene og taket bør ikke være skarpe grenser. Dette er ikke nødvendig ensartethet vegger og tak. Det viktigste - harmoni mellom en farge og tekstur kombinasjoner av materialer.
 Lime tapet på veggene gir ikke de samme behandling metoden fungerer, faktisk, identitet behandlingen interiør overflødig fortelle kammer og monotoni.
 I dette tilfellet, bedre å male taket eller dekke dekorative gips.
 Tretak i tandem med lyse vegger (uansett de er dekket med maling eller dekket med tapet) er ganske høyt. Det er mulig å si at эtnokvartyre takbjelker er spektakulær og hyppig detalj.
 Når du gjør taket viktig at han ikke hengt, ikke trykket på mannen, så du må matche fargen og teksturen i taket av sin størrelse, høyden på veggene og størrelsen på veggåpninger. For eksempel, for et stort rom egnet tak i form av firkantet mesh paneler skjema.
 Dersom vinduene og dørene er høy, sier de, "taket", så det bør ikke være mørkere enn veggene. Sistnevnte bør fargetone gradvis strømme inn i taket.
 Hvis du har en flat tak er lav (mindre enn 25 m), må du visuelt raise. I denne situasjonen, mønstret tapet, veggplater, rails, listverk absolutt kontraindisert. Optimalt renvasking taket eller male det hvitt.
 Høyt under taket (25 m) har mange behandlingstilbud. Det er passende veggbaseboards, stukk gesimser, friser overhead, lokalproduserte pyntegjenstander (hjørnene rundt inventar, etc.), selvfølgelig, veldig fargerike og lyse mønstre er utelukket.
 Endring av plass, himlinger legge lysheten eller kuppel design.
 I tillegg kan du male taket, tapetlim til det og gjøre det til et speil hvis du liker flertall av refleksjoner (forresten det vil utvide plassen); anvende et system av kontrastnivåer, kan du oppnå fantastiske resultater. Hvis du ønsker å skjule all kommunikasjon, kan du opprette multilevel tak. For dette formål, gipsplater, forsterket med metallstøtter. På særegenheter av behandling materiale kan være en lang historie. Med hensyn til taket si at gips kan gjøre en hvilken som helst komplisert form og gjenta alle tak kurver.
 Design alternativer for multi-level tak

Design tak. Behandlingstilbud tak

Design tak. Behandlingstilbud tak

Design tak. Behandlingstilbud tak

Design tak. Behandlingstilbud tak

Design tak. Behandlingstilbud tak

 Et annet multi-purpose taket - separasjon av ulike funksjonelle områder. Klatring eller synkende tak symboliserer begynnelsen eller slutten av et bestemt område, og blir ganske klart at servering jevnt flyttet inn på kjøkkenet, og stue - i gangen.
 Hvis først multilevel tak dekket på forskjellige måter (effekten var basert på et spill av lys og skygge) i henhold til design oppgave, nå taket ble gjort kontrastfarge. Som et resultat, har det blitt et unikt og selvstendig kunstverk sammen med takmalerier.

 Registrering taklister
Design tak. Behandlingstilbud tak

Design tak. Behandlingstilbud tak
Chebba-chic

 Chebba-chic stil. Interiøret i stil Chebba-chic


 Opprinnelsen Chebba-stil chic. Historie-chic stil Chebba
 Chebba-chic (Shabby chic), som oversatt til engelsk betyr "shabby chic» (shabby - loslitt, loslitt) - navnet på stilen i interiør og mote.
 Stilen er veldig ung, han dukket opp i slutten av 1980 i Storbritannia.
 For interiørstil Chebba brukte gamle ting forskjellige epoker og stilarter områder restaurert, men bærer preg av tiden: male fillete, slitte, fillete kanter, siden på rettene.
 Dessuten, alle forsøkspersoner viste god smak og eleganse, selv om de er gamle, slitte, men solid, laget "i århundrer". Veldig lyst interiør, komfortable og myke møbler (rosa-pas - AMK toner thingies, blomster, søte pyntegjenstander) - alt dette bringer tilbake minner fra barndommen, oppvekst, foreldre varmen i hjemmet.
 Chebba-chic - er ikke bare en stil, det er en livsstil. "Chebba-chic forandret livet til mange mennesker. Estetikk, blomster, hvit og rosa palett, leppe - alt Chebba-chic "- skriver Rachel Эshvel.
 Mange designere sier at Chebba ikke uavhengige stil og eklektisisme - en blanding av forskjellige stilarter. Men dette eklektisisme har sine grunner.
 Begrepet Shabby chic stil og regnes som grunnleggeren av den britiske designeren Rachel Эshvel.
 Эshvel ble født i 1959 i England (Cambridge). Hun vokste opp i et hus hvor en spesiell atmosfære seiret.
 Gamle ting rundt Rachel fra tidlig barndom: hennes far var en Bokhandleren, elsker av antikke bøker, og hans mor - restorer av antikke dukker og leker. Alle skap i huset var crammed gamle blonder, stoff blomster, og plassert på hyller av gamle bøker. Eldre søster Rachel glad i musikk - spilte fiolin, tegning.
 Barn i følge med foreldre gå gjennom loppemarkeder og "loppe" marked. Ja, lært siden barndommen jenter hvordan du velger og gjenopprette ting "uten å ødelegge deres karakter." Rachel selv skriver: "Slik begynte mitt bekjentskap med så mest verdifulle, unike, sjelfull og quirky skjønnhet".
 "Vintage" kreativ atmosfære, musikk, maleri - alle påvirket fremtiden for designeren.
 "I min ungdom så jeg over og absorbert kreativitet. Men etter år ga utløp for sin kreativitet manifestere seg i en rekke talenter, "- sier designeren.
 I 1983 flyttet Rachel Эshvel til USA, i California. Hun jobbet som designer, stylist på valg av klær i underholdningsindustrien. Men etter fødselen av deres første barn forlot jobben og viet seg til familie og hjem.
Chebba-chic
 Det var på dette punktet, og begynte sin lidenskap interiør. Rachel gikk til "loppe" marked, kjøpe en god brukt møbler i ulike stiler: neoklassisk, barokk, rokokko, selv countrymusikk. Da hun forsiktig restaurert det schyschala gammel maling, ledet i orden og malt hvit. Dermed antikke møbler i helt forskjellige stiler fått et nytt utseende, men alt gikk bra satt sammen.
 På stoler og sofaer Rachel sydde hvite møbler dekker en kamp - de kunne når som helst tas av og vaskes. Det var behagelig i nærvær av barn og kjæledyr. I tillegg er tilfelle mye lettere å sy enn gjenopprette eller endre polstring av sofaen.
 Den nye møbler nødvendig og hensiktsmessig innredning - tekstiler, smykker. Alt dette er i harmoni med hverandre. Designet Interiør likte venner og designer, og hun begynte å sy deksler på forespørsel. Neste skritt var internett salg - Эshvel er seriøst engasjert i restaurering av møbler og innredning.
 I 1989, Rachel Эshvel åpnet sin første butikk - "shabby chic".
 Også malte møbeltrekk og tekstiler, i området kan bli funnet og dekor elementer. I et intervju Rachel beskriver hvordan Chebba-chic stil som "old men sterk inne, lys, romantisk, kjærlig brakt tilbake til livet." Interiøret er innredet i denne stilen, i hennes mening, reflektere den romantiske atmosfæren i "gamle bestemors hus", en mann tilbake til de varme barndomsminner.
 Stil fått økende popularitet snart Эshvel åpnet fem flere butikker, og i øyeblikket er det et helt nettverk.
 Rachel Эshvel er også forfatter av flere bøker om dekorasjon, filosofi kombinasjon av skjønnhet og bekvemmelighet vunnet hjertene til mange mennesker rundt om i verden.
 Her er hva hun skrev om sin virksomhet: "Det var ingen spesifikk plan, alt skjedde ved en tilfeldighet, som om seg selv. Jeg følte bare at markedet er et vakuum, gratis nisje for vakre og komfortable ting. I tillegg til sin opprinnelige skjønnhet, var de på seg og praktisk sans for hverdagen - "klissete fingre Children" og andre uunngåelige rot. Det var en perfekt test hvor god du kan være komfortabel og funksjonell bygning, hvis integritet vil fortsette i årene som kommer. "
 Rachel Эshvel - ikke den eneste som designet interiøret på denne måten. Men det er det første merket det som en forhåndsinnstilling og brukte begrepet "Chebba-chic."

 Funksjoner Chebba-chic stil
Chebba-chic


 Som selvstendig fenomen stil dukket opp rundt samme tid (80-tallet av XX århundre), da økt interesse for antikviteter.
 Men standarden er dannet på reelle situasjoner av engelske landsteder. Først var det stilen dekorere hus og hytter.
 Husk den gamle hytta din bestemor - Space glasert veranda med utsikt over hage med lysthus, opletennoy ville druer. På verandaen er et stort rundt bord dekket med en blonde duk med spor av teselskaper og flekker av syltetøy, lenestoler, sofa med mashed møbeltrekk og broderte puter, kommode med avskallet maling, gardiner vinduer lin stoff med en rosa blomst og vase på bordet, med en bukett cornflowers og tusenfryd feltet. All spesiell atmosfære gjennomtrenger og varme.
 Legg til dette en viktoriansk smak - Praktisk engelsk kjøpt boliger er møblert og ytterligere supplert nytt til din smak. Forene alle møbler og antikviteter spare bare hjulpet teknikker iboende Chebba-chic - i hvit maling, sy deksler som var billig og effektiv.  
Яндекс.Метрика