Designe interiøret ØMU. Hvordan velge stil interiøret EMU

 I hvert av våre liv kommer en tid da mye av det som omgir oss, slutter plutselig å behage, føre til positive følelser, når ikke engang klatret ut av sengen, vi føler meg som en belastning av problemer og daglige rutine bokstavelig talt knust sengen, og det styrkene flytte. Bare viljestyrke vi tvinge oss opp, en normal morgen ritual og gå på jobb den kvelden og tilbake igjen for å tenke seg trist boliger opphørt å behage.
 Kommer til hjernen har blitt et begrep flerårig russiske spørsmålet "Hva gjør du? ". Selvfølgelig, for å begynne reparasjoner! Og ikke bare male gulvet eller kitt tak. Du må endre den omkringliggende plass, og så stopper du å føle trykkende atmosfæren, som presser. Reparasjon - et skritt ved å klatre på deg endre livet ditt, en ny se deg rundt og føle friskhet og frihet som er så mangler.
 Se på hans øyne designer leilighet, forestille henne ikke å være et kjedelig sted, og territoriet til kreativitet, action, bevegelse. Flip åpne standardløsninger, utvide sine horisonter. Man trenger bare å spørre formålet - og du kan bevise reparasjoner til slutten på tross av den velkjente aforisme, noe som indikerer at reparasjonen ikke kan fullføres.
 Tro meg, de kvadratmeter som du eier, kan det være nok til å uttrykke sin individualitet, indre lage interessant og minneverdig. En reparasjon å virkelig møte dine forventninger, må du huske et par ting:
 1. Leiligheten - et sted hvor du kan slappe av. Derfor bestemme hvilke farger, detaljer, materialer forbundet deg med resten.
 2. leilighet - et sted der du zaryadzhayetesya kraft energi akkumuleres. Så det bør være en situasjon og elementer som vil være morsomt.
 3. Flat - er du, og derfor må det nødvendigvis individualitet av din personlighet.
 Gitt disse reglene, skjønner du du vil få som følge av reparasjoner, som ønsker å se huset.

 Stil interiør. Hvilken du skal velge?


 Har du noen gang tenkt på hva kunst, ser på et maleri eller annet kunstverk, nesten umiddelbart kalt forfatter? Kanskje det er noe som umiskjennelig peker på maler, skulptør og arkitekt. Og det kalles stil.
 Formulere definisjonen av interiør
 Stil - Et bilde av "felles bilde system, betyr av kunstneriske uttrykk, kreative teknikker, på grunn av den enhet av den ideologiske innhold," som angitt i Sovjet Encyclopaedia.
 Stil - er den riktige kombinasjonen av form og innhold. I fravær av harmoni opprettet bilde kan gi en følelse av avsky.
 Stil er iboende ikke bare i art direction, men også eget individ (husk det berømte ordtaket: "Everyone - en stil"), samt en leilighet eller hus.
 Med reparasjoner og designverktøy, slik at du kan forvandle ditt hjem, vil det vise karakter, vaner og temperament av den enkelte, slik at beste oppfylle sine funksjoner.
 Man skal ikke tro at stil - et privilegium bare rike mennesker. Ingen er forbudt å gjøre hjemmet spesiell, unik, dessuten at det moderne markedet av byggevarer designet for kunder med ulike inntekter. Men hvor du skal begynne?
 Først må du velge en stil. Selvfølgelig kan du leie tjenester av en profesjonell. Men hvorfor ikke prøve deg på design? Dette krever imidlertid en viss teoretisk kunnskap.
 Den viktigste funksjonen i interiørstil
 Dermed er den viktigste funksjonen av stilen - en enhet av dets bestanddeler strukturelle og dekorative elementer og stil, ånden, ideen som gjennomsyrer arbeidet, enten maleri, skulptur eller leilighet.
 -Interiør er delt inn i to grupper:
 1) historisk (gotisk, barokk, klassisisme konstruktivisme, minimalisme, etc.);
 2) Etnisk.
 Blant de historiske stilene er relatert gjenspeiles ikke bare i arkitektur, men også i musikk, interiør, kostyme, poesi. De kalles stor. I tillegg til disse, disse inkluderer Empire, moderne hi-tech.
 Utformingen av XXI århundre ved hjelp av bare noen få komponenter eller store stiler ved å velge stil, behandle det fra standpunktet av moderne konsepter for skjønnhet, komfort og implementere bruker den nyeste teknologi og materialer.
 Etnisk stil fylt med elementer av livet til et folk. Disse inkluderer japansk, skandinavisk, fransk, engelsk, etc.
 Det er forskjeller mellom begreper som stil og stilisering.
 Hvis vi først bredt definert, er i ferd med stylingen for å si at denne tolkningen, vår "lesing" stil. Dette betyr at i en moderne leilighet stil kan du forestille deg hvor styling, som ifølge vår kunnskap, smak, følelse av proporsjoner kan være vellykket eller ikke.
 Jeg ønsker å advare mot ytterpunktene: ikke spille stil i alle detaljer og detaljer. For eksempel, hvis du velger noen av de historiske stiler, dette betyr ikke at taket skal dekke forgylt stukkatur eller konvertere en leilighet i brevenchatuyu hus eller ranch hvis du stopper ditt valg på en av de etniske stiler. Ellers kan du ikke interiør, tilsvarende rytme, smak og behov i det moderne liv, og regelrett kitsch (dårlig smak).

 Tips for valg av interiørstil


 1. Velg en stil basert på din livsstil.
 2. Bestem optimal applikasjonsnivået i moderne stil leiligheter, er å bestemme om du skal endre stilen dramatisk og til slutt vil få absolutt kopi stil; gjøre noen konstruktiv detalj iboende stil (oppreist bue, kolonne, etc.), eller bare slå interiøret stilistiske aksent, noe som kan være gjenstand eller sammensetningen av visse detaljer.
 3. Stylistic rekonstruksjon må berøre alle rommene. Dermed leiligheten kan gjøres i samme stil for hvert rom eller finne en beslutning stil.
 Dessverre betyr dette problemet ikke slutt der. Oppgaven vil være lettere hvis leiligheten er hjem til en person. Og hvis familien? Ideelt sett bør alle ha et eget rom eller i det minste et hjørne, hvor han vil føle deg komfortabel og koselig.
 Dette betyr at du starter reparasjoner og tørre å endre utformingen av leiligheten, må ta hensyn til smak og behovene til hvert familiemedlem. Men hvis du bare mekanisk realisere alle ønskene til familiemedlemmer, risikerer du å snu leilighet i opphopning av elementer fra ulike stiler som kan kombineres ikke bare dårlig, men også i konflikt med hverandre.
 I så fall vil du få ikke bare optimalt organisert plass og kaos iboende dårlig smak. Det er derfor nødvendig for å oppnå en organisk kombinasjon av elementer fra ulike stilarter, fordi det er bra for tenåringer, er usannsynlig å passe sin eldre søster eller bestemor. Og den siste tiden.
 Hva du bør vurdere å velge en stil på interiøret?
 Velge en bestemt stil, bør det tas i betraktning at det i din leilighet muligheter fordi de ikke passer enhver stil til ditt hjem.
 Hvis du er eier av ett-roms leilighet, interiøret realisere klassisk stil med sin soliditet og grundighet krever visse investeringer, usannsynlig.
 Resultatet vil se stilig flat og meningsløst, som den klassiske liker ikke imitasjoner og krever ekte materialer.
 For å hjelpe deg å finne ut hvilken stil er mest å foretrekke for ditt hjem, la oss nærme seg spørsmålet fra en annen vinkel.
 Hvis credo - for soliditet, tradisjon, er det umulig å gi opp hvis du konservativ av natur, knapt våget å endre, da du mest passende klassiker som går godt sammen med andre stilarter, som fører, kanskje uventet, men det opprinnelige vedtaket.
 Hvis du - mobil, stadig i bevegelse, stopper søket hvis du liker død, din stil - moderne, som vil understreke din individualitet.
 I tilfelle deler du verden inn i svart og hvitt og motsetninger - et karakteristisk trekk ved karakteren din, er det åpenbart at du vil komme minimalisme. Inkludert en bare det som er nødvendig, gir minimalisme likevel for andre beslutninger kombinasjoner proporsjoner. Denne stilen for en person utsatt for raske (men ikke forhastet!) Solutions.
 Hi-tech - ung stil, mote, moderne mennesker, som gjør det mulig å gjennomføre de mest uvanlige fantasier.
 HuskDet, snakker som en designer, må du først sende fiaskoer innsats på hvordan å skape en intim setting, ikke et objekt for beundring av andre.  
Harmoni klassikere. Klassisk stil i interiørdesign EMU

 For ikke å nevne opprinnelsen til den klassiske stilen i interiøret, ser vi at i vår tid er det relevant, samt et par århundrer siden. Og nå, fortsatt komfortabelt være blant veggene dekket med behersket fargede tekstiler, bruke møbler laget av høykvalitets tre som utstråler varme og er assosiert med velstand og stabilitet.
 Så klassisk interiør passer spesielt mannen som har sitt øye med ting og vil ikke blindt følge moten og endre deres smak diktering magasiner.
 Classic Interiøret består av elementer som er tidløs og fortsatte relevans uavhengig av det. I kontrast, gjør bare tiden dem enda mer sjarm og blir til en dyr og utsøkte antikviteter. Dette paradokset er lett forklares med det faktum at, som en regel, møbler laget av valnøtt, karelske bjørk og lignende tre. Dette innlegget, carving og andre teknikker gjør det et kunstverk.

 Hva bør jeg vurdere når du oppretter et interiør i klassisk stil
Harmoni klassikere. Klassisk stil i interiørdesign EMU


 Klassisk interiør - er ikke bare en luksus palasser XVII -XVIII århundre. Denne stilen er preget av enkelhet, kortfattethet og klarhet. Interiøret er ikke overspent, men heller full av verdighet, smak og respektabilitet.
 Hovedtrekkene i den klassiske stilen, verdighet, tilbakeholdenhet, helhetlig enhet, harmoni og god smak. Disse innvendig komfort, slappe av, minner tradisjoner og evige verdier.
 Klassisk interiør designet for balanserte, konservative, selvforsynte folk med god smak, ikke endrer vaner for på grunn av moten.
 I dag classic - et mål på stabilitet, velstand, trygghet i fremtiden.

 Viktige funksjoner klassisk design stil
 • Classic interiør antyder: bygge riktig form, lys, plass, utstråler ro og stødig hygge; klare geometriske former og presise proporsjoner, strenge, behersket dekor. Her bruker vi dyre, materialer av høy kvalitet (naturlig tre, stein, silke).
 Fargepaletten er klassisk interiør, lyse pastellfarger, perle gamma; kombinasjon: hvit, blå, grønn, rosa; Kombinasjonen av sølv-grå og gull sikkert.
 • For klassisk karakteristisk flat overflate på veggene. Vegger okleivayut tapet eller stoff stramt. Veggene er laget slik at holdt streng symmetri av vertikale og horisontale linjer. For dette formålet, gesimser med dekorasjoner; utbredte skulpturer, listverk, søyler med bronse hovedsteder; pilastre (pilasters - en flat rektangulær vertikal projeksjon på overflaten av veggen eller kolonne). Dette gir interiøret foran glitter og luksus.
 • For å få en passende vegg tapet med blomstermotiver og bakgrunnsbilder for å male pastellfarger. Du kan drapere silke vegger, vil det skape en følelse av lys, komfort og sjarm
 • Den store interiøret er bedre å bruke småskala ornamenter og plast for å skape en følelse av fullstendighet og frihet.
 • Flat tak rundt omkretsen kan være dekorert med stukkatur friser (strimler - dekorativ stripe som går langs kanten av produktet).
 • Windows store rektangulære eller halvsirkelformet.
 • Vinduer og dører dekorert med gardiner, markiser eller vev-papir manuell produksjon.
 • Draperier og draperi elegant form et kompleks med sjenerøse folder. Dekorasjonen ved hjelp av en børste eller lignende i tone og tekstur av stoff.
 • God jakt kjegleformede lysekroner med krystaller krystall, naturstein eller gjennomsiktig dyrt glass. Egnet som bronse lysestaker Er spotlights.
 • Gulv lå på individuelle kunstneriske mønstre av naturlig tre med intrikate mønstre.
 • Enkel og legge glans rom speil. De kan også bidra til å øke avstanden.
 • Møblene i klassisk stil interiør, laget av tre (valnøtt, kirsebær, karelske bjørk), utstråler varme og verdighet. Kåpen male fine toner med innslag av forgylling. En håndlaget, utskåret, forgylt, innlagt sjeldne tresorter, perlemor, bronse møbler foreta en reell kunstverk.
 For møbeltrekk med naturlige stoffer. Så, tilbake sofaer og lenestoler kan obtyanut billedvev, silke eller fløyel.
 Formen på møbler bør fortrinnsvis avrundet, myke materialer og tekstiler. Klare møbler kombinert med buede ben.
 Total farger møbler klassisk interiør: hvit, blå-grønn, er lys pastellfarger perfekt kombinert med gull.
 En rekke stoffer: silke, sateng, bomull, rayon, brokade. Solid eller klassisk design.
 Denne møbler er kjøpt ikke ett år. Og selv arvet. Forresten, høy kvalitet klassiske møbler over tid øker i pris for å bli en sjeldenhet. Og siden det er laget på bestilling, på noen måte denne saken er unik.
 • Den klassiske interiøret er integrert i det indre peis, selvfølgelig, hvis plassen tillater det. Du kan oblitsevat hvite fliser eller marmor. Neste sette en behagelig stol, et lite bord for te (kaffe). Bestikk - Porselen. Figur diskret, med gull.
Harmoni klassikere. Klassisk stil i interiørdesign EMU

 Nyttige råd. Velge interiør harmoni klassikere, husk at det ikke kommer i konflikt med andre stiler, eller vår perenasыschennomu informasjon og problemer på den tiden. Den lar deg bo, husker de tidløse verdier.  
Яндекс.Метрика