Designe interiøret ØMU. Grunnleggende av interiørdesign EMU

 Det som begynner INTERIØR DESIGN

 Komposisjonsprinsipper


 Innvendige rom, uavhengig av ønskene til den som bor i det, reflekterer hans indre.
 Det er derfor viktig å artikulere sine ambisjoner, preferanser og smak. Bare ved å forstå dette, kan du begynne å endre interiøret i leiligheten hans.
 Design - art, som bør være perfekt uttrykker dine følelser, tanker. Bare på denne måten kan skape et interiør som passer best karakter og temperament på personen.
 For å organisere plassen, identifisere de viktigste områdene aksenter, bør du være klar over sammensetningen (fra Lat Sammensetning -. «Arbeid, montering, tilkobling, kommunikasjon). Sammensetning - organiserer element der de enkelte elementene er uatskillelige.
 Som med alle systemer, har sammensetningen sine lover, uten noe som compliance ikke kan skape en harmonisk interiør.
 En av de viktigste reglene er identifisering av de viktigste og sekundære reguleringsplan plass. Oftest finnes sentriske sammensetning av boliger. For eksempel, i et primitivt samfunn senter, som fokuserte slags liv var en peis i grotten. Denne regelen gjelder så langt. Derfor er det viktig ved bygging eller ombygging et hus eller leilighet for å bestemme sammensetningen sentrum. Vanligvis er det en stue eller spisestue.
 Hva er det kompositoriske midten av spisestuen eller stuen, bestemmer du selv som passer din livsstil. Mye avhenger av utformingen av leiligheten, samt funksjonelle problem mot designer. Alt dette påvirker fargerike løsning behandling, innredning og belysning.
 Etter å ha fullført reguleringsområdet, kan du begynne plassering av grunnleggende og ytterligere kompositt aksenter.
 Det optimale valg av fargekombinasjoner kan kombinere separate soner, eller, omvendt, å kontrast dem med hverandre, og sammen med belysningssystemet kan utvide eller smale rom til å skape den ønskede emosjonelle virkning. Det er nødvendig å vurdere noen psykologiske aspekter av persepsjon. For eksempel, enkle former er lettere å forstå; symmetriske elementer se ut som en helhet, det samme gjelder de nære objekter; øker kontrasten persepsjon og t. e.
 Opprette et sammensatt senter vil kombinere separate stykker av møbler, utstyr og deler dekorative kunst som er laget basert på lover symmetri og asymmetri.
 Symmetri er assosiert med en eller flere akser på hvilke bygningen. Som kompositorisk enhet det gir en følelse av orden, fred, hvile, byråkrati.
 Men i enkelte funksjonelle områder bruker symmetri kan anses nødvendig, for eksempel i barnas rom beregnet for to barn eller foreldre i soverommet. Følelsen forsterkes symmetri symmetriske arrangement av skap, bordlamper og enda et speil henger på veggen på motsatt side av vinduet.
 Asymmetri, i motsetning til symmetri forbundet med begreper som bringer det indre av frihet, spesiell dynamikk.
 Legge til en symmetrisk krets noen asymmetri gjør interiøret mer rik, rik og interessant.
 Av den asymmetriske konstruksjonen av resort områder eventuelt tildeling i henhold til funksjonelle behov.
 I sammensetningen av begge teknikker er anvendt like innebære bruk av komposittverktøy:
 1) gjenta;
 2) nyanse;
 3) kontrast.
 Gjenta nært relatert til symmetri, hvor begge sider er de samme akse eks.
 Med gjentagelse uforandret farge, tekstur, materiale, størrelse, men hvis det er noen mindre forskjeller fra valg av komponenter, er det en påminnelse, en skarp endring genererer den samme kontrast.
 Når du endrer størrelsen kan lagres skjema.
 Ut fra disse figurer størrelsen forskjellen er geometrisk eller aritmetisk progresjon.
 Forskjellen mellom den første og siste tallene i geometrisk progresjon er svært merkbar, derfor kan vi snakke om forholdet kontrast. Ved progressivt forskjell i størrelse former kan være mykere, og derfor er det nyanser. Interiøret av boligen siste endringene bedre.
 Den primære bestemmelser som setter proporsjoner bygningen er inngangen til det. Dette viser rettet inn i innvendig plass eller rom er på tvers av hovedaksen utsikt.
 Denne andelen boareal kan justeres ved visuelle illusjoner.  
Utbygging av leiligheten. Tips og ideer for ombygging leiligheter

 Sanering av leilighet og Design
 Ved å kjøpe en leilighet eller selv bodd der en stund, vi gradvis begynne å se på det med nye øyne og innse at hvis vi hadde utbyggere eller arkitekter, mye av det ellers ville ha gjort. I denne forstand leiligheter med fleksibel layout har flere fordeler som gjør det mulig å gjøre endringer i smak, som imidlertid ikke til hinder for konsultasjon med en profesjonell designer til å hjelpe effektivt kvitte deg kvadratmeter, vil det ta hensyn til særegenheter til leiligheten din, og vil redusere eller eliminere problemet som kan forekomme under reparasjon.
 Hva hvis jeg bo i leiligheten opphørt å være morsom?
 Så den eneste veien ut av denne situasjonen - nyutvikling.
 Hvis du er heldig Multirom leilighet, gjør alternativene for utbygging plass du mye mer som et stort område det mulig å manøvrere. Hvis leiligheten er så liten som kombinerer nesten ingenting i det?
 I dette tilfellet, kan du gå ut, arrangering sanering "i revers". Etter ombygging - er ikke nødvendigvis foreningen av to eller tre rom. Du kan omforme plass, setter partisjoner.
 Da antall rom vil avhenge av din ønske.
 Men "samlende" alternativet bør utelukkes. For eksempel, kan i en studioleilighet kombineres rom med kjøkken (inkludert de forholdene som vi snakket om ovenfor). Det viktigste - å nærme nyutvikling er ikke bare rimelig, men også kreativt. Samtidig ønsker jeg å advare deg: ikke ta ned alle vegger som flat, ikke engang et hjørne (unntatt bad), der du kan være alene med ham, og fort blir lei og skuffet.
 Før ombygging, prøv å forestille seg hva du har og hva du vil etter omorganiseringen av plass i leiligheten din, på papir.

 Stadier av sanering leilighet. Vi foreslår en algoritme for å løse dette problemet.


 1. Tegn en plan av leiligheten din. Det første du bør gjøre - er å identifisere felles og personlige områder. Dette er nødvendig selv om at plassen er ikke nok.
 2. Identifiser hovedsonen. Det kan være en hvilken som helst rom (stue, spisestue, kjøkken), hvor du tilbringer mest tid.
 3. Tenk og forestille seg hvordan det vil endre inngangs plass til hovedområdet, og dermed komponere det med mindre lokaler (hall, korridor).
 4. Bestem på plan banen leietakere som etter ombygging de ikke trenger å drastisk endre sine vaner eller rumpe på veggen i stedet der før de beveget seg fritt.
 5. Hvert rom sjekk funksjonelle områder, tror at du kan gjøre i gangen, til korridor avlaste hoved plass.
 6. Ordne møbler i planen.
 Dersom resultatet du er helt fornøyd og hadde ikke noen tvil, kan du flytte fra teori til praksis.

 Redesign leiligheter i praksis. Interessante ideer for ombygging leiligheterUtbygging av leiligheten. Tips og ideer for ombygging leiligheter

 For å gjøre leiligheten virkelig nytt og minneverdig, er det nødvendig å legge grunnlaget sanering opprinnelige ideen. Dette bør være klar over at hun er relatert til utbygging oppussing innebærer riving av noen strukturer. (Husk at ikke alle vegger kan bli ødelagt. Hvis den bærende vegg klart bryter med ideen din, eller å sette opp med det, eller gjøre endringer i planen.)
 Dersom bli kvitt veggene forventes ikke å re-plan leilighet som du kan bruke hyller, skap og så videre. P.
 For å hjelpe deg med å oppnå akkurat hva du vil, ønsker vi å utstyre deg litt kunnskap om design teknikker og triks.
 Nye trender i arsenal av designer innført en forestilling av rennende plass. (Som et resultat av gjenoppbyggingsprosjekter forsvant veggen Det eneste som holder isolasjon -.. Et bad) Gulvet og taket sømløst bevege seg fra en sone til en annen, å forene dem. Kombinasjonen av ulike materialer, farger, teksturer bidrar til å sette den nye sonen, så å re-plan plass.
 I denne situasjonen, hver av sonene eller ment for matlaging eller for fritid og arbeid og så videre. D.
 Derfor, i tillegg til tradisjonell, begynte å bosette og mer funksjonelt rike områder, for eksempel verksted, galleri, bar og så videre. (Apartments begynner å reflektere livsstil av sine eiere og omgjort til studioer, leiligheter, kontorer og lignende, men ikke alltid så faktisk er.)
 Den moderne designen tilbyr en rekke enheter og teknikker for funksjonell reguleringsplan leilighet.
 Blant disse skillevegger, skjermer, skjermer, laget av ulike materialer (metall, stoff, etc.) eller annen farge, høyde, tilstedeværelse av hull.
 Viktig rolle og møbler, som skal være lett å flytte, flytte rundt i leiligheten, trans plass. Salongbord på hjul, som om nødvendig kan bite og lett skjøvet til side, slik at den dekomponeres sovesofa. Møbler-transformator - det er også svært funksjonelle, som for eksempel folding stoler på kjøkkenet stol-seng i stua. Til å omfatte alle typer roterende transformator elementer skyve partisjoner.
 Dele rommet i soner ved hjelp av omfanget av podiet, i en liten leilighet som vil spare plass, og en stor tilstand av reguleringsområdet. Podiet er spesielt god i rommet langstrakte fordi korrigerer dårlige proporsjoner. Hvis rommet er firkantet, så det ser spektakulært hjørne podium. Du kan ordne dem i et skap, satt på sengen hans, og hadde ingen alternativer!
 Hvis høyden av veggene tillater det, vil multi-nivå taket også bidra til å re-plan plass.
 Veldig interessant, vakker og funksjonell rom vil se ut når du oppretter andre nivå, noe som vil øke den generelle og bruksareal.
 Å skille fra hverandre funksjonsområde kan slippe å arrangere gulvet. Kjøkken, oppvokst på et lite podium, vidmezhuye det fra stuen-spisestue er det samme gjelder for soverom og omkledningsrom.
 Vurdere ombygging og design studio leilighet (de krever ofte omorganisering av plass) ved hjelp av de presenterte teknikker.
 Hvis ombyggingen er uunngåelig, deretter analysere alternativer for ulike funksjonsområder.
 En nødvendig del av leiligheten er det gang, selv om det er så liten at det knapt plass til to personer. Ytterdører må nødvendigvis være atskilt fra resten av rommet, ellers vil du ikke bli kvitt følelsen av at du er en gjest, ikke verten.
 Rack, skap, speil - nødvendig attributter lobby som du kan legge til god belysning (generell og lokal), høy kvalitet tapeter (for eksempel paneler) som krever minimalt med omsorg, en rekke utførelser. Dette vil gjøre rommet ikke bare praktisk, men også vakker. (Prøv å avstå fra foreningen entré med stue og kjøkken. Prøvde dette alternativet hevder at følelsen bokstavelig talt lever på landing.)
 Du kan ikke si at bandet er ganske behagelig sted i leiligheten. Snarere tvert imot. Dette kan forklares med to nært adskilte vegger har en trist inntrykk og bør reduseres. Det finnes alternativer, for eksempel, kan øke korridoren, redusere tilstøtende rom. Men hvis det er så liten at som et resultat av utbygging vil bli bare et skap eller vegg er bærende, bør korridoren være visuelt "pause".
 Dette betyr at løsningen må være fokusert på hvordan å skape et inntrykk av at den begrensede plassen ikke er begrenset.
 Prøv skodder garderober å henge speil som visuelt utvide plassen. Vær oppmerksom på at å plassere et speil på en smal vegg, får du motsatt resultat - en korridor ikke utvide og forlenges.
 En annen måte - å "ødelegge" korridoren gjennom farge. For dette formål motstående vegger bør males i en kontrastfarge som en vegg av hvitt garderobe, og de som foran, blå eller rød.
 Man kan bruke følgende metode: Sett bue i midten av gangen, malte det andre del i en kontrastfarge. Som et resultat, visuelt korridor vil bli bredere og kortere.
 Knapt klatret ut av sengen, drar vi til badet, fra utseendet og atmosfæren som kan avhenge av vår sinnstilstand. Hvis størrelsen er 170 x 170 cm, og toalettet og enda mindre - 90 x 120 cm, forutsatt at du ubehag, spesielt hvis du husker om Rørlegger overflod på detaljhandel. Det viser seg i dette tilfelle to. Først - omorganisere bad utstyr, andre - å forene bad med toalett (dette tiltaket tilhører kategorien radikal).
 Vurdere to alternativer for utbygging.
 Så kan du ty til installasjon. Det er som drenerer tank, rør og feste toaletter rengjøres veggen ved hjelp av spesielle festene.
 Som et resultat, er den ekstra plassen sluppet, det har ikke problemer med rengjøring og bad vil bli en svært moderne utseende. Veien ut av situasjonen og være innovative løsninger som et bad kan bli satt i hjørnet diagonalt, som også frigjør plass langs veggene.
 Hvis noen permutasjon ikke hjelper å oppnå det ønskede resultatet forblir fundamentalt endre avstanden og kombinere et bad med toalett.
 Etter å ha ødelagt veggen i mellom, vil du få ekstra meter kan variere tilstander som å sette vaskemaskinen, og hvis riktig plassere speil, jo mer visuelt utvide plassen.
 Men ikke glem at fordelene uten ulempene ikke eksisterer. Når man kombinerer bad samtidig bruk av bad og toalett blir umulig, hva som er viktig i leiligheten der noen mennesker lever.
 I en liten leilighet (og i stor også) mat - den mest attraktive sted fordi dens sanering bør nærmet svært alvorlig.
 Den mest rasjonelle alternativet - kombinere kjøkkenet med spiseplass. Planlegging typiske leiligheter gjør det mulig å fjerne veggen mellom bad og kjøkken. Den eneste ulempen er at ett isolert rom i leiligheten vil være mindre.
 Nå kan du organisere på den resulterende arbeidsplass og spiseplass. Ett alternativ - å bygge en bue som visuelt dele rommet uten dører installasjon. Form av buer kan være forskjellig, for eksempel rundskriv, ellipsoidiske i form av en bue med stige og andre.
 Som ett av alternativene reguleringsområdet kjøkken kan tilby lett å sette en partisjon av farget glass som vil fylle rommet med fargerike høydepunkter og gi rommet en spesiell stemning.
 Arbeidsområdet kan merkes slippe gulvet en god idé å understreke og forskjellig underlag: sette fliser på kjøkkenet og i spisestuen - parkett.
 Alternativt kan du ordne møbler i den mest rasjonelle, organisert spiseplass. For dette formålet, egnet kjøkkenkrok, uvanlig setting som kan skille kjøkkenet fra spisestuen. I tillegg, design av møbler levert boksene under setene, som brukes til lagring av kjøkken verktøy og så videre.
 Selvfølgelig fortjener spesiell oppmerksomhet studioleilighet stue, som har en funksjon for å kombinere soverom, stue og kanskje en studie. Derfor ville det være bedre å kalle det fellesrom.
 For ikke å rot plass, bør møblene være universell. Som et alternativ - skap, innebygd slutten rom, garderobe sekretær, som i kveld blir til en komfortabel seng.
 Delt rom vanligvis langstrakt, som ikke er veldig behagelig. Men det kan gjøre mer visuelt firkantet, utstyre en innebygd garderobe (forresten, er det mulig å arrangere dør bibliotek og datamaskin).
 Noen besparelser vil kvadrat-trekkspill dører eller skyvedører.
 Bestemmelsen er og hvis du har en balkong. Ved å kombinere det med et rom kan øke det totale arealet. Forresten, er dette en svært vanlig form for nyutvikling. Mange erstatte konvensjonelle gjerde på murstein, dannet isolert vegg, installere vindu enhet og er ganske komfortable rom, som kan ordnes på forespørsel kabinett, arrangere en vinterhage (det bør ikke være for å skille det fra resten av leiligheten eller en tom vegg dør, fordi du må nyte skriver) eller komme opp med noe annet. Hvis kjøkkenet med utsikt over loggia, så er det mulig å arrangere bar, mini servering eller sittegruppe.
 Reorhanizuyuchy plass studioleilighet, er det ikke nødvendig å bruke partisjoner og skjermer.
 Tilstrekkelig å bruke en kombinasjon av etterbehandling materialer, gulv og tak for å finne ut hvor man slutter og begynner et annet område. For eksempel, strengen "fliser - gulv - teppe" viser tydelig at hallen gradvis flyttet inn i stuen, og som i sin tur - på soverommet.
 Himling med integrerte multi lys lett markere midten av hver sone.
 Som ett av alternativene du kan tilby å gjøre podiet, som ikke bare dekorere interiøret, gjør det mer mangfoldig, men mislyktes skorektuye andel leilighet.
 Vanligvis ett-roms leilighet feste stoppede møbler, garderobeskap, hyller til bøker og lyd - og videoutstyr. Men du kan finne en original løsning, hvis de brukes som et designelement farge, lys, prosessering og dekorere.
 Først av alt er det nødvendig å utvikle en enhetlig stil, som kanskje vil bli reflektert din profesjon eller yrke. Da vil du nyte komfortable, funksjonelle, ikke overlesset med unødvendige detaljer plass.
 Utvikling av en sammensetning utformet i samme stil, mener at lyse vegger må kombineres med gulvet (uansett hva du velger som deksel - parkett, laminat eller noe annet), dører (lys, dekorative), funksjonelle møbler.
 I utformingen av leiligheten kan bringe et element av klassisk stil som bue ved å fylle den, for eksempel inngangen.
 Endre rommet plass er mulig, hvis den har vinduer som vender de ulike partene. Runder vinkel zadrapiruyte vindu lyse gardiner, plass møbler i en halvsirkel.
 Til tross for det store antallet nye produkter og et ønske om å bruke mye i en liten plass studio leilighet, husker først og fremst den funksjonelle siden av ting og gjenstander. Til leiligheten din ikke ser ut som et lager, bør det ikke være noe ekstra eller utilsiktet.
 Og den siste. Sanering og stil velges må møte behovene til eieren av leiligheten og liker det.
 Avslutningsvis vil det være galt å si at med alle de positive sider av leiligheten "uten vegger" (for eksempel en følelse av rom og frihet) er der og ulemper, som for eksempel mangel på lydisolasjon.  
Яндекс.Метрика