Eklektisk. Eklektisisme i inter yeri

 Samspillet mellom ulike kulturer har alltid eksistert, foruten å skape noe nytt, søkte avant-garde å ha kjent før. For eksempel, de gamle kulturene i Kina eller India, sumerisk manuskripter eller skulpturer Mesopotamia.
 Tilkobling ulike kunstneriske elementer kan sees i slutten av romersk interiør.
 Etter banen av et lån eller en blanding av forskjellige stiler, er det sannsynlig å skape nye, uvanlige. Denne lov til å dukke opp i kunst (arkitektur og design) slik retning som eklektisisme (blanding stiler).
 Ved å kopiere den gamle stilen (rente autentisitet) funksjonen gjør eklektiske elementer av flere stiler i ett interiør. Det grunnleggende prinsippet om kunst det var bare i XIX århundre. Noen tror grunnen for sin forekomst romantikken, med sin filosofi om "fri bevegelse i historisk tid" og en fraskrivelse av strenge kanonene av kunst. Fasjonable og faktisk var alt som var komfortable og vakre interiører av tidligere stilarter.
 Men mange kritikere anklaget eklektisk kunst i overdreven lunger, mangel på personlighet. Noen sa til og med at eklektisisme - mangel på stil som sådan. Og det kommer på et tidspunkt når man har uttømt seg stil og den andre har ennå ikke dukket opp.

 Hovedtrekkene i eklektisisme:


 • Bruk blandet stil eller kombinasjon av gjenstander av forskjellig opprinnelse, stiler og tider.
 • Eklektisk stil er i interiøret bare hvis det er utformet på grunnlag av en kombinasjon av ikke mer enn 2-3 stilistiske typer, kombinert farge, tekstur, arkitektonisk utforming.
 • eklektisk stil preget av plastisitet, avrundede hjørner, strenge vertikale linjer og "flyktende" skjemaene.
 • Fra alle møbler stiler skiller hans bruk av dekorative elementer i form av svinger, sirkler, trekanter, sol, og et stort antall tekstil, mykhet og komfort av møbler.
 Eklektisk -. Mye av dekorative elementer, for eksempel ulike ting fra hele verden, som minner om kulturer i Østen, Middelhavet og t E.
 Eklektisk stil kombinerer detaljer sanket fra ulike kilder, og understreker gunstig slå dem med hverandre.
 Vi kan si at den nåværende tid, slutten av XX - er begynnelsen av XXI århundre en tid med eklektisisme. Fasjonable alt passer som eller funksjonelt.
Eklektisk. Eklektisisme i inter yeri


 Hva bør jeg vurdere når du oppretter et interiør i stil med eklektisisme


 Moderne interiør for multi-stilistiske komposisjon. De gjenspeile mangfoldet i våre liv, fylt med ulike temaer, trender, stylyaly.
 Noen mennesker liker å blande gammelt og nytt: art deco med høy Tecom og etnisk. Noen prøver å harmonisere vest og øst retninger. Det finnes mange alternativer, men takket være interiøret i huset får det unike og originale sjarm.
 • Ting som fikk vertene arvet eller ervervet i ulike perioder av livet, holde varme minner. Med dem er det vanskelig å forlate. De etter hvert blitt dekorative aksenter hjem sykepleier. For eksempel, kobber samovaren på kjøkkenet. Polert til en skinne, står han stolt på sokkelen, som minner om den bråkete Tea Party med skåler, hakket sukker, kjeks, barankah og bringebærsyltetøy.
 • Noen ganger utleier kunne kombinere antikviteter med moderne bestilt i motedesignermøbler. Dette, for eksempel, lysestaker eller en gammel boks, en boks eller en gammel kommode, overlevd flere epoker og forsøk på restaurering. Dette dresser flyttet, endret farge og ungdom, justere til skiftende preferanser eiere før det tok hedersplass på soverommet.
 • Ett av alternativene - en kombinasjon av høyteknologi med gamle ting. Ja, ved siden av den nye lyd fredelig side om side gips bas Mozart.
 • Ofte en blanding mellom en nær historiske stiler (f.eks, klassisisme og Empire, barokk og Art Nouveau. I slike komposisjoner ting i harmoni i interiøret, ikke motsier hverandre.
 • Noen ganger elementer av forskjellige stiler bevisst motsetning til å opptre som en risikabel eksperiment. Det kan komme ut veldig originalt, uvanlig og selv fører til interiøret.
 • Ofte sammen med den vanlige måten ting for vår bruk suvenirer brakt tilbake fra utenlandsreiser. De skaper i streng klassisk interiør detalj, noe som gjør den kjente utseende noe individ.
 • Noen ganger tiltrukket ting en verts form og forsiktig håndtering av materiale arrangert mellom dem, til tross for den stilen. Disse interiørene er unike og svært dekorative. De er fulle av farger, detaljer de er individuelle kunstverk og samtidig lykkes utfyller hverandre og produsere.
 Det er visse regler eklektisisme som er verdt å huske:
 • den hemmelige eklektisisme er for å styre to eller tre varianter og kombinere dem med tekstur, farge og så videre osv..;
 • viktig sans for proporsjoner, smak, vellykket improvisasjon og takt;
 • Mens kan bildet av bygningen i eklektisk stil bli alt bygget på motsetninger, men dens viktigste funksjon bør bo og komfort;
 • i et miljø der blandede stilistisk ulike elementer bør fokusere på detaljene, fordi de kombinerer så forskjellig i karakter elementer.
 Selvfølgelig er slike eksperimenter løses folk tror på smaken, fet, uvanlig.
Eklektisk. Eklektisisme i inter yeri

 Trodde. Eklektisk - en stil av kreative mennesker i stand til å eksperimentere. Hvis du ikke føler noen slike kvaliteter, risikoen snu et hus til et banalt opphopning av fremmede elementer og detaljer.  
Hvordan lage en komfortabel og romslig leilighet

 Hvordan best å ordne bolig plass


 Vi ty til å reparere ikke bare å skape litt atmosfære i leiligheten.
 Ofte med det vi ønsker å endre stil og levemåte. Tross alt, hvordan utstyrt huset vårt avhenger av vår sinnstilstand, så vel som fysisk.
 Det er derfor viktig å gjøre en leilighet ikke bare praktisk og funksjonell, men også unik og interessant når det gjelder design. Det er ikke lett.
 De fleste av oss bor i leiligheter med standard layout (for bedre eller verre, er ikke så viktig), og vi brukte at rommene er separate, spesielle formål, kjøkken - et kjøkken, et soverom - et soverom.
 Men du kan ikke argumentere tilbake, og at å flytte inn i en ny leilighet, trenger vi ikke tenke på hvordan du kan redigere, re-plan plass, eierne av som vi er gjort. Selvfølgelig, endre plasseringen av rom, er deres størrelse ikke i vår makt, men er et middel for å gjøre det litt annerledes. For eksempel, hvis du ønsker å utvide plass, kan du kombinere rommet, som vanligvis er laget ved å kombinere rom og kjøkken.
 På den ene siden, økningen i verdensrommet - er god, på den andre - er forsvinner grensene mellom ulike områder av leiligheten.
 Faktisk og dette alternativet, som unionen rom med balkong eller loggia, noe som åpner for flere meter.
 Organiseringen av boareal avhenger først og fremst av hva stue du har, fordi dine handlinger i et studio leiligheten vil være forskjellig fra de du gjør i multi.
 Små eller studioleiligheter gjør ofte designere til å bruke en rekke verktøy som gir rommet en spesiell karakter.
 For å oppnå dette, må du følge noen regler som tillater deg å organisere og intelligent tildele plass liten leilighet, som gjør det behagelig og funksjonell.
? Velge riktige farger for leiligheter
 Først av alt, foretrekker varme toner, lyse, nær i farge til veggen, slik at leiligheten ville produsere en helhetlig opplevelse. Hvis bilde på dem vertikalt, deretter visuelt tak boliger vil være høyere.
 Ikke kjøp tapet mørk farge eller kontrasterende fargekombinasjoner. Men du kan bruke i samme rom så original tapet
 måte: light stick topp og bunn - mørk. Slike kombinasjoner er også visuelt forbedrer plass.
 I en liten leilighet gangen går nesten umiddelbart inn i rommet, så behandlingen bør bruke de samme materialer og teknikker som for rommet. Dette vil visuelt forstørrer rommet.
 Selvfølgelig er det vanskelig absentia noe råd, selv om det er noen teknikker som vil hjelpe utstyre en liten leilighet. Dette høres kanskje paradoksalt, men tettheten er ikke med antall meter (selv benekte det er også umulig), og organisering av plass.
 Selv store leiligheten kan ikke se på den beste måten utilstrekkelig romlige organiseringen.

? Råd om utforming og innredning liten leilighet


 Så ikke å lide nød, glem utsøkt innredning, små deler og foretrekker funksjonalitet. Periodisk revisjon og bli kvitt unødvendige ting som kan holde nok plass.
 Prøve å arrangere et omkledningsrom, som kan bli tatt på en liten vinkel, som skiller den fra resten av plassen draperi.
 Prøv ikke å rote opp i leiligheten store objekter, for eksempel en luksuriøs sofa eller multi-lagdelt lysekrone. Jada, de kan være til stede i interiøret, men med dem, bør ingenting konkurrerer om å ikke spredt oppmerksomhet.
 Selv i en liten leilighet vanligvis pantry eller annen vaskerom. Ikke ekspandere på bekostning av leiligheten hans plass, så ting trukket der også, blir nødt til å gjøre noe.
 En annen måte å rasjonell utnyttelse av plassen er å skape nye nivåer, for eksempel mezzanines. Det er spesielt egnet for rom med stor takhøyde.
 Det er gamle, men fortsatt relevante teknikker som tillater visuelt utvide plassen.
 Noen av dem er nevnt ovenfor. Til disse kan legges følgende: kombinere plass homogen gulv, vegger i samme farge i tilstøtende områder, øke antall speil eller henge ett stort - fra gulv til tak.
 Selvfølgelig, ikke alle like speil og lys tapet, men mørke farger med ledelsen, som er at den smalere plass blir dypere.
? Riktig plukker opp lys i leiligheten
 En viktig rolle spilles i en liten leilighet belysning. I stedet bruker de lokale belysning lamper som bruker gulvlamper. Først vil en følelse av komfort øker, og for det andre, vinkler, noe som ikke er klart hva de skal gjøre, ville være mindre synlige. Hvis ingen tak lys ikke kan gjøre, kjøpe en flat lamper sted så nær taket, som vil gi ham den nødvendige lysstyrke og visuelt gjøre rommet over.
 En annen metode som kan med hell brukes i dette tilfellet - en multi-level belysning. Dette betyr at i tillegg til gulv og tak belysning, vegg og kan ordnes, som vil fremheve enkelte områder og betinget razdvinet veggen.
 Tradisjonelt hengt på vinduet gardiner, persienner. Hvis de blir fjernet, vil plassen umiddelbart konvertert, være mer romslig, lys og solrik. Hvis den type vinduer du liker, hvor mye mer er det ikke nødvendig å gjerde seg ut fra det.
 I tillegg vil de blinde bare presse allerede begrenset plass i leiligheten din. Men vi bør ikke falle i ekstreme og helt forlate dekorere vinduer. Bare gjøre dem så åpen.
 I hvert hus er det trolig ting som sjelden brukes. Hvis du sitter ved et skrivebord, bør du ikke gi det opp? Hvis du sjelden ovner i stedet tar masse plass komfyr med stekeovn kan installeres innebygde hvitevarer med komfyr.


? Et bad kan utvide plassen, gjør badet å dusje, selvfølgelig, hvis du er ikke avgjørende.
 En god vei ut - garderober. Hvis fargen de vil ikke avvike fra veggene, så bare blitt et arkitektonisk detalj, men mister ikke sin funksjonalitet.
 I stedet for de vanlige vegger kom moduler som er lett, elegant og ikke roter opp rommet. I tillegg er antall alternativer for plassering tilnærmet uendelige.
 Dette gjør det mulig å organisere plassen på en ny måte, lett interiøret. Videre kan modulene tjene som et middel for separering av plass.
 Fordi de ofte mangler dverki og bak og sidevegger ofte, kan de brukes som vinduer som ikke bare rozmezhuyut området, men løse problemet med å plassere forskjellige hjem elementer.
 En annen vei ut - diverse hyller som kan være gulvet, hengende i ro. Det første er ikke strengt bundet til et bestemt sted, kan de bevege seg.
 Suspendert, som selve navnet, hang på veggen. Stasjonære hyller er festet til gulv og tak. Tilstedeværelsen av slike møbler som gjør det mulig å simulere plass som er nødvendig i øyeblikket.
 Hvis rommet har en tilpasset konfigurasjon, vil stativet ta sted som kan forbli ubrukt når du plasserer møbler. Dette er spesielt nyttig i mansardetasjen rommet.
? Møbler-transformator - ideelt for små leiligheter. Denne sofa eller lenestol, stoler og så videre. N. De vil også utvide plassen og bruke den effektivt.
 Hvis det er mulig, i stedet for tom vegg kan være lett å montere veggen gjennom hvilket lyset vil trenge gjennom.
 Det kan være farget, rack av planter, akvarium eller skjerm. De ikke bare løse problemet med plass, men gjør det opprinnelige.
 Hvis du har en multi-roms leiligheterDa har du den fordelen, som en reell mulighet til å velge bort de begrensninger som må forholde seg til eiere av små leiligheter. Men dette betyr ikke at du ikke vil ha vanskeligheter. De er alltid der, bare være annerledes.
 Dersom plassen i en liten leilighet var i ferd med å skape et helhetlig interiør, i dette tilfellet for hvert rom kan du finne en spesiell stil avgjørelse, diversifisere interiøret og zonirovat plass slik at det samsvarer maksimere husholdnings smak og tilfredsstille deres behov. Derfor, den første tingen å ta hensyn til antall familiemedlemmer til hver skape et komfortabelt miljø.
 I en stor leilighet mer funksjonelle områder. Men starter med organiseringen av plass tildeling skal sove og fellesarealer. Den første er for familien ferie, den andre inneholder kjøkken, stue, bad. Bad i en stor leilighet er minst to. En såkalt gjest, er nærmere inngangsområdet, den andre - i soverom.
 En annen passasje på kjøkkenet gangen enkel konstant bevegelse, gjør kommunikasjonen mer praktisk og rasjonelt. Og en uunnværlig forutsetning - manglende evne til å integrere den generelle rom og kjøkken, hvis det er en gasskomfyr, fordi i form av hygiene er uakseptabelt.
 Dermed de generelle bestemmelsene er klare. Nå kan du vurdere layout og design av enkelte rom.  
Яндекс.Метрика