Elementer av moderne vinduer

 Når du velger vinduer viktigste spørsmålet - hvordan å lage kvalitets valg som vil glemme kulde og utkast i mange år. En god vindu - et komplekst sett av høyteknologiske elementer som gir beskyttelse, varme, holdbarhet, pålitelighet.
 Frame - Faste del plast vinduer, som er festet rammen.
 Fløy - Åpner vinduet.
 Isolerglass - Glass, tett sydd sammen. Det kan være et enkelt-kammer (2 glass) og to-kammer (3 glass).
 Møbler - Alle enheter som gir åpne blinds, låsing og feste i alle posisjoner. Den håndterer, låsene, Stop mekanismer og så videre. D.
 Forsterkende profil - En stålelement inne i PVC profil; det tjener til å gi stivhet utforming plastvindu.
 Impost - Profilen brukes for visuell separasjon strukturer fra hverandre. Det kan være vertikal, horisontal, skrå.
 Shtapik - Plast rake holder steklopa - Cat i vinduet.
 Reflux - Bred flat profil, som er montert utenfor vinduet og tjener til å drenere regnvann.
 Slope - Flatt og bredt profilen anvendes for behandling av laterale flater av vindusåpningen.

 Hva windows?


 Glass Som allerede nevnt, er det en - og to-kammer. For sin produksjon ved hjelp av eksterne rammer av forskjellige bredder, molekylær sil, fugemasse (for utsiden av glass).
 Glass er farget i massen og tonet bruke film. Tonet glass er farget i massen av kjemisk løpet av sin produksjon. De mest populære fargene som harmonerer perfekt med hvite PVC - og aluminiumsprofiler - blå og "bronse".
 Et bredt utvalg av toning film gir en enveis gjennomsiktige vinduer og en unik utsikt over nesten hver leilighet.

 Hva er maskinvare?


 På nåværende vindu maskinvare er ikke så merkbar som glass eller profil. Det er imidlertid i stor grad bestemmer kvalitet og kostnad av nye vinduer, da denne del av vinduskonstruksjonen båret grunnleggende mekaniske og dynamiske belastninger, og således kvaliteten på denne, stille i begynnelsen, bør en del av vinduet ikke forårsake noen tvil.
 Kvaliteten på beslag avhenger pålitelighet og stabilitet av vinduet som helhet: fra bekvemmeligheten av service og slutter med beskyttelse mot innbrudd. For å forenkle prosedyren for valg tilbehør for vinduer hjelp kjenne noen viktige detaljer.
 De viktigste tekniske indikatorer furniturnykh som ethvert system er sin pålitelighet og holdbarhet, definert mekanisk styrke og motstand mot korrosjon. Robust maskinvare må gi minst 10 sykluser LLC åpning. Et viktig argument i favør av et bestemt system består av beslag for vinduer er en garanti for 5-10 år.
 Oppmerksom på feste looper til rammen. Jo flere skruer skrudd inn i den del av vinduskarmen, hvor stålet forsterker, jo bedre. Spør selgeren hva materiale laget elementer som utfører potensfunksjoner. Det er usannsynlig at tjene lange beslag, er kraftelementer laget av plast. Vanligvis, det bryter ned i 2-3 år. Et indirekte mål på pålitelighet er så jevn kjøring tilbehør. Ekstra innsats som brukes for låsing, til slutt vil ødelegge seg selv tilbehør.
 Sjekk om utstyrt yevropaz profil. For mange år, europeiske produsenter av PVC profil utstyrt med sin standard 16 mm furniturnykh groove, så produsentene utvikle sine maskinvaresystemer hovedsakelig under det, men det finnes unntak.
 Tenk emaljen, som dekker maskinvare, i tjeneste, kan bli slettet. En mye mer praktisk og teknologisk være plastdeksel.
 Løftemekanisme ventil. I moderne vindu design i tillegg til de grunnleggende elementene som gir pålitelig åpne og lukke vinduer, spesielle detaljer som i stor grad utvider funksjonaliteten til maskinvare. Montert på blad, bredde over 670 mm. Når du lukker døren får fotfeste at det gir en stabil posisjon og flytter loopen av tilbehør. Dette øker levetiden av vinduet mellom de planlagte reguleringsutstyr.
 Mekanismen for trykkavlastning. I denne modusen går lukkeren rundt omkretsen av 5-8 mm, noe som gir inntrengning av luft inn i rommet, men ikke direkte luftstrøm. Dette gjør neintensyvno ventilere leiligheten. Modus er spesielt viktig om vinteren, med lav intensitet oppvarming i private hjem (sparer varme). For en enkelt lokal økning av fuktighet i bygningen mekanismen bidrar til å hindre kondens på vinduene.
 Lås håndtak. Hjelper beslag for å være "konsekvent", som gir vinduene eller snu, eller sammenleggbar skjerm, men ikke de to samtidig.
 "Comb". En liten rack av tenner og svaret cam å spille inn mellomstilling i folde modus åpningen.
 Slå begrenser. Gir vinduet lukker stabilitet i en hvilken som helst åpen posisjon i området fra 65 til 150 °. I tillegg gir sikker passform skodder i ekstrem åpen stilling.
 Shutter. Hindrer oppløsning eller avsluttende skodder i vinden.
 Slit Ventilatorer. Gir lang ventilasjon uten trekk.
 Swing-out limiter. Gir ventilering i fire forskjellige stillinger. Det finnes to typer begrensninger snu rammen ved store vinkler: den første lar lukkeren åpen for en konstant vinkel til dør ikke slå om skråningen; andre - åpen og fikse en lukker på ulike hjørner vri på bryteren.
 Rotasjon propp. Utelukker pløying vindu. Sash kan bare bli avvist. Ved bruk av dreiestopperelement kan benyttes, slik at åpne lukkeren 5 cm og låse den i stilling. Det er et must hvis en familie har barn.
 Barnesikring. Lar tilt sash, men gjør det umulig å åpne den igjen.
 Myggnett. Den enkleste og vanligste formen for myggnett er en ramme rutenett. Denne strukturen er av aluminium, utstyrt med en plast mesh duk. Det er installert på alle typer vinduer: PVC, tre, aluminium. Den store fordelen med denne typen nettverk er at de er enkle å bruke, lett flyttbar, vaskbar og satt tilbake på plass.
 Den mest komfortable mesh - roll og Rolling. Hennes enhet som persiennene. Grid er en aluminiumsboks, en tape-fjær eller fjær strammet kjeden. Når du har installert dette rutenettet eliminerer problemet med lagring av den i vinter.
 Ved åpningen bevegelsen er på sideskinnene, og netto real med spesielle festene. Installasjonen er gjort eller skråning, eller skråningen vindu struktur.  
Valget av materiale Profile vinduet. PVC profiler

 Denne plast profil i dag - en absolutt favoritt. Det er praktisk, pålitelig, ser bra ut både utvendig og innvendig, sammenlignet med andre materialer relativt billige.
 Plast vinduer universell i form av sin verdi (der nesten alle kan plukke ups som passer din økonomiske muligheter) og i form av design og funksjonalitet, fordi vinduene kan være hvit og farget, og "tre". I tillegg kan du lage nesten hvilken som helst konfigurasjon. Stiv PVC er kjemisk inert stoff som førte til hans utbredt.
 Selv om plast, i motsetning til tre, kan ikke kalles en levende, "varm" materiale, plast vinduer har en rekke fordeler: holdbarhet, motstand mot alle typer væreffekter, pakninger på alle sømmer og ledd, høy forekomst av varme - og lyd isolasjon, brannsikring.
 Plast - meget slitesterkt materiale. Han ikke er redd for vann, frost, og på grunn av den høye tetthet av overflate motstandsdyktig mot mekaniske skader. Den tilhører den kategorien av selvslukkende, som ikke støtter forbrenning. Plast vinduer krever minimalt vedlikehold under drift. Som for farger profilere sine Mulighetene er nesten ubegrensede.

 Dermed fordelene av plast vinduer og balkongdører:


 - Holdbarhet;
 - Motstand mot fuktighet, sollys, mikroorganismer;
 - Høy grad av lydisolasjon (absorpsjon støy 40 dB);
 - En betydelig reduksjon i varmetapet i bygninger;
 - Enkel i bruk;
 - Brann (støtter ikke forbrenning);
 - Produksjonen av plast vinduer ved hjelp av miljøvennlig materiale som oppfyller sanitære krav til materialer som er beregnet for bruk i boligområder;
 - Et bredt spekter av driftstemperaturer (-40 til +50 ° C).  
Valget av materiale Profile vinduet. De tre plater og profil

 Moderne trerammer for glass er svært forskjellige fra sine uholdbar, utdatert forgjengere. Western produksjonsteknologien gir naturlig tre fuktighet og gjorde det en verdig konkurrent plast.
 Wooden profil ikke råtner, er ikke gjenstand for deformasjon, er det ikke redd for sopp og andre mikroorganismer. Som grunnlag anvendt tre-lags limt bjelker tidligere helt tørket og beskyttet fra nedbrytning spesiell oljeimpregnert utført under vakuum i et spesielt kammer. Ofte på vinduet enheter er av høy kvalitet varianter av furu.
 Det er verdt den billige tre vinduet dekorasjon, To ganger dyrere enn det samme glass, men med en ramme laget av PVC. Dyrere luksus boks med mer verdifulle arter laminert tre: eik, bøk, europeisk, mahogni; 20 - 30 års tjeneste til den slags normal tid, og så kan du bare fikse på plass, noe som ikke kan være laget av plast.
 Tre er et naturlig miljøvennlig materialeIkke er i samsvar med dette alternativet med noen av de andre. Men tre vinduer er den dyreste av alle, ikke bare på grunn av det høye nivået av prestisje og sikkerhet.
 Det faktum at fremgangsmåten for fremstilling av moderne trevinduUtført i full overensstemmelse med de nødvendige teknologiske regelverk, krever betydelige både materielle og tidskostnader.
 For produksjon av trevinduer som bruker trevirke som løvtre og bartre. Med bartrær mest brukte furu, lerk, gran, gran, Siberian sedertre. Fra løvtre - eik, bøk, ask.
 Produksjon av trevinduer begynner frakt Lumber fra hvor voksende egnet for produksjon av trær - furu, lerk, eik - og hvor tre av disse trærne er mest egnet for vindu design. Filer er tørking materiale i spesielle konveksjon tørkekamre med obligatorisk kontroll av fuktighet og indre spenninger i materialet. Deretter kalibreringen (planing) bord, kutte feil og mangler av tre (knop, harpikslommer, blå). Deretter - kutte pinnene inn i former, utvalg av blader i retning av fibrene, bruke lim for å koble Thorns og laterale laksen blanks på lamelnoyi pressekalibreringsbladene, bruke lim og liming trykk for kryss sammenslåing.
 Alle prosesser knyttet til trening, der en produsent mottar blanks for produksjon av vindus design. Produksjon av vinduer inneholder en rekke skap og installasjon fungerer og antiseptisk. Således, i produksjon av tre vindus utførelser krever en høy kostnad, som bestemmer den høye kostnaden for trevinduer.

 Fordeler med trevinduer:


 - Miljø materiale;
 - Slitestyrke og styrke ved lav volumvekt;
 - Lav varmeledningsevne materiale (kan redusere varmetapet);
 - Lav lyd ledningsevne;
 - Estetisk appell av naturlig materiale, sine rike design evner og enkel behandling;
 - Høy frost motstand;
 - Maintainability.  
Яндекс.Метрика