Emalje PF-115
 En av de mest brukte emalje på grunnlag av pentaphthalic malingen er emalje PF-115. Når pigmentet er oftest brukt titandioksyd. Også gir oppskriften for tillegg av tørketromler. Gitt at teknologien av emalje PF-115 er ikke veldig komplisert og innebærer bruk av ferdige komponenter, da dette gir et bredt spekter av emalje selskaper etter gigantene offentlig til liten fyrmochek.Naturligvis, store selskaper vanligvis produserer produkter gående høy kvalitet enn det artisanal produksjon. Ofte små bedrifter prøver å spare på materialer som brukes er ikke de beste komponentene - den type lakk PF-060 og PF-053 modifisering rosin, noen ganger brukt som en pigment vanlig kritt i stedet for titandioksid. Produkter kjente produsenter vanligvis er av høy kvalitet, men prisen er ikke for lav. Ta hensyn til utløpsdatoen for emalje. 
 Emalje PF-115 kan males, tre, metall og andre overflater inne i lokalene, og utsatt for atmosfæren. Forut ganske godt forberedt overflaten, til nok enda to lag med emalje beskytte overflaten for en periode på fire år. Overflaten må renses for smuss, emalje blanding og, om nødvendig, fortynnet white spirit eller terpentin.
 Ved romtemperatur emalje tørker i løpet av 24 timer.  
Hvordan legge fliser på gulvet.

 Hva er den mest populære belegg bad, korridorer og korridorer? Denne keramiske fliser. På mange måter er denne suksessen sikret av sin høye slitestyrke, høy pålitelighet og lang levetid av materialet.
 I dag er det i et stort spekter, avhengig av ønskene til kundene. Du kan velge forskjellige nyanser og farger, design og størrelse. Men til favoritter servert maksimal løpetid på dekning, må du vite hvordan å legge keramiske fliser på gulvet.
 Legge fliser i å utføre reparasjoner i rommet fungerte ikke det vanskeligste, kan det håndteres uavhengig. Hvis du følger visse regler.
 For å sikre best samspill av materialer, overflate belagt med primer først, og layout fliser utføre spesielt fargede konturer. For å beregne riktig mengde brukt fliser og unngå feil, er den plassert før starten av den tørre rå overflate. Lay flis er best fra midten til sidene av bildet kom ut selv.
 Materialet pre-justert tannsparkel, sette på en løsning. Deretter knusing gulvet, Mallets utfelt til det ønskede nivå. Nivå kontrollere horisontal posisjon, og for å gjøre de samme sømmene dolker. For å kutte fliser trenger Tile, og glass cutter maskin. De avsagde stykkene gjøre opp veggene, for ikke å forstyrre.
Hvordan legge fliser på gulvet.
 Riktig å legge fliser på gulvet, bør du være spesielt oppmerksom på fuging. Velg riktig kitt, tar ikke mye arbeid, på grunn av det brede utvalget av farger i anleggsmarkedet. Du må ta hensyn til plastisitet blanding av fuktighet motstand, evne til å tåle ekstreme temperaturer, motstand mot sprekkdannelser, miljøegenskaper og brukervennlighet.
 For nøyaktig tetting av skjøter, bør følges nøye tatt teknologi legging av fliser. Overflaten, som er konklusjonen må være grundig rengjort for støv, mugg, oljeflekker, noe som reduserer vedheft og overflatemateriale.
 Av stor betydning for riktig konklusjon er valget av materiale. For områder med vanskelige driftsforhold for å velge en kvalitet keramiske fliser.
 Hvordan du registrerer et teppe?

 Hvordan legge fliser på gulvet. video


Hvordan isolere en balkong? Grunnleggende metoder, deres fordeler og ulemper
 Med tilnærming av kaldt vær spørsmålet blir mer presserende oppvarming balkong. Hvordan og lovlig kan gjøre dette? Hvorfor lovlig? Ganske enkelt, mange beboere på jakt etter ekstra kvadratmeter tydd til å utvide boligområdet ved riving av vegger under vinduet mellom kjøkken og en balkong eller prøver å isolere balkong ved hjelp av batterier. Men slike handlinger er ulovlig. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å isolere en balkong med hendene og ikke bryter loven.
 Vårt valg av glass
 En av de mest populære, praktiske og lønnsomme alternativer vil innglassing. Denne prosessen bør være nøye fremstilt. For å begynne, bestemme hva som vil bli installert glass. For eksempel, hvis din balkong det representerer en solid betongkonstruksjoner, så det er enklere oppgave og bidrar til å unngå ekstra arbeid. Hvis en balkong på metallstenger trenger for å bygge ekstra brystningen. Faktisk er det vanlig mur skum blokker eller lette keramisk murstein bredde på 10 centimeter.
 Fordeler murverk er dens holdbarhet og estetiske kombinert med metallstenger. I dette tilfellet, ikke trenger å puslespill over spørsmålet: hva er best forskaling og balkong utenfor.
 Men, dessverre, det gode arbeidet på metallet blir stadig mer sjeldne, som er ofte foretrukket skum blokker. Fordeler med murverk er så lav vekt og lav varmeledningsevne, men det er ulemper: eksponering for fuktighet. For å unngå dette, må du bruke en ekstern prosess balkong. Ett alternativ ville være å bruke plast ytterkledning og Bølgeblikk.
 Ved avgjørelsen på balkongen vinduer, ta kontakt med fagfolk, fordi i dette tilfellet er det mange nyanser. Ja, kan de gamle balkongene ikke bære en tung belastning, slik at deres vinduer bør betale forsiktig oppmerksomhet til de materialene som brukes. Dersom veggen av nabo balkongen laget av asbest-sementplate eller betong brystn montere sterk nok, kan kreve mur.
 Godt glass - varm balkong
 Det er derfor kommer til å glasur balkong, se etter en pålitelig og praktisk vindu med god varme bevaring: PVC profiler med doble glass og skodder dyrket mark. I de fleste vinduer og tilbehør trenger du flere profiler for utvidelse (de er installert på sidene og toppen av rammen). Dette er nødvendig for ikke å dekke deler av glass som isolasjon og med det all nødvendig behandling krever betydelig design plass. I dette henseende, avhengig av størrelsen av ekspansjonsprofiler vil bli vurdert og tykkelsen av isolasjon og interiør balkong.
 Hvordan isolere en balkong inne? På grunn av plass utenfor den er fortsatt forbundet med en rekke hull mellom vegger, gulv og brystning. For sine "nøytralisering" bruk mastik og polyuretan fugemasser.
 Selv etter vinduer trenger å tenke på hva du kan isolere balkongen inne. Og jo bedre vil du være i stand til å isolere balkongen, desto mer behagelig å være i kulden. Og selvfølgelig, ikke glem å isolere gulvet på balkongen, og deretter vinter stuzhi du ikke er redd, kan du trygt drikke te med venner med en vakker utsikt over byen.
 Hvor mye moro har varm balkong?
 Men dette faktum er avhengig av de valgte materialer og håndverkere. Men vi ønsker å trekke oppmerksomheten din, ikke skimp på kvalitet design, og da vil de være i mange år for å varme opp hele familien.
Hvordan velge en blanding av tørre bygge blandinger

 Påfør Spackling mikser for av interiør og eksteriør plass. Det er kitt i formål: å justere tak og vegger, til inntjening for ulike revner og sprekker fullføre behandlingen av dekorative elementer i ethvert interiør. Konstruksjoner bør velges utelukkende på grunnlag av den nødvendige oppgave.

 Tørre blandinger er absolutt en rekke betydelige fordeler fremfor analoger forberedt. Fordelen er blant annet følgende punkter: stabilitet (takket være presis dosering av komponenter), høy vannmotstand og holdbarhet, lagringskapasiteten ved høye kuldegrader for å tilbringe blanding dosering i små porsjoner.
 Bredt utvalg av forbindelser som er representert på markedet, gjør at du kan velge det beste alternativet for å fullføre oppgaven.
 Om nødvendig, planering betong, murstein eller sement flater utenfor eller inne i bygningen, velge den beste tørr sement gips. Denne blandingen kan brukes i både våte og tørre forhold. Den ferdige overflaten kan lett malt eller limt tapet.
 Kitt tørr mix gips basis brukes til intern behandling i hovedsak under tørre forhold. Spesielt slike blandinger er godt egnet til å håndtere eventuelle sømmer. Løsninger av sement for dette formål ikke kan brukes som materiale for gipsbaserte uforenlig med eventuelle hydrootverzhdayuschymy snerpende substanser, som inkluderer sement, respektivt.
 Dekorative elementer bedre håndtak på tørr blander organisk bindemiddel. De er av høy plastisitet og meget enkel å bruke. Den behandlede overflaten er ikke en slik blanding vil fortsette å smuldre og være lett shlifuvatysya selv sandpapir.
 Polymere fyllstoff er bedre egnet for utjevning tak og en forseglingsskjøtene og sprekker. De har god heft.
 Tørr lim blanding er ideell for arbeidsrelaterte liming av ulike isolasjonsmaterialer eller legging fliser.  
Яндекс.Метрика