For å justere vinduerRegulering av plast vinduer trenger å korrigere de bevegelige delene - åpner blad. Alle andre elementer er statisk vindu. Fordi de ikke krever regulering. De er ganske riktig første gang skal installere og sikre i rammen.
For å justere vinduer

Plast vinduer er regulert i følgende tilfeller:

- Med sagging skodder åpen. Dets vertikale plan kan være lavere enn rammen hvori det er inkludert;
- Når en utløpsventil horisontalt mot venstre eller høyre. Det vil si at den bevegelige del er vanskelig å lukke, eller ikke
er en ramme basert i utlandet;
- I utkastet. Det kan være liten deformasjon. Derfor må vinduet som skal reguleres.

Fremgangs vinduet korreksjon utføres ved å bruke en enkel sekskant. Hvis et vindu flytte sagging, må du åpne hele veien. I overkant av et blad er synlige monteringsdeler (saks). I denne delen av vinduet åpninger skal være stramme hex eller slappe av i denne rekkefølgen:
- Bevegelsessekskant klokken resultater i stramme opp rammen;
- Stramme sekskant mot urviseren vil resultere i å senke rammen ned (slakk hvis nødvendig).

Hvis vinduet er lukket og de fattige utenfor kanten av rammen, må det også justeres. Å gjøre dette bør hengslet ramme. De er plassert nederst til høyre eller venstre. Hengsler bør slippe fra beskyttelseshette. Han fjernet flick opp. Sekskantede må også knytte eller skru hullet i hengslene.
Hvis du justere blender klokken, vil porten bli presset til sløyfen i horisontal retning. Når du blar vindu forskyves mot klokken sløyfe fra slottet.
Dermed kan vi justere vinduene i tilfelle av tilstedeværelse av trekk. Hvis døren klippe midten eller øverst i vinduet, den samme operasjonen utføres med den øvre sløyfen.
Hvis sonen er åpnet Casement vinduer er det et utkast, er det nødvendig å justere klemmen. Det er plassert i sentrum av bladet til side henne. Clamp har en oval form og er den viktigste delen. Det må justeres som følger:
- Den maksimale mulig klem boksen, hvis du slår vinkelrett på detaljer. Foreta de nødvendige tang;
- Lavt nivå klemme kan justeres dersom varen tilbake oppreist. Dette alternativet er best
- Passer for sommersesongen;
- Ved å trykke på bla diagonalt på egen hånd.

Dermed er det laget av plast vinduer i minutter. Det er nødvendig å justere bare to grunnleggende elementene tilbehør: sløyfe og klipp.
Video hvordan du justerer vinduer: og bestemte seg for å erstatte de gamle trevinduer på plast? Selvfølgelig saken best overlatt til fagfolk samt installasjon av plast vinduer bringer mange nyanser av noncompliance vinduer kan ikke holde varm, for å være stramt, dårlig forseglet og svette. Hvis du er sikker på at vil takle denne oppgaven, vil vi snakke om nyansene av installasjon av PVC-vinduer i denne artikkelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Organisatoriske spørsmål

 Tanken på plast vinduer

 Demontering av gamle vinduer og forbereder hullet

 Installasjon av plast vinduer
Hvordan installere windows med de nye teknologiene

 Organisatoriske spørsmål
 Fordelen med selv installasjon av plast vinduer er at du gjør det mye tøffere enn de fleste installasjons mannskaper synde GOST feil når du installerer Windows. Men igjen, hvis du aldri har sett og tydelig ikke er kjent med å installere plast vinduer - Bestill Installasjon spesialister.
 Når du installerer nye vinduer
 Å erstatte vinduer best i sommermånedene fra mai til september. Installasjonsarbeidet du produsere tørt vær, i regnvær å gjøre det anbefales ikke. Mange interessant spørsmål er: satt vinduer i vinter? Installasjon av plast vinduer i vinter kan gjøres, men dette anbefales ikke av flere grunner. Hvis du har kjøpt en ny leilighet og hennes plan om å flytte snart, eller gjøre reparasjoner i leiligheten der du bor, bare forsinke reparasjonen fra vinduer - ulogisk råvarer og reparasjon er seks måneder for å installere windows - selv nelohychnee, som en del gjort reparasjoner vil komme til ingenting og la de gamle vinduene, og reparerer - galt. Montering av vinduer lov til å tilbringe vinteren i temperaturer under -5 grader. I tillegg, er å installere nye vinduer i veldig varmt vær ikke anbefalt. Et viktig aspekt ved utskifting vinduer er ikke bare sin etablering og riktig dosering og det riktige valget. 

 Tanken på plast vinduer
 Før du går shopping vindu er nødvendig for å gjøre gleden av vindusåpningen, basert på disse dimensjonene, reserver eller kjøpe klar boks. Fordelen med tilpassede vinduer som du vil gjøre i vindus dimensjoner knyttet til kjøp av ferdige-ups, de gjorde en standard størrelse, som ikke alltid er ideelle spesifikke vindusåpninger.
 Derfor bør måle vinduer gjøres som følger. Å starte måling er utført inne i vindusåpningen bredde, på grunn av veggen, så hvis du har vinduer bakker, må de tas fra hverandre for å gjøre en nøyaktig måling. Deretter er det nødvendig å foreta en måling av høyden av vindusåpningen, gitt typen av karmen. Hvis huset panel, vinduspostene av husene som regel er en del av platen, så nytt vindu vil bli installert på den, og hvis terskel avtagbart, er det nødvendig å gjøre gleden av grunnleggelsen av platen. Du må prøve å gjøre måling av dybden av vindusåpningen, kan det være behov for å gjenerobre av gips eller fjerne tre bar fra siden av vinduet.
 Som for måling utsiden, blir det innledningsvis måle bredden og høyden av vindusåpningen, og deretter igjen må du gjenskape av gips eller sement, ved hjelp av en kniv for å måle dybden av hullet mellom vinduet og veggen. Hvis det er mulig, også fjerne støpe: sjekke om rammen fra bunnen av vindusåpningen eller fast underlag.
 Som du vet, kan vinduet lukker skilt i vindusåpningen, som det trenger plass for å begrense og utvide avhengig av temperaturendringer. Når det gjelder hullene, deres minimumsstørrelse bør være som følger:

 Vindu til 1m 20cm - 15mm i retrett;

 For vinduer opp til 2m 20cm - 20mm;

 Vindu til 3m - 25mm.
Hvordan installere windows med de nye teknologiene
 Ved måling vurdere også det faktum at vinduet skal gå i vindusåpningen bare noen få inches, det vil si til kantene av glasset og rammen var ikke mindre enn 4 cm til vinduer i veggen var ikke, og kan normalt gjøre bakker. Ha størrelsen av vinduet og den såkalte vindus kanter, vurdere disse nyanser og få størrelsen på en vindusprofil. Deretter foreta bestilling produksjons vinduer, eller kjøpe ferdig, og sammen med denne boken, penn, myggnett (vedlegg), vinduskarmer og strømmer.

 Demontering av gamle vinduer og forbereder hullet
 Hvis du har kjøpt en boks på gaten og godt vær - vi starter arbeidet. Vær oppmerksom på at alt arbeid vil være svært støvete, så enten fjerne alle elementer fra rommet, eller dekke dem med folie. Begynne arbeidet med demontering av gamle vinduer, bruke hammer, meisel og Prybars. Du må først fjerne vindusrammen eller mindre, deretter demontert et stort blad. Deretter bruker sager eller Electric er nødvendige for å så i halv vegg mellom dørene og rev seg løs fra rammen. Deretter raspylyvaem halvdel av rammen under, deretter produsere sin senere demontering.
 Når rammen er demontert med en hammer og meisel eller ved hjelp av slag, slo uregelmessigheter og lage sporene på sidene som gikk litt vinduskarmen i veggen. Umiddelbart før installasjon av plast vinduer bør rengjøres grundig vindusåpningen mot rusk og lett fukte den. Så gå til vinduet profil og treningen til installasjon.

 Installasjon av plast vinduer
 Å installere, må du fjerne profilskyvevinduer og trekke de fjerneste delene av vinduet. Otkleyvaem tape med ekstern profil av de dekorative caps og sette i dreneringshull. Med festeskruer for å fikse myggnett.
 Isolasjon profil
 Mange eldre kilder, dette er ikke nevnt, men hittil lite har endret teknologi installasjon av plast vinduer, lagt det et annet punkt: isolasjon profil. Disse trinnene som inngår i prosessen med å installere plast vinduer på grunn av det faktum at de fleste mennesker, selv med riktig installasjon i samsvar med alle regler om vinduene dannet fuktighet (kondens) og sopp, noe som resulterer profil promerzav. På grunn av virkningen av alle de negative konsekvenser som observert tidligere, ikke skal forekomme.
 For mer tett og tight passform til profilen til vindusåpningen perimeter profil fra utsiden limt samorasshiryayuschayasya damptett forsegling tape. Da den side av profilen på alle sider (nærmere innsiden av vinduet) obkleyuyutsya dampsperrebånd basert på butyl. Fra toppen, på siden av profilen, kan du feste med forseglingstape samorasshiryayuschayasya da, hvis det er nødvendig, fast start eller utvidelse profil. Etter Isolasjon arbeid for å starte installasjonen profil.
Hvordan installere windows med de nye teknologiene
 Hva feste plastvindu: monteringsplaten eller anker
 Det er to alternativer for å fikse PVC vinduer i sin etablering, og å forankre plate. Si spesifikt og tydelig om hvilken av disse to typer av feste best - ikke umulig, ettersom hver av dem har sine fordeler og ulemper. I arter som vedlegg - er den viktigste delen av installasjonen av plast vinduer, og at saken er interesserte nybegynnere som ønsker å installere windows med hendene, problemet med din tillatelse vil vi se i mer detalj.
 Så bør først når du velger hvilken type mount plast vinduer fokusere på den type vegg. Det vil si, hvis du eller panel murhus, i valg av type vedlegg vinduet du er ikke begrenset til, hvis du ønsker å installere nye vinduer i en ny bygning eller et hus på landet, bygget av skum blokker eller Gassblokker, er det nødvendig å montere vinduer bare på monteringsplaten .
 Den største ulempen fikse vinduer på den såkalte anker dekompresjonsprofil. Som det er kjent i profilen er flere kameraer som er delt mellom seg. Disse kameraene profil "holder" temperaturer, som for eksempel svært kald vinter kameraet er på utsiden av vinduene, og hver gang kammeret temperaturen litt høyere. I det mest ekstreme kamera, som er på innsiden, temperaturen noen få grader høyere om vinteren enn i det første kammer, takket være denne profilen er ingen temperaturforskjell. I utgangspunktet betyr klart at på grunn av denne strukturen og inneslutnings kamre de beholde varmen i profilen din.
 Når profilen er festet ved hjelp av ankere, prosverdlyuyetsya det gjennom, noe som resulterer i dekompresjonskammeret. Også montere plastvinduer på ankeret krever mer tid, presisjon og dyktighet, så det er ikke det beste alternativet for nybegynnere vedlegg. Feilaktig festing profil det kan føre, og hvis det skjer, vil vinduet i det lange løp være bortskjemt fordi det truer gapene mellom glasset og profilen og tett lukking av vindusrammen. Fordelen montere plastvinduer med ankere er at konstruksjonen ville være mer robust, som sterk vind ikke skal bli tvunget til å vibrere profil og minsker sannsynligheten for at utformingen av svært prosyadet etter installasjon.
 Som for å feste plast vinduer på monteringsplaten, er det mye enklere å spare så mye tid og kameraprofilene er ikke razhermetyzyrovanы, noe som er veldig viktig. Ulempen fikse vinduer på monteringsplaten kan kalles en mangel på strukturell styrke, at vinduet kan skjelve litt, men det ville være uvesentlig. Men monteringsplater enkleste måten å montere plastvinduer for nybegynnere.
 Noen montører under installasjonen av plast vinduer bruke samtidig både datatype festene. Hva slags feste vinduer bruke - du bestemmer. Hvis du bestemmer deg for å montere en profil på monteringsplaten, skruene feste dem til settet hvis beslutningen om å montere profil ved hjelp av ankere - drill eller punch, lage hull som tidligere i profilen.
 Fra alle vinkler i en avstand på 120-150mm gjennomført den første ligaen, deretter i trinn på 700mm gjort følgende vedlegg. Hver side bør være minst tre festene.
Hvordan installere windows med de nye teknologiene
 Fikse profil
 Før du setter profilen vindusåpningen nivå fly sjekke alle sider av hullet. Deretter bruker treklosser, hardt tre eller underlag med polymermaterialer, heve vi profilen og regulere vertikalt. Vertikal justering gjøres toppen av en vindusåpning, dvs. nedenfor trenger å heve profilen ved hjelp av disse materialer. Deretter justeres horisontalt profil. Den tidligere rekorden på profilen i vindusåpningen på sidene og topp gjøre med en tre blad. Når justert profilnivå på alle sider, inspisere den - alt riktig, og begynne å fikse det.
 For å fikse profilen på festeplaten, bruker den første snipe-spiker. Deretter sjekker likestilling profil ved hjelp av nivå og deretter hvert annet sikre monteringsplate dowel-pin. Hvis du begår et vindu på ankeret, deretter klargjøres på forhånd gjennom hullene ved hjelp av slag, lage et hull i veggen, skru anker, men ikke stram dem i første omgang, er det nødvendig å kontrollere nivået av likestilling vinduer, og for det andre er det nødvendig å stramme ankeret sakte ikke å forstyrre geometrien av profilen. Når profilen er fast, ta ut tre sverd på sidene og øvre, nedre fremdeles - de baserer profil.
 Reflux
 Den neste fasen av arbeidet - installasjon reflux. Produsere lavvann og sluttet å bruke saks på metall tilpasse den til riktig størrelse. Deretter, fra bunnen av rammen er limt damptett tape som beskytter sømmen mellom veggen og bunnen, i skyggen. Når kassetten er fast, fører det til det øverste laget av skum og et annet lag til kanten av platen for å gi tetning og støy lavvann. Avløp kommer i profilspor og løst av spesiell samorez.
 Avsluttende sømmer
 Så, med en spesiell skum for å installere windows, blåser forsamlingen sømmen mellom veggen og profil, først til venstre, så til høyre, da - på toppen. En funksjon av dette skummet er mangel på ekspansjon, noe som er svært praktisk for installasjon - skum fyller gapet, men ikke altfor oppblåst. Pre-vegg overflaten kan lett fuktet. Noen få minutter senere, da en liten tørket skum og utvides det over veggen isolert bundet til den andre delen av båndet.
Hvordan installere windows med de nye teknologiene
 Installere skodder og glass
 Pre fjerne beskyttelsestapen fra innsiden av vinduet. Når et glass underlaget med spesiell at det er jevnt dekket hullet. Så med hjelp stav lock vinduer og pocket trimmer låsriller kan du bruke gummihammer. Utløserinnstillingen og fikse det i skur, fest håndtaket og justering av ventilen vertikalt og horisontalt. På slutten av settet myggnett.
 Sill
 Så gå til peredfinalnoyi deler - installasjon terskel. Vel zapenyvaem bunnen søm montering og lim den på toppen av dampsperre tape. Den neste tingen å gjøre er å installere tre blokker, som vil bli basert på terskel. Pads må være minst 10 inches lang. Nivå av elektrodene bør være slik at karmen er tett presset mot bunnen av profilen. En påminnelse - terskel bør skråningen mot bygningen ikke mer enn 5 grader. Merk at karmen ikke bør dekke batteriet, ellers varmen fra det vil ikke gjelde for vindu. Styrke terskel plate for montering unødvendig som på spesielle klipp: vår foreslåtte metode gir en sterk og sikker tilkobling terskel. Kontroller at terskel holder, så gjør det zapevanye nedenfor, helst skum som utvider. Ved ferdigstillelse av denne fasen av arbeidet satt 5 liters flasker med vann i vinduskarmen for å fikse det. 
 Video instruksjoner for selvbygging av plast vinduer
 Til du tydelig kan se prosessen med å installere plast vinduer anbefaler gjennomgå videoer lagt ut nedenfor.
 I denne korte videoen forteller om noe som bør vies oppmerksomhet til når du installerer plast vinduer.

 Vennligst også se en annen video, som er fortalt i mer detalj stadier av installasjon av plast vinduer.
Яндекс.Метрика