Hvordan beregne andelenHvis du er en husmor eller arbeid, men karrieren er ikke relatert til behovet for å beregne de fysiske parametre av ulike stoffer, vil denne artikkelen får du ikke bare interessant, men også forvirrende. Det er skrevet for en annen målgruppe, for studenter, før som ofte reiser spørsmålet om hvordan man skal beregne aksjen.
Ethvert stoff har en spesifikk vekt og tetthet. Ofte er de to er forvirret, men andelen og tetthet har forskjellige betydninger. Ved bestemmelse av den spesifikke vekt er g = 9, 8 m / s - tyngdens akselerasjon. Derfor kan andelen ikke betraktes som fysikalske og kjemiske egenskaper til forbindelsen. Den er forskjellig fra den samme tetthet, vekten av forskjellig kroppsvekt. Tetthet - forholdet mellom massen av et stoff til dens volum og er gitt ved: γ = mg / V, og andelen - forholdet mellom kroppsmassen til dens volum og dets formel er benyttet: γ = ρg. Disse egenskapene gir en indikasjon på andre egenskaper av saken. Beregne disse parametrene på ulike måter.
Konfrontert med problemet med hvordan man skal beregne andelen, kan du gjøre beregninger gjennom masse og volum eller bestemme eksperimentelt ved å sammenligne trykket. Hvis du vet alle størrelser P, Po, h, er å beregne andelen kan bruke formelen P = Po + γh, som i dette tilfellet tar følgende form: γ = P-Po / t. Ved bestemmelse av den spesifikke vekt for det flytende forsøksmetoden må ta hensyn til det faktum at hver enkelt substans er i kommunikasjon fartøyer, har sin egen høyde og hastighet for spredning på veggene i karet.
Det er en annen måte å beregne andelen hjelp av formler Archimedes kraft, som vet at makt er vyshtovhuvalnoyi Archimedes kraft. Dersom overflatevann legemet er en viss masse m, og den har to krefter - tyngdekraften og kraften fra Archimedes, som vyshtovhuvalna legemet i motsatt retning vektor mg. Strøm Archimedes kan beregnes ved formelen -. Farh = ΡgV. Som du vet, arbeid ρg møte den spesifikke vekten til væsken, så ligningen skal skrives som:. Farh = ΓV.Esly utledes fra denne ligningen variabelen γ, det er som følger:. Γ = Farh / V.  
Design Interiør EMUStoler arvet fra sin bestemor, sofa en gang ble kjøpt på billig fra venner, slektninger ga røde løperen, blå gardiner du sydde seg selv, beige tapet i blomst måtte kjøpe fordi de var den mest anstendig av alle som var på salg på butikken rundt hjørnet. Og på hyller og skap er et utvalg av vaser og figurer, alle horisontale flater, legat forfedre dekket med blonder servetochkamy, fargerike klut, bare otrezamy unødvendig vev. Det velkjente mønsteret? Ja, det er innredet med mange moderne bygninger. Blanding epoker, stiler splid, kakofoni av farger. Nok! Det er på tide å ta saken i egne hender og endelig designe ditt hjem!
Det er ganske forståelig ønske av alle fra tid til annen for å endre interiøret i din leilighet eller hus, fordi, egentlig, lei av den samme situasjonen, den ensformige hverdagen, jeg vil ha noe nytt og originalt. I dette tilfellet, kan du gå en av to mulige måter. Den første er å radikalt endre alle rom, ta ned noen barrierer og bringe andre til å gjennomføre reguleringsplan generelt å revidere hele situasjonen (for å kjøpe nye møbler, tekstiler). Det er en annen, sparing alternativet, som er spesielt egnet for de som ikke liker å global endring. Med sin gjennomføring av alle fasiliteter er fortsatt på plass, men endringen skal oppnås gjennom design beslutninger. Selvfølgelig, dette krever en viss kunnskap, smak og sans for proporsjoner. Det er viktig å være i stand til å tåle interiøret i hele leiligheten eller i separate rom i samme stil, ikke skli inn i kitsch (med mindre, selvfølgelig, dette er ikke målet ditt). Derfor, her vil vi snakke om noen av stilene er ganske mye, og for å bli guidet, utvalg av møbler og ekstra tilbehør.
Antikk stil kan førast tilbake til kulturen i antikkens Hellas og antikkens Roma. Denne perioden hadde en enorm innflytelse på neste generasjon og æra, blir for dem en benchmark forbilde. I dag antikk stil på interiøret er ganske vanlig, og til tross for det store antall mulige alternativer, det fremhevet en rekke egenskaper hvis tilstedeværelse er nødvendig. Denne skarpe geometriske figurer, greske ornamenter på veggene, diskret, ikke oppstaset innredning, tilstedeværelse av søyler, stukkatur, atrium (indre hall, omgitt av søyler), komplekse fargepalett som inneholder blå og grønne farger i kombinasjon med elfenben, nyanser av rødt gul, svart og gull.
I den gamle grenselinjen på interiør lokaler reist søyler, som samtidig kan tjene som ikke bare dekorative elementer, men også støtte bjelker. Vegger behandlet med forskjellige typer gips (Venezia, som etterligner naturstein), gulv - granitt, over hvilke sprer et teppe med et karakteristisk mønster. Stuen peis må konstruere. Vinduer dekorert klut blek rosa, pistasj, blå og flerlags gardiner består av en gjennomsiktig og tett vev, noe som skaper en dybdeeffekt, kompleksitet.
Typisk for antikke møbler og en enkel form for forskjellig metallramme (bronse, sølv, kobber), den grunnleggende materiale - tre. Beina var bøyd og tok form av dyre poter. Hodegjerde senger dekket sølv eller kobber ornamenter innlagt skap behandlet med mosaikk, marmor, edle metaller, elfenben. På bordene (men ikke på veggene siden de gamle grekerne verdsatte tekstur av naturstein og foretrekker ingenting stoppet det) var speil av polert metall.
En enkel liste over bestemte deler indikerer at implementeringen antikke interiør til store rom, ikke standard ett-roms leilighet (i en stor herregård dette interiøret ville være mer hensiktsmessig), som ikke er tilknyttet luksus, prakt, respektabilitet. Hvis du tar en sjanse og legg den i en stil i beste parodi vil i verste fall - naturen, ikke ment for livet.
I kulturen i XII-XV århundrer å utvikle ny trend som dukket opp i Frankrike - Gothic. Den gotiske stil arkitektur symboliserte avvisning av mørke voluminøse former og blir til avanserte oppover strukturer, som imidlertid ikke miste sin monumentalitet og storhet. I gotisk stil vekt på vertikalitet av design, fra designet i himmelen spir og slutter vinduer, buer. Det er preget av farget glass, gull, masse detaljer i lyse, proporsjonalitets dekorative elementer, raffinert arbeid med stein, glass, lys. Men dette er ingen pomp, prakt, bare storhet, nåde og eleganse.
I den foreliggende gotiske interiør med naturlige materialer (tre, stein), lilla, rød, oker, gull, metalliske farger, men saken er ikke så mye det separat som harmoni mellom dem, enhet av design plass, som kombinerer gamle og moderne gjenstander . I tillegg er det umulig å forestille seg uten komplekse gotisk floral ornament, forgylte lister, utskårne portaler, veggmalerier, draperier, smidde tilbehør, møbler med buede ben, konisk form, majolica, mosaikk, glassmalerier.
Nå gotisk stil kan sees i store bygninger enkelte bygning eller i restauranter. Den spesielle atmosfæren er skapt av etterbehandling materialer som omfatter tradisjonelle elementer i interiøret, fine arbeid med lys. Den moderne tolkning av den gotiske stil (de såkalte neo-gotisk) gir panoramavinduer, farget glass kompleks, uvanlige lyseffekter til tak peis med ettertrykkelig murverk, solid, mørk farge møbler og ordlyd sostarennuyu, himmelsenger, gardiner av stoff med gulltråd små og delikate ornamenter.
➣ I moderne interiør ikke bare umulig å spille en bestemt stil i alle detaljer og detaljer. En mer hensiktsmessig pastisj, at vår "lesing" stil, som er definert smak, sans for proporsjoner, og kunnskap kan være vellykket, og helt uakseptabelt.
Implementere en bestemt stil i et hus eller leilighet, hjem til flere personer - et problem noen ganger umulig. Regnskap for alle ønskene av husstanden kan gjøre boliger angi ulike stiler og ofte motstridende elementer.
Design Interiør EMU

Hvis du spurte designer, prøv så fullstendig som mulig og å stå på kravene til interiøret. Professional tilbyr også flere alternativer for stilen avgjørelsen leilighet eller hus som du velge hva som er mest konsonant med din personlighet.
POPULARITET etnisk stil kan forklares med ønsket av mange for å finne noe som ville være konsonant med sin identitet, støtte følelsen av luksus, komfort, naturlighet og vekket til noe hemmelig i mitt hjerte.
Velge interiøret i sine hjem, sørg for å vurdere den livsstil som du lede og dine kjære.
Hvis mesteparten av tiden du er hjemme, minimalistiske linjer av sin bærekraft og dekorative elementer svært raskt lei. På samme måte kan du bli lei av overdreven pompøsitet og innbilskhet av noen historiske stiler.

Moderne interiør
 Eklektisk ofte fordi de ofte blande ulike stiler som moderne og barokk, klassisk og Empire, som alle skaper en helt ny design. Hovedprinsippet i eklektisisme - bekvemmelighet, bør det rettes alt i interiøret.
Klassisk stil i interiøret
Klassisk stil dukket opp i XVII århundre, og det er noen prochtenyyah: Russland, Storbritannia og Frankrike. Derfor er det en klassisk engelsk (ganske snerpete, arrogant, uten frills), fransk (med riktige arkitektoniske former, med massevis av forgylt, dekorative detaljer), russisk (elegante, luksuriøse, men uten besettelse, fremhever den delikate smaken av eieren) Interiør .
Art Nouveau interiør
Foreløpig er design veldig populært Nouveau dukket opp på begynnelsen av XIX-XX århundre. Ulike land og kalte det manifestert på ulike måter. I Russland og England - "moderne" i Frankrike og Belgia - "Art - Nouveau" i Tyskland - "Art Nouveau" i Østerrike - "Secession" i Italia - "Liberty" i USA - "Tiffany stil". I vårt land, det var en moderne lang (mer enn 10 år), men likevel er det ofte kalt gullalderen i landet arkitektur. Å være svært allsidige og moderne designere åpner opp et bredt felt av aktivitet, ser det gunstig for flukten til kreativ tenkning.
Interiør Art Nouveau skille noen insinuasjon, multilevel, naturskjønne, plastisitet former som flyter inn i hverandre flytende linjer, kurver, et stort antall planteformer, asymmetri komplisert bilde, forårsaker forskjellige foreninger, elegante møbler, spesiell dekorasjon teknikker, tilstedeværelse av ikoniske elementer.
Minimalisme i interiør
Den naturlige enkelhet iboende minimalisme, som oppsto i andre halvdel av XX århundre. Og i arkitektur og design, symboliserer det tilkobling av øst og vest. Det er fornem allsidighet, evnen til å forvandle, perfekte proporsjoner, klarhet i linjene, monokrom, presist. Minimal er vanskelig å begrense omfanget av strenge kanoner.
Med sine karakteristiske trekk er følgende. Først er minimalisme utenkelig i en liten plass og krever alltid et stort område, noe som er lettere aksenter. Les mer ...
Landlig stil i interiøret
Vi lever i en gal rytme bro tilbake til naturen stil av country musikk som utviklet i USA, senere kjøpte internasjonale funksjoner. I samsvar med nasjonale funksjoner country musikk blir tolket på forskjellige måter, for eksempel for amerikansk jordbruk er preget av stilisert stil ranch for den sveitsiske - i klassisk hytte for russisk - i en landsby hus. Men alle av dem er forent av ønsket om enkelhet, rolig liv, komfort og ønske om å bli kvitt den ødeleggende urbanisering.
Landet - en syntese av komfort, funksjonalitet og gjennomførbarhet, tilsier det planlegging rommene reguleringsplan, høyden på taket.
Design Interiør EMU

High-tech interiør
Hi-tech - en stil født som en produksjon, herunder muligheten for nye teknologier. Den skiller rasjonalitet, allsidighet og funksjonalitet. Det faktum at i de fleste interiører prøver å skjule, er det satt på displayet. Dette er en stor del av de verktøy, komponenter, festene, pipe takstoler.
Hi-tech uakseptabelt for dem som ærer tradisjonene som er nær klassisk stil. Spesielt frastøte kulde, presist, maksimal tilbakeholdenhet og understreket tehnohennist situasjon, men vi kan ikke akseptere og åpenbare fordeler av interiøret: den perfekte andel individer harmoni av rom og lys, veldig streng og sofistikert innredning.
Etnisk stil i interiøret
På toppen av popularitet i dag etnostili hjelpe skaffe boliger individualitet og identitet. Oftest funnet i japansk stil, preget av sin dynamiske form, perfekt fargekombinasjoner, strukturering plass som et spesielt verdsatt i dette landet. På grunn av plassmangel i rommet kan se det minimum av møbler og andre attributter - bare det som er nødvendig.
Et bemerkelsesverdig trekk ved japansk interiør - ingen innvendige vegger, erstatter skyve partisjoner i en treramme med inserts laget av rispapir eller frostet glass, gardiner og skjermer som funksjonsområde innvendig plass. Huset må nødvendigvis være en nisje - tokonoma, er et åndelig senter bolig for lagring av elementer at innbyggerne i, for eksempel, bøker med ord, bilder.

Til slutt noen tips om interiørdesign med sine egne hender:

✓ før konvertering bolig objektivt vurdere sine evner. Hvis det er liten i størrelse, er detaljene i en bestemt stil neppe stedet. I dette tilfellet kan det være bedre å begrense flere aksenter, for eksempel for å redusere bue, kjøpe typiske møbler, men nekter kolonner og forgylling;
✓ styling bør utsettes til alle deler av rommet. Enig i at produsere en absurd inntrykk bad, halvparten av dem er innredet i kinesisk stil, og den andre - en skandinavisk;
✓ hvis du likte atmosfæren fra venner eller bekjente, ikke rush å bære den i ditt hjem. Hvis det ikke er harmoni mellom stil og din indre verden, i en slik situasjon ikke kan føle seg komfortabel, uansett hvor trendy og oppdatert ikke vært interiør.  
Яндекс.Метрика