Hvordan å beregne arealet av veggene?
 Ved beregning av antall nødvendige etterbehandling materialer for reparasjonsarbeid kjenner verdien, da området av veggene. Dette er for å sikre at forsyninger dukket opp ikke mindre eller mye mer enn du trenger. For å beregne arealet av vegger, ikke nødvendigvis ty til måle. Du kan gjøre alt selv og husker skolens pensum i geometri, hvor den nevnte formel for å finne arealet. Hvis forholdet til geometrien ikke eksisterte, så denne artikkelen er sikker på å bidra til å finne riktig størrelse, spredt ut over hyllene.
 Algoritme for beregning av arealet av veggene
For å beregne arealet av veggene, må du se inn i lærebok i matematikk og formler for å finne omkrets og areal av geometriske figurer. For å beregne arealet av rektangulære veggene i rommet du kan bruke praktisk algoritme:
 1.  Måle lengden og bredden av rommet. Hvis rommet er rektangulær, er det nødvendig å måle lengden av to tilstøtende vegger. Disse verdiene til å beregne omkretsen vil være tilstrekkelig.
  Beregn omkretsen av rommet. For å gjøre dette, bruke formelen P = (a + b) x2 der a og b - lengden og bredden på veggene. Å finne omkretsen av rommet er en merkelig plan, du trenger bare å gjøre tykkelsen på veggene.
  Måle høyden på rommet. Avstand fra gulv til tak kan måles på hjørnet av rommet. Dette blir hennes høyde.
  Finn arealet av veggene. For å beregne arealet av veggene, bruke formelen S = Pxh, der h - høyden på rommet.
  For eksempel:
  Bredden av en vegg - 16:00;
  en annen bredde - 3 m;
  romhøyde - 25 m.
  Deretter P = (4 + 3) x2 = 14 m; S = 14x25 = 35 m2.
  Men det er ikke alt. I rommet er det området, trenger du ikke å håndtere. Dette området av vinduer og dører. Beregne arealet av veggene må reflektere disse verdiene for å få et mer nøyaktig resultat. For dette området av veggene, du trekker fra de kvadratiske vinduer og døren området. For eksempel, ett vindu i rommet 13x15 m og en dør 61x192 cm. Da området av vinduet er 195 m2 og arealet av 11.712 m2 dør. Å sette disse to verdier og trekke fra arealet av veggene: 35- (195 + 11 712)? 32 m2.
   Hvis rommet er uregelmessig
  Hvis rommet er forskjellig fra den rektangulære formen, kan de telle området husvegger være en annen måte. Du må beregne arealet av hver vegg separat og gjøre resultatene tidligere trekke fra arealet av eksisterende vegger av vinduer og dører. Formelen vil se ut S = S1 + S2 + S3 + S4.
  I den spesielle dokumentasjon eller databladet må oppgis og som areal og omkrets av hele leiligheten, og størrelsen på enkelte rom. Hvis denne "papir", kan veggene beregne areal og sine egne. Ikke rart at vi ble undervist i skolen!  
Hvordan finne arealet av rommet?
 Lær rektangulær gulvareal hvis de er fri for møbler eller andre objekter vanskelig målinger ganske enkelt. Det er nok å huske formelen for arealet av et rektangel (som er et skjema med de fleste av rommene i modell boliger) med geometri kurs for 7. klasse, har en bygning rulett og minst én assistent. Men det kan være komplisert hvis rommet har en nisje, taler eller overfylt langs veggene voluminøse gjenstander. Vurdere en noen måter å finne arealet av rommet.
 1.  La oss dokumentasjon. Denne metoden er så opplagt hvordan det hele trygt neglisjert. Arealet av hvert rom eller leilighet bygningen, de dokumenter som er angitt i den. Først i databladet. Prøv å finne dette dokumentet, og hvis vellykket vil du bli spart fra å måtte gjennomføre målinger og beregninger.
   Standarden beregning av området. Hvis tallene viser bare det totale arealet eller du tviler sin nøyaktighet, så ta å vedta en standard måte å beregne arealet er kvadratisk eller rektangulær, to vegger som er tilgjengelig for måling.
   Ta rulett (ikke skreddersy meter!). Mål lengden og bredden på rommet, lagre dataene i samme enheter (meter eller centimeter);
   multiplisere både tall. Resultatet vil være det ønskede område av rommet!
   For eksempel: A - bredden på rommet - 350 cm eller 35m - dens lengde - 420 cm eller 42 meter. Da området S = A * B eller 35 * 42 = 147 (m)

   Hvis rommet er projeksjoner (innebygde skap, søyler), også rektangulær fotavtrykk ved å beregne arealet av sistnevnte, ta dem ut av totalen.
   Beregne arealet av rom i skjemaet andre enn rektangulære. I tilfeller når rommet har en uregelmessig form din handlinger algoritme for å finne sitt område er som følger:
   Tegn en skjematisk form rom på papir;
   tegne rette linjer bryte i enklere former - perfekt - i rektangler, trekanter, trapeser, halvsirkler (vel, plutselig har du en veldig spesifikk form for rom);
   utføre målinger og beregne arealet av rektangulære områder som er beskrevet ovenfor;
   for den delen av rommet, som har en trapesformet form (ofte karnapper er komplekse multi-fasettert eller semi-sirkulær form), i beregningene involvert måle tre komponenter - lengde (A og B) to motstående parallelle plott og avstanden mellom dem, som er høyden (h ) trapes. Det gjenstår å finne polusummu lengder og multipliserer det med høyden.
   For eksempel: mindre siden 12m, 25m mer avstand mellom dem (høyde) -13 millioner. Da området S = h * (A + B) / 2, og S = 13 * (12 + 25) / 2 TIL S = 24 (m).

   areal og finne en annen form ved hjelp av formler beregning i området som tilsvarer geometriske figurer;
   det siste trinnet er å gjøre alle fikk plassen og få ønsket resultat.
   Det er verdt å nevne at det finnes verktøy forenkler ikke bare mål, men i utgangspunktet eliminerer behovet for å beregne. Hvis det er en laser målebånd med de funksjonene du trenger, er det et spørsmål om sekunder gjør nøyaktig (til tidels mm) måling av komplekse plott, beregne areal og gi resultatet på skjermen. Men det er en annen historie  
Hvordan å beregne hvor mye tapet du trenger?
 Mye av oppussing av lokalene er ofte forbundet med å stikke tapet. Til prosessen ikke ble plutselig avbrutt på grunn av mangel på materiell eller omvendt, ubrukte dyre malerier igjen resulterer i store mengder, er det viktig å vite noen regler som skal styre i beregning av nødvendige antall bakgrunnsbilder, men også i prosessen med oppkjøpet.
 1.  Først måle areal for å lime veggene. For å gjøre dette, må du først regne ut omkretsen av rommet, målebånd måle lengden og bredden på rommet og satt sammen ved å multiplisere verdien av to. Hvis rommet ditt kompleks planlegging, må du måle rommet langs hele sin lengde, flytte fra hjørne til hjørne og legge sammen verdiene. Nå måle høyden av den planlagte vegg. Sett perimeter størrelse og høyde meter (dette beløpet fikk centimeter bør deles inn i hundre), og deretter multiplisere dem sammen. Resultatet vil bety og lime fagområde, mens områder uten fradrag av dør- og vindusåpninger.
   Nå beregne arealet av vinduer og døråpninger. Hvis tapet ikke krever justering av bildet, med den resulterende verdien kan trekke fra det totale området av de firkantede åpninger. Men de anbefales bare i tilfelle av ekstreme begrensninger i fond, som de centimeter kan trenge, for eksempel lime nisje batterier, eller i tilfelle av utilsiktet skade på en av strimler av tapet. Hvis du ønsker å lime over rommet tapet med komplekse, krever justering under tegning, kjøpte ornament teller område bakgrunns pryplyusuvavshy deres data er 10 prosent.
   Tapetruller i ulike salgs kan ha ulike lengder og bredder. Før du kjøper sjekke med selgeren nødvendige parametre. Område spole er beregnet ved å multiplisere bredde i lengde. Nå, og vite hvor mange kvadratmeter materiale i en rull, kan du beregne den nødvendige mengden av ruller. Blir det veldig enkelt: ta en kalkulator og dele bygningen nødvendige området av plassen lerret roll. Runde resultatet i favør av større betydning. Nå vet du hvor mange ruller du trenger å kjøpe.
   Viktig: når du kjøper materialet notat serien tapet hvis du tilfeldigvis kastet vil falle inn under et annet nummer, kan du få et par strimler av materialet helt annen farge eller skygge, og når du kommer tilbake til butikken kan ikke være nødvendig for deg lerret serie, som i betydelig grad kan hindre din reparasjon.  
Hvordan å skifte batterier i leiligheten: Praktiske råd
 Alle vet at i boligblokker oppvarming system ofte går mye å være ønsket. Men for å forbedre sin egen er ikke så lett som det ser ut ved første øyekast. Derfor, for å skifte batterier i en leilighet, må du lære ikke bare teknisk, men også administrative sider av saken.
 Juridiske nyanser
 Sentralfyr referert til som den totale eiendommen eies av eierne av boliger og yrkesbygg lokaler i denne bygningen. Statlig godkjent visse regler for vedlikehold av slik eiendom. Spesielt identifisert de tilfeller der forvaltningsselskapet er forpliktet til å skifte batterier gratis (for eksempel hvis en lekkasje). I tillegg bør straffeloven eliminere problemer som hindrer den normale driften av sentralvarme. Men hvis du bare ikke fornøyd med utseendet på radiatorer, å endre seg i leiligheten radiatoren vil være tilgjengelig kun på egen regning.
 Trenger jeg tillatelse?
 Teoretisk erstatning varmeovner gjelder ikke for verk av nyutvikling. Derfor trenger du ikke å søke om tillatelse i huset inspeksjon. Men vi må bli satt på oppmerksomheten hans forvaltningsselskap. Forresten, må du til CC pre-spesifisere de tekniske parametere av sentralfyr installert i ditt hjem. Dette vil hjelpe deg å forstå hvilke enheter du kan kjøpe for å erstatte de gamle å ikke forstyrre systemet som helhet. Spesielt til den måten finne ut hvilken kapasitet radiator er nødvendig for å sikre at hjemmet har blitt varmere, men du er ikke fratatt oppvarming naboer.
 Den tekniske siden av saken
 Den enkleste måten å stole nytt batteri forvaltningsselskap. Du kan instruere denne tredjepart. I dette tilfellet, vil du være sikker på at alt arbeidet vil bli gjort av fagfolk. De vil hjelpe deg å velge utstyr som passer parametrene i varmeanlegget. Du kan lage nye batterier og deg selv - hvis du har litt erfaring og ferdigheter til å reparere.
 Du trenger for å få til å fungere når sentralfyr med vann drenert. Du kan gjøre denne sommeren - denne gangen "utility" bare forbereder seg til vinteren. Så, ta en liten bolle og en fille for litt vann i radiatorene kan forbli. Slapp tilkobling og fjerne det gamle batteriet.
 Oppmerksom på brakettene. Gammel kan ikke være hensiktsmessig for en ny radiator. I så fall kan du bli pålagt å demontere og montere nye. Deretter forberede seg til å installere kjøleribbe. Du må sette en spesiell plug-caps og såkalt Crane Majewski. Deretter beslag sår linfrø fiber eller bånd fum. Til dette systemet var robust og estetisk tiltalende utseende, er dette øverste laget dekket med fugemasse eller oljemaling.
 Det neste trinnet må strammes tråden, deretter installere radiatoren på braketten, og koble det nye batteriet til sentralvarmesystem ved hjelp av kuleventiler. Det gjenstår nå bare stravyty luft, dette er gjort med en kran Majewski.
 Siste hånd
 Når du har installert radiatorer, å invitere representanter fra forvaltningsselskapet. De må ta arbeid handling. Sørg for å beholde en kopi av dette dokumentet! For å unngå konfrontasjon med selskapet, bedre løse de fleste spørsmål på forhånd. For eksempel kan installere et hjem bare importere utstyr som har blitt sertifisert i vårt land. Hvis du ønsker å sette batterier i tillegg til termostater for å kontrollere temperaturen i leiligheten, sørg for å kontakte forvaltningsselskapet til ekspert fortalte hvor du skal sette termostaten - noen stigerør ikke. Til slutt, merk at erstatningsbatterier kan medføre ekstra kostnader. Ved drenering (hvis du ikke kan vente til slutten av fyringssesongen) eller trykktesting, som i alle fall er gjort etter bruddet.  
Яндекс.Метрика