Hvordan bruke farger i interiøret yeri?

 Hvordan bruke farger i interiøret? Farge - er først og fremst et uttrykk for individualitet, både mannen og hans indre. Ganske ofte, er følgende farger - krem, sand, beige. Med andre ord, lyse farger. De skaper en følelse av trygghet og komfort.
 Men for å skape en unik identitet trenger lys, risikabelt farge. Disse nyanser føre til glede og følelser. Selvfølgelig er den farge som kan anvendes i soverommet, er det ikke egnet for kjøkkenet. Derfor kommer spørsmålet, hvor skyggen brukt.
 Så, til stue og kjøkken tilrådelig bruke rødt. Det er ett "men": fargene bør fortynnes med andre nyanser. For eksempel, for kjøkkenet passende kombinasjon av rødt og hvitt. For å leve en god kombinasjon av rødt og svart. Også verdt å tenke på at rødt er ønskelig å bruke små gjenstander.
 Kjøkkenet er perfekt - oransje. Han uttrykker gjestfrihet og varme. Det går bra med hvitt.
Hvordan bruke farger i interiøret yeri?
 Du kan bruke oransje i stedet for gult. Denne skyggen er perfekt for jobben, samt øke ytelsen og humør. Det er en stor artikkel om hvordan å bære lyse ting.
 For bad akseptabelt grønn, med unntak av mørke greener.
 Lilla, enda mer blå - fargen på soverommet. Fordi det gir ren og frisk rom har en avslappende effekt.
 Hvis du ønsket å trekke en nautisk tema i rommet, uerstattelig blå. Det må imidlertid brukes med andre farger, for det meste hvit.

 Hvordan å bruke fargene i interiøret video


 Før alle som velger å arrangere sin egen lille størrelse kjøkkenet, det er ett problem - å utvikle interiørdesign lite kjøkken, slik at han var den mest ergonomiske og funksjonelle, men beholdt vår tradisjonelle retter særegen komfort. De som ønsker å øke plassen i rommet er ikke bare visuelt kan bruke radikale midler - å planlegge leiligheten, og legger til kjøkkenet område av rommet eller korridor.
EMU Design interiør lite kjøkken

 Redecorating


 Når det gjelder mindre reparasjoner, bør den starte med kjøp av nødvendige behandling materialer, helst lys, og hvis de plukker opp møbler varme lyse farger, vil plassen ser mye mer romslig. Visuelt "pull" tak under 3 meter, eller henge den skal males hvite, i tilfelle at kjøkkenet er i huset til de gamle bygningene, bør høyden være "redusert" til rommet var forholdsmessig.
 Interiørdesign lite kjøkken avhenger av lys, jo mer naturlig lys, vil rommet ser mer romslig, så oppgaven №1 - mest clean room vinduskarmen av flora, forlater 1-2 pott med lave planter. Oppgave №2 erstatte konvensjonelle persienner og gardiner (gardiner halv vindu) Roman gardiner eller installere persienner. Gardiner trenger ikke å være lang og vanskelig å ikke samle fett og ikke forstyrre med rengjøring, må også gi opp lyse produkter av flotte bilder eller mange ruches - for eksempel visuelle aksenter bare bortkastede "spise" det allerede liten plass.
 Vi slår nå til teknologi, gjør eventuelle tekniske løsninger. Med disse attraksjoner plater, kan vasker og hetter enkelt endres ved å velge den mest gunstig for dem i form av å spare plass på skrivebordet, kjøkkenkrok. God løsning for små kjøkken - karmer laget av kunstig eller naturlig stein som går inn i arbeidssonen elskerinne, som også postet vask og innebygd komfyr.
EMU Design interiør lite kjøkken

 Når utstyre kjøkkenet, husk at denne plassen er utviklet primært for næringslivet og vertinne skal føle deg komfortabel og behagelig her, så du må velge den mest funksjonelle møbler. Det er nødvendig å tenke på valg av apparater som må passe inn grensene for kjøkkenet og ikke være på balkongen eller i gangen. Bedre ennå, kjøpe en multifunksjons moderne teknologi som gjør det mulig å spare plass. For eksempel, i stedet mikser, blender og jeksel kjøpe en stor food prosessor, som vil være på skrivebordet, og alltid være for hånden (i stedet for å samle støv i nattbordet), perfekt oppfyller ovnsfunksjoner dagens mikrobølger av forskjellige moduser og innebygd grill, og erstatte stasjonære kjøleskap innebygd i benkeplate eller kabinett kjøleskap.

 Romlig sanering


 Mange ett-roms leiligheter kjøkken plasseiere satt gjennom riving av innvendige dører som vanligvis sjelden brukt til sitt formål. Dette er en enkel måte å avlaste et stort område utpekt for dørkarmen og døråpning, og han også kan utvide hullet, noe som gjør en kontinuerlig skift ett område til et annet, eller forvandle det til en vakker bue. Til denne behandlingen ser harmonisk, til kjøkken og korridoren veggene gjøre identiske når det gjelder design.
 En annen måte å øke mat - fjerning av vegg skiller kjøkkenet og stuen og lå døråpningen fører inn i gangen. Dette skaper en solid vegg arbeidsmiljø, i stand til å imøtekomme nesten alt nødvendig kjøkkenutstyr, men oblashtovuyuchy lignende studio må nøye beregne kraften trukket, som vil operere på økt område.
EMU Design interiør lite kjøkken

 Contract Møbler


 Mange design ideer verter forbli uoppfylt bare fordi de ikke kunne finne en passende ferdige møbelet. Men i dag er disse problemene er løst - små selskaper er glade for å utføre enkelte eksklusive orden, så hvis du vil ha enda det lille kjøkkenet, for eksempel "Khrusjtsjov" kan utstyres med en bar og komfortabel romslig garderobe med inne kurver for lagring av kasseroller eller mat. Hovedvilkåret - det minimum av gulv og maksimalt antall eksterne komponenter (som kan utstyres med belysning lagt et punkt som vil effektivt zonirovat plass).
 Nå på bordet. Det er best å velge en kompakt modell razdvyhayuschuyusya eller bord med hengslet topp. For en familie på 2-3 medlemmer av husstanden bør bruke små ovale bord, som kan plasseres i vinduene langs veggen møbler ledig (forresten, hvis interiør stil tillater det, kan du bruke et bord med glass topp, noe som vil gjøre den generelle utformingen av kjøkkenet "touch" av i dag, skjørhet og vektløshet).
EMU Design interiør lite kjøkken

 Selvfølgelig, det er ganske generelle råd og de trenger bare å følge basert på planleggingsparametere eget kjøkken, men de viktigste trendene er de samme motiv små kjøkken - et lys, veldig varme farger, for eksempel lyse møbler, et minimum av "rot" tilbehør og sjø fantasi og kjærlighet vil være det beste assistenter i ønsket om å forvandle kjøkkenet til et sted hvor alle husstander kan slappe av og sjel og kropp.
EMU Design interiør lite kjøkken

EMU Design interiør lite kjøkken
Hvordan måle vinduene?

 Et viktig skritt i installasjonsprosessen vinduet er gleden av det. Dersom arbeidet vil bli utført av selskapet, så vil det mest sannsynlig en ansatt. Selvmåle vinduer bør gjøres ansvarlig, fordi eventuelle feil vil føre til en rekke negative aspekter.

 Viktige funksjoner riktig måling vindu


 Før du begynner, er det viktig å huske at etter demontering av gamle rammer og åpninger, kan størrelsen endres på grunn av puss, tegl og isolasjonsmateriale også fly. Hvis, likevel var det små forskjeller, mens økende ramme spesielle plater som er utpekt for slike formål, og er laget av samme materiale som vinduet.
 For store forskjeller er såkalt "black ramme", som er satt inn i mellomrommene mellom vindusramme og åpningen. Eksternt er det nesten usynlig og reduserer ikke de isolerende egenskaper av vinduet.
 Måling vindu bør utføres ikke bare på innsiden av rommet, men fra gaten. Etter at alle målingene er ikke nødvendig å gjennomføre det - noen handling for å fjerne gips eller utvidelsesspor.

 Stages skikkelig prestasjonsmåling vindu


 Hele måleprosessen foregår i tre trinn:
 Måling vindu innsiden måle vinduer på utsiden Sammenligning avlesningene
Hvordan måle vinduene?
 De viktigste indikasjoner måler åpninger på innsiden og utsiden av rommet. De hjelper bestemme dybden av en fjerdedel av en bestemt vindusåpningen. Derfor vil et nytt vindu har samme størrelse som den ytre delen av hullet, ellers vil den ikke installere enten eller falle ut.
 Hvordan vet jeg hvordan vinduet bør gjøres mer? I produksjon av nye vinduer bør være klar over at vinduet blenderåpning kan være skjev fordi det vil øke frem mot verdien av bias. At mellom vinduet boksen og det var et hull gjennom sprekker, bør vinduer målinger være litt større enn hullet ca 40 mm. i bredde og 20 mm. høyde.
 Problemet er løst på en måte som øker eller et vindu med spesielle profiler, eller øke størrelsen av en blomsterkasse. Det er en artikkel om hvordan å gjøre reparasjoner?
 Så snart vil størrelsen av det nye vindu, bør man sammenligne avlesningene av de innvendige dimensjoner av hullet. Dette vil i sin tur bidra til å identifisere eventuelle feil på rad.

 Hvordan måle videovinduet


Яндекс.Метрика