Hvordan du installerer toalett med hendene. Self-installasjon toalettNår den tid kommer til å erstatte avløp, for å erstatte toalett vanligvis inviterte eksperter, vil vi gjøre jobben selv og sine egne hender.
Velge toalett
Når du velger et toalett må vurdere hvordan eksos er avløpsrør, vertikalt, horisontalt eller på skrå. Eksosanlegget toalett må nøyaktig matche det.
I tillegg til de obligatoriske tekniske spesifikasjoner oppmerksom på størrelsen på toalettet. Passer det (og du også) i skapet av en liten leilighet? Beregn det svært enkelt - lengden av toalettet skal være to ganger mindre enn avstanden fra utløpet av kloakk til døren.
Demontering av gammelt toalett
Kutte av vann og dingler det fra toalettet tank, koble vannforsyningen til tanken av den gamle sanitetsenheten. Vi utfører demontering toalettet tank og toalettskålen. Dersom levetiden av toalettet over og det ikke representerer verdi for deg, kan demontering gjøres med en hammer og dor. Unngå å falle rusk mens den gamle toalett i eksosrøret kloakk!
Tømme utløpsrøret fra rust, skitt og rester av løsningen, ikke glemme deretter koble den med en fille og sette henne plastpose og bind den. Gjett hva?
Om nødvendig, re-utføre tie ledig etasje i toalettet. Arbeide med demontering av gamle rørleggerarbeid fullført.
Utvalg sanitæranlegg
For pålitelig og tett forbindelse og toalett vent må finne riktig type mansjett. Avhengig av størrelsen og konfigurasjons spoluchuvanyh detaljer kan krympes, rett eller eksentrisk ermet. Bølge cuff er universell fordi det gir dokke toalett med en ventil på en vilkårlig nivå og i nesten alle retninger. Fordelen direkte eller tilfeldig bane mansjetten er muligheten for å installere toalettet svært nær eksosrøret, noe som er viktig i liten størrelse bad.
Å forsegle tilkoblingen vent toalett og bell-jern kloakkrør vil trenge en overgangs gummi mansjett størrelse 100h123 mm, og i tilfelle av kloakk av plastrør trenger utløp 100 mm diameter tilsvarende konfigurasjon.
Layout og boremonteringshull
Vi satt på eksosrøret bolle ønsket cuff sette det inn i kontakten mottar kloakk rør og toalett er i riktig posisjon. Blyant markere hullene som trengs for å fikse toalettet. Etter endt markup analyseres midlertidig struktur med toalett og mansjetter tilbake.
Hvis gulvet oppfyllelsesmuligheter bore hull laget av etiketter i gulvet, hvis toalettet henger, hull i veggen carry. Ved boring av hull i flisene ikke glem å slå av elektrisk drill hammer modus.
Slettet boret hull med sand og rusk, de setter inn pluggene.
Installere toalett
Petal av en tilkobling ermet sette inn en overgangs gummi mansjett jern rør eller trakt plast avløpsrør. Fikse det til røret ved hjelp silikon sanitær fugemasse. Det samme tetningsmasse smører eksosrøret bolle og sett det hele veien i overgangen cuff.
Med skruer med plastskiver for å feste toalettskålen gulv eller vegg. Gapet mellom første etasje og toalett fylle fugemasse.
Fortsett til installasjon av toalett tank, og pass på å tette mellom toalettskålen og ikke skyves til side i ferd med å feste. Best å sette det på samme silikon.
Koble til en pansret tank med vannslange mutter, ikke glem å kondensere alle beslag fum montering tape. Lukk dekselet på toalettet tank og avløp satt knappen.
Åpne vannkranen og overbeviste henne ingen lekkasjer i leddene. Hvis det er nødvendig, regulere vannivået i tanken og installere setetrekket.
Installasjon toalett fullført. Jeg ønsker deg og det tok svært lite tid og krefter. Kan du lykkes!  
Hvordan å reparere et toalett med hendene: Tips fagfolk
 Så det var det uventet øyeblikk når du begynner å forstå at det er tid til å reparere toalettet. Selvfølgelig, alt avhenger av materialkostnader, som du ønsker og billig og munter. Men Calling all bygging mannskaper og vurderer det endelige beløpet av kostnadene er i mange mild sjokk, siden før hans idé og det var spekulasjoner om at reparasjon i et så lite område av huset vil koste mer enn hele leiligheten reparasjoner. Det endelige beløpet av kostnader består av to komponenter - en avgift på bygging mannskaper og kostnadene ved å bygge materialer, fra den nye toalett og etterbehandling skruer. Men hvis du gjør reparasjoner i toalettet med hendene, kan det i stor grad redde familiens budsjett.

 Etter å ha gransket saken nærmere, innser du at toalettet reparere sine egne hender er ikke så komplisert som det virker ved første øyekast. Du selv kan tegne og design toalettet for å bestemme hva du vil se din vegger, tak og gulv. Fordi mengden av kostnadene er også avhengig av kvaliteten av materialene. Hvis flisene vil bli, vil det være mye mer enn bare pokleit tapet eller maling latex maling.
 Når bildet er sporet tilbake til detaljer, og du tydelig forestille seg hva du trenger og i hvilke mengder, kan du gå videre til handling.

 Generelt reparasjon toalettet kan deles inn i tre faser:

 utskifting av rør og avløp (om nødvendig) og treningsfasiliteter (fjerning av gamle fliser, tapet, gulv, etc.);

 anskaffelse, installasjon og tilkobling av nytt utstyr;

 ferdigstilling - maleri eller dekorasjon av fliser.


 La oss starte med den første fasen

 Først av alt er det nødvendig å rydde rommet, ta ut alt unødvendig, toalett demontere og rengjøre overflaten på den gamle prosessen. Før demontering toalett blokken ikke glem å vann, eller først må reparere naboene nedenfor.
 For dette arbeidet vil du sannsynligvis trenger følgende verktøy:

 slikkepott for fjerning av maling eller tapet;

 slag for demontering av gamle fliser;

 skrutrekker.

 Hvis du trenger å skifte slange, foretrekker PVC-rør som ikke ruster, billig og enkel å installere.
Hvordan å reparere et toalett med hendene: Tips fagfolk


 Demontering toalett
 Før demontering dekselet toalett med folie for å beskytte mot støv alt du kan. Slå av vann og kloakk rør Caulk filler eller plugger som ikke ville kaste bort damp forgiftet luft. Sørg også for å drenere vannet fra tanken.
 Så, første ting først:

 Å løsne vannslangen.

 Skru av mutrene under hyllen og fjerne tanken.

 Fjern vedlegg: trekke plugger og zhvyntyty nøtter fra pigger.

 Innbytter beholder under setet kontakt avløp og kloakkrør ta ut gummi kontakten. Hvis toalettet ble montert på sement, så igjen plukker opp en hammer og meisel.

 Lukk tappehullet dekselet.


 Hvis du velger en hengende toalett, kan det installeres umiddelbart. Hvis gulvet, er det satt på den nye renoverte gulvet.

 Tak

 Tak krever justering, om det vil gå til flis. Men som reparasjon er gjort med hendene, ikke hold for å sette flisene på seg taket, hvis ikke i stand til å gjøre det. Fliser - er et materiale som ikke er verdt å redde.
 En god løsning til med hendene taket ville bli: himling, vannfast tapet eller gips (for rom med høy luftfuktighet finnes vanntett gips).
Hvordan å reparere et toalett med hendene: Tips fagfolk


 Vegger
 Det finnes flere alternativer for vegger: denne brikken, gips og plast paneler, og vaskbare tapeter. Velg til deg.

 Den dyreste alternativet - en flis. Hvis du bestemmer deg for å sette alle brikkene, før du begynner arbeidet bør vыrobnyat vegg gips eller gips.

 Det enkleste alternativet - det er gips etterbehandling. Det er lett å skjære, montert og montert. Materialet lett og lite krevende. Når gips er mye å skjule, men ikke glem å reparere hullene.
 Etter bearbeiding gips malt med hvilken som helst farge. Hvis du bestemmer deg for å male, kan du velge teksturerte maling som skaper en slags dekorative gips. Ser veldig fin.

 Tømra vegg plastpaneler - ikke bare det billigste alternativet, men en av de mest praktiske, som panelet vanntett og lett å rengjøre. Teknologien er enkel for både vegg og tak.

 Gulvet

 Men gulvet er den nest viktigste stedet i toalettet. På veggene bare du ser, men på gulvet du går barbeint. Paul skal være glatt, slank, og hvis du vil, så varm.
 Først i første ledd, har uttalt at det er nødvendig å demontere den gamle plate. Her nå trenger å sette det første laget - impregnering. For denne rullede materialer bør holde for å rense eller naplavom, prohruntovanu basis. Koblingen er den ferdige blandingen selges i butikkene. Emballasjen beskriver i detalj fremgangsmåten ifølge søknaden. Hver produsent det er annerledes. Så les nøye.
 Etterfulgt av et andre lag - en blanding av ca. 1 mm størrelsesfraksjon og fylt med tykkelse på 1-2 cm, og det tredje trinn - etterbehandling med den minste kornstørrelse, som er fylt med 5,6 cm tykk. Det tredje laget tørke i minst over natten. Etter tørking av det tredje lag kan legge fliser.

 Triks

 Før du bruker ethvert materiale, lese nøye instruksjonene, følg teknologi av materialet. Etter materialer er svært dyrt, og en klosset bevegelse kan ødelegge alt.
 Etterbehandling anbefales å utføre en "top - down" - fra taket og fullføre artikkelen.
Яндекс.Метрика