Som regel hvert 3-5 år produserer vi reparasjons rom i leiligheten. I de fleste tilfeller er reparasjon kosmetisk i naturen og inkluderer: utskifting av tak, vegg og gulvbelegg, samt utskifting: sokler, gesims, belysning og stikkontakter. Hvis du bestemmer deg for å gjøre reparasjoner i hele leiligheten og flytte inn i en ny, anbefaler vi å erstatte ledningene. Å lære å legge ledningene, vil vi utdype i denne artikkelen.
 Innholdet i artikkelen:

 Hvorfor er det nødvendig å endre ledningene

 Valget av ledninger og installasjon plan stikkontakter og brytere

 Hvordan å demontere den gamle ledninger

 Hvordan legge ledninger

 Hvor mye for å endre ledninger i leiligheten

Hvordan å erstatte og å legge nye ledninger i leiligheten

 Hvorfor er det nødvendig å endre ledningene
 Noen lurte på hvorfor du trenger å endre ledningene hvis gamle fullt fungerende. For å besvare dette spørsmålet, er det nok til å gi et tilsvarende eksempel fra vannrørene. Metallrør ofte erstattet med plast, fordi de er langt sikrere og mer holdbar, og dessuten er de ikke tilstoppet bared som oppstår i metallrør, og dermed kapasiteten av plastrør og trykk de alltid vil være god. Det samme, av og store, bekymringer og elektriske ledninger.
 Først i seg selv ledninger i boliger som ble bygget i forrige århundre, ikke designet for måten vi utnytte det nå. I utformingen av hus og leiligheter elektriske ingeniører visste at hver leilighet et par år, i tillegg til kjøleskap, TV, vaskemaskin og lysene vil fortsatt datamaskin, klimaanlegget, kraftig, jern og andre elektriske apparater. Det viser seg at kapasiteten på den gamle ledninger lavere strømforbruk av alle våre apparater.
 For det andre, i tillegg til ikke-båndbredde kabler, de fleste av de gamle bygninger var aluminium og aluminium - ikke er det beste materiale for dette formål, med et stort antall ulemper. I tillegg levetiden av aluminium ledninger - 30 år, men erstatte det selv uten å vente på denne perioden for å sikre en stabil tilførsel spenning i leiligheten og forlenge levetiden på apparater.
Hvordan å erstatte og å legge nye ledninger i leiligheten

 Valget av ledninger og installasjon plan stikkontakter og brytere
 Før du går videre å beskrive praktiske skritt i å installere ledningsnett, må noen ord nevne den samme ledningsnett.
 Hva bedre å legge nye ledninger
 Selvfølgelig, det beste kabel for kabling i leiligheten - strandet kobberkabel. Den største fordelen med aluminium til kobberkabel - dets stabilitet. Sannsynligvis hver av dere står overfor et problem når aluminiumstråd, koble bryter eller stikkontakt, bare oblamыvalas, som er svært ubehagelig situasjon med kabel kobber flere kjerner er et problem ikke forferdelig. I tillegg har kobberkabel bedre gjennomstrømning evner og lengre levetid.
 Å koble stikkontakter anbefales strandet kobberkabel 25 kvadrat, og belysning - 15 kvadrat. Vi oppfordrer deg foretrekker kabel med dobbel isolasjon. Hvis du bygger en grunnplanet eller du har tenkt å i fremtiden gjøre deg så kjøpe trippel kabel med en spesiell dirigent for jording.
 Planlegger installasjon av stikkontakter og brytere
 Først av alt, før produktet installasjonen fungerer, må du tenke og planlegge innvendige rom, renovert, fordi basert på det og vil være bolig kabling ledningsnett for å vite hvor og hvem du skal legge kabel, og viktigst av alt - hvordan. Derfor, med denne planen, vil du vite hvilke områder som skal plassere brytere og stikkontakter.
 For eksempel, vel vitende om stedet der maskinen er installert, er det vi legge en egen kabel for å mate alle PC-enheter som har høy totale strømforbruket. Det samme gjelder for annen kraftig teknologi. På steder hvor det vil bli plassert energikrevende apparater, bedre lå en enkelt kabel med en enkelt kontakt, elektrisk ovn, air condition, oppvarming av vann tank, kjøleskap, vaskemaskin, etc. For annet utstyr og utføre generell kabeluttak.
 Hall
 Rommet vi anbefaler å installere fem utsalgssteder med en boks for å koble hjemmekinoanlegget (TV, DVD-spiller, digital mottaker og lyd), dobbel stikkontakt i nærheten av sofaen, og den eneste kontakten på steder hvor de vil bli nødvendig.
 Sleeping
 Som for soverommet, deretter seng, skrivebord og TV gjøre det bedre med dobbel stikkontakt. Andre steder - etter behov.
 Korridor
 I gangen er tilstrekkelig til å etablere en dobbelt stikkontakt, og hvis nødvendig - ekstra.
 Bad
 Den baderoms stikkontakter tilgjengelighet avhenger av hvilke apparater du bruker den. Hvis det er en vaskemaskin, og din familie vil ikke bruke elektriske apparater, deretter vasket for å gjøre kontakten på badet - nei.
 Kjøkken
 Hvis du er teknisk funksjonelt kjøkken, stedet der det skal skjære bord, anbefaler vi å gjøre 04:57 utsalgssteder i én ramme, avhengig av antall enheter som brukes samtidig. Vanligvis til 5 stikkontakter koble det beste alternativet: vifte, mikrobølgeovn og vannkoker, og etterlot to gratis stikkontakter skal koples til: food processor, brød maker, kaffe og mer. Prøv å tenke på antall stikkontakter slik at stasjonært utstyr som ikke består i boksen etter bruk, hadde sin kontakten for å koble til ikke stikke ut hver gang med en stikkontakt for tilkobling av andre apparater. Deretter beregne nødvendig antall utsalgssteder, og makt, og hvor mange enheter vil kjøre på samme tid å vite, for å holde ett eller flere kabel.
 Dessuten gjør stikkontakter og andre steder der det er nødvendig.
 Installasjons uttak
 I henhold til de fastsatte standarder, installasjon av stikkontakter holdt i en avstand på 30 cm fra gulvet, og montering av brytere - 85 cm. Innen en kabel med et tverrsnitt på 25 kvadrat kan koble til opptil fem uttak til strøm ikke renne enheter for energi - helst en. Fra telleren til koblingsbokser anbefalt kabel § 4 kvadrat.
Hvordan å erstatte og å legge nye ledninger i leiligheten

 Hvordan å demontere den gamle ledninger
 Så, hvis du vet hvor og hva socket du bør være på planen, fortsett til demontering av gamle ledninger. Demontering prosedyre kommer helt an på hvor gammel ble signert oppføring: vedlagt i spesielle kanaler i veggen eller vmurovana veggen, men alt i orden.
 Før alle elektriske og demontering aktiviteter må koble fra alle ledninger Leiligheten ligger på disken og telleren direkte fra fôret forlengelse for midlertidig strøm.
 Hvis ledningene ble lagt i kanaler, sin demontering og montering nytt sted samtidig. Det vil si, den ene enden av den gamle kabelen vi vikle ny, og ta ut den andre enden av den gamle ledninger - så du trenger ikke å være å slå i veggen for demontering av gamle ledninger og har store vansker med å legge nytt. Men hvis du planlegger en ny posting vil ikke være den samme som gjeldende plan padding, veggene trenger for å lage hull Stroebe.
 I tilfelle hvor din leilighet var vmurovana ledninger i veggen, er det første du må finne ut hvor det er lagt, og deretter utføre sin demontering og ny pakning. Finn ledninger i veggen du kan visuelt se veggflaten lagt Stroebe, eller ved hjelp av en spesiell enhet.

 Hvordan legge ledninger
 Installasjon av nye ledninger utføres som følger: på veggen gjøre layout, som vil være vert den nye oppføringen. Deretter, ved hjelp av slipemaskiner og drill gjøre Stroebe - den beste måten veggpanel bygningen. Publisering anbefaler å legge et bølge samt ekstra sikkerhet, og neste gang sin erstatning vil ikke være så komplisert som den nye kabelen vil være ute ved å trekke den gamle.
Hvordan å erstatte og å legge nye ledninger i leiligheten
 Når Stroebe kabel klargjort primært produsere kabel fra måleren til koblingsbokser. Sett en bølge kabel og la den i data Stroebe, montering i vegg alabast, hver 1-15 m. Deretter, fra sti koblingsbokser kabel (også i bølge) til stikkontakter, brytere og belysning. Ferie kabeluttak og bryter må være minst 15 cm. Den neste fasen av arbeidet - kabel fra den viktigste grenen i distribusjon bokser. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din at kabeltilkoblingen er gjort ved hjelp av en spesiell strømskinne, ikke gjennom vendinger. Denne sammenheng vil være bedre og tryggere. Når alt arbeidet i distribusjon bokser laget - gå til leiligheten inngangseffekt.
 Den siste fasen av arbeidet er forbindelsen til målerhuset avl. Hvis du har en eldre teller og gamle maskiner - er det bedre å erstatte. Ideal - invitere elektrikere at de hadde en ny kabel fra distribusjonspanelet til inngang deg i skranken, og han erstattet måleren. Stille inn apparatet til å anbefale en spesiell metallplate, som også installert elektriske maskiner. Som for maskinene, anbefaler vi å installere en to-fase. Hvor mange forsterkere bør være i maskinen - bestemmer basert på det faktum at maskinene må arbeide samtidig. Strømforbruk av disse enhetene er lagt til og delt på 220 så får strømstyrke maskin. Etter alt arbeidet med å legge ny kabel i leiligheten, utskifting teller (oplombyrovkoy) og installerer maskinen - fullført den minste koble maskinen til en flat-avl og deretter slå maskiner. Hvis maskinen ikke slått - så alt er riktig tilkoblet, kontrollerer alle stikkontakter og brytere på ytelsen. 
 Materialer som trengs for å erstatte ledningene i leiligheten:

 Kabel;

 Stikkontakter og brytere (ramme);

 Boksene i stikkontakten;

 Bokser;

 Bølge;

 Terminal blokker;

 Elektrisk maskin;

Hvordan å erstatte og å legge nye ledninger i leiligheten

 Hvor mye for å endre ledninger i leiligheten
 Hvis du bestemmer deg for å skifte ledningsnett med for denne spesielle tjenestebedrifter, vanligvis ett poeng i gjennomsnitt estimert kostnad i størrelsesorden 500 rubler. Det er å installere to stikkontakter og to switch - det vil koste 2000 rubler, eksklusive materialer: bokser, kabler, stikkontakter og brytere. Til dette må legges til kostnaden av kabelskjermingen til koblingsboksen, og materialkostnader. Dermed vil utskifting av ledningsnett i en studioleilighet kostet 2000 gram.
 Kostnaden for å gjennomføre sine egne hender vil være flere ganger billigere, som for at du kun trenger å kjøpe det nødvendige materialet og har: en stasjon på bulgarsk betongbor med dyser for åpninger, alabast og hjelpeverktøy.  
Яндекс.Метрика