Hvordan installere et toalett?

 Riktig installasjon av toalett - En veldig tidkrevende virksomhet. Hvis du ikke er sikker på at du kan håndtere alene, inviterer deg til å hjelpe en venn. Hvis du ikke ønsker å risikere det, er den beste løsningen å ringe eksperter som raskt og effektivt gjøre jobben sin.


 Stadier av installasjon toalett


 Installere toalett tankene arbeidet i etapper. Til å begynne, må du sørge for at vannet ikke er mottatt vann i systemet. Neste forutsetning er en test for tilstedeværelse av kloakk noen hull gjennom hvilke vann kan sive.
 I fritt rom, som omfatter installasjon av nye toaletter, trekker vi territorium å montere monteringssystem. I nærvær av oss bør være spesielle skruer for å skru ankere i monteringssystem. Hvis man foretrekker å fylle sement, kan benyttes på gulvet ved å heve en liten avstand. Dette sikrer at systemet er sterkt nok.
 Når grunnlaget er klar, vi trenger å fikse toalettet selv. Men før det er nødvendig å arbeide i systemet av rør. Legge to rør slik at forbindelsen var sterk, gå på toalettet tank. I arbeidet med dreneringstanken sterkt krever forsiktig behandling deg i prosessen. Vær forsiktig så du ikke berører den, og dermed ikke skadelig.
Hvordan installere et toalett?
 Også på våre nettsider vil du finne en annen artikkel om "Hvordan installere et toalett? »
 Kontroller tanken for tilstedeværelse av eventuelle sprekker som et resultat av hvilke det kan forekomme. Gummiputene er festet stramt nok til at de ikke skulle gått videre. Fortsette å installere systemet spyling. Deretter forsiktig satt slangen for å hindre den fra å sprekke av spenning. Til slutt bør du sjekke toalettet i prosessen.

 Hvordan du installerer toalett video


Hvordan installere et toalett

 De som noensinne har engasjert i reparasjon av bad, vil fortelle deg at dette var ikke lett. Her er noen praktiske råd, hvordan du installerer et toalett selv.
 Først av alt, sørg for at du har hammer, målebånd, skiftenøkkel, silikon, fleksibel slange, kloakk rør, skiftenøkkel, tape fum. Slå av vannet. Fjern det gamle toalettet. Kontroller at dreneringshull nøyaktig falt sammen med hoved avløpsrør bjelle og var utenfor ham. Eller du må gjøre om røret, eller løfte opp toalettet på en pidestall. Følg til avløp pipe med en gren overlapping kran var så nært som mulig. Dette er viktig for korrekt spyling.
Hvordan installere et toalett
 For de tradisjonelle monterings styrene er toalett durum tre. De bør være proolyfennыmy og senket ned i gulvet. Eller kan opptre på nivå med gulvet. På bunnen av en tre base bør monteres på ankere. Følg det sporet var fylt med pålitelig sement-sand mørtel. Det er en artikkel om hvordan du velger flis.
 Du kan starte installasjonen umiddelbart toalett. Koble utgangen rør bolle med bakgrunn og bjelle avløpssystem. Forsiktig og nøye gå gjennom fugemasse på leddene og segl slep. Nå satt under skruer, gummi skiver og stram toalettet. Ikke overbelaste toalettet til den er tørr løsning.
 Husk at hvis du forårsaker vanskeligheter enda en av disse prosessene, jo bedre å se en spesialist.

 Hvordan du installerer toalett video


Hvordan velge et toalettHva er spørsmålet: "Hvordan velge et toalett? "Du kan spørre. Det er ikke noe enklere enn å velge et toalett, må du bare gå til hvilken som helst butikk VVS. Faktisk er det ikke så lett som det ser ut, og før du velger for ditt hjem, lese denne artikkelen på en slik krydret spørsmålet. Det anslås det noen spesialister person tilbringer livet sitt i toalett om fem år. Det er forståelig, alle tanker om meningen med livet krever mye tid og ensomhet. Stedet hvor vi tilbringer så mye tid bør være så behagelig som mulig. Kommer til en butikk før du velger toalett, sitte på flere modeller for å forstå skjemaet vil være komfortabel. Og ikke skamme seg, har du all rett til å sitte ned og sørg for at du er komfortabel på utvalgte modeller. Vær også oppmerksom på de to viktigste bestanddeler toalett - bolle og fat. Her er de riktige innstillingene, som du kan velge en komfortabel toalett.
Så, før du velger et toalett, må du bestemme selv hva det skal være. Flere av spørsmålene riktig vil hjelpe deg å velge riktig toalett:
Som er bedre å velge et toalett - hengende eller gulv?
Som er bedre å velge en tank - med skjult eller så, som installeres direkte på bollen?
Hvilken størrelse bør velges toalett?
Som toalett ville være bedre - montering eller deler bedre å plukke fra hverandre?
Hva slags materiale er bedre å kjøpe?
Besvare alle disse spørsmålene, vil du kunne velge den modellen som vil bringe trøst.
Hvordan velge et toalett bolle med komfortabel
Det finnes flere typer toalett boller som du har å velge - en trakt, og en visir plate. Visir plate og cup er praktisk fordi hvis den kommer inn i avfallet er ingen vannsprut kan ikke sies av trakten. Men nyere toaletter redde deg fra sprut når rødme.
Hvordan velge en komfortabel toalett med tank og avløp mekanisme
Alle toaletter, avhengig av mount toalett tank delt inn i tre typer: et toalett med en egen bolle og tank plassering, og kompakt stykke.
Hvis du bestemmer deg for å velge toalett CD, så tanken er festet ved hjelp av hyller eller kroppen av toalettet. Velge stykke toalett, får du en generell design. WC med egen tank og bollen plassering er fordelaktig at beholderen kan bli integrert inn i veggen på en hvilken som helst avstand fra skålen.
Uansett hvilken type toalett du bestemmer deg for å velge, se etter en mekanisme avløp. Tidligere utgitt toaletter med kobling, nå-slik at du er usannsynlig å møte. I dag, de fleste produsenter gjør toaletter med trykknapp mekanisme dusj. Hvis huset er på vannmåler, er det best å velge en flush toalett tank med toveis. Denne tanken er to knapper som lar deg velge hvor mye du ønsker å drenere vannet. Den første knappen vil helle 2 til 4 liter vann, den andre fra 6 til 8. Denne mekanismen vil tillate deg å spare mye på det brukte vannet. En annen mekanisme for å lagre vann - en spak, karakterisert ved at mengden av vann som slippes ut er avhengig av varigheten av trykke. Vi anbefaler også at du velger en enkel design avløp, som i vårt land er ganske tøff og vann med ulike tilsetningsstoffer som skal avrettes og få ned import ordninger. Hvis du bestemmer deg for å velge importert toalett, hvor en haug med bjeller og fløyter av ulike og komplekse mekanismer, være forberedt på det faktum at han kan bryte ned på verst tenkelige tidspunkt.
Hva slags materiale å velge toalett
I dag er markedet florerer med VVS toaletter laget av forskjellige materialer. Og her er noe å knuse hodet hans - stål, støpejern, plast, porselen, og selv gull, og det er ikke hele listen av materialer med hvilke produsenter gjør toaletter. Vi er forpliktet til dokumenterte produkter og materialer, så anbefaler vi at du velger en bolle laget av keramikk eller porselen. Hvis du ikke kan velge mellom keramikk og porselen, så bør du vite at bedre beholde sitt opprinnelige utseende er porselen. Poenget her er at strukturen av porøs porselen er minimal, så det vil være lettere å rengjøre og vaske, og dessuten ikke porselen ikke absorberer lukt.
Hvordan velge en passende høyde toalett
På spørsmålet om valg toalett høyde bør tas på alvor, fordi når du leser aviser eller refleksjoner om meningen med livet, sitter på en "porselen ett", bør du være komfortabel. Musklene i mage, rygg og rumpe bør være så avslappet, ellers vil det distrahere deg fra alvorlige tilfeller. Velge høy, må du fokusere på det høyeste medlem av familien, men det bør bli forstått at føttene skal være på gulvet og knærne ikke lukke ørene eller hengende i luften. Generelt, vil du finne en middelvei.
Hvordan velge et toalett som vil passe perfekt i bad
Før du går til butikken for en ny "porselen annerledes" se nøye på rommet der det skal stå. Hvis rommet er ikke stor, så er det bedre å velge en suspendert modell. Denne modellen vil visuelt tar mindre plass, og øke den totale plassen. Dessuten kan du velge modellen uten toalett tank. Denne modellen er utstyrt med en spesiell dreneringssystemer, montyruyuscheysya direkte i vannrør. Men slike modeller er bare i stand til å visuelt forstørre området og å skjære ut et sted bare under hengslet kabinett. Det er plassen okkupert av koppen, ikke avta, noe som ville bolle du bestemmer deg for å velge, vil det fortsatt foregå på gulvet. Hvis du er en stolt eier av et stort bad, så noen modell harmonisk passer inn i interiøret, i tillegg til at du kan velge med toalett og bidet fra samme serie.
Vi tror at du var i stand til å overbevise spørsmålet om hva som er god kvalitet toalett og velger ikke så lett. Derfor anskaffe det, sørg for å ta hensyn til det materialet som det er gjort. Vi anbefaler også at du kjøper en modell kjente produsenter som selges i butikkene VVS sjekket. Det er verdt å nevne at kvaliteten og langsiktig arbeid bolle avhenger av riktig installasjon. Derfor, sette huset hans, høre, støyende eller ikke, er vann oppringt. Når du ringer tenke på spenningen, kan det hende du ikke har installert det riktig eller du har solgt defekte produktet. Det er best å kjøpe en VVS-butikker tilbyr en garanti på solgte produkter.  
Яндекс.Метрика