Hvordan isolere gulvet i trærne Yan huset? Teknologier og deres fordeler
 Den økende populariteten erverve trehus, det er ikke bare vakker, men også nyttig. Enige om å leve i et hus, innhalere aromaer av skog og noen føler enhet med naturen - dette er så kult! Det er imidlertid en risiko for å fryse om vinteren, hvis ikke isolere gulvet i trehus.
 Isolasjon sex: tips
 I planleggingen av innredningen av huset, ta vare på ikke bare varmer gulvet i første etasje, men de mellomliggende etasjer. Dette vil i stor grad spare på å betale for oppvarming, og enda viktigere, forlenge levetiden på de viktigste bygningskonstruksjoner. I tillegg er godt isolert gulv nøkkelen til å trøste de lange vinterkvelder.
 Aktuelle saker isolasjon av gulv, spesielt i områder hvor det er høy luftfuktighet. Det fremmer rotting materiale og reduserer batterilevetiden. Derfor ordre eller kjøpe en ferie hjemme eller hytte, tenke på forhånd om hvordan å isolere gulvet i trehus. For tiden er det mange måter å gjøre dette og materialer, inkludert sine egne hender. Velge en teknologi, vurdere graden av effektivitet er riktig for ditt tilfelle.
 Hoved nyanser
 Den vanligste måten isolasjon er gjort på logger. Enkelheten av denne teknologien hindrer oppnå resultater av høy kvalitet. Spesielt bra på denne måten for de første og kjellergulv, dvs. de som er nær bakken. Men perfekt isolasjon på til logger og loft og øverste etasjene. Den eneste begrensningen kan være lavt tak, for de vurderte teknologier trenger mye plass.
 I likhet med logger seg på med oppvarming og isolasjon teknologi for grove etasjer, er det også enkelt og effektivt. Sin essens er å bygge opp tre rammer med langsgående struktur, som er plassert mellom ovnen (det kan være av forskjellige materialer på markedet representerte et ganske bredt spekter).
 Isolasjon begynner med det faktum at basen (som bør dekke vanntett materiale) av en stiv overflate (f.eks OSB-plater eller promenaden).
 Deretter stable logger, og mellom dem tett plassert isolasjon (en av de mest populære alternativer - mineralull).
 Nå, på toppen av en varmeovn går impregnering gulvet, deretter lå rett på gulvet ramme med trestokker.
 Isolasjon er best utført på ujevne gulv, som er ordnet under bjelker. Første etasje er dekket med grov overflate vanntett materiale, og så det bør gjelde isolasjon (så vel som i den forrige saken, kan du bruke mineralull). Varmeapparat emne vanntetting på toppen og deretter nastelyayetsya gulvet.
 Endelig
 Enkelhet, tilgjengelighet og effektivitet av den beskrevne teknologien lar kvalifiserte til raskt å lede varme isolasjon og godt isolere gulvet i trehus. Det er ikke nødvendig å ty til ved hjelp av avansert teknologi, henholdsvis reduserer kostnadene ved fremgangsmåten. En annen stor fordel av disse teknologiene er at isolasjon kan gjøres enda i umiddelbar nærhet til første etasje og i en betydelig temperaturforskjell til kvaliteten på isolasjon er ikke berørt.
 Har ikke spart på dyktige spesialister og gode materialer for isolasjon, og deretter huset vil alltid være varm og koselig.
Hvordan å bore fliser?Sikkert du ikke bare nødt til å bore fliser? Og du ofte gjorde det med en viss forsiktighet, fordi dette materialet er svært skjør og kan sprekke ved boring eller skadet. Så hvordan du skal lage et hull i flisen flislagt slik at ingen skade ble gjort?
Denne lille guiden er skrevet spesielt for nettstedet "Nyttige tips line", som du kanskje vet hvordan å bore flis.
Hvis du driller veggen, anbefaler jeg først sjekk av tilstedeværelse i det av kommunikasjon. Denne prosedyren er veldig enkelt å lage en metalldetektor eller эlektrodetektorom. Å sørge for at veggen er fritt for urenheter, gjør du følgende:
Skissere boring og plassere en markør løp på den.
På overflaten stikke et par stykker av tape. Påfør tape bør bare fordi du trenger å se merket av borestedet.
Kjøpe eller ta i et kjent drill designet spesielt for bore fliser. Hvis du har tenkt å lage et hull stort, trenger du en drill som heter "balerynka."
Hold drill ved boring jevnt på 90 grader til overflaten uten å la det bevege seg i ulike retninger. Ikke trykk hardt på litt, ellers kan du bryte flis.
Når hullet er klar, fyll den med soppdrepende silikon. Deretter setter pluggen. Han, forresten, kan også fylles med silikon som ikke blir våt.
Det er det! Resultatet skal ta deg!  
Hvordan velge et bakgrunnsbildeVelg tapet
Siden uminnelige tider, folk har en tendens til å dekorere veggene av hjemmene sine, men til forskjellige tider folk gjøre det annerledes. Primitive jegere dekorert hans hus skins fanget og drept dem tigre og bjørner. I middelalderen ble populære tepper og gobeliner som gardin vegg låser sine edle innbyggere. I det 18. århundre var fortsatt populære vegg møbeltekstiler. Bakgrunnsbilder som vi er kjent, har blitt populært i det siste.
For å vite hvordan du skal velge bakgrunnsbilde, må du forstå at det er variasjoner. Du bør starte med det enkleste - papir tapet, som er den mest tilgjengelige og derfor mest vanlig.
Papir tapet
Som mange andre, var papirbakgrunnsbilder til Europa fra det gamle Kina, hvor fra uminnelige tider vegger i hjem obkleyuvaly tynne, malt for hånd, rispapir. Og, til tross for at nå for dekorere veggene kunne bruke alt som din sjel ønsker - puss og maling, plast paneler, som kan simulere nesten alle overflater, noen mennesker kan selv levere en steinmur, prøver å skape i leiligheten hans atmosfære av antikken, tapet, papir - en form for klassisk musikk.
Og, selvfølgelig, er ikke tilfeldig. Tross alt, de fleste velger papir tapet på grunn av deres lave kostnader. I tillegg, bakgrunnen er annerledes ved at de hører til materialer, arbeid som ikke forårsaker noen problemer. Derfor tapet kan pokleit og meg selv. Den største ulempe ved denne prosessen - deres relative skjørhet. Veldig raskt svekkes tapet og slettet mange bakgrunns svært utsatt for fuktighet, slik at de ikke kan vaskes. I gjennomsnitt, ca 7-10 år kategorisere tapet nødvendig. Og vel, hvis du ikke trenger å gjøre det før. Imidlertid bør det bemerkes at denne mangelen lett kan gjøre fortjeneste, fordi vi ikke bare perekleyvaem tapet, men også oppdatere den innvendige plassen.
Varianter tapet inkluderer dual layer og single-layer (duplex og simplex) og preget og glatt (avhengig av overflaten). For en tid siden, en tre-Life inkluderer tapet, men det bør bemerkes at markedet er ikke så mye. Vær også oppmerksom på at hvis de stikker tapet du kompromittert maskiner prosessen, kan det alvorlig forstyrre lettelse tapet og ødelegge estetikken. Dette er ikke vender duplex vegg lettelse som sin mer stabil og konveks, vil dens struktur skjule små defekter i veggene pokleytsi.
Noen få ord må sies om papir tapet, utsatt for fargelegging. Vanligvis er dette duplex pregede tapet. Men vær maleri og tapet med grove fibre som ser ut som tilfeldig plassert, for eksempel sagmugg presset mellom to lag med papir. Det er verdt å merke seg at tapet er beregnet for maling, ikke krever at deres tilpasset på bildet, og hvis de male farger som er motstandsdyktig mot vann, kan de selv bli vasket.
Andre varianter av tapet
Med veksten av industrien begynte å dukke opp tapet som opprinnelig forutsett forbedre sine estetiske og praktiske egenskaper. Unødvendig å si, den mest suksessfulle tapet i høy etterspørsel. Prøv å snakke om de mest interessante. Non-woven tapet, som navnet antyder, er laget av et materiale slik som interlining, som er en ikke-vevet tekstil, som består av en blanding av tekstil og cellulosefibre. Dan slags tapetlim på veggen ved hjelp av spesielle limet påføres ikke på lerret, men rett på veggen. Denne teknologien ikke bare raskere liming prosessen med liming, men også forenkler docking lerret. Når ikke-vevd tapet vil limt, søkte de maling (akryl eller latex maling, selv om disse bakgrunnsbilder kan male så ofte som du ønsker din sjel.
Vinyl veggen ganske godt å vaske, rense godt, de er ikke farlige direkte sollys. Bakgrunnsbilder av denne typen kan kalles en kameleon i forhold til andre typer tapeter, takket være et utrolig rikt teksturer nummer de kan simulere nesten alle belegg, enten skinn, marmor, tre panel eller venetiansk gips type. Noen tekniske egenskaper og bruk av forskjellige materialer for fremstilling av vinyltypen veggen førte til det faktum at denne type ble delt inn i flere varianter. Det er trygt å si at de som valgte disse bakgrunnsbilder, møtt med skum, flat, tykk vinyl tapet og med stripe, som er verdt å merke seg er dyrt. Alle navn i stedet for vilkårlige, og deres forskjell er at de har forskjellige produksjonsteknologi.
Produksjon av flat og skummet vinyl tapet i stor grad like, men produksjonen er ikke den siste som brukes for transaksjoner - ". Pryplyusnыvanye" den såkalte Gjennom denne aktiviteten, flat vinyl bakgrunnsbilder er mindre utsatt for skader og forurensning. Grunnlaget for silke og flat vinyl tapet er spesielt laget for denne vynylyzyrovannaya papir.
Navnet på silke taler for seg selv, tapet teksturdata sterkt ligner silke. De har en ganske stor margin, lett å vaske, og dessuten kan brukes for å vaske og med vanlige vaskemidler. Ofte mønster av tapet gjennomført som en flis. Dette skyldes det faktum at disse bakgrunnsbilder er i hovedsak brukes til å lime kjøkken.
Velour bakgrunnsbilder er svært tidkrevende prosess for produksjon. Å begynne å papirbasert maling påføres spesiell lim og deretter inn spesialisert celle basis feste denne lille hårene på nylon. Disse bakgrunnsbilder er svært krevende forhold. Rommet skal være veldig rent. Dette tapet kontra luftfuktighet og sterk lukt.
Grunnlaget for glass-fiber tapet er dolomitt, soda, kalk og silica sand. Siden disse materialene er produsert fibertråd, og fra den er vevd tapet. Disse bakgrunnsbilder - leder i form av motstand mot brann, for ikke å nevne det faktum at de praktisk talt ikke samler støv og vask godt. Det er imidlertid verdt å merke seg at de er i hovedsak brukt til behandling av næringslokaler. Leiligheten er et design vil virke for offisielle.
Eksklusive bakgrunnsbilder - tekstiler. Vegger som obkleyuyutsya denne typen tapet, ikke bare ser bra ut på utsiden, men også i tekstur nesten umulig å skille fra stoffet, selv for en person som er kjent med saken. Hvis du etter liming sømmer slabozametnы, vil de se helt fint.
Essensen zhotovlenyya tekstiltapeter er at grunnlaget for å ta et lag med tykt papir, som faller over eller lag limt tråder eller vevd materiale. Det sistnevnte er dyrere, men vil gi deg en rekke mønstre. Grunnlag av disse bakgrunnsbilder kan være ikke bare papir, men vevd og med en spesiell akryl materiale. Det er nødvendig å huske at før liming av tapet, må du nøye justere veggen som dekke kan godt lide av de minste defekter.
Nå vet du at det er bakgrunnsbilder. Men for å velge bakgrunnsbilde for soverommet, som er bedre å velge bakgrunnsbilde for et barnerom eller i stuen?
Før reparasjoner startes, må du skal vurdere hvor du vil bli limt tapet? Hallen vil være rett pokleit vinyl tapet eller papir "vask" for stuen egnet som vinyl og tekstil med fyzelynom. Å dekke barnas tapet før maling. Dette alternativet vil være det mest praktiske. Kjøkkenet er best pokleit solid vinyl tapet. Når du velger tapet, guidet ikke bare avhengig av materialet som de er laget, men også på utvalget av farger, de gir deg foretrekker. I et lite rom er best å bruke tapet høydepunkter som vil øke plass. Nyanser av mørke farger, men redusere størrelsen på rommet.
Hvilken farge bakgrunnsbilder til å velge?
Varme farger er veldig bra i områder hvor lite lys eller for de rom som har vinduer som vender mot nord. Hvis de varme fargene tapet pokleit rom med utsikt mot sør, vil det virke for varmt. Omvendt, farger farger kalde bringe et solfylt rom følelse kjølig.
Man bør merke bildet som prydet tapet. Flott bilde egnet for store rom og et lite rom slik type tapet bare ytterligere redusere. Viktigst, dette tallet var lite påtrengende og rolig. Tross alt, ønsker ingen å re-lime tapet hvis de irritere deg.
Gi råd om farge er svært vanskelig. Hovedrollen, i tillegg til størrelsen på rommet, fuktighet, lys, spille dine personlige preferanser. Som du vet, smaken er ikke verdt å krangle.  
Яндекс.Метрика