Hvordan å kjøpe tapet og beregne sine tall?

 Grunnet forsiktig beregning av den nødvendige mengden av tapet kan unngå mangel eller overskudd. Det blir ingen ekstra stykke tapet, ikke trenger å gå tilbake til butikken for å kjøpe mer tapet. I sistnevnte tilfelle, er det svært liten sjanse for at du vil finne det samme partiet som ikke vil avvike enten skygge eller mønster.

 Identifisere riktig mengde tapet ikke vanskelig. For beregningen må du måle lengden på veggene, og beregne den totale omkretsen vegger. Taket måles separat.
 Den totale omkrets er omkretsen av rommet, det vil si summen av lengdene av veggene. Hvis du har samme vegglengde, er det mulig å måle den ene veggen og multipliser med 2. En standard rull med tapet er utgitt ti meter i lengde, er deres bredde 53 inches. Etter å beregne omkretsen av takhøyden er målt til å beregne hvor mange strimler av tapet nødvendig.
 Når du kjøper tapet med et stort mønster, vær oppmerksom på at noen band må kanskje skifte til å bli med figuren. For å lære hvordan du kan beregne hvor mye tapet med et stort mønster, kan hjelpe selger konsulent, hvis den uavhengige beregning av eventuelle problemer. Hvis omkretsen vegger vil være mindre enn 22 meter, bør du kjøpe to ruller mer enn nødvendig.
 Verdien av bøkene kan sees på etiketten produsenten. Det skal bemerkes at jo mer rapport, jo mer avfall ved liming. For store rom trenger å kjøpe noen flere ruller.
 Størrelsen av forspenningen skal multipliseres med antall bånd. Denne måten kan du beregne den totale avfallsmengden. Disse gjenværende brikkene kan brukes til veggen over vinduene, vinduene over døren. Det er på disse stedene krever svært små biter av tapet. Bakgrunns kjøpt og raschytaly antallet er nå viktig å vite hvordan å lime motstandsdyktig tapet.

 Hvordan å kjøpe tapet og beregne antall video


Naturlige tapet i interiøret yeri

 Hver av oss har opplevd renovert leilighet og vet at vegger - er en av de viktigste trinnene i utformingen av rommet. Måten du riktig plukke behandling materiale i leiligheten din vil avhenge mye. Etter fremkomsten av veggene, farger, tekstur det i stor grad påvirker utseendet av hele rommet, som må tas i denne prosessen nøye.
 I dag er de mest populære alternativet vegger anses naturlig bakgrunnsbilde med planter av ulike arter. Ved hjelp av disse bakgrunns yalvyaetsya optimal løsning for kjøkken, for eksempel.

 Fordelene av naturlige tapet innvendig plass


 Disse tapeter skiller seg ut blant alle de andre typer tapet gjennom følgende egenskaper:
 - Holdbarhet;

 - Unike bakteriedrepende-helbredende egenskaper;
 - Skjønnhet og originalitet, varme og komfort til alle rom;
 - Laget kun av naturlige materialer;
 - Lett limt til veggen;
 - Den flate er dekket med en spesiell lakk som beskytter mot inntrengning av smuss og strukturen av materialet avviser støv;
 - En vakker bevis - og lydisolering.
 Dette veggbelegg, som naturlig bakgrunnsbilde, hensiktsmessig i hver leilighet, selv middelhavsstil interiøret er bare nødvendig å velge farger. Det skal også bemerkes at de brukes ikke bare for dekorasjon, men også for valg av dekorative elementer. For eksempel, lim bunnen i en høyde av 1/3 og produsere spesialpriser som trekanter, rektangler, kvadrater eller okleivayut bare den ene veggen i rommet.

 Naturlig evolusjon Bakgrunn


 De første representanter i indre vegg av naturlig bambus begynte. De var opprinnelig naturlig farge, men så begynte de å tilby andre forskjellige nyanser av "lime", "brandy", "Rosewood" og "wenge". Den mest originale av naturlige tapet er tapetblader, som er papirbasert og dekorert med blader av ulike arter av planter. De ser imponerende i alle rom, er de ofte i interiøret barnehage, men praktiske situasjonen er mye verre (blader skjør og lett skadet. Så hvis du har barn eller kjæledyr, vil en slik overflaten av veggene ikke passer .
 Foreløpig begynte å dukke opp flere og flere nye naturlig vegg i interiøret, som er laget av naturlige materialer. Du vil ikke være vanskelig å velge fra et så stort spekter som du trenger. Fremfor alt, husk det viktigste kriteriet ved valg av veggbekledning - moderasjon. Velge naturlig eller tapetsere med praktiske materialer, eller bruke bare en dekorasjon. Lag en luksuriøs leilighet design ved hjelp av naturlige tapet i interiøret.  
Hvordan å lime tapet?
 Moderne teknologi liming tapet nødvendigvis krever omsorg, men hvis du følger noen enkle retningslinjer ikke viser betydelige vanskeligheter. Før liming sikker på å lese instruksjonene og gjelder for tapetlim.
 For det første bør det bemerkes at til tross for det faktum at teknologien liming tapet er ganske enkelt, langt lettere å arbeide sammen enn alene. Så god partner vil ikke være overflødig. Så, helt i begynnelsen til den andre veggen skal provestyvertykalnuyu linje fra gulv til tak. Det er som en baseline, og på den vil flate ut limte strimler av tapet. Deretter legge tapet ved hjelp blad eller skarp kniv. Nå må vi sette på en forberedt tapetlim løsning. Konsentrasjonen av limet må oppfylle vekt tapet, tapet større vekt, bør være mer konsentrert limet. Påfør løsningen jevnt fra midten av bandet til kantene, forlater ufylte områder. Disse operasjonene kan gjøres med rulle eller bred pensel.

 Ta hensyn til instruksjonene for lim - det kan være nødvendig å basere lim vegg. Hvis forsiden av tapetlim var, må det være ren klut eller svamp.
 Deretter stikke en stripe av tapet med pre-merket linjer. Spesial tapet tapet børste bør jevne ut, og etterlater ingen luftbobler under. Hvis bakgrunnen litt i favør av baseboard eller taket, bør de trimme med en kniv eller saks. Neste stripe av tapetlim nødvendig å stenge den forrige. Spesiell oppmerksomhet er betalt til tapet justeringsmønsteret.
 Faktisk er det ganske enkelt og ryddig gamle hovedprinsippet - sju ganger tiltaket, og ett kutt det.  
 Juridisk er et privat hus i sin arkitektoniske stil, sammen med intern og ekstern utformingen av interiøret. Det er en harmonisk kombinasjon av konstruksjonselementer, tatt i samme retning, danner et fullstendig bilde av hele komplekset. Stil design landskaps definert husbonden og er et uttrykk for hans personlighet.

 Harmoni med naturen


 Landskaps design er sterkere og mer pålitelig del av livet vårt. Holmer av naturen som hver eier av land på noen måte prøver å spille på deres territorium, bidrar til å bryte fra det travle livet i byen, lade opp positiv energi. Mange tar til denne end boliger, som skaper et behagelig miljø for å leve. Konseptet er komfort og design av tilstøtende land fordi deres eiere i økende grad bruker private hjem landskapsarbeid.

 Mitt hus - min borg harmonisk


 Som et privat hjem, i motsetning til hytte eller landsted, gir helårs bolig, design, svært forskjellige. Mye oppmerksomhet er betalt til isolasjon plass, spesielt utformet hus med balkonger eller loft. Et moderne byggematerialer og nye teknologier som brukes i behandlingen av private hjem kan ikke bare beskytte veggene mot fuktighet og andre værforhold, ikke bare skjule alle byggfeil, men også dekorere disse husene og gi dem din personlige stil. Et kjennetegn på huset eieren kan være et landskap design.
Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

 Den opprinnelige behandling struktur skaper en enkelt visuell stil fasade og interiør. En rekke arkitektoniske elementer, interessant kombinasjon av etterbehandling materialer og lysdesign gi absolutt unikhet.

 Mote


 Fra hvilken metode valgt å utforme fasaden av bygningen, avhenger av hva slags område du velger for landskapspleie. I sin utforming hagen eller området bør deles inn bør velges funksjonelle områder landskapselementer definerte farger for blomsterplanter og materiale for steinbed. Fra eierne smake avhenger av hvor harmonisk arkitektonisk stil er en kombinasjon av hjemme design-området. Veldig moderne og populære uavgjort er tema landskaps eller hageområde. Dette kan enten være en fabelaktig romantisk stil er estetisk dekorert detaljer som også er funksjonell belastning.

 Ikke glem om miljøet


 Materialer som brukes i å lage landskaps og arkitektonisk dekorasjon bør være i harmoni med de materialene som brukes i konstruksjonen av bygningen i farge og tekstur. For rydder smug og stier for å bygge stein hager, scener og ulike trinnene som brukes solid strukturelle basis. Det kan være naturlige materialer som marmor, sandstein, granitt, skifer, og kan være å bygge materialer - murstein eller betong. Sistnevnte har en tendens til å ha grov struktur derfor krever ekstra behandling, for eksempel belegg, maling eller fuging.
 Svært vellykket i å skape landskaps og brukt trevirke behandlet med et spesielt sammensatt. Strukturen av tre, naturlig og attraktiv, spesielt når du gjør er en original delen av reservoaret. Fordi det gjorde broer over bekken, gangstier, noe som gir en spesiell farge seksjon.
Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design

Landskaps privat hus - originale bilder av landskap design
Яндекс.Метрика