Hvordan å legge laminatgulvHvordan er det mulig å konkludere på et gammelt trehus laminatgulv
Hva er laminat? Blant de byggematerialer laminat er nummer én av alle de eksisterende budsjett gulv. Gjennom det mulig for en liten periode fullstendig forandre utseendet på et rom, det være seg et kontor, leilighet eller privat hus. Dette belegg laminat som angitt praktisk talt uten noen komplikasjoner. De fleste som bor i bygninger som ble bygget under den sovjetiske lurer på hvordan du kan sette på en gammel trekirke laminatgulv? Faktisk, mens gulvet var eneste.
Noen enkle, men svært nyttige tips. Det første du må gjøre før du legger laminat tregulv, er tilfreds med at den horisontale overflaten av det gamle gulvet og sjekke det for riper og sopp. Hvis det gamle gulvet har alle typer feil, er det justert sliping, og hvis disse feilene er betydelige, justert gulvet - Elektrisk. Før legging på den klargjorte overflaten laminat bør bli stående i rommet i to dager. Deretter er det nødvendig å foreta målinger og beregne antall paneler som trengs. Du kan da konkludere med det, men bare hvis du har erfaring. Hvis erfaring i feltet mangler, bør du se en spesialist.
Hvordan er det mulig å konkludere på linoleum laminat
Det første som kommer til hjernen i gang reparasjons mann i leiligheten hans ved hjelp av laminat, som opprinnelig var postelenyy linoleum, kan laminat lå på linoleum? Ja, men det er noen nyanser som vi nå diskuterer. Det første trinnet er å sjekke linoleums ulike defekter, dvs. ulikhet. Hvis det er uregelmessigheter linoleum og laminat det å konkludere, problemer i nær fremtid garantert som til økonomiske tap, og nervene. Det beste alternativet, selvfølgelig, anses fjerne linoleum før legging laminat. I tilfellet hvis du ønsker å lagre og sette laminat på linoleum, bør du huske på følgende krav for å være oppfylt linoleum, overflaten må være fri for støv og skitt, må linoleum være et heltall, bør romfuktighet sammenfalle med fuktighet under den gamle belegget og på gulvet. Det skal også bemerkes at laminatet med et lager skulle kjøpes som lameller, som er tilsynelatende identisk i farge, men med ulike partier på den konklusjon kan variere sterkt fra hverandre. Av alt det foregående skal det bemerkes at det i en eller annen form legging laminatoverflaten skal være glatt, og oppfylle visse krav.  
Rom dekorPåvirker dekorere tema i denne artikkelen fokuserer vi vår oppmerksomhet på hovedveggdekorasjon stue, enten stue eller soverom, som er laget med sine egne hender. Det er selvfølgelig et stort antall ulike og tilsynelatende helt urealistiske eller enda merkelige ideer dekorere et rom eller et helt hus, men de fleste av dem kan ikke bli utløst uten hjelp av en kvalifisert spesialist, dvs. interiørarkitekt.
Vi vil at du skal introdusere ideene dekorerer veggene i rommet, som er ganske gjennomførbart uten intervensjon spesialister. Kanskje ved første øyekast, noen av ideene du virker ikke fullt så lett og i gjennomføringen, men i virkeligheten er det ikke. Det viktigste i alt dette er ikke så mye dyktighet som ønsket å "jobbe" på veggene i rommet hans, snu dullness favoritt design og utskrifter.
Dermed anser vi flere trender i dekorasjon som kan brukes til veggene i alle rom.
Den enkleste måten å dekor
En av de mest enkle og enkle måter å dekorere din vegger henrettelse er tegning på hennes papir, vev, eller andre elementer.
Ta en titt på dette bildet.
Rom dekor

Den vanlige veggen i rommet ble forvandlet til et sted med justerings sommerfugler. Hva har blitt gjort? På veggen var bare vanlige hvite sommerfugler kuttet fra tykt papir (dette er slik at vingene til sommerfugler ikke pokrutylysya over tid). Gjør denne dekorasjon for rommet hennes ikke tar mye arbeid. Det bør hamstre på papir, blyant, saks og en to-veis tape. Og selv om du ikke kan skryte av spesielle ferdigheter i tegning, kan sommerfuglen manne hver. I verste fall kan du finne en skisse av sommerfugler i områder internett.
Nå er det viktigste - å plassere sine hender høstet sommerfugler. Hva vi så i bildet, selvfølgelig, sier ikke noe dårlig: plassere en sommerfugl er ganske bra, spesielt med tanke på tiden at sommerfuglene ble valgt forskjellige størrelser - fra små til store. Men for å gi denne ideen noe originalt, kan du for eksempel å plassere disse sommerfugler spiral til inntrykk av at de er spredt i forskjellige retninger, med en eller to perioder. I alle fall, kan du eksperimentere: det viktigste - ikke rush å lime de valgte elementene, bare legge dem på gulvet først og se om et bilde du liker å se på sine vegger.
Dekorere rommet med hjelp av maling på veggene
En mer vanskelig måte å dekorere veggene i rommet med hendene anses maleri. Hvis du vil ha i, for eksempel, over sengen et kunstverk, da, tro meg, ingen artist-designer du absolutt ikke kan gjøre. Men hvis du ikke er altfor krevende, tilbyr vi deg noen populære ideer for å dekorere veggene ved hjelp av akryl maling.
Rom dekor

Rom dekor

Rom dekor

Alle disse bildene er en smekk i hans maleri teknikk. Kvist blomstre, som faller løst over sofaen salat farge - er en av de enkleste og også mest populære bilder. I tillegg har denne planten som Sakura er i stand til å gi mykhet og romantikk hvor som helst, ikke sant? Den andre ideen for å dekorere soverom også tilhører den kategorien av lys mønstre. Som du kan se omrisset av natten byen hviler helt på veggen, spesielt hvis du velger riktig farge akryl maling skal kombineres, for eksempel, med de samme puter på sengen. Den tredje muligheten til å tegne på veggen er den vanskeligste av de foreslåtte ideer. Det absolutt ikke ville skade, så å si, de sanne følelser av kunstneren. I alle fall, kan du alltid finne en venn eller bekjent som, uten noe arbeid kan få jobben gjort.
Dekorere floral print veggen

Vi nå slå til floral print som alltid har vært veldig populært, spesielt når det gjelder interiøret.
Så, for de dristigste tilbudet som alternativ dekorere vegger: ved hjelp av tørkede blomster, bokstavelig talt invadere dem veggen. Men noen obsessive dekorasjon mer hensiktsmessig, slik som for vegg eller balkong lukket veranda.
Rom dekor

En mer beskjeden og ro er ved blomstermønster, som er plassert på veggen i glassflasker, fast festet til veggen. Videre har denne fremgangsmåte den fordel at dekorere, fordi innholdet av disse flaskene kan periodisk endres, gledet seg med nye blomster.
Rom dekor

Mer strengt to versjoner ser floral print som ligner et bilde. Men for å gjøre dem igjen for blomster, tørket for denne type produkter.
Rom dekor

Rom dekor

Dekorere rommet med malerier og fotografier
Vi kan ikke ignorere den måten dekorere veggene og rom med bilder eller bilder.
Det kan bare være bilder av forskjellige størrelser.
Rom dekor

Eller ett stort bilde som ligner et slags puslespill.
Rom dekor

Dessuten kan det være bilder, men ønsket en tegnestil, forent av en felles tema.
Rom dekor

Nøkkelen til å dekorere rommet med hendene - det er ikke overdrive det. Hvis du legger til bilder på veggen, bør de ikke være hundre stykker, og hvis du tegner, må det være ett eller to elementer som tar opp en relativt liten del av veggen. Og da går det helt fint.  
 Hvis ikke dekorere rommet, vil det være kjedelig og dystert. Bor i en leilighet like uutholdelig, kan du ta med deg selv til depresjon, fordi vi omgir oss med, påvirker vårt syn, stemning og status direkte. Så sørg for å dekorere hjemmet ditt. Vær spesielt oppmerksom på veggene.
Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

 Behandling materialer


Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

 Hvis du ikke liker eller ikke vet hvordan å drømme, så gå til butikken behandling materialer, er designere allerede gjort for deg, og tilbyr et stort utvalg. Her er noen alternativer:
 •  Bakgrunn. De er så mange at bare se på først. Liker du luksus? Få smart med tapet stripe. Hvis du foretrekker noe originalt, og deretter kjøpe tapet med en konveks mønster eller bilde. Du kan også velge myk bakgrunn som er så fin touch. Muligheter for farger og mønstre i vekt, er du sikker på å finne noe for sjelen.

 •  Du kan dekorere veggene med gips lettelse. Forårsaker det kan gjøre underverker vanligste slikkepott. Lag uvanlige mønstre, ikke prøv å gjøre alt nøyaktig og presist, kan et element av uaktsomhet være et høydepunkt av rommet.

 •  Hvis du ønsker å dekorere veggene i stein? Deretter få en dekorative fliser med simulert naturlig murstein, granitt eller marmor. Forresten, kan steinen også være fleksibel, slik at du definitivt ta med noe. Kreativ og trygt!

 •  Vevsdekning. På veggene kan flaunt nesten ethvert materiale! Dette alternativet vil gi komfort og skape en familiær atmosfære.

 •  Veggpaneler. Alternativene er så mange at det ville være vanskelig å gjøre et valg. Dette kan være vinyl, plast, tre og mye mer.

 •  Male. Hva pleide å være en klassiker og den eneste mulige alternativet gjør det mulig å dykke inn i fortiden og skape en retro -atmosferu. Forresten, kjøpe tapet for maling eller søke om lettelse gips sammensetning, kan det være ganske uvanlig veggflater.

 •  Spesielle tilbehør


   Ser vi på de store butikkbehandling materialer, finner du det er noe veldig originalt. Dermed er det mer populært i dag vinyl klistremerker. De er utrolig lett å lime på veggen, men de kan gjøre volumet bildet. Du kan lage en hel sang.

   Tegne!


   Hvis du elsket å tegne som barn, husker sin gamle hobby Slipp løs fantasien. Male veggene hvite (eller hvit stokk tapet), kjøpe lyse farger og begynne å lage. Du kan låne ideer fra designere, går på nettstedet, eller kjøpe et magasin. Men hvis du ønsker å investere i sin dekor sjel, deretter tenke på noe spesielt.
  Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

   Hvis maleri ferdigheter du har, men ønsker å tegne noe interessant, kan du bruke spesielle maling sjablonger med ferdige tegninger, design og fag. Det er lyse og søt på samme tid.

   Søknader


   Hvis du ønsker å ha i huset avgjort sommerfugler? Deretter frøplantene dem på veggen. Du kan kjøpe disse herlige insekter (vanligvis syntetisk) i en spesialisert butikk. Men mye mer interessant å gjøre dem selv.
   For dette trenger du:
 •  farget papir av forskjellige farger;

 •  saks;

 •  blyant;

 •  klebemiddel.

 •  På papiret, tegner sommerfugler. Hva de vil være mer jo bedre og mer interessant. Du kan gjøre dem annerledes, noen kan være store, andre - små. Kutt ut alle insekter. På vingene kan forutsi mønstre (malt eller risset).
   Forresten, som grunnlag kan du bruke bilder av sommerfugler fra Internett ved å skrive dem på en fargeskriver.

   Nå kaster vingene og rozkleyte insekter på veggen. Du kan gjøre dette på en kaotisk måte, eller som om hele flokken av fly et sted eller noe rundt.

   Bilder


   Det er ikke nødvendig å gå til utstillingen og kjøpe malerier av kjente kunstnere. Det er egnet reproduksjon. Men hvis du foretrekker i dag, så kjøpe et "mesterverk" av en ukjent kunstner.
  Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

   Plukk et bilde i rommet. Dermed i stuen rommer et lerret med noen tomten (ikke tragisk og blodig ikke). En ser flott ut i et soverom kysten med palmer eller landskapet.
   Hvis du har et barn, så spør hva som helst for å lage den. For disse maleriene vil du ikke finner noe annet sted! Og barnet vil være veldig fint.

   Panel


   Vakre og originale vegg dekor kan gjøres ved hjelp av paneler. Ikke rush til butikken bedre zmaystruyete noe med hendene.
   Du kan lage et panel av knapper. For dette trenger du:
 •  Ramme for maleri;

 •  papp;

 •  papir;

 •  lim;

 •  knapper.

 •  Så, forberede basis. Skjær papp størrelsen av rammen. Obkleyte hans papir. Nå begynne å lage, rozkleyuyuchy knappene på panelet. Dette kan gjøres i hvilken som helst rekkefølge, men du kan lage noe mønster eller bilde.
   Forresten, som grunnlag for et panel kan du bruke dekselet av skoesker. Bare vil passe den med en klut eller papir obkleyte. Og for å skape en sammensetning egnede steiner, perler, bånd og andre detaljer.

   Blomster


  Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

   Liker du blomster? Sett dem på veggen. Du kan henge potter med en levende blomst. Men hvis planten du er allergisk, ikke rush til fortvilelse. Kjøpe kunstige roser, liljer, tulipaner eller noe og strukturer bukett eller arrangement.

   Bruke materialer


   Hvis du ikke har unødvendige penger, men har en trestamme unødvendig ting, ikke rush hans kast. Noen ting av denne boksen skal være i orden til pynt. Her har du flere muligheter:
 •  På kjøkkenet kan du sette noe aktuell. Hver av oss har reserver plater. Så, ta en av dem til å feste henne bunnen toveis tape og lim på veggen. Men noe mangler. Spoon! Lim det neste!

 •  Hvis du har en gammel skuff, de også kan dekorere veggen. Kjøpe humbug grønnsaker og frukt, bagels. Lim det hele til å panorere og plassere den på veggen.

 •  Innlate seg på en tur og samle gamle grener. Hva for? Med dem kan du improvisere en hel vegg treet. Bare limes til veggen, noe som skaper en sammensetning. Du kan også legge til noen gren haug med druer.

 •  Og hvis du har et sted zavalyalasya gamle rammen av bildet, lage et vindu i veggen, eller rettere sagt, sin imitasjon. På toppen av bildet ved å legge to kutt av stoff i størrelse (ikke mange bedre drapere bredde), vil det være gardiner. En fotoramme, plasserer det marine landskapet. Dreaming er nyttig og trodde (spesielt visualisert) materiale.

 •  Med mesh streng poser kan gjøre en hengekøye på veggen, som omgir ham med to palme anvendelser av papir og plassere den i en gammel dukke.

 •  Nyttige tips


  Vakker og uvanlig innredning vegg med hendene

   Flere anbefalinger for uerfarne designere:
 •  Du kan kombinere elementer av dekor i nyanser av innvendig plass, men du kan spille på kontraster, skaper noen lyspunkter.

 •  Hvis du har en masse unødvendige ting, så demontere dem. Du er sikker på å finne noe om intetsigende, men veldig interessant.

 •  Vær kreativ i godt humør, ta en bølge av inspirasjon!

 •  La veggene i hjemmet ditt amaze og tiltrekke seg oppmerksomheten til besøkende. Inspirasjon til deg og frodig fantasi!  
  Яндекс.Метрика