Hvordan å male radiatorer?
 Maleri radiatorer - et vanskelig spørsmål som oppstår i løpet av reparere leiligheten. Først, noen ganger installere nye batterier i en gammel varmesystem er umulig. For det andre kan radiatorene holde sine kvalitative og funksjonelle egenskaper, men har "unpresentable" utseende. Kanskje fargen batteriet ikke passer inn i de nye interiørløsninger. For det tredje kan utleier under reparasjons ikke bare holde ledige midler til å erstatte radiator.
 Dette er viktig!
 Konvektorer - den nyeste type oppvarming utstyr. I motsetning til radiatorer, overføring av varmestråling fra overflaten polen produserer og gir varme ved luftsirkulasjon. Stain spiral kan ikke, da dette vil påvirke deres teplos'eme. Maling kan bare avtagbart deksel - konveksjonskammer. Hvis varmeapparatet er foreldet, bare være billigere å erstatte enheten.

 Hva du trenger å male batteriet:
 skarp kniv;
 sandpapir;
 børste med en lang håndtak;
 rags;
 satt av pensler;
 maling;
 skum roller;
 kjemiske vers;
 skraper;
 primer
 Forbehandling oppvarming enhet
 Før du begynner å male batteriene må forberede overflaten. Inspisere nøye enheten. Det er nødvendig å rengjøre overflaten mot forurensning, ved hjelp av en fille og pensle med et langt håndtak for å bidra til å fjerne støv fra vanskelig tilgjengelige steder. Avhengig av tilstanden til forbehandling for maling av radiatoren kan finne sted på to forskjellige måter:
 1.  Hvis radiatoren værende gamle lag, og batteriet ble tidligere malt, kanskje mer enn en gang, ville det være bedre å fjerne den gamle malingen alt. Til dette trenger vi vaske løsemiddelbasert og fettsyrer. Takket smыvochnomu betyr gammel maling er myknet og fjernes raskt. Dukket batterier bør overlates i noen timer, og deretter en skrape for å fjerne rester av gammel maling.
   Forsiktig
   Ikke glem å bruke en respirator og godt ventilert rom mens rengjøring av radiator.

   Husk at oljemaling er ikke lett smyvki kjemisk, som en del av deres nåværende naturlige komponenter. Etter stripping gammel maling, må du rydde opp i overflaten med sandpapir. Denne prosessen er tidkrevende og tar opp to tredjedeler av tiden brukt på å male hele batteriet. Dersom batteriet er av støpejern, er det nødvendig å behandle nøye, da de fleste anordninger er sterke i overflatelaget, som lett kan bli skadet i "dedikert" stripping. Deretter er det nødvendig å jordoverflaten radiator. Hvis du ønsker å male fast i lang tid, er det best å velge primer import produsenter.
   Hvis den gamle malingen er godt bevart, og radiatoren overflaten flat og glatt, er det lettere å male direkte på gamle lag, pre-clean den mot støv og obezzhyryv topplag.
   Maleri overflate: valg av maling.
   Dette er viktig!
   Før maling må koble fra oppvarming i leiligheten, siden varme radiator og varmerør vil fremme rask tørking maling, slik at overflaten vil forbli spor av pensel og frosne drypper. Inkluderer oppvarming i leiligheten behovet etter fullstendig tørking av ildsteder.

   Når du velger maling for å male overflate radiatorer bør velge for de tre følgende alternativer:
   Alkyd emalje - Ideell for flekker celler. De er svært slitesterkt og tåler temperatur belastninger på opp til 90 grader Celsius. Preferanse bør gis karakterer ACE, Dulux, Sigma Coatings og andre produsenter.
   Akryl maling til løsemidler - Den kjennetegn ved disse materialene er at de tørker raskt og beholde sin farge. Materialet har en høy vanntetthet.
   Vann-spredt akryl emalje - Ideelt for familier med små barn, som de absolutt ikke har noen skarpe skadelig kjemisk lukt. Materialet tørker raskt og har utmerket stabilitet.
   Teknologi maleri radiatorvarme
   Når du maler radiatorer bedre bruke pensler, velge dem i utformingen av batteriet. Påfør spray vil ikke tillate deg å nå alle de avsidesliggende delene av batteriet.
   Dette er viktig!
   Det antas at kjelen kan males bare på forsiden. Imidlertid er det prinsipielt ikke er sann, da de fargede områder er utsatt for korrosjon som er fordelt over hele overflaten av radiatoren, malt og ikke malt.

   Beste tips for fargelegging radiator:
  1.  For å unngå flekker, begynne å male batteriet ned.
    For ikke å flekke dine hender og klær, begynne å male de første interne komponentene i enheten. Den indre sideflate av pensel med behagelig buede håndtak.
    Gjøre arbeidet bedre påfør et tynt lag, vent noen timer til den er helt tørr, og påfør et lag på toppen.
    Sørg for å dekke veggen bak batteriet, for ikke å forurense det under fargelegger.
    Grunnleggende regler for rengjøring malt radiator
    Fjern regelmessig støv og skitt fra overflaten av radiatoren;
    Batteri godbit på kjøkkenet rengjøringsmiddel for å fjerne fett fra overflaten;
    Etter fyringssesongen, sjekk batteriet i nærvær av rust. Betimelig eliminert lettere skaden utvikle korrosjon.
    Maleri radiatorer - en strevsom prosess. Det er nødvendig å forberede seg til å velge riktig maling og andre materialer som trengs for jobben. Etter farging for radiatorer bør se jevnlig rengjøring dem mot støv og skitt. Å forlenge batteriets levetid, etter fyringssesongen radiatorer bør sjekkes for tilstedeværelsen av små feil (rust, chips) og umiddelbart fjerne dem.  
Hvordan lage en reparasjon plan leiligheter. Som ingenting er oversettÅ reparere leiligheten ikke blir en prøveløse uenigheter og mangel på faste materialer, er det nødvendig å utarbeide en plan for reparasjon.
Plan av leiligheten og målinger
Først, hvor du skal begynne - å lage planløsning og utføre målinger av de tilgjengelige elementer. Ta deg tid til å tilbringe noen timer med et målebånd, da arbeidet vil bli belønnet med en hevn, spesielt i beregningen av det nødvendige antall byggematerialer.
Design prosjekt reparasjon
Fold design prosjekt leilighet reparasjon: gitt tidligere gjort målinger og plan med fokus på leiligheter, malt (og skisserte) til den minste detalj som skal se ut i slutten av boliger reparasjon, hvor og hva må etableres og utstyrt utøvere, inkludert materialer, farge og tekstur.
Budsjettering
Estimater av fremtidige reparasjoner som trengs for å beregne kostnaden ved å kjøpe byggematerialer og deres levering, kostnader for fjerning av rusk, arbeidskraft involverte for å arbeide fagfolk en idé om hvor mye penger trenger å investere i realiseringen av sine drømmer, og hvor mye tid må fullføring av reparasjonen.
Prioritet reparasjonsfasiliteter
Riktig sted å starte reparasjon av bad, toalett og kjøkken, med samme type kommunikasjon (vann, kloakk, etc.), deretter gå på jobb i fjerne rom, gradvis beveger seg til inngangsdøren. Reparasjon av balkonger og søyleganger bedre gjort som en siste utvei på grunn av arbeid mens det er praktisk butikkbyggematerialer og verktøy.
Faset arbeidsplan
Først av alt, utføre arbeidet, vil resultere i det største antall av byggeavfall og rusk. Disse inkluderer: erosjon av fjerning av dører og dørkarmer, vinduer, gamle gulv, linoleum eller laminat tak og vegger,.
Arbeidet er gjort fra topp til bunn, og starter med hodet og slutter med gulvet. Byggavfall akkumulert søppel sette en stopper etter første fase av renoveringen.
Vi tilbyr installasjon av elektriske ledninger, justere på rommene tak og vegger gjennom deres priming, fylling og pussing, påstøp utføre.
For dem er det tid til ferdigstillelse fortynning vannforsyning rørledninger, avløp og oppvarming. Komme til installasjon av gipsplate kontruksjoner (hvis planlagt.
Mount elektriske brytere og stikkontakter, installere eller himling, bak dem, installere dører, vinduer og vinduskarmer, utføre soffitter, planke gulv, lagt gulv, linoleum og fliser.
Rester tilkobling og installasjon av elektriske og takmontering sokkel, maling eller tapetsering veggene av tapet, maling og dekorasjon arbeid. Finish reparasjoner plassering av møbler og utstyr.
Det er alt. Med godt designet og nøye utarbeidede plan, betyr renovert leilighet ser ikke så enorm, skremmende, og seier i kampen for komfort og skjønnhet blir reell form.
Lykke til! Kan du lykkes!  
Hvordan å lime non-woven tapet tapet

DU BESTEMMER limt tapet flizelinovymi rom, men vet ikke hvordan? Vi vil hjelpe deg.
 Lære det grunnleggende
 Bestemme bambus tapetlim, vurdere flere aspekter. Lime kan produsere på de fleste ulike overflater : Porøs betong, sponplater, gipsplater og alle typer gips, paneler av tre og papir.
 I dette tilfellet, være oppmerksom på at fryzelyn ganske tynt materiale, så vel som en basis, i de fleste tilfeller, vil skinne gjennom tapet. Også, hvis du ikke male limt tapet, sørge for å sikre at veggen profarbovana jevnt og harmoni fargen på tapet.
 Før du limer ikke-vevd tapet, gjennomføre en grundig rengjøring av veggene i gamle tapeter og maling, gjør justering og zahruntuyte.
 Imidlertid er ikke-vevd tapet ikke bare krever overflatestruktur, men tillate å skjule alle de små humper og sprekker, og den mer lettelse tapet, jo mer betydnings overflaten de kan skjule.
Hvordan å lime non-woven tapet tapet

 Legg merke til valget av limet
 Bestemmer seg for å tilbringe lime tapet flizelinovymi notat - de bare trenger spesielt designet for dette formålet lim. Listen konvensjonell tykk lim, og derfor ikke helt gjennomsyrer tapet og gulner ikke etter tørking.
 Får lime
 Så du begynte taping flizelinovymi tapet.
 Først av alt, husk at stikker disse bakgrunns har sine egne egenskaper. Hva? Prøv å forstå.
 Første, Tilsmurt med lim veggen og ikke bakgrunnen. Således er tapetsering flere ganger mindre lim, og, det tørker hurtigere.
 Dernest disse bakgrunnsbilder er mye sterkere enn papir, slik at de porvutsya når du limer inn råvarer coil. Denne funksjonen vil spare deg fra behovet for å kutte før liming tapet, noe som reduserer tiden som brukes på veggen.
Hvordan å lime non-woven tapet tapet

 Få farge
 Når limt tapet vil, kan du begynne å male. For hva? Påføre maling øker holdbarhet og gir Bakgrunn mulighet til å diversifisere interiøret.
 Bruk vann-spredning maling eller akryl, Og husk - lav kvalitet maling ikke bare til redusert levetid for bakgrunnsbilder, men kan føre til alvorlig skade for helsen din.
 Fargen tapet ved å bruke en rull eller spray, og minimum antall lag er lik to, og økningen i antallet lar deg justere metningen av fargepaletten. Dessuten kan bruk av høykvalitets fargeblekk produsere ikke-vevd tapet til 10 ganger, og lett vaskes.
Яндекс.Метрика