Hvordan å male veggene på badet?
 Ikke så mange mennesker i vårt land kan skryte av romslige badet, fordi under reparasjons synes rimelig spørsmålet: "Hvordan gjøre plass hygiene vakker og attraktiv, til tross for den lille størrelsen" Kondensat liksom akkumulert på veggene, så det er bedre å håndtere fliser, fliser eller maling vannavvisende løsninger. I alle fall bør du velge kun kvalitetsmaterialer eller din reparasjon vil ikke i fjor. Ikke rart de sier at vann oppskarping stein
 Veggene på badet maleri!
 Den mest lønnsomme og enkleste alternativet er å oppgradere interiøret male veggene på badet. De bør først forberede: Juster på nytt og primet å behandle et antibakterielt belegg som alt så profesjonell. Ved valg av maling bør tas med stor forsiktighet, er det bedre at det var høy kvalitet, dyrt og fra en anerkjent produsent. Farge er også laget som du vil, avhengig av overfladisk karamell. Maling av vegger i badet bør ha en vannavvisende effekt av emulsjoner er det bedre å velge latex, silikon, med tillegg av PVA-lim eller akryl, som brukes overalt.
Hvordan å male veggene på badet?
 Antibakteriell maling hlorkauchukova vurderes: det brukes i store mengder maling (i badstuer og svømmebasseng).
 Alkyd emalje rask - en av de beste måtene å male yttervegger, beskytter det materialet fra noen form for korrosjon, inkludert vann sprut. I komposisjon, er fargen veldig sjelden, så det kan bli tørr i selv de minste sprekker, ingen reserver eller skilsmisse eller matte spor av pensel eller rull. Men i alkyd og er en ulempe, er det svært giftige og etsende lukt etter maling er i to uker, en dårlig ventilert, slik at den kan brukes for ombygging, hvis huset ingen bor.
 Oljemaling gir en vakker glans, gode rene ingen etsende produkter innen 24 timer med tørking, lukt forvitret for raskt. Men hvis hensikten er å male veggene på badet nettopp denne type maling, vet du at du vil bli gitt neste reparasjon svette og blod, som oljebasert umulig å fjerne fra veggen, det gjør det ikke zchyschayetsya nazhdachka ikke vasket av løsemiddel. Du kan bare skrape av med en kniv og gips primer. Dette er - et stort minus oljemaling.
 Hva er den mest moderne maling Bad
 I verdi som ingen bedre farger på badet enn akryl eller latex. Akryl tørker raskt, absorberer fuktighet og etterlater ingen spor etter tørking, dessuten er det lett å rengjøre. Latex etter søknad later en beskyttende vanntett film, regnes det som et antibakterielt belegg som hindrer sopp å formere seg.
 Mal med tillegg av PVA brukes kun for tak i bad hvor dusjene er installert, som maling har en tendens til å absorbere vann, så å tilføre fuktighet og våtrom.
 Hvordan å male veggene på badet for å gjøre det ser attraktivt, moderne og servert lenge? Blant nyvinningene som ofte brukes vodoyspersyonnaya maling med akryl eller latex base. Hun har en flott farge for et par år, både absorberer fuktighet og frastøter det, om dens sammensetning og vanntett film. Vegger av vodoyspersyonnoy maling kan rengjøres med vann uten vaskemiddel.
 Alt du trenger litt, basert på eksisterende kunnskap til å velge riktig maling, kjøpe Kohler og gjøre redecorating bad med hendene.  
Velge badBad - et yndet sted for alle. Her kan du slappe av og sove forlate alle bekymringer. På grunn av konstant mangel på tid, kan få mennesker har råd til en slik avslapping. Vanligvis mange av oss er begrenset til vanlig dusjing. Men hold feiring av kropp og sjel er noen ganger nødvendig og egentlig kan bare gjøre det på badet.
Velg bad bør nøye fordi det er kjøpt for en lang tid. Gjennomsnittlig levetid for et bad - et gjennomsnitt på femten år. Vandrende anleggsmarkedet, øynene får fra mangfold av valg og modellene. Støpejern, akryl, stål. Hvordan velge et bad?
Vurdere fordeler og ulemper ved hver type. Hvis du vurdere disse tipsene når du velger et bad, kan du unngå mange ubehagelige overraskelser.
Støpejern badekar vannaChuhunnaya. Til tross for at denne typen produsert i flere tiår, etterspørselen etter dem er ikke hvor mange forbrukere ikke redusere. Og det er ikke bare i vane. I denne type, er det fordeler og ulemper. Den viktigste fordelen med denne type bad kan betraktes som en styrke og holdbarhet. Men vekten av dette produktet kan ikke kalles liten. Derfor er de øverste etasjene ikke anbefalt å bade - altfor store bærende konstruksjoner av bygningen. De veier nesten 120 kg. Men hvis du riktig innstilt jernet bad, vil det ikke bare være stabil, men også svært tett inntil veggen. Hvis badet er dekket med emalje, er å ta vare på et slikt bad er mye mer praktisk enn akryl. Akryl belegg bad er matt og mest holdbare. Emaljen er meget lett å skade, slik som å slippe en tung gjenstand et bad. Allerede i butikken, velge en støpejern badekar, dekket med emalje inspisere det i form av fravær av forskjellige sprekker og chips. Emalje farge bør være ensartet. Omsorg for emaljen må også riktig. Det er riktig omsorg vil øke levetiden på badet. Unngå å bruke harde børster og etsende vaskemidler. Evnen til å holde varmt bad også viktig. Støpejern badekar, i denne forstand, mer lønnsomme stål sine søstre, de er oppvarmet i lang tid, men vannbadet i slike lange opphold varm. Kaldt vann i ca en halv time. Støpejern bad er bare rektangulære. Dette er fordi jern er vanskelig å gjøre noe annerledes. Derfor badekar trekantet eller avlang må søke blant de andre typer bad.
Akryl bad vannaAkrylovaya. I markedet for denne typen dukket nylig. I utgangspunktet, akryl - er det den samme plast. Bath bare forsterket sin spesielle måte. Hvis man hoppe over denne prosessen, karet under vekten av vannet vil bare sag. Avhengig av kvaliteten av akryl vil bestå produktets pris og kvalitet. Akryl badekar er veldig lett. Hva tiltrekker seg noen kjøpere. På den tiden og installere dette badet vil være mye enklere. Akryl bad kan være en hvilken som helst form. Men det er verdt å huske at hvis høy kvalitet akryl, det er problematisk så med å lage bad geniale skjema. Derfor er nærværet av bøyer i produktet - er det ikke en indikator på kvaliteten. I kvalitet bad vil være nok og armlener. Akryl badekar kan gjøres i hvilken som helst fargevalg. Dette kan være helt sikker på hvilken farge akkurat i drift vil ikke endre. For farge akryl bad er tilgjengelig i produksjonsstadiet, ikke etter. Men hvis vi sammenligner kjølevannet i akryl og stål bad, kjøler vannet i akryl bad i grader i 30 minutter, og stål - 10 minutter. Dette er en annen fordel med akryl. Faktisk, i et slikt bad mulig bløt i vann. Velg akryl bad med netting. Men i dag salget kan bli sett og akryl badekar basert glassfiber. Levetid for valg bad i dette tilfellet er ikke mye annerledes, men prisen er en betydelig forskjell i antall. Overflaten av akryl er lett å klø, men også fjerne disse riper lett. Bare polere disse riper med sandpapir. Omsorg for akryl bad er stor. Det er verdt å merke seg at kaninen - er det et hygienisk materiale. Viktigst - ikke bruk rengjøringsmidler som pulver.
Steel vannaStalnaya bad. Det er den mest økonomiske type kar. Men dette er ikke den eneste fordelen av dette produktet. Veggene på badet av 3 mm. Alle bad veier 30 kg. Det er mye lettere å stryke. På styrken av stål, holdbare akryl. Når du velger et bad, sørg for at veggene ble buet under belastning vann. Dette vil avhenge av tykkelsen av veggen. Alt er vel på badet og vekt, pris og holdbarhet, men det finnes ulemper. Den første - en høy varme. Bath stål kjøler meget raskt. På toppen av det badekar ring veldig mye, hvis det kroker. Men sistnevnte er i stand til å skjule mangelen på spesielle gummipakninger, som er utstyrt med enkelte modeller. Disse putene absorberer støy.
Når du bestemme valget i favør av et materiale som vil bli gjort badet, bør du tenke på sin størrelse. Standardstørrelser anses bad med en lengde på 150, 170 eller 180 cm, bredde 70, 80 og 85 cm og en høyde på 65 cm. Selvfølgelig valget av en bestemt størrelse er avhengig av det området av badet. Det bør ikke være noen plass for vaskemaskin. Mål bad bør være slik at det ville være praktisk å bruke. Noen ganger også at utenfor bad ser akkurat det samme. Men beløpet bad fremdeles annerledes. Ganske behagelig badekar som kan ta liggestilling. Føttene skal dermed bli forlenget. Det er ikke helt komfortable med at varmt vann vil henge rundt kneet. Bredden bør velges bad slik at hvis du er på badet, så kantene på kroppen din venstre til 5 cm plass. Pitch-bad regnes høyden på 50-60 cm. bare centimeter og disse vil være nok til å gjøre det er tilbakelent og dermed vil hodet over vann, og ut av dette karet er stor. På volumet av badet påvirker ikke bare størrelsen, men den indre skråning av sine vegger, tilstedeværelse av forskjellige spor og tilgjengelighet armlener. Hvis volumet av badekaret er stor, er det ikke økonomisk i forhold til kostnader for vann. Så få og ned i vannet er for lang. Derfor velger badet virkelig setter pris på din hudfarge hudfarge og andre medlemmer av familien din.
Massasje vannaOtdelno Jeg vil si valg av spas. Strøm av vann tilføres en spesiell måte - det er blandet med luft. Systemet er utstyrt med et vannforsyningspumpe, kompressorer, dyser, injektorer (fra 6shtuk). Hele systemet styres av fjernkontrollen. Vanligvis, badestamper laget av akryl. Siden disse bad har ganske stor størrelse, så gjør støpejernsbadet og sted for slike dimensjoner er ikke mulig. Tenk på bærende konstruksjoner. Og selv om du kan forestille et slikt mesterverk, så vil det koste betydelig mer.
Valget av boblebad bør begynne med en introduksjon til pumpekarakteristikk. I badvolum i kvart-ton pumpekapasitet kreves minst en kW. Pluss selv vurdere antall dyser. Hvis du trenger en mer og massasje. Dette er bare mulig i nærvær av to ytterligere injektorer, bør pumpen og strømmen økes. Markedet er også moteriktige modeller som oppfyller jetfly for ryggmassasjetjenester skille valgfri innebygd pumpe. Således er det mulig ikke bare å dele belastningen på utstyret, men man kan bruke denne type massasje etter behov.
Kompressor det bare hjelper til med å blande vannet som mates gjennom dysen av luften. Noen modeller spas med fjernkontroll fasjonable justere volumet på den innkommende luften. Således kan forholdet mellom vann og luft endres ved å ønske.
En viktig indikator for boblebadet er antall dyser. Den maksimalt mulige serien er et sett med dyser for bein, rygg, overkropp. Pluss ekstra dyser for ryggen. Det optimale antall dyser og er definert som antall 15 til 30 dyser. Deres antall avhenger av dine behov og økonomiske evner.
Kontrollpanelet, som er utstyrt med boblebad kan være elektronisk eller pneumatisk. Blande en for å justere intensiteten av vannmassasje. I elektronisk kontroll paneler er flere alternativer for massasje innstillinger. For eksempel kan du lage dysene i sin tur gir vannstråle.
Når du velger et boblebad, ikke glem at massasje er kontraindisert hos barn og mennesker som lider av hjerte- og karsykdommer.
I tillegg til disse tipsene når du velger et bad skal veilede sine behov i komfort og bekvemmelighet. Vi ønsker godt valg!  
Яндекс.Метрика