Hvordan pokleit tapet

 1. Å pokleit tapet å starte må bestemme på deres valg, gitt noen punkter. Først, ta hensyn til kvalitet, som billig papir tapet pokleit vanskelig eller flyzylynovыh vinyl tapet. Bare husk at tapet med et mønster som krever valg, må du kjøpe mer av aksjen. I tillegg bør limet møte som bakgrunnsbilde.

 2. Det er nødvendig å forberede overflaten, som vil bli limt tapet. Først fjerne alle pre-behandling og deretter shpaklyuyutsya vegger, glatte ut og dekket med primer. Ved slutten av det forberedende arbeidet overflaten av veggene bør være helt glatt utseende.
 3. Forbereder limløsningen instruksjoner knyttet til den.
Hvordan pokleit tapet
 Hvordan pokleit tapet
 4. dekomponeres bakgrunns pre-vasket gulvet. Hvis monokrom bakgrunn, er det målt lengde og kuttet flere malerier på en gang. Hvis du trenger tapet utvalg, er skjære utføres med en innrømmelse av noen få centimeter, slik at det ville være mulig å utføre docking tegning.
 5. Limet påføres med pensel eller rull til baksiden veggen, deretter lerret består trekkspill og la hvile i noen minutter til å lime godt prosochyv tapet. Deretter retter forsiktig lerret limt på veggen, nøye glatting av med en tørr klut. Da alle senere strimler limt på samme måte. Men ikke glem å kontinuerlig overvåke arbeidsflyten for å unngå "overlapping"
 6. All lim, snakke, må fjernes forsiktig med en fuktig svamp.
 For de som ennå ikke har hatt tid til å velge bakgrunnsbilde!
 Hvordan å kjøpe tapet og beregne sine tall?

 Hvordan pokleit tapet video


Hva er den flytende vegg og hvordan du kan sette dem på veggen

 Flytende produkt linje består av bomullsfibre, fargestoffer og cellulose. Vanligvis er denne type tapet selges i en pakke, og å bruke dem, bare utvanne blandingen
 vann. Sette disse bakgrunnsbilder på veggen med en maling valse eller sparkel. Den største fordelen med disse bakgrunnsbilder - fullstendig fravær av noen sting etter jobb.
 Hvis veggene er litt sprukket eller sprukket, kan de fjernes. Nok til å sette et tykt lag med tapet. Siden ydkye tapet ikke forårsaker rust metall, sin
 kan trygt brukes på de områdene av oppvarmingssystemer. En annen fordel er det faktum at restene av tapet kan bli lagret på et kjølig sted lenge nok
 tid. Og om nødvendig, fjerne eventuelle mangler nok til å sette et lag av tapet på bortskjemte stykke av veggen.
Hva er den flytende vegg og hvordan du kan sette dem på veggen
 Væske tapet har høy lysekthet. Veggene, som var merket denne bakgrunn ikke falmer i flere tiår.
 Den største ulempen med denne type tapet er at de skal bli satt på en perfekt glatte vegger som ikke har noen humper.
 Før du påfører flytende tapet på veggen tidligere skal bli kvitt alle uregelmessigheter og overflødig gipsen på arbeidsflaten. For å kunne henhold
 Bakgrunn Du avgjort sopp, må du dekorere veggene med antiseptisk. Det er en artikkel om hvordan å male taket?

 Hva er den flytende vegg og hvordan du kan sette dem på veggen video


Potteplanter i de indre Yeri leiligheterPotteplanter er det perfekte supplement til det indre av leiligheten, samt skape en spesiell atmosfære av harmoni, varme og komfort. Ulike planter også understreke individuelle stil og god smak av sin eier.
Det er kjent at dekorative blomster vedlikeholdes i et boligområde er nyttig for menneskelig klima og helt rene luften av giftige forbindelser. Så populære Philodendron plante Dracaena og skape lokalene nødvendig oksygen balanse og eføy blader perfekt absorbere farlige forbindelser for menneskers helse.
I lang tid plantene var bare på vinduskarmer. Dagens dekorative blomster godt innredet moderne interiør. Med blomstrende planter i leiligheten opprettet provisoriske senger, og "levende vegg". Med eksotiske blomster bestå eksklusive sanger som utfyller den generelle stilen leilighet.
Hvordan å designe interiøret leiligheter potteplanter
Til blomster harmonisk med hverandre og med de omkringliggende elementer av interiørdesign må ha kunst rom prydplanter.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Fitodyzaynery Anbefal til dekorere kjøkkenet bruk blomstrende planter som kan være vellykket plassert i vinduskarmen. Blant dem er den lyse geranium, fiolett og myke fargerike asalea. Disse blomstene vil alltid belaste deg med positiv energi, og gi en god stemning. Sørg for å sette vinduet anlegg for fangst av lukt. Det bør bemerkes at blomstene er på kjøkkenet, er det anbefalt å beskytte mot trekk og varmekilder.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

For en romslig stue designere, blomsterbutikker rådet til å kjøpe store planter, ficus, Yuku, varianter av palmer og Dracaena. Disse blomstene vakkert dekorere ytre rom, uavhengig av design stil. Hvis liten størrelse stue, deretter øke sin plass ved hjelp av Ampel planter, eføy, Philodendron eller asparges. Disse dekorative blomster anbefalt sted på stativer eller i de originale potter.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Soverom ideell blomsterdekorasjoner fra planter som ikke har noen cloying lukt annerledes og attraktive fargen på bladene. Disse komposisjoner eksperter anbefaler å inkludere en rekke typer Fitton, Coleus, Croton eller spatyfyllum.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Gangen kan dekorere tenelyubyvыmy planter, inkludert Aspidistra, Philodendron, spatyfyllum. Disse dekorative blomster bringe i en sal tone sjarm og eksklusivitet.
Barn blir ikke oppfordret til å pynte med blomster med en stikkende lukt, som de kan forårsake allergiske reaksjoner hos barn. Utelukke samt barnets soverom Euphorbia, søtvier, Dieffenbachia og andre giftige planter. Ideell for et barns soverom - Blomster Chlorophytum. Dette anlegget er ikke bare et attraktivt utseende, men det også upretensiøs omsorg og perfekt renser luften for giftige forbindelser. Hvis rommet er barne elektrisk utstyr, anbefales det å plassere den nær vase med kaktus og bregner. Disse dekorative blomster er i stand til å nøytralisere farlig stråling genereres i prosessteknologi.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Badet kan være dekorert med prydplanter. Vi anbefaler at du bruker Shade blomster, som "like" høy luftfuktighet og høy temperatur. Dataene er planter bregner, Myrkonglefamilien marantovye og blomster. Hvis badet ikke når dagens lys, kan du erstatte en standard lampe spesiell fluorescerende.
Plassering av innendørs anlegg i interiøret leiligheter
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Under design plass plantene ordentlig sted er viktig å ikke bare blomster vokser godt, men harmonisk med den generelle designen stilen i rommet.Vurdere noen retningslinjer potteplanter innendørs:
- Ved valg av planter, merk fargegjengivelsen av de viktigste elementene i en sal og hjemmetekstiler. Skal ikke blandes med hverandre svært fargerike dekorative blomster. Plukke blomsterdekorasjoner fra planter som har lignende fargepalett. For eksempel, blomstene i rødt og burgunder blader med gule eller oransje og farge.
- Hvis du har gardiner eller bakgrunnsbilde for å presentere det store bildet, bør du melde deg på innendørs planter med små grønne blader. Omvendt, dekorative blomster med store blader passer perfekt med vegger dekorert av små og utydelig mønster.
- Vær oppmerksom på kombinasjonen av farge ytelse med pot utenfor med utsikt prydplante.
Riktig plassert planter kan visuelt endre størrelsen på rommet. Rommet med et lavt tak vil virke mer romslig, hvis den plasseres på gulvet vase med høyere planter som for eksempel håndflaten.
Potteplanter i de indre Yeri leiligheter

Hvis du vurdere de ovennevnte enkle regler og retningslinjer, vil plantene i huset alltid ser bra ut, men også bringe glede og varme til sine respektive eiere.  
Яндекс.Метрика