Hvordan å reparere en flat. Sekvensen av reparasjon

 Reparasjon av leiligheter alle ser rent individuelle. Noen reparasjoner - det er helt vanlig hendelse Untold andre føler positive følelser i påvente av det endelige resultatet av noen andre, men føler en følelse av fullstendig frustrasjon over hverdags ulemper.
 I alle fall være minst litt kjent og svært kort eller "i emnefeltet" skal være til deres eget beste. Dette bidrar til å redusere de følelsesmessige kostnader, redusere tids- og kostnadsbesparelser.
 Begynn reparasjoner Leiligheten beste av kreativitet, gjennomførbarhet og mulige endringer i planlegging, design prosjekt total innvendig plass og, selvfølgelig, feil og vurdere hvor mye arbeid som kreves. Hvis intensjonen er å få kontakt med stue og kjøkken, mens du følger moten i dag kjøkken-studio, må du gjøre demontering partisjoner. Enlarge kvadratur kjøkken mulige ved å feste balkongen hvis det er tilgjengelig, bør dette gjøre demontering bunnen av vindusåpningen. Loggia må ikke bare glasur, men installere isolasjon.
 Samtidig er det mulig, forresten, og vurdere status for alle andre vinduer i leiligheten. Med sterk tendens til kontinuerlig vekst i energiprisene mer kostnadseffektivt å erstatte dem med vindu utformingen av metall med energisparende glass som usynlige varme bygninger gjennom vinduer kan være opp til 20%. Vindus boksen skal monteres i en avstand som er en tredjedel av bredden av veggen fra dens ytre overflater.
 Videreutdanning for å reparere leilighetene gir en fullstendig analyse av alle andre overflater: vegger og tak, vendt mot kjøkken og bad, gulv. Du må slette servert sine tids lag av kalk, maling, tilsynelatende bakover lag med gips, utdatert og mistet keramiske utseende. Dette vil imidlertid nødt til å planlegge en revisjon av alle etasjer av rom, leiligheter, og også eliminere de ødelagte og skadde tetninger. Dersom gulvbordene, bør det ytterligere styrke og slå opp med spiker. Rotten boards, selvfølgelig, selvfølgelig, underlagt obligatorisk erstatning.
Hvordan å reparere en flat. Sekvensen av reparasjon
 Under reparere leilighetene vanligvis ikke kan gjøre uten å erstatte gamle ledninger og rør. Faktiske vilkårene for tjenesten utgjør 15-20 år. Gamle stålrør bør byttes på en plastversjon, zashyvshy dem i vegger eller gulv i forberedelsene.
 Reparasjonsarbeid på kabling leilighetene skal begynne med substitusjon av aluminium for kobber ledninger, er det best å bruke strandet kabel. På samme måte bør du vurdere nye spor i kretsen ledningsnett for strømkrevende utstyr og apparater, elektrisk varmtvannsbereder, klimaanlegg, vaskemaskin og andre.
 For slike enheter på bryteren bolig dataplaten er fornuftig å sette individuelle maskiner, brytere og generell sikkerhet vil ikke skade enhet (RCD) enhetsbrytere. I tillegg vil du trenge ekstra uttak for vannkoker, mikrobølgeovn, datamaskiner. Stikkontakter er vanligvis installert i samsvar med reglene i europeiske standarder i en avstand på 30-40 cm fra gulvet, brytere - også fra gulvet, men 90-100sm.
 Riktig reparere anlegg, hvis det er ikke bare kosmetisk, kan ikke gjøres uten utjevning tak, vegger og gulv. Den er utført av srubыvanyya utstikkere av gips eller ekstra plaste. Graden av kvalitet flatet veggene i rommet er kontrollert av byggeregler og laser hetteglass. Uregelmessigheter bør ikke gå utover hovedplanet over 3 mm i alle retninger fra den. For flislegging bør gips med høy kvalitet.
 Reparasjon av gulv leiligheten under den nye versjonen kan gjøres på forskjellige måter, avhengig av materialet som basen. Sement-sand avrettingsmasse, hvis noen ødeleggelse, til en dybde på omtrent 30 mm reparert ved bruk av identisk sement-sand-blanding.
 Dersom det er et avvik bånd (på grunn av innsynkning av bygningen) fra det horisontale plan eller overflate til 20 mm kan anvendes selvutjevnende blandingen. Også, overflatebehandling og sammenligne flerlags vanntett kryssfiner av ulike tykkelse alternativer. Denne metoden brukes til å styrke og samordne med tregulv. Hvis de blokkerer interiør dørstokker er ikke, for ulike kombinasjoner av gulv i tykkelse, nivået på trening gulv må også variere i høyde.
 Alle nylig pusset flater bør være impregnert primer, tre belegg som behandles med antiseptisk.
 Reparasjon av leiligheter avsluttes behandling, kitt og maling tak, vegger, stikker tapet montering av keramiske fliser, gulv ordning og, endelig, installasjon e`lektroizdelij.

 Hvordan å reparere en flat. Sekvensen av reparasjons video


Fortsatt utbygging. Walling.
 Før bygge en vegg bør være ett hundre prosent sikker på at det skal være i den tiltenkte punkt og ingenting annet. Du kan enkelt kategorisere eller endre bakgrunns møbler, men bære hver vegg minst uklokt.
 Vegger og skillevegger i boliger kan være av flere typer. Den mest populære løsningen er delingen av gips, betong, porøs murbygning. Sørg for å vurdere vekten av fremtidige design. For eksempel veggen av mur eller betong kan reduseres bare på betonggulvet.

 Betrakte konstruksjonen av veggen av en byggekloss. Til å begynne, må du først fjernet fra gulvet bygging rusk forårsake fremtidige utformingen av veggen. Da passer den første raden av murstein og alltid kontrolleres ved hjelp av nivå. Så, for avslutningen av disse radene strekke stropper guider.
 Bør gis til løsningen, noe som vil bli reist vegg. Den er laget med en hastighet på fem deler sand og en del sement. Sand bedre ikke ta veldig hardt materiale. Vann bør tilsettes i en mengde av en halv liter vann per kg blanding i en løsning. Løsningen fremstilles fra sin tilstand umiddelbar bruk, som en beste levetid er begrenset til én time.
 Muring bør nøye - i et rutemønster, og pass på at avstanden, bygg fylt med en blanding mellom tilstøtende murstein ikke overstige ett hundre millimeter. Ved å inngå en murstein, bør du fjerne overflødig løsning og juster det med pre-strukket slynge. For å forhindre knekking vegger legge ut mer enn åtte til ti rader med murstein. Igjen, vil vanlig sjekk nivåer være svært nyttig.  
Hvordan du rengjør blanke tak?
 Glossy tak - en revolusjon i interiørdesign. De ser bra ut på noen bakgrunn planlegging, skape ekstra effekten av tre-dimensjonale rommet, holdbare og krever minimalt vedlikehold. Men dette betyr ikke utelukke sannsynligheten for ubehagelige situasjoner hvor barn ugagn eller mislykkes åpne en flaske champagne ødelegge det perfekte bildet, noe som resulterer i flekker på himlingen. I dette tilfellet er rettferdig elskerinne ingenting igjen, men til - bevæpnet med nødvendig tilbehør for rengjøring og begynne det harde arbeidet for retur av den opprinnelige tak glans og renhet.
 Grunnleggende regler for våt rengjøring glanset strammet tak
Planlegging vask strekke taket bør huske at denne aktiviteten krever marginal forsiktighet når du arbeider med en blank overflate, lett de negative effektene av mekaniske faktorer. Så du trenger ikke bare erfaring kvalitet rengjøringsflater, men mye tid og tålmodighet, samt en rekke streng overholdelse av reglene for omsorg av glanset strekningen tak.
 1.  Våt rengjøring av tak kan bare gjøres med en myk svamp eller flanell klut. Ved hjelp av børster, kan grove svamper med slipeflater forårsake uopprettelig skade på taket, etterlot dem permanent eliminere riper og glans.
  Mens rengjøring på hendene bør ikke være ringer og ringer, som også kan forårsake skade på delikat blank overflate. Så, glem blir rengjort skjønnheten i hendene og ta av smykker.
  Ikke i noe tilfelle ikke brukes i våte vaske stretch tak rengjøringsmidler som inneholder slipemidler eller aceton. Ideell for ditt tilfelle - vanlig såpe uten kjemiske tilsetningsstoffer og fargestoffer. Ellers kan resultatet av ditt arbeid være helt motsatt av forventet. Bli kvitt flekker, du håpløs rotet glans eller tekstur av materialet, noe som resulterer i et tak eller på zmorschytsya ha dyp skade som ikke kan senere reversert.
  Ikke legg for mye fysisk anstrengelse når du vasker tak. Dette kan føre til deformasjon av overflaten. Tilbring rengjøring myke sirkulære bevegelser, unngå å falle eller overflatespenning. Etter bruk, tørk forsiktig behandlet overflate med en tørr klut eller mikrofiber flanell, for å eliminere sannsynligheten for spor av såpe skilsmisser.
  Som vaskemidler glossy strammet tak kan også bruke spesialspray som minimerer risikoen for skade den blanke overflaten. Ikke prøv å polere taket er ikke konstruert for dette formålet. Men etter jobb kan du tørke av overflaten med en løsning av ammoniakk, som vellykket takle skilsmisse og returnere de opprinnelige glans tak.
  Selv om produsenter og erklære muligheten for mekanisk rengjøring himling med en støvsuger, er det bedre å ikke risikere det lett å stamme taket og eventuelt fjerne duk i hjørnene av vanlig myk klut. I tillegg har alle tak filmer har antistatisk belegg som beskytter dem mot støv settling, og du eliminere behovet for å stadig ta vare på tak.
  Vær forsiktig med sine tak, og i mange år de vil glede deg med sin elegante glans og feilfri, velstelt utseende!
  Strammet tak Chernivtsi steli.cv.ua  
Яндекс.Метрика